Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2009 13:48 - Светът във война - част 4
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 2400 Коментари: 10 Гласове:
4

Последна промяна: 25.11.2009 13:48


    И така, кой всъщност стоял зад тази "народна революция" ? Фрнакмасонството било в основата й. В "Енциклопедия на масонството" на Койл се казва, че в началото на войната в Русия има Висш масонски съвет с 40 подчинени му групи. Цар Александър бил толкова обезпокоен от плановете на руските масони, че забранил франкмасонството през август 1822 г., след като неговият велик магистър го пресупредил, че то представлява опасност за държавата и трябва да бъде спряно или реорганизирано. Виждате, че Илюминати не винаги са единодушни. Да играеш против другия си е част от стратегията. Този декрет бил подновен от цар Николай, но тъй като масоните са тайно общество , подривната дейност продължила. Добра идея била на злоупотребата на царя с властта да се сложи край, но отново това е тайния дневен ред, скрит зад онова, което ни се налага да наблюдаваме.
    Естествено германците подкрепили Ленин и осигурили безопасното му преминаване през Германия от Швейцария на път за Русия в запечатан влак, защото искали да изтеглят руснаците от войната. Освен това дали на неговите болшевики десетки хиляди марки за пропаганда и за да са сигурни, че революцията ще успее. Нищо чудно тогава, че след удара на Ленин срещу временното "народно" правителство руснаците били извадени от войната и позволили на германците да се концентрират върху другите фронтове ! Комунистите били подкрепяни от германски и други западни банкери и финансисти. Немският банкер Макс Вартбург подкрепял режима на Ленин. Същото правел американският банкер Джейкъб ( Яков ) Шиф. Семейстовото му произхождало от Германия, където се радвало на тесни връзки с банковата империя на Ротшилд - основен финансов поддръжник на тази и други революции. За баща на съвременния комунизъм и на вярванията, които болшевиките популяризирали се смята Карл Маркс, който починал през 1883 г. Toй бил член на една от организациите на Илюминати - "Съюза на справедливостта" ( по-късно "Комунистически съюз" ) , издънка на "Обществото на сезоните", което изиграло важна роля във Френската революция заедно с тяхната ложа на "Великия изток" в Париж. Подкрепяният от Ротшилд немски индустриалец Фридрих Енгелс поддържал Маркс и написал заедно с него "Комунистическия манифест" от името на тайните общества, които стоели зад тях. През 1918 г. 15 банкери от цял свят използвали прикритието на мисия на Червения кръст , за да отидат до Петроград, където подкрепили избухналата революция, временното "народно" правителство и болшевиките, които го съставяли.  Професор Стюарт Крейн посочва :
     " Ако погледнете назад към която и да е война в Европа, ще видите, че те всички са приключвали винаги с установяването на баланс между силите. С всяко прегрупиране е настъпвал баланс между силите в новата групировка около династията на Ротшилд в Англия, Франция или Австрия. Те групирали народите така, че ако някой крал стане неуместен, да избухне война, а изходът от нея да се решава от насоката, която взема финансирането. Проучването на задлъжнялостта на воюващите нации обикновено показва кой е бил наказан."
     Или както се казва в Протоколите на мъдреците :

ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ НАРОДИТЕ.

.

Ние на всяка цена трябва да създадем брожения, раздори и вражди в цяла Европа, а чрез нея и във всички други континенти

.
. От това има двояка полза: първо, ще държим в подчинение всички страни, които добре знаят, и са почувствали, че само ние сме властни, когато пожелаем, да създаваме безпорядъци или да въдворяваме ред. Всички тези страни са привикнали вече да виждат в нас една неотразима подавляваща сила. Второ, ще имаме благоприятната възможност чрез интриги да объркаме прокараните от нас във всички държавни кабинети нишки на политиката, икономиката и финансите. За да постигнем това, ние трябва по време на разните преговори и съглашения да се въоръжим с голяма хитрост и проницателност, като “официално” винаги държим противоположна тактика, т.е. да се показваме честни и сговорчиви. По този начин народите и гоевските правителства, които сме приучили да виждат само видимата страна на всичко, което им представяме, ще ни приемат за благодетели и спасители на човешкия род

НА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО ЮДЕИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ С ВОЙНА.
 

На всяко противодействие ние трябва да бъдем в състояние да отговорим с война от съседите на оная страна, която би се осмелила да ни противодействува; но ако и тези съседи помислят да застанат колективно против нас, ние сме длъжни да дадем отпор с всеобща война.

. ( Протокол 7 ) 

   Комунизмът е форма на дизайнерска политика, създадена от Илюминати като противодействие на "свободното" общество в Америка и Европа. Затова Русия се превърнала в призрак, скътан на сигурно място, за да бъде използван 30 години по-късно. Неговата вяра в работниците като производствени единици и като хора без дух в един безбожен свят била точно онова, в което Илюминати искали да вярват масите.
    Тайните общества на Илюминати управлявали разузнавателните агенции, съществуващи от 17-ти век насам, включително и царската разузнавателна служба - Охранката. Съществува голямо заблуждение, че тайните служби по света се борят едни срещу други, докато на практика на най-високо ниво, доста над всички, познати на обществеността, те до голяма степен работят като едно звено. Дори по-долните нива на тези агенции не го осъзнават, но те също са подставени лица на Илюминати. Съществува тайно световно правителство, което непрекъснато дестабилизира и насочва действията на държавите. По типичен маниер на Илюминати Ленин и болшевиките атакували царя заради бруталността на Охранката, докато зад кулисите Охранката подкрепяла революцията на Ленин ! Тя набавяла средства и подкопавала революционната опозиция към болшевиките, като много от основните действащи лица в болшевишкото движение били нейни членове. Бъдещият съветски диктатор Йосиф Сталин бил най-малкото тясно свързан с Охранката, а вероятно и неин член. 
      Следователно няма нищо чудно, че когато Ленин и неговите поддръжници дошли на власт, разузнавателната агенция, която те силно мразели и заклеймявали била силно разширена и името й било сменено - от Охранка на НКВД. Революцията на народа била просто друг маскиран удар и последвала верига от събития. Към революцията бил прибавен и значителен еврейски привкус и сега Илюминати подготвяли почвата за завръщането на евреите в Палестина. В някои изследвания се твърди, че от 388 члена на руското революционно правителство от 1918 г. само 16 били руснаци по рождение. Всички останали, с изключение на двама били евреи от някъде другаде, главно от Ню Йорк. Как са били мамени хората от векове чак до ден днешен. Илюминати били замесени във всички "народни" революции, които избухнали след американската война за независимост. Както видяхме там е включена и Френската революция, която довела до изтребването на най-малко 100000 души през годините на терора, които я последвали.......

    



Тагове:   война,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Илюминати/елитът/масони са
25.11.2009 14:11
замесени само в буржоазните реболюции.
Колкото и да е странно, след революцията Ленин възстановява капитализма в Русия под формата на НЕП и предприятията са върнати на бившите си собственици. Сталин заподозрял измяната и противодействал. Той така и не разбрал истината за "елита", но поне го заподозрял: Само червената буржоазия може да унищожи комунизма - казал Сталин. Днес можем само да се съгласим с тези думи.
Ако Сталин не бе действал на сляпо, а бе разбрал истгината за Елита, можеше да се избегнат излишните кръвопролития е сътресения.
цитирай
2. анонимен - Aко Сталин не бе
25.11.2009 14:14
провалил плановете на илюминатите, днес те вече щяха да са изпълнили плана си за НСР, унищожението на България, колонизирането на Русия и така...
цитирай
3. universalnite000 - :) На това място се сещам за едни думи ...
25.11.2009 14:29
:) На това място се сещам за едни думи на Дънов относно 2-та св. война : " Ако Германия спечели войната - ще спечели насилието. Ако Англия спечели - ще спечели лицемерието и лъжата. Но Бог ще избере този народ, който да проведе Божиите решения и да бъде бич Божий, И вие ще разберете скоро кой е този народ."
цитирай
4. universalnite000 - И още нещо от Дънов : "Русия не ...
25.11.2009 14:32
И още нещо от Дънов : "Русия не послуша Толстой, но духовенството доведе болшевизма. Болшевиките - това са камшикът на Бога. Те са неверници и те действат с оръжие"
цитирай
5. анонимен - така е
25.11.2009 15:08
Само с оръжие не става. Трябва и акъл...
цитирай
6. анонимен - не е народ
25.11.2009 15:15
universalnite000 написа:
:) На това място се сещам за едни думи на Дънов относно 2-та св. война : " Ако Германия спечели войната - ще спечели насилието. Ако Англия спечели - ще спечели лицемерието и лъжата. Но Бог ще избере този народ, който да проведе Божиите решения и да бъде бич Божий, И вие ще разберете скоро кой е този народ."

От войната спечели елитът все пак. Народите само проляха кръвта си.
Но Дънов е съмнителен с някои свои твърдения...
цитирай
7. анонимен - за толстоизма...
25.11.2009 15:17
Свободата не ще екзарх, иска Караджата. - Христо Ботев
цитирай
8. universalnite000 - :) На това място се сещам за едни думи ...
25.11.2009 15:18
анонимен написа:
universalnite000 написа:
:) На това място се сещам за едни думи на Дънов относно 2-та св. война : " Ако Германия спечели войната - ще спечели насилието. Ако Англия спечели - ще спечели лицемерието и лъжата. Но Бог ще избере този народ, който да проведе Божиите решения и да бъде бич Божий, И вие ще разберете скоро кой е този народ."

От войната спечели елитът все пак. Народите само проляха кръвта си.
Но Дънов е съмнителен с някои свои твърдения...

Разбира се , аз не съм съгласен с всички негови виждания , конкретно за тези ми е думата , а и да не забравяме, че е бил розенкройцер ...
цитирай
9. анонимен - vupros ne o temata
28.11.2009 03:35
vuzmojno li e iluminatite da sa prosveteni v zorata na chovechestvoto kanibali?togava sa se hranili s horata ne ot tiahnoto pleme a sled kato sa stanali gramotni sa se nauchili kak da piiat indirektno i neprekusnato kruvta na ne kanibalite?
цитирай
10. universalnite000 - ???? Определено не мисля ...
29.11.2009 18:46
???? Определено не мисля ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3816394
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )