Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2009 17:08 - Да си спомним кои сме - част 3
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 2302 Коментари: 0 Гласове:
5



 Свързването на енергийните ни полета е поредица от вихри , наречени чакри. Има 7 основни чакри и безброй по-малки. Главните чакри са разположени в основата на гръбнака(коренна чакра), при пъпа (полова чакра), слънчев сплит ( чакра на слън. сплит ) , при сърцето (сърдечна чакра) , средата на челото ( чакра на третото око) и на върха на главата (теменна чакра). Колкото повече научаваме и еволюираме, толкова по-бързо започват да се завихрят чакрите и повишават вибрирането на нашето вечно същество, като така ни издигат до по-висока честота. Енергията , която наричаме любов идва от сърдечната чакра, затова сърцето първо е започнало да се свързва с любовта.
  Чакрите са свързани с тялото чрез ендокринната с-ма и дисбаланса на енергийните полета може да се отрази на баланса на тялото. По този начин стресът и други емоционални травми причиняват заболявания. Тези енергийни полета са електромагнитни и се влияят от другите проявления на електромагнетизма.  Известно е , че хора, които работят с електромагнитни уреди или живеят до ел. станции са по-предразположени към определени заболявания и рак, понеже електромагнитните полета от ел. станциите и технологиите нарушават ел-магнитните полета на хората, преминавайки през тях . 
   Разумът е създател , защото всичко е мисъл. Колкото по-силно е съзнанието, толкова по-голям е творческият му потенциал.  При метафизичните честоти мисълта твори директно, като пренарежда енергиите във всичко това , което тя си представя. Дори на плътно физическо ниво всяко творение трябва да е предшествувано от мисъл.
  Всеки път, когато мислим , ние създаваме енергийно поле, мисловна форма и точно това е начинът , по който действа телепатията. Един човек произвежда мисловното поле , а друг го декодира, най-често без дори да знае за това. Силата на мисълта да твори любов и хармония или омраза и дисхармония е безкрайна и всички ние сме в състояние да произвеждаме и двете. Ние създаваме своята собствена реалност. Ако мислим за неуспех - това е енергията , която ще ни привлече. 
   Манипулаторите не искат да знаем , че сме вечни същества от светлина и любов с неограничен потенциал; нито , че можем да променим  света, като промениме начина си на мислене; и определено , че всички сме Едно, равни части на едно и също цяло, тръгнали по пътя на еволюцията чрез опита. Хората, които знаят и живеят с тези неща, не се поддават толкова лесно на контрол и направляване. Би било далеч по-добре да ни убедят, че сме космически случайности без бъдеще, или да ни държат в плен на догмата на някоя строга религия и да правят всичко възможно да осмиват и прикриват противоположната информация.
   Тяхната цел е да ни откъснат от висшите нива на Аз-а. При прераждане нашият разум , съзнание не се превъплъщава изцяло, а само част от него и е изложен на силния натиск и ограничения на плътното физическо тяло. Останалата част на разума, позната като подсъзнание и висшите съзнателни нива , действа като водач по време на физическия живот. Съзнателното ниво ( нисшия Аз) преживява, а висшия Аз направлява процеса на предаване на мислите.
  Висшият Аз може да бъде оприличен на "контрол на мисията". Той знае причините за прераждането - какво сме избрали да преживеем и с кого- и какво сме избрали да вършим в служба на човечеството, планетата и Сътворението изобщо. На интуитивно ниво ние долавяме напътствията и съобщенията на Висшия Аз. Чувстваме се привлечени към определени места, хора и начин на живот. Той се проявява , когато казваме "Радвам се да те видя" , "Колко малък е светът" и "Какво съвпадение".
  Ако загубим връзка с "контрола на мисията", нашето висше съзнание, можем да се забъркаме в големи неприятности и ще сме предразположени към деструктивно поведение. Помислете само,  ако бяхме на Луната в скафандър и някой пререже връзката с "контрола на мисията". Щяхме да имаме само два източника на информация - чрез очите и ушите. Тя определено би била крайно небалансирана, защото би съдържала само информация от света, който непосредствено ни заобикаля. Бихме загубили контакт с онези, които могат да видят мащабната картина...





Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795875
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )