Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2009 17:39 - Да си спомним кои сме - част 1
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 10295 Коментари: 24 Гласове:
5



 Ако сте чували обясненията за вечната природа на съзнанието и че всички ние чрез опита еволюираме , спокойно пропуснете информацията . Ако това инфо е ново за вас , струва си да прочетете следващото ...
  Онова , което наистина сме , не е физическото тяло, което виждаме. То е средството , което обитаваме , по време на един физически живот на тази планета . Онова , което е вечно в нас , е нашето съзнание , нашият дух , нашият ум . В настоящият момент ние погрешно наричаме "смърт" своят вечен разум - който напуска тялото и продължава еволюцията си на другите , метафизични нива .
  Точно това се случва при така нареченото "преживяване на прага на смъртта". Хиляди хора са описали усещането , че напускат тялото си по време на пристъп , катастрофа или операция . Те разкриват една и съща история - че гледат надолу към физическите си тела, докато лекарите се опитват да ги съживят. След това внезапно се оказва, че отново са започнали да гледат с очите си и са се завърнали в тялото си.Всичко това става с хората, когато "умират". Тяхното съзнание напуска тялото.  Физическата форма има ограничен живот , но нашите умове живеят вечно . Можете да си го представите като нещо подобно на принципа на космонавта на Луната.  Той облича външна обвивка, за да проучи друга планета.  През физическия живот нашите умове населяват физическата обвивка , която наричаме тяло .
.  Съзнание и енергия са едно и също нещо. Всичко , което съществува чрез Сътворението, е една и съща енергия - съзнание в различни състояния на съществуване. Разликата между нещата е в тяхното ниво на съзнание ( Еволюция, разбиране , осъзнаване ) и скоростта, с която вибрира енергията - честотата й. Колкото по-висока е честотата, толкова по-напреднала е еволюцията. Пример за това как едно единствено вещество може да бъде много неща е водата, облаците и ледът. Те изглеждат и реагират напълно различно и са различни на пипане , но всички те са едно и също вещество - 2 атома водород и 1 кислород , в различни състояния на съществуване. Същото е с енергия-съзнание, която е всичко.
   Силата, която наричаме "Бог" , не е онзи приятел с брадата, седнал на трона си . Тя е Единното Съзнание, което е сътворението: стената , небето , водата , ти , аз - всичко е "Бог". Всички ние сме капчици в океана на съзнанието. Ти си аз и аз съм ти. Ние сме едни други, всички аспекти на едно и също цяло, част от един и същ безкраен поток от енергия. Видимите разлики между нас са илюзия.
  Една от т.нар. "Велики мистерии" е къде отиваме след края на физическия живот. Църквата казва в рая или в ада, а материалистичната наука - никъде не отиваме , защото този свят е всичко , което съществува.  Всъщност океанът на съзнанието, който наричаме Бог , притежава безброй нива на еволюция или честоти на вълните. В пространството, което заема вашето тяло сега, са разположени всички честоти на всички радио- и телевизионни станции, покриващи вашата област.  Вие не можете да ги видите и те не могат да се видят една друга, въпреки че делят едно и също пространство, тъй като се намират на различни честоти на вълните. Настройте радиото на една от тези вълни и това ще е станцията , която ще чуете. Честотата се превръща в радио-реалност, в  "нейният свят". Придвижете скалата на друга станция и радио-реалността се променя. Същото е и при нас. В  този момент ние сме настроени на плътна физическа вълнова честота, която наричаме "Вселена" , но когато "умрем", съзнанието ни напуска тялото и се придвижва по друга честота на вълната.......



Гласувай:
5



1. анонимен - Поздравления, приятелю !!!
03.10.2009 12:55
Невероятно ми хареса ! И се надявам да набираш скорост и занапред ....и да има още повече ОТВОРЕНИ ОЧИ И ПРОБУДЕНИ УМОВЕ след като са попаднали на ЧИСТАТА ИСТИНА !
цитирай
2. анонимен - АМИ АКО,....
01.11.2009 00:48
АМИ АКО, ..................
Предполагам всеки човек е мислил за смисъла,На собственото си или на човечеството съществуване.Предполагам доста от по-умните хора са достигали до някакви изводи.Моето хрумване е плод може би на твърде многото научна фантастика ,която съм прочел,но е и плод на многото факти върху които съм разсъждавал и връзвал един до друг.
Нали съзнанието се преражда? Така е описано в голяма част от по-екзотичните религии .Това би трбвало да значи ,че съзнанието живее в друг свят по-различен от нашият,а защо не в друго измерение?И се завръща понякога в този материален свят .ЗАЩО ЛИ ???????
АМИ АКО ..... ,светът на съзнанието е този в който,всичко се знае и всичко е ясно:
Там няма тайни свързани с науката.Там няма тайни свързани с мирозданието.Там няма тайни свързани с придвижването .Няма тайни с истината и лъжата(трябва да отбележем,че няма човек ,които да не знае в себе си коя е ИСТИНАТА за всяка една ситуация в която е попадал,но в повечето случаи не му харесва)и правото и правилното са едно и също нещо.Там се създават условията на които да се подчиняват материалните вселени.Там в този свят няма нищо..... материално.Там има само МИСЪЛ.Просто няма материя ,а само енергия.Чиста енергия на кванти или на потоци светлина.А защо не и тази нова тъмна материя и енергия за която все още не се знае почти нищо?Друга важна особеност на светът на съзнанието е малката подробност свързана с времето.Там такова няма.Понятието в нашият материален свят е .....ВЕЧНОСТ.
Ееее.. добре ,вечността си е вечност ,но омръзва и доскучава на всеки.Но нали затова имаме всемогъщо съзнание.Дайте да си създадем „почивна станция”.....
Почивна станция в която мисъл не ни е нужна .Ще се наслаждаваме на усещания.Сензорните възприятия ,които липсват в света на съзнанието ,ще бъдат в основата на почивката в Почивната станция.
И се връщаме отново в нашата мила Вселенка.Тук всяко нещо е удоволствие.Удоволствието от Храненето ,Пиенето ,Докосването ,Слушането ,Гледането,Мириса ,Равновесието и дори от постоянната несигурност на живота .Но най-голямото удоволствие идва от ограничението във времето в което можеш да се наслаждаваш на тия удоволствия.(Разбира се за всеки е различно.)Затова „почивката” се превръща в състезание с времето или как за малкото време да опиташ от колкото се може повече от тези удоволствия.( Може би от там идва поговорката:Един мъж не може да спи с всички жени на света ,но е длъжен да опита.)
АМИ АКО ....... ,са прави тези ,които живеят за Храненето,Пиенето,Секса,Музиката,Пушенето, и всички онези дребни на пръв поглед удоволствия ,които не ценим особено в живота си, но постоянно използваме.Какво да правим ние с мозъка и дълбоките мисли които се зараждат постоянно в него? ДАЛИ Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ МИСЛИМ ???????

диАМОНдо
цитирай
3. анонимен - душата е смъртна
12.11.2009 10:49
Тя не може да си възстановява енергията и да черпи енергия от средата или каквито и да са източници.
След смъртта тя има два пътя:
- да се слее с абсолюта с небитието и намери покой.
- да се прероди, при което се налага да почне от начало, защото бебешкия ум е неразвит и тя не може да използва опита си - той остава само като запис някъде в подсъзнанието. Изгражда се ново съзнание стъпка по стъпка, но подсъзнателния опит понякоза оказва неуловимо влияние върху формирането на новата личност - така тя носи нещо от характера, грешките, болките, и радостите на предишния живот.

Разбира се това за смътността на душата не е широко известно. Но мормоните например определено са го научили - за тях пълноценен е само човека с физичеко тяло, а духът без тяло е непълноценен и нещастен.
От къде ли са го научили?
цитирай
4. universalnite000 - :) Добре, но тогава какво би казал за ...
12.11.2009 13:32
:) Добре , но тогава какво би казал за други цивилизации, при които няма процес на раждане , а на директно материализиране ?
цитирай
5. анонимен - Имаш предвид кронидите?
12.11.2009 14:55
Те се материриализират от паралено време/времева линия. Идват си с душата.
И не е нужно да има преродена душа.
Човек се ражда с чисто съзнание, ако няма "натрапници" души и се развива без бремето на миналия живот в подсъзнанието си. Питал ли си се например някога дали някои черти на характера ти не са наследени от предишен живот и дали не си патиш от това.
Впрочем някои от звезните цивилизации специално избягват инкарнирането на души в новородените.
цитирай
6. universalnite000 - Разбира се има такива черти, които ...
12.11.2009 17:30
Разбира се има такива черти, които са наследени от минал живот и пречат, но да не забравяме и другитте - които помагат ... в крайна сметка всичко се свежда до баланса помежду им
Също така знам за себе си , че съм бил част от звездна цивилизация, където наистина няма прераждане , а материализация
цитирай
7. анонимен - Кога и как загина?
17.11.2009 16:29
Предишния си живот бях германски войник през ВСВ.
Последното, което си спомням от него е пикиращ самолет. Така загинах тогава.
При теб ще е интересно - сигурно ще разкажеш за битките между космическите кораби.
За материализацията знам - използват се гравитационно-времева технология.
цитирай
8. universalnite000 - Да, наистина за космическите ко...
17.11.2009 20:32
Да, наистина за космическите кораби моите спомени са по-скоро положителни, защото не съм имал случай да загина там . Всъщност повечето ми преживявания на тях са свързани с изследването на Космоса, което е несравнимо по-обогатяващо изживяване от битките. Така непрекъснато осъзнаваш колко е голям кръгът на непознаваемото за теб лично и от друга страна - несравнимото интелектуално удоволствие от емитирането на ново познание в своето съзнание.
За моето загиване - последните ми две прераждания приключиха в нормално положение, достигайки пределна за тогавашните условия физическа старост ( ти знаеш какво имам предвид ) , но прераждането ми преди 2000 г. наистина завърши не особено приятно - в днешна Гърция , разпънат. Най-интересното е, че в сегашното си прераждане се срещнах с прероденият човек, който тогава бе физическият извършител на разпъването.
цитирай
9. анонимен - Не се притеснявай
18.11.2009 10:47
ако си загинал от оръжията на нашите. Уважавам достоините противници. А и е минало прераждане. Например сега не се сърдя на американците за дето ме убиха в последното ми прераждане. Война беше.
Освен това кръщаването очиства от греховете на миналите прераждания. Това е хубавото.
цитирай
10. анонимен - Не бих нарекъл битките
18.11.2009 10:52
обогатяващо преживяване. Но когато си принуден от обстоятелствата нямаш изход. И Змията стана воин по принуда, иначе беше физик в неговото време.
цитирай
11. анонимен - а участвал ли си в
18.11.2009 11:13
култивиране на планети? Сещаш се - телурични необитаеми планети сходни с Земята се пригаждат за живот от земен тип. Доста работа пада, но си струва.
цитирай
12. universalnite000 - :) Не ми е дошло инфо, че с теб сме били ...
18.11.2009 20:27
:) Не ми е дошло инфо, че с теб сме били противници, а иначе много мъдро постъпваш , като не се сърдиш на американците за миналото - аз съм по същия начин с някогашни убийци и мъчители, а и да не забравяме, че тези действия са били закономерни от причинно-следствената връзка ! Неслучайно ходът на еволюцията насочва душата към единствено възможния извод - всичко е Едно
цитирай
13. universalnite000 - Даа, това култивиране на планетите ...
18.11.2009 20:35
Даа, това култивиране на планетите - може да се сравни с оборудването на новата къща, преди да се нанесат хората ... имам спомени, че съм участвал в изграждането на енергийна мрежа на няколко планети , свързана с насочване и разпределение на постъпващите енергийни космически потоци, както и в синхронизацията на магнитните връзки на атомно-молекулярните структури на формите на генетични експерименти на планетите .... и не всеки път се е получавало перфектно
цитирай
14. анонимен - Честно казано се съмнявам да си спомняш
19.11.2009 12:21
Честно казано се съмнявам да си спомняш нещо от звездния си живот! Поне от това което си написал личи, че не помниш! За това се усъмних!
Или може би имаше впредвид, че имаш или си имал двойник от паралелното време някъде там в космоса, като мен!
цитирай
15. universalnite000 - Със сигурност не си спомням много ...
19.11.2009 19:35
Със сигурност не си спомням много неща от звездния живот, но поне за енергийната мрежа съм сигурен ... от друга страна наистина имам усета, че истинската ми личност е някъде другаде, а това тук е може би някаква нейна демо-версия . Именно в тази връзка се сещам за Никола Тесла, който е работил върху така наречените " ключалки на времето". Според инфото, което имам, хората тук са заключени във времето от раждането си във версията на времето на тази честота; при физическата смърт тази ключалка се "счупва" и душата е свободна да се придвижи именно към паралелни светове, с друго време и пространство. Най-важното за тази ключалка е, че без нея по времето на физическия живот тук ще настъпи хаос. Бих искал да те попитам - според теб така ли е и има ли връзка с факта, че не мога да си спомня много неща ?
цитирай
16. анонимен - Нормално е да не можеш да си спомниш
21.11.2009 10:23
Нормално е да не можеш да си спомниш много неща от минали животи! Но за ключалките не е точно така!
Душата и паралелните светове нямат нищо общо - паралелни само времевите периоди от бъдещето които са еднакво възможни, защото живеем в вероятностен свят! Времето бих оприличил на дърво, което се разклонява в момента на настоящето, стъблото е миналото, а клоните бъдещето!
Душата е нещо друго - физически носител на съзнанието докато е извън телесната форма!
цитирай
17. анонимен - Светът е четириизмерно дърво
22.11.2009 13:15
Светът е четириизмерно дърво - древните са го знаели - от астронавтите естествено! Напречния му тризмерен срез е Вселената в точно определен времеви момент! В настоящето и миналото има само една вселена, но в бъдещето има определен брой успоредни възможни вселени! Ограничението иде от причинноследствената връзка!
Пътуванията във времето са невъзможни,но може времето да се сондира - да се материализират обекти от миналото и бъдещето в настоящето!
Променя се само локалното време в силно гравитационно поле.
Материята е вълнова функция (по Шрьодинген) или материални вълни(пак по квантовата механика)!
Материята се разглежда като наслагване на тези вълни, а светът като интерференчна картина подобно но холограма от материални вълни, така всяка част от света съдържа цялото в себе си като вълни - като хорограма! бъдещото й състояние съществува като предшестващи вълни, миналото също е включено в нея - в изкривеното пространство(увеличена гравитация) тези вълни се ускоряват или се увеличава честотата им (Теория на относителността) променя се наслагването на материални те вълни(ускорява се) и бъдещето се материализира в настоящето, така са получени образи(фотони) от бъдещето и дори някои предмети!
Проучванията показали, че бъдещето е разновариантно, а не точно определено!
Съществува и обратния процес, ако има предмет в гравитационното поле и неговите материални вълни се разпространяват в посока навън от гравитационно поле, а те съдържат целия свят с повече подробности за по близкия, материалните вълни се забавят при движението от вътре навън в гравитационното поле и може да се материализира миналото(вълните при наслагването си изостават от настоящето си състояние).
- любопитно е, че при действието си - при материализация на обект от бъдещето времевата сонда или пък черна дупка интерполира влиянието на тази материализация. с времева сонда могат да "вземат" от времева линия в която вече е взето - влиянието на времевата сонда се е отразило. При всяко действие времевите линии се променят и не може да се избегне промяната от намесата. Тоес ако в момент Х се включи времева сонда всички клонове на бъдещето започват от този момент и в моментите Y1,Y2,Y3 и така нататък започват от момента на действието на материализацията! Нещата са сложни поради действието на причинно-следствената връзка, която ограничава възможностите!
цитирай
18. анонимен - плановете
22.11.2009 13:27
Поради взаимното противодействие на плановете и намесата на двете космически сили - Тъмните и Светлите сили - на Земята времето се развива по относително свободна или малко зависима от външни въздействия!(
Така нашето време е близко до онова време от онзи останал нереализиран клон от койсто дошли кронидите(синовете на времето) така че мнозина от настоящите земни жители имат двойници в звезните цивилизации! Освен това в редиците си те включват и хора от миналото - или иначе казано възкресени мъртъвци! Така много от загиналите през войните например и включително ВСВ са живи някъде там!
цитирай
19. анонимен - С наближаването на терминала
22.11.2009 13:33
С наближаването на терминала намесата на космическите сили се активизира и разликите се очертават!
Светлите сили например не се притесняват от техническия прогрес на човечеството, тъй като то и само би се спpавило със своята тъмна страна при наличието на съотвените технологии и знания - докато Тъмните сили имат друг план те се страхуват от самостоятелността на човеството - те предвиждат първо да го покорят и после да унищожат всички, които са опасни за господството им и ще проявят неподчинение!
цитирай
20. анонимен - sa6to taka
22.11.2009 13:43
I dvete strani znaqt vazmojnite scenarii - te spomenati o6te v starite knigi
цитирай
21. universalnite000 - Чудесно инфо изнасяш ! Аз често си ...
22.11.2009 17:31
Чудесно инфо изнасяш ! Аз често си медитирам за проекциите в бъдещето и наистина е точно така ,както твърдиш - бъдещето е разновариантно, не е строго фиксирано. А обикновено се обективира в триизмерното пространство този негов вариант, чиито показатели се доближават най-много до въпросната причинно-следствена връзка ( разбира се при условие , че тя протича в същия канал ) . И за намесата на космическите сили съм съгласен - както ти отбеляза преди ,когато хората получат достъпа и знанието за свободната енергия , това ще спомогне за развитието на целия творчески потенциал, който тъмната страна поттиска ...
цитирай
22. анонимен - така е :)
24.11.2009 08:32
Тъмните сили ни държат като коне с капаци.
цитирай
23. universalnite000 - Самата истина си е. . . . щом и някои от ...
24.11.2009 14:30
Самата истина си е .... щом и някои от светлите, които са около мен и помагат понякога се шокират от наблюдавани ситуации ... и въпреки това продължаваме , нали сме тук за да помогнем на човечеството и Земята.
цитирай
24. kikowsky - Да :)
17.11.2010 12:56
Развеселих се много с "едно вещество може да бъде много неща". Само подреждането се променя :) В крайна сметка не е ли достатъчно цялата Вселена да е само едно-едничко нещо, което с вероятност се подрежда само до себе си и образува всичко.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3816473
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )