Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2009 13:35 - Господството на науката - част 2
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 1414 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 17.11.2009 13:55


    Франкмасонството щяло да претърпи значителна промяна след английската Гражданска война и в началото на 18-ти век. То се отворило за по-голям брой хора, които по професия не били зидари или занаятчии и скоро те съставлявали голямото мнозинство. През 1717 г. в Лондон била създадена нова "Велика ложа" и някои я нарекли "Великата ложа майка на света". Това била ложата на американските франкмасони, които по време на войната за независимост били направлявани от Илюминати. Всъщност ложата в Лондон дърпала конците на тази революция. Старите връзки със зидарския занаят станали чисто символични чрез названия като "чирак", "другар" и "майстор зидар", които вече нямали нищо общо с работата на зидарите, а само със степените на посвещение в рамките на новото масонство, т. нар. "3 сини степени". Великата ложа майка бързо разпрострялавлиянието си в Европа и Британската империя, издавайки разрешителни на другите клонове да практикуват системата на трте степени. В Шотландия Майкъл Рамзи щял да основе друг клон на масонството, основан на старата система на рицарите тамплиери и станалите като известни "щотландските степени" или "ритуалите на масонството" се превърнали в доминираща форма на Ордена. Днес шотландският ритуал с 33-те степени на посвещение стои зад масонската мафия, която контролира зад кулисите САЩ и много други държави.

ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ.

Засега, докато се възцарим, ние ще създаваме и размножаваме франкмасонските ложи във всички страни на света, като привличаме в тях всички, които биха могли да бъдат и които сега са проявени като забележителни деятели, защото тези ложи ще представляват главното справочно място за обществените прояви и инструмент за изпълнение на нашите решения.

МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ СА ПОДЧИНЕНИ НА ТАЙНОТО ЮДЕЙСКО ЦЕНТРАЛНО УПРАВЛЕНИЕ.

Ние ще централизираме управлението на всичките масонски ложи под едно управление, което ще бъде известно само на нас, като за всички други ще остане напълно невидимо. Това управление ще се състои само от наши мъдреци. В ложите то ще има свой “таен” представител, който ще служи за прикритие на управлението, което чрез него ще издава паролата и ще диктува програмата. Тези ложи ще бъдат котилото на всички революционни и либерални начинания. Техния състав ще се подбира от всички слоеве на обществото. Най-тайните политически замисли ще ни бъдат известни и ще попадат под нашето ръководство в самия ден на тяхното възникване. ( Протокол 15 )

    Английската Гражданска война довела до временен край на монархията и дори (погледнато в дългосрочен план) драстично отслабила нейната мощ. Роялистите (англиканите) били разбити от "кръглоглавите" ( сектантите) и Чарлз I бил екзекутиран през 1649 г. На практика първият опит за правитеслтво на народа е правитеслтвото на Оливър Кромуел, навъсен пуритан земевладелец, който управлявал като лорд-протектор с подкрепата на своята армия. Той забранил англиканските служби и продължил наказателното право срещу католиците. Кромуел провел чистка сред несподелящите неговите възгледи за християнството и продължил с ужасното отношение към ирландците, като в същото време забранил изкуствата, забавленията, смеха и обичта. Ето как пуританите интерпретирали Библията. Смехът и щастието били грях ! Те приели и доразширили вярванията на калвинизма и подкрепяли крайните твърдения , че войната и конфликтът са белези на духовно спасение, защото чрез доказателствата на войната Сатаната ще бъде отстранен от Земята. Мирът означавал, че срещу Сатаната не се протестира ! Такъв начин на мислене владеел Великобритания по онова време и както видяхме, бил изнесен в Америка с пуританите "пилигрими". След като Кромуел починал през 1658 г., парламентът поканил заточеният брат на Чарлз I да заеме престола под името Чарлз II при условие, че ще настъпи религиозна търпимост. Той се съгласил, но след това започнал период на преследване на пуританите и на онези, които не почитали англиканската вяра. Хиляди сектанти били избити, измъчвани и натоварени на кораби като роби за колониите. В Шотландия все още наричат този период "времето на кланетата". Онова, което Чарлз II наистина искал да направи било да върне Британия към римокатолицизма.
    Тази история на Британия е история на света. Тя се е случвала навсякъде, където една вяра преследвала друга заради прочита на една дефектна и до голяма степен измислена книга. Почти всичко произтичало от религията или битката срещу религиозната тирания. Двете политически партии по онова време били разделени по въпроса за религията. Торите ( сега консерваторите ) били англикани, а вигите ( селяни пуритани от Западна Англия ) били в по-голяма степен сектанти. През десетилетията на страховита религиозна нетърпимост и непредставителни парламенти много личности дали своя принос за човешкото съзнание. Исак Нютон направил няколко важни научни открития. Той се занимавал с астрономия и доразработил телескопа. Когато видял една ябълка да пада от дърво, започнал да мисли и накрая открил закона на гравитацията. Но освен това той бил тясно замесен в Илюминати като велик магистър на "Приората на Цион". По-нататъшните открития, направени от неговите последователи подкопали твърденията на религията. Писатели като Джон Милтън и Джон Бъниън се противопоставяли на поведението на църквата и държавата, а Бъниън прекарал 12 години в затвора Бедфорд за това, че отказал да приеме англиканската вяра. Джордж Фокс основал "Дружеството на приятелите" ( квакерите ). Той се изказал против диктата на църквата и насърчавал толерантността, милосърдието и мира. Квакерите до голяма степен били приемливо изражение на религията, защото се противопоставяли на робството и преследването. Фокс бил хвърлен в затвора за богохулство, а хиляди негови поддръжници имали същата съдба ...........



Тагове:   науката,


Гласувай:
4



1. анонимен - МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ СА ПОДЧИНЕНИ НА ТАЙНОТО ЮДЕЙСКО ЦЕНТРАЛНО УПРАВЛЕНИЕ
17.11.2009 16:15
"МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ СА ПОДЧИНЕНИ НА ТАЙНОТО ЮДЕЙСКО ЦЕНТРАЛНО УПРАВЛЕНИЕ". - нарича се още Синедрион(съвет на старейшините) но не са юдеи, а сатанисти. Още първите християни говорят за съществуването на "сатанинската синагога"
А сега и един цитат:"в онези дни аз ще отсека главата и опашката у Израиля ... главата е стареца, а опашката лъжепророка ... защото този народ е бил мамен винаги от свойте водачи ..."

цитирай
2. анонимен - Основното оръжие на Синедриона се нарича Капитал.
17.11.2009 16:18
Едно от основните оръжия срещу властта на Синедриона и Капитала е Свободната енергия.
цитирай
3. анонимен - svobodnata energia?
25.11.2009 19:24
koi ia pritejava ? koi znae kak da se vuzpolzva ot neia?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3813246
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )