Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2009 16:27 - Ислямът излиза на сцената - част 1
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 8145 Коментари: 17 Гласове:
3

Последна промяна: 28.10.2009 16:39


    През 570 г. в Арабската пустиня в Мека се родило дете. 40 години по-късно той имал ясновидско преживяване, което засегнало хода на историята до ден днешен. Името му било Махомет или както е по-известен Мохамед.
   Отново попадаме на видение на медиум, съобщение от друга честота или извънземна холограма, взета погрешно за Бог или вестител на Бога и това отново довело до ужасяващи последици. Махомет казал, че съществото, с което се свързал му съобщило, че народът на Арабия трябва да се върне към простата вяра в Аллах, бога на Авраам (Аллах = Ел, а по-късно Йехова при юдеите ). Той също твърдял, че Бог го е избрал, за да предаде това послание и онези, които го приемели, щели да бъдат спасени в Деня на страшния съд. Звучи ли ви познато ? Всички тези очевидно противоположни религии водели началото си от един и същ метафизичен манипулатор - дисбаланса в неговите многобройни проявления. Махомет просто бил още една жертва. Той записал получените съобщения в книга, наречена Коран ( в смисъл на уроци ) и от нея произлязла религията, която познаваме като ислям ( означава подчинение на Бога , а хората нарекли мюсюлмани ( човек който се подчинява ). Каузата на Махомет била разпространявана чрез голямо насилие. Той се променил от привидно мил и любящ човек в тиранин, докато неговите религиозни вярвания и силно отрицателна енергия взимали надмощие над характера му. А какво причинило тази внезапна промяна ? Предполагам, че той може би е станал жаден за власт, а може да има и друго обяснение.
    Махомет казва, че получил видение близо до пещерата, където имал навик да ходи. Както изглежда видението твърдяло, че е известният библейски архангел Гавраил и по време на неочакваната среща Мохамед изгубил съзнание. И други пророци са споделяли за подобни преживявания. Когато се събудил ( разказва той ), посланието, което му било заповядано да предаде било вписано в сърцето му. Може би по-правилно е да се каже в ума му. За да преценим какво би могло да се е случило на Махомет, св. Павел, Августин и много други, трябва мислено да разграничим етапа на еволюция, достигната от човечеството по онова време и степента на познания и технологии, притежавани от извънземните. В съвременния свят високо усъвършенстваните техники за контрол на ума са добре известни на тайния елит на братството и на разузнавателните агенции, които работят по определен начин, пренебрегвайки демократичния контрол и критичното изследване. Но дори тези техники са примитивни в сравнение с онова, което извънземните могат да направят и по-точно са можели да правят преди хиляди години и в продължение на целия период, обхванат в поредицата. Те можели да превръщат определени хора в свръхроботи, контролирани почти изцяло чрез програмиране на ума. Днес ЦРУ е в състояние да отвлече някой , да имплантира микрочип в мозъка му и така да го хипнотизира, че в паметта му реалното преживяване да бъде заменено от различна версия на случилото се. Вгледайте се в разликата между това ниво на знания и етапа на разбиране, достигнат от хората през периодите, които разглеждаме и ще видите колко лесно е било да се контролират множество събития.
    Не толкова извънземни, колкото хора може да са въвлечени във въздействането върху ума на Махомет чрез Илюминати. За неговите преживявания разбира се има и други обяснения. Най-вероятното е то да е някакъв вид ясновидство или манипулация, или дори наркотици. Може и в действителност да е бил обект на усилията да се предаде духовното познание, но егото му да е взело връх. Част от посланието, което записал, гласи : " Не си служете с насилие в религията ", само за да бъде отстранено от текстовете на Корана, тъй като той вършел точно обратното. Сред целия боклук в Корана може да се открие и доста здрав разум.
    Дори преди Махомет град Мека се смятал за религиозне център и привличал хиляди пилигрими. Там имало малък храм, наречен Кааба (Божи дом), а ъгловият му камък бил метеорит. Мястото се смятало за свещено и в него се отдавала почит на бога Аллах Таала, а изображения на Исус, Мария и други украсявали стените. Бедуините, които били собственици на храма се радвали на доста доходоносен бизнес, тъй като хората плащали, за да отдават почит и да целунат свещения камък. Те много се разгневили от проповедите на Махомет, защото се страхували, че ако идеите му станели популярни, търговията им щяла да секне. За техен ужас той събирал огромни тълпи последователи и хората от град Медина го помолили да стане техен управител като пророк на Аллах. Като се има предвид какво станало впоследствие, фактът, че именно евреите в Медина помогнали да се убедят хората, че той е това, което твърдял, крие известна ирония. Бедуините от Мека замислили да го убият, но той избягал с близкия си приятел Абу Бекр и се скрил в пещерата си, преди да се върне в безопасната Медина през 622 г. Медина се превежда като " града на Пророка".
    От своята база в Медина той и неговите последователи нападали и ограбвали търговските кервани по пътя им към Мека и в този пустинен регион се зародил конфликт. Нарастващата мощ и арогантност на Махомет го накарала да обяви, че Бог му бил казал, че хората в Медина, които не приемали неговото послание трябвало да бъдат убивани. Това бил преработен ваиант на християнството. Всички неверници трябвало да умрат. Махомет заповядал безчет кланета, включително и убийството на 900 евреи и накрая между Мека и Медина се сключил договор. Мека щяла да признае Махомет като пророк на Бога ако преместел центъра на вярата от Медина в Мека. По този начин храмът щял да загуби една вяра, но да спечели друга, и макар че тогава пилигримите щели да идват по други причини, касите пак щели да са пълни. Несъмнено, имайки предвид търговската изгода бедуините също настоявали Махомет да каже на хората да се обръщат с лице към Мека, а не към Йерусалим, когато се молят. Това щяло да засилижеланието им да посетят мястото, към което се обръщат с лице по няколко пъти на ден. 1400 г. по-късно мюсюлманите от цял свят все още се обръщат по посока на Мека, когато се молят.
    Махомет повел война с всички общности от Арабия, които не приемали неговото управление и твърденията му, че е пророк на Бога. Това превърнало общностите от региона в нация, твърдо решена да разпространи своето ново вероучение из целия свят с всички необходими средства.  В мюсюлманския свят жените са страдали изключително много благодарение на вярванията на Махомет, които са ги превърнали в затворнички в собствената им земя, защото Коранът се следвал буквално.
    Със смъртта на Махомет на 62-годишна възраст приятелят му Абу Бекр завзел властта като негов Халиф, което означава наследник. Той бил безмилостен в стремежа си към световно доминиране на исляма и реки от кръв потекли из целия Среден Изток. Всяка страна получавала един и същи ултиматум : да признаят Халифа за свой владетел и да приемат мюсюлманската вяра или да умрат под меча.........



Гласувай:
4



1. ikra - !!! :)
28.10.2009 23:24
Право да ви кажа, необходимо е да събирате още информация, защото въобще не сте запознат с историческите факти и събития. Доста велики учени и видни личности са изказали толкова много за Пророка Мухаммед, ала не знам вие като какъв давате вашата оценка, чрез което се опитвате да хвърляте черно петно върху него?! Говорите за Корана - а въобще отваряли ли сте го?! Вие давате само предположения и изказвате ваши тези, които би било добре да бъдат подплатени е с някои данни от достоверни източници, ала във вашите разсъждения не видях нито един източник. Защо, така?! Какво искате да докажете по този начин?! Аз така и не разбрах.... :)
цитирай
2. анонимен - i ot kade po4erpi tazi informaciq da ne bi da si spomnq6?
28.10.2009 23:34
4esno da ti kaja gledal si mnogo filmi....................
цитирай
3. анонимен - molq vi nepostavqite mehanicheski ...
28.10.2009 23:35
molq vi nepostavqite mehanicheski tekstovete predi da ste gi procheli zadalbocheno da vi kaja takiva gluposti za parvi pat cheta........ jalko e za vas che nepoznavate MADROSTA NA ISLQMA............
цитирай
4. анонимен - znaesh li chrez tozi tekst nikak ne ...
28.10.2009 23:39
znaesh li chrez tozi tekst nikak ne si universalen...... po skoro smeshen!!!!!
цитирай
5. alie - hmm
28.10.2009 23:43
ei 4ove4e ama ti kak razbra kakvo e stanalo prez 570 godina ta si tolko sigoren 4e taka e stanalo pone da go dokaje6e po nqkakav na4in.To i az moga da kaja 4e sam marsiqnec ama koi bi mi povqrval?ina4e ima6 bogato vaobrajenie no edin savet sabodi se i ne davai na vaobrajenieto da natdelqva 4e 6te se pobarka6 v stermeja si da okleveti6 i oskverni6 ne4ii cennostiqpri tova neosnovatelno................
цитирай
6. ikra - Извънземни ли?!
28.10.2009 23:52
:) Сега вече ме разсмяхте. Да бяхте помислили за нещо по-уникално, по този начин..., просто не става ...
цитирай
7. yuliya2006 - Всяка една от водещите религии в ...
28.10.2009 23:58
Всяка една от водещите религии в света е била променяна и ползвана в ползу силния на деня...
Големите духовни водачи на човечеството като Буда, Мухаммед, Христос са казвали едни и същи важни за живота неща, но по различен начин
Те твърдят че бог е един за всички хора по земята..и това е достатъчно...
Другото е опасна игра с огъня и води до омраза, насилие и разруха

с обич ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
8. mirvam - Един въпрос
29.10.2009 08:05
universalnite, ти изобщо прочете ли какво си написал? То и аз мога да започна да говоря за тебе, че си преживял някаква умствена болест. Не става така.
цитирай
9. rrosenn - Не знам от къде имате горната изк...
29.10.2009 21:49
Не знам от къде имате горната изкривена информация. Най-вероятно сте поредната жертва на прокажения еврейски ционизъм. Моят добронамерен съвет към вас е да прочетете нещо от: http://www.islamforbulgaria.com/onlinelibrary/?index.html
цитирай
10. vselena777 - ойойой...
30.10.2009 00:08
какви неща изписани прочитат очите ми - мохамет, цру, извънземни.......разум....кръв.....

Вместо да си губиш времето тук,по-добре пиши сценарии за някои филми или издай книга....Трявба да си гений такива неща да измислиш и навържеш.....може би първоначалният замисъл е бил нещо като "Шифърът на Леонард", но...никак /според мен де/ не се е получило...

Никой не знае какво е било дори ипреди 150 години..., това което е оставено от хората преди нас, е преработено през призмата на техния ум, чувства., разбиране и тълкуване, а след това и изпиосано и записано.....всеки си има своя си истина и обеснение.....

Някъде там съществува една сила, която ни помага, контролира, от която сме създадени...:)))
цитирай
11. universalnite000 - http://universalnite000. blog. ...
30.10.2009 13:04
http://universalnite000.blog.bg/drugi/2009/09/27/za-mislovnite-ogranicheniia.405246
цитирай
12. анонимен - умните хора са казали "у...
30.10.2009 22:36
умните хора са казали
"умния мълчи, глупавия незнае какво приказва"
цитирай
13. анонимен - ia kolko revnostni sa isliamistite
31.10.2009 04:29
a te sa si chsta eres na hristiianstvoto.nee mnogo dalech ot istinata,che sus sila e nasajdana i s mnogo poveche jertvi ot kolkoto pri hristiianstvoto sred ezichnisite zastoto veche e imalo mnogo hristiiani.istinata e che samiat mohamed e slushal kato dete texta na togavashnata bilia chetena mu ot brata na negovata maika,zashtoto samia toi ne mojel da chete.vuzmojno e da e podraboten sled tova ot niakoi da im sluji s tova negovo prorochstvo za tehni tseli postignati i s tsenata na choveshka kruv vmenili mu che toi triabva da suzdade novata religiozna obshtnost v imeto na edinia jiv bog .che toi e sledvashtia proork sled isus.v korana ima otdeleno miasto za maria i isus.
цитирай
14. анонимен - - НАСТРАДИН ХОДЖА - КАКЪВ ИСЛЯМ, КАКВИ МИСЛИМАНИ?
02.11.2009 11:11
В България няма вярващи мислимани.

Има неграмотни и нещастни хорица помаци впрегнати в хомота на Ахмед Доган и купения от него Мюфтия.

Тези дето пишат тук и се опитват да рекламират нещо са платени безбожви проститутки и откровени боклуци.

Те ще се опитват да палят верска нетърпимост!

Има проститутки и с фундаменталистки уклони, но ако им платят ще ракламират и Кришна.

Слушайте Настрадин Ходжа и няма да сбърката!
цитирай
15. nkf - мохамед е един психично болен човек ...
04.11.2009 12:42
мохамед е един психично болен човек (психопат) с тежки характеропатии.Не е направил нищо друго освен да модифицира леко един древен сатанински култ , който е "Мерзост в очите на Бог" .Поставянето на извращението ислям редом с Християнството е перверзия ,а живо Богохулство поставянето на педофила мохамед до Господ Исус Христос.
цитирай
16. анонимен - zashto?
25.11.2009 20:08
samia mohamemed se e postavil do hristos i propoviadva jivia bog i pokrustva s noj nai veche hristiianite?
ima edno ou ou zaglavie v koeto se pita znae li niakoi kakvo e stanalo predi 150 godini,no susatata lichnost viarva i zashtitava napisanoto v korana ako i da e prechupeno predadeno tova koeto e stanalo predi
цитирай
17. анонимен - do nft
23.01.2010 00:58
zashto taka povurhnostno gledate na seriozno neshta.ta dori dnes mejdu nas horata ima kalpavi izdunki ot svestni roditeli.tova che klonka ot hristiianstvoto se e izrodila ne pravi hriistianstvoto losho uchenie.dori nie dneshnite mu posledovateli ,ako ne sme trugnali malko nastrana ot uchenieto, shte govorim s lubov i shte se opitvame da pomognem na posledovatelite na izvratenia esliam da razberat pravilno bojiia promisul.iskam da popitam oshte neshto ntf-tova za pedofiliata na mohamed ot kude go znaete?chuto veche me kara da se zamislia za povedenieto na niakoi vliiatelni musulmani.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3817375
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )