Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2009 14:53 - Светът във война - част 9
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 1342 Коментари: 2 Гласове:
4



    Основните теми за войните са известни и планирани предварително. Доказателствата, появили се на бял свят след войната доказват, че президентът Франклин Рузвелт е знаел поне 48 часа преди атаката срещу Пърл Харбър, че японците ще ударят. Той не направил нищо, за да предупреди своите моряци и населението на Хаваите, понеже искал американската общественост да е толкова възмутена, че да се съгласи да влезе във войната. Точно както планирали пропагандаторите преди войната. Методът за подтикване на японците дошъл от Съвета по международни отношения на Илюминати, творение на Кръглата маса. Отделът за планиране на войната и мира към Съвета изпратил паметна бележка на Рузвелт, в която се предлагало да се изпрати помощ на Китай и да се ограничи търговията на Япония чрез замразяване на активите им в САЩ, също да й се наложи търговско ембарго и отказ за достъп до Панамския канал. Той това и направил. Рузвелт и Илюминати били възнаградени с японската атака срещу Пърл Харбър. Президентът бил пионка на Илюминати под формата на Съвета за международни отношения. Много от членовете на кабинета му дошли оттам, а зет му, Къртис Дал, цитиран в "Данни за алтернативните трима" на Джим Кайт казва :
    " От дълго време чувствах, че у Рузвелт са се оформили много мисли и идеи в полза на тази страна, САЩ. Но не беше така. Повечето от неговите мисли, неговите политически "средства за борба", каквито си бяха, бяха внимателно изработени предварително от Съвета за международни отношения - групата за Единна световна валута. Брилянтно, с голям хъс, подобно на умела артилерия той запращаше тези подготвени "боеприпаси" в лицето на нищо неподозиращата мишена - американският народ, и така заплащаше и запазвашемеждународната си правно-политическа подкрепа."
     Същото се отнася и за Чърчил и за онези, които решили да го направят премиер, като същото се повтаря и в 2-те страни, а и във всички други и днес. Според информацията, доверена на капитан А. Рамзи от офицер Тайлър Кент, дешифровчик на съобщения, още преди войната, докато Чембърлейн бил премиер, министър Чърчил и Рузвелт замислили цялата стратегия чрез шифровани съобщения. Сега войната наистина се превърнала в световна с фронтове в Европа, Среден и Далечен Изток, след като японците окупирали колониите на Съюзниците - Малайския архипелаг, Сингапур, Филипини, Борнео, Хонг Конг и Бирма. Мъжете, жените и децата, хванати в тези страни след японското нападение били подложени на мъчения и зверства. Но тогава не е уместно една държава да е по-високомерна от друга заради своята версия на историята. Всяка страна на планетата е доказала, че е способна на престъпления срещу човечеството. Британските власти залитнали от ужас пред гледката на концентрационните лагери в Германия, но именно британците дали идеята за тях - тя е на лорд Кичънет, благодарение на когото 26000 затворници умрели в Южна Африка по време на войната с бурите. А Съюзниците се сражавали рамо до рамо със съветския режим, който организирал концентрационни лагери за собствения си народ и избивал милиони по други начини. Всички континенти били въвлечени във войната и войниците от Австралия и Нова Зеландия отново подкрепили Съюзниците. Дори с подкрепата на Америка и други страни фашистите били победени само с потресаващи човешки жертви и от двете страни. След победата над фашистките армии в северна Африка през 1943 г., ударът се насочил на север в Италия. Големият фашистки съвет възстановил на трона крал Виктор Емануил, а Мусолини бил принуден да подаде оставка. Италианският парламент бил свикан отново под ръководството на новия премиер, маршал Пиетро Бадольо. Отначало той казал на Хитлер, че ще продължи борбата, но после подписал мирен договор със Съюзниците. Мусолини се опитал да избяга в Швейцария със своята любовница, но били убити от комунистите партизани, а труповете им били изложени в Милано за присмех на хората.
    Германците се опитали да задържат напредването на Съюзниците през Италия, но накрая отбраната им била пробита. На 6. 06. 1944 г. се провела "Операцията на сюзерените", при която силите на Великобритания, САЩ и Канада под ръководството на Дуайт Д. Айзенхауер започнали десантите от "Деня Д" край бреговете на Нормандия, северна Франция. С голям кураж и безброй човешки жертви те напреднали във Франция, за да освободят Париж и да окупират западна Германия, докато руснаците напредвали в Източна Европа. Войната в Европа приключила, но Съюзниците, обединени срещу общия враг, скоро се настроили крайно враждебно едни към други през периода, който минавал за мирен. С отстъплението на Германия последните седмици на войната се превърнали в състезание за Берлин между западните армии и руснаците. И двете страни искали да бъдат в най-изгодно положение при преговорите за подялбата на земята след края на конфликта. Руснаците разпръснали своето комунистическо (държавно-фашистко) кредо, за да формират империята Съветски съюз, в която включили Чехословакия, Унгария, Югославия, България, Румъния, Полша, Албания и източната част на Германия. По-късно била построена стена, която разделяла Берлин на капиталистически и комунистически, а онези от Изтока, които се опитвали да се доберат до Запада били застрелвани от тяхната войска. 
     Разгромът над Германия не сложил напълно край на войната.Япония все още се държала и приемникът на Рузвелт - Хари Труман, още един масон, дал заповед  да се хвърли атомната бомба, разработена през военните години. Оръдието на Кръглата маса на Илюминати - Институтът за съвременни проучвания към Принстънския университет в Ню Джърси оказал много важна подкрепа за онези, които разработвали бомбата. Един от водещите членове бил Робърт Опенхаймер, водещо светило в създаването на бомбата. Алберт Айнщайн също редовно използвал института. Той често прикривал постиженията на науката за Илюминати, за която обществеността си няма ни най-малка представа, но която обикновено е между 50 и 100 години по-напред от "публичната" наука. Японският император Хирохито капитулирал, след като 2 атомни бомби били хвърлени от американски самолети над градовете Хирошима и Нагасаки на 6 и 9 август 1945 г. Всъщност бившият министър от британското правителство Тони Бен казва, че установил, че Япония била готова да капитулира преди пускането на тези бомби. Около 80000 мъже, жени и деца били убити в Хирошима в този фатален ден, през който атомната война дошла на тази планета (или по-скоро се завърнала), а други починали по ужасяващи начини от радиацонното отравяне.
     Общо 35 милиона души били убити по време на 2-та св. война, а стотици милиони били ранени, измъчвани и белязани психически, физически и емоционално за цял живот. И целият този ужас бил резултат от една война, която никога не е трябвало и е нямало да се случи, ако мрежата на Илюминати не я бе предизвикала. Добавете към тези цифри и милионите - починали и изстрадали през 1-та св. война, както и всички други и ще останете без думи.
     Но подобни чувства не терзаят илюминатите :

ЮДЕИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИКАКВИ ЖЕРТВИ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ СВОЯТА ЦЕЛ.

Колко нашите древни мъдреци са били предвидливи, когато са казали, че за да се постигне една сериозна цел, човек не трябва да се спира пред средствата, нито да държи сметка за числото на жертвите!

...Ние не сме държали сметка за жертвите, дадени от скотското семе на гоите...........



Тагове:   война,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - гои означава всъщност
30.11.2009 15:02
егоист. Изводите са ясни. Егоистите нямат шанс срещу Тъмните сили, които изпозва собсвения им егоизъм за да ги контролира.
Кабала мъдро учение.
цитирай
2. universalnite000 - Да, егоцентризмът винаги води до ...
30.11.2009 16:51
Да, егоцентризмът винаги води до контрол от страна на Тъмните, дори бих го сравнил с ефекта на раковите клетки в тялото... но според мен и т. нар. Илюминати са същите егоцентрици - къде по-лесно е да манипулираш гоите, отколкото да се опиташ да им помогнеш в преодоляването на този егоизъм ....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3813239
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )