Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2009 17:24 - Да си спомним кои сме - част 2
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 2003 Коментари: 0 Гласове:
5



Онова , което наричаме "духове" , са същества - разум , дух - на друга дължина на вълните. Те често изглеждат като мъгла, защото ние не ги виждаме от тяхната честота , а от нашата. Същото е , когато скалата на радиото не е уловила добре станцията и вие получавате неясен сигнал . Ще доминира онази станция, която е най-близо до скалата, но вие ще чувате и други станции.
  Настройвайки своето съзнание на друга честота на вълната, информацията може да стане достояние на този свят. Това е процесът, който наричаме установяване на връзка чрезконтактьорство или медиумни способности. В своите физически и математически изследвания истински непредубедените учени показват, че на практика Сътворението е съставено от честоти и че съзнанието във всеки един е вечно. Te обаче трябва да се борят с прикриването на тези знания от научните институции и манипулаторите, които ги контролират. Тези институции искат да вярвате, че материалният свят е единствен и че всички ние сме космически "случайности" от еволюцията, които не съществуват преди раждането или след смъртта. Каква глупост!
  Съзнанието непрекъснато се възпроизвежда с разширяването на сътворението в безкрайността. На най-високото ниво, на най-висока честота се намира първоначалното съзнание, от което е произлязло всичко. То е общият сбор от всичко научено и преживяно от момента , когато Сътворението е станало съзнателно. То също еволюира непрекъснато, като наблюдава и усвоява в есенциален вид преживяванията на всички свои страни на по-ниските честоти. Източника е Върховния Разум, от който е произлязло всичко.
   Използвам термина "разум" за описание на вечната част от нас, защото предпочитам да избягна религиозното значение, заложено в думата "душа". Но разум , душа и дух са взаимно заменяеми термини, които описват сливането на енергийните полета, които вдъхват живот на физическото тяло и които никога не умират. Те съществуват на ниво, наречено от науката субатомно, поради което ние не можем да ги усетим чрез 5-те сетива. Енергиите обикновено вибрират твърде бързо за тези сетива, макар че някои чувствителни хора могат да ги различават. Когато говорим за хора, които "виждат аури", те наблюдават това съзнание около тялото. Това е гоблен от цветове, която се променя в зависимост от настроението ни. Цветовете, подобно на всичко друго са енергийни вибрации.
  Тези енергийни полета, аспекти от нашия разум, се превъплъщават в безброй физически тела на тази планета и на други места. Всички ние сме извънземни, тъй като се намираме тук , на тази планета като част от нашата еволюция. Всеки от нас е имал минали животи в хода на историята. Били сме тук много пъти в безброй много различни ситуации и раси. Това превръща расистките и националистичните предразсъдъци в пъна нелепост. По закона на кармата (или причината и следствието) ние творим своето собствено бъдеще с всяка мисъл и действие, защото е истина, че онова, което причиним на другите, рано или късно ще сполети и нас, за да се запази баланса в нашата еволюция.......



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3816315
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )