Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2009 16:36 - Новият световен ред - част 14
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 1660 Коментари: 2 Гласове:
4



    Планът за световно доминиране продължава да напредва бързо по цялата планета, докато тайни армии се тренират и финансират от правителствата, прикрито зад фалшиви имена и измислени проекти. В САЩ едно от тях се нарича Федерална агенция за управление при извънредни ситуации. Тя разполага с бюджет милиарди долари и при все това дори не е създадена в съответствие с американската конституция. Тя е резултат от административна заповед на президента. През 1935 г. бил приет Закон за управление при извънредни ситуации, за да се даде право на президента право да заобикаля Конгреса и да създава закони в критични за нацията периоди. Справедливо, бихте могли да си помислите. Понякога, в критичен момент няма време за бавене. Дребната подробност, която те не ви казват, е, че в САЩ официално ситуацията винаги е критична за нацията ! Това дава на президента правомощия да създава закони всеки път, когато си поиска, и да ги има под ръка за времето, когато всички те ще могат да бъдат въведени наведнъж. Може би бихте искали да знаете, че тези администативни заповеди, издавани от 1935 г. са дали на президента правомощието да прави следното всеки път, когато реши, че има засилено напрежение в международните отношение или икономическа криза : 
     Да поема властта над транспорта, пътищата и пристанищата ; над всички медии ; енергетиката ; производството на храни и фермите ; всички самолети ; да премества населението и да мобилизира хората в трудови бригади под надзора на правителството ; да започне национална програма за регистрация. 
    Списъкът продължава и когато президентът обяви извънредна ситуация, Конгресът не може да го оспори по-рано от 6 месеца. 
     

ПРЕЗИДЕНТИТЕ СА КУКЛИ В РЪЦЕТЕ НА ЮДЕИТЕ.

Народното събрание ще прикрива, защитава и избира президентите, но ние ще му отнемем правото да предлага закони, да ги изменя, защото това право ще предоставим на отговорния президент, който ще бъде кукла в ръцете ни. Разбира се, тогава властта на президента ще стане прицелна точка за всевъзможни нападки, но ние ще му дадем за самозащита правото да се обръща към народа, към общественото мнение мимо неговите представители, т.е. към същия наш сляп прислужник – мнозинството из тълпата. Независимо от това, ние ще представим на президента правото да обявява военно положение. Това последно право ние ще мотивираме с това, че президентът, като върховен вожд на въоръжените сили на страната, трябва да държи армията в свое разположение за защита на републиканската конституция, чиято защита е негов дълг, като отговорен представител на републиката и пазител на конституцията. ( Протокол 10 ) 
    Федералната агенция за управление при извънредни ситуации се е появила по този начин. Тя е основана от ... Збигнев Бжежински, помните ли го ? Той основал Тристранната комисия с парите на Рокфелер и бил съветник по националната сигурност на Джими Картър. Бжежински останал във тази агенция и при управлението на Рейгън.За пред обществото тази агенция се представя като организация, която реагира на критични за нацията ситуации - от ядрена атака и земетресение до градски бунт. В такъв случай е странно, че само 6 % отнейния бюджет се разходват за критични за нацията ситуации. Останалите се използват за построяването на подземни съоръжения за правителството за времена на "вътрешна или външна" извънредна ситуация и за изграждането на "места за задържане", затвори и бежански съоръжения, нито едно от които никога не е използвано за тези цели. Тогава защо ги строят ? Агенцията за извънредни ситуации има щат около 3600 служители и при все това само 60 работят върху природните бедствия или изготвят планове в случай на ядрена атака. Какво правят останалите ?
    През годините 2 познати имена са отговаряли за тази агенция : генерал Ричард Секорд и полковник Оливър Норт, който работел с ЦРУ и американските ВВС за контрабандно пренасяне на оръжия ( и какво ли още ?) по време на аферата "Иран-контри". Агенцията е още едно оръжие на тайното правителство. Една от целите й е да разоръжат обикновените американци. Аз лично съм изцяло за премахване на оръжията от всякакъв тип, но трябва да се вгледаме в мотивите, скрити зад това начинание. Ако планирате преврат срещу онова, което минава за "демократичен ред", ще ви е далеч по-лесно, ако населението не разполага с оръжие. И от какво имате нужда, за да оправдаете законите, отменящи правото на всеки американец да притежава оръжие ? Още повече насилие и набиващи се в очи престъпления. За съжаление това не подмина и нашата страна, особено с предложението за бойни патрони за полицията. Между другото, американският закон за контрол над оръжията от 1968 г.повтаря дума по дума нацисткия закон за контрол над оръжията от 1938 г.
    Друг отдел на тайното правителство, работещ съвместно с тази агенция е "Отряд със специални правомощия", създаден от Джордж Буш - старши. Този отряд е налице във всеки щат и ролята му е да прави претърсвания от къща на къща, да залавя и категоризира хора и да ги прехвърля в центровете за интернирани, както и да разпитва тези хора. Този отряд се набира измежду уличните гангстери от градовете, на които сега е разрешено да вършат законно онова, което са вършили незаконно през по-голяма част от живота им - да влизат в домове, да взимат вещи и т.н. Те са твърде глупави, за да осъзнаят, че са използвани и че ще бъдат отстранени, след като си свършат работата. 
    Трети елемент в този триъгълник е "Мрежата за изпълненние срещу финансови престъпления". Тя се състои главно от хора от чужди полицейски сили и най-вече от Европа.  Те разполагат с хиляди хеликоптери и самолети, подходящо боядисани в черно. Много пъти са виждани черни хеликоптери в близост до местата, където са били осакатявани говеда, за които се твърди, че са дело на извънземни. Персоналът на Мрежата е обучен да си свърши мръсната работа и после да изчезне светкавично. Контролираната от Илюминати ООН подкрепя и подпомага координацията на тези акции. Всичко, което е нужно, е една голяма, изфабрикувана криза ( дали не е точно сегашната ?) и няколко изстрела. Сбогом на демокрацията или на онова, което се представя за нея. Една възможна "извънредна ситуация" за задвижване на тази верига от събития би могла да бъде терорист с ядрено оръжие, заплашващ да унищожи САЩ. Смятам, че 11-ти септември 2001г. бе нещо като "суха тренировка" за такова събитие ( за повече подробности около измамите, съпътстващи това събитие може да гледате филма "Духът на времето" ). Внимавайте за подобна измама, защото нещо подобно ще се използва за оправдание на удара в началните му етапи, ако се стигне дотам .......
  http://vbox7.com/play:bc1051e5


Тагове:   новият,


Гласувай:
4



1. andi2 - като спмена за 11. 09 се сетих за ф...
21.12.2009 00:07
като спмена за 11.09 се сетих за филма
LOOSE CHANGE
може би си го гледал ,
има го във В-бокса
http://vbox7.com/play:2bde52e1--------->>>> това е първа част ,останалите са отстрани .
С 2 думи АЛ КАЙДА не са взривявали кулите ,
Остават нашите "добри познати"........
:)
цитирай
2. universalnite000 - Точно така, споменават, че е бил ...
21.12.2009 14:27
Точно така, споменават, че е бил заложен експлозив, който гръмнал едновременно с ударите на самолетите в двете кули.....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3813599
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )