Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2009 14:27 - След края на кръстоносните походи
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 2564 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    В края на кръстоносните походи и победата на мюсюлманите рицарите на Илюминати трябвало да бягат. Орденът на св. Йоан се справил добре - станал Рицарите от Родос или Малтийските рицари. Те и сега са суверенен военен орден на Малта, който с помощта на папата преместил базата си в Рим и се превърнал в най-малката нация в света. Тамплиерите също оцелели, но в резултат на репресиите срещу тях за това, че са загубили походите и заради обвиненията, че са заплювали кръста, и обвиненията в хомосексуалност, богатството и властта им били отнети временно.
    Причините за тази кампания срещу тях били алчността и опазването на контраизмамата, наречена християнство. Тамплиерите натрупали голямо богатство докато християните им предоставяли своето имущество чрез завещания и дарения. Те се превърнали в банкери, без да начисляват лихви благодарение на възбраната на християнството върху лихварството. Когато през 1306 г. евреите били изгонени от Франция заради лихварството, френският крал Филип трябвало да им изплати дълговете си. Затова той фактически им предоставил целият държавен резерв от изсечени монети в замяна на цялата собственост, която оставяли. Подобна била сделката, сключена между евреите и крал Уилям (Руфъс), когато те били прогонени от Англия отново заради лихварството. Крал Филип отчаяно се нуждаел от пари, за да посрещне чуждестранните си задължения и решил да присвои златото на тамплиерите. Той и неговият сънародник, папа Климент V замислили план за изпълнението на целта. Срещу тамплиерите били изфабрикувани доказателства, че са еретици и Климент ги обвинил в ерес. Парите им отишли при Филип, а земите им - в църквата. Великият магистър на тамплиерите - Жак дьо Моле бил изгорен на клада.
    Но имало и друга причина, поради която Църквата ревностно се опитвала да унищожи тамплиерите и катарите. През 1891 г. по време на реставрация на селската църква в Рен-льо-Шато в югозападна Франция, енорийският свещеник Беренже Сониер открил 4 пергамента. Те били запечатани в дървени тръби, които били скрити в в една кухина в колоната на олтара. Два от тях съдържали родословните дървета на местните фамилии и датирали от 1244 г. и 1644 г. Сониер открил и таен код в текстовете и разказал за това на епископа на Каркасон. Сониер бил привикан в Париж, за да се срещне с църковната йерархия и да им покаже документите.
    От този момент той се променил. Като свещеник получавал много малък доход, но в следващите години изхарчил милиони за картини, антики и порцеланови изделия. Поведението му станало странно във всяко едно отношение. Сониер умрял от "удар" на 65-годишна възраст. Но както изглежда, ковчегът му е бил поръчан от неговия иконом 5 дни преди удара, когато бил напълно здрав.
    И така - какво знаел Сониер ?
    През 1969 г. Хенри Линкълн, британски сценарист, проявил интерес към историята и в Националната библиотека на Франция открил документи, озаглавени "Тайните папки".  В една от тях се споменавало за таен орден с типичната структура на Илюминати, наречен "Приорат на Цион", който бил споменат и в пергаментите, открити от Сониер. В документите на Линкълн се казвало, че сред миналите велики магистри на този орден били Леонардо да Винчи, Исак Нютон, алхимикът Николас Фламел и композиторът Клод Дебюси. Интригата се заплитала, тъй като Сониер се срещнал с Дебюси, когато бил извикан в Парижот църковната йерархия. Приоратът на Цион (продължава документа) бил вътрешната йерархия на рицарите тамплиери, които се били посветили на връщането на Меровингитена френския престол. Династията на Меровингите води началото си от 5-ти век. Меровей станал крал на Франция през 448 г. и се смятало, че семейството имало кралска или свещена кръв. Тамплиерите имали крепост в Безу, недалеч от Рен-льо-Шато, а си спомняте, че пергаментите, открити от Сониер съдържали фамилни родословия.
    През 1972 г. работата на Линкълн била проследена в 3 документални филма и в резултат той получил писмоот отттеглил се англикански свещеник. В писмото се казвало, че авторът знае със сигурност, че намереното от Сониер е неопровержимо доказателство, че Исус не е умрял на кръста. Свещеникът твърдял, че е получил тази информация от един приятел - духовно лице от Англиканската църква, който преди това работил в Париж с Емили Хофет. Когато на Сониер било заповядано да замине за Париж, една от интервюиралите го била Емили Хофет. Информаторът на Линкълн разказал, че пергаментите доказвали, че Исус бил жив най-малко до 45 г. сл. Хр. и пребивавал във Франция. Както споменах в по-предишни статии, Исус пътувал заедно с Мария-Магдалена и техните деца след като се възстановил от разпъването на кръста. Вярвам , че римокатолическата църква знае, че Исус не е умрял на кръста и го е знаела от поне 1500 г. Те са прикривали тази информация, за да защитят властта си. Изиграли са милиарди хора през вековете и продължават да го правят и днес. Доказателството за това е заключено в подземията на Ватикана, а както установил Сониер, те са готови да платят всякаква цена, за да продължат с колосалната лъжа.
    Мотивът на крал Филип да унищожи тамплиерите може да са били парите, но папа Климент имал и други подбуди, за да се включи в това начинание. Тамплиерите знаели истината за Исус, точно както и катарите, които възникнали в същия край на Франция. Те също отричали, че Исус е умрял на кръста и били унищожени точно по тази причина. Тази история продължава до ден-днешен, защото елитът на Илюминати все още е решен твърдо да короняса "краля на света", чиито произход води началото си от родословната линия на Исус, нещо, което са наследили от тамплиерите, които вярвали, че Меровингите произлизат от рода на Давид чрез Исус и неговите деца. Смятало се, че родословието на Меровингите е прекъснато след като те загубили трона на Франкската империя през 8-ми век, но катарите и тамплиерите имали друга информация.......



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. watchtowerman - Папата лично е разпитвал Жак дьо Моле
01.11.2009 18:45
и високопоставени в йерархията тамплиери,защото не е приемал за верни твърдениета на френския крал. После и папата е приел за верни показанията на арестуваните тамплиери. Истината е, че не френският крал е искал имуществото на ордена, а тамплиерите са търсели да присвоят държава за себе си и са виждали Франция за тази цел. Но са подценили френския крал Филип 4-ти, за когото историята казва, че малко е говорил, но много е наблюдавал...Тамплиерите са се подготвяли за завземане на властта във Франция и поради тази причина - в случай на евентуален неуспех, три дни преди датата за преврата, са изнесли тайно - с кораби, почти цялото си богатство, в Шотландия. Ако Филип 4-е и искал да присвои богатството на ордена, не би допуснал тази грешка. И още нещо, групата на високопоставените ръководители на тамлиерите са арестувани, когато са били заедно на мястото, откъдето да задействат съвместно плана си за преврата.
И много други подробности...
цитирай
2. анонимен - ?
06.11.2009 04:21
ne napisa kakvo sa znaeli tamplierite i katarite.tozi kommentar e razlichen ot tova koeto ti si pisal i e argumentirano kazan,kato che li e istorishka.koia e istinata ?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3817966
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )