Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2009 14:04 - По пътя на промяната - част 1
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 1799 Коментари: 6 Гласове:
8



    В досегашните статии не съм правил опит за подробна история на света. Просто се опитах да отсея някои основни теми, които според мен ще ни помогнат да сложим край на насилието, унищожението и контрола, скрит зад него.
    Повечето хора, които са се прераждали на планетата през тези хиляди години, като индивидуалности не са били убиващи, преследващи фанатици. Това го твърдя убедено. Повечето са изживели живота си по най-добрия начин, по който са могли в рамките на тази плътна физическа форма и при ограниченията на света около тях. Те не се прераждат, за да причиняват страдания, това не е тяхното намерение. Те искат да служат на планетата, а не да я унищожават. Но веднъж преродили се, ние можем да заприличаме на картингите от някой панаир, хванати в примката на едни и същи мисловни модели и в различна степен с Луциферното съзнание на кормилото.
    Преди да бъдем погълнати от вината за всичко, което е ставало през цялата човешка история, трябва да си спомним, че това е трудно за пребиваване място в момента и е било такова дълго време. Когато изтъквам деструктивното поведение на хората през тези хиляди години, аз не ги обвинявам. Просто предизвиквам мисловните модели, дисбаланса и явния контрол над ума, които са мотивирали това поведение. Всичките Августиновци, Йеронимовци, Хитлеровци и разни папи също са жертви. Аз предизвиквам и се опитвам да изложа техните мисловни модели, а не тях като безсмъртни същества. Тази отрицателна сила в действителност е краен дисбаланс, на който всички ние можем да бъдем подложени, ако позволим ценностите ни да се занижат. Това обаче не е естественото състояние на човечеството. Пк казвам : ние по природа сме добри, а не зли. Зад нашите действия стоят уникалната плътност на тази планета и сериозните негативни влияния и единственият начин, по който можем да променим това е като мислим самостоятелно и се синхронизираме с нашите висши нива.
    Едно нещо става напълно ясно от моделите, споменати дотук. Всеки път, когато цялата информация свободно е протичала към обществеността и всеки е уважавал правото на другия да интерпретира тази информация, човешката еволюция се е изстрелвала напред. И всеки път, когато свободният поток от информацията е бил възпиран или подправян, и е била налагана една система от вярвания, човешката еволюция е спирала или западала. Това трябва да стои на първо място в нашия начин на мислене, докато търсим начин да построим честен и балансиран свят през идващите години.
    На някои хора може да им се струва, че виждам конспирация зад всеки ъгъл, но това не е така. Аз вярвам и във фактора грешка в историята и че не всяко събитие е дело на Илюминати. Но се опитвам да очертая картина през последните около 20 000 години, за да сглобя общите брънки и връзки. В резултат на това повярвах, че наистина има една централна конспирация за манипулиране, която си проправя път през човешката история. Като си припомням всички събития, по време на които събирах информация за тази конспирация ми стана ясно, че от другите нива на съзнание искат хората да знаят, че има някакво сериозно дърпане на конците и че е време кукловодите да бъдат посочени. Те не могат да контролират събитията, ако ние не им сътрудничим. Властта е в хората, а не в тях, само ако можехме да го осъзнаем.
     Надявам се, че дотук успях да изтъкна следното :
    1. Че в продължение на хиляди години са се появявали тайни общества на Илюминати, които са използвани за манипулация на човечеството за всичко най-съществено по ужасни начини и че тяхната цел е да установят диктатура над света с план да се реализира в наше време.
    2. Че извънземните вероятно са оказали съществено въздействие над човешката еволюция.
    3. Че догматичните и наложени религии съвсем не цивилизоват света, а точно обратното.
    4. Че свободният поток от цялата информация и знания е пътят към свободата и разбирането, факт, потвърден от непрекъснатите примери на Църквата и политическите диктатури, които унищожават алтернативните възгледи за тяхната догматика и контрол.
    5. Че злините по света са причинени от пасивността на огромното мнозинство, което позволява сляпо да бъде водено от малцина.
    6. Че убеждението, че някой има монопол над истината и мъдростта, вероятно е най-унищожителното и глупаво вярване изобщо. 
    7. Че вярват, че нашите плътни физически тела са по-висши от друга раса или култура, е , наред с религията и алчността причина за почти всяка война или конфликт, преживени от хората.
    8. Че добродетел като прошката е единствен начин за прекъсване на циклите от мъст и отмъщение.
    Искам да се спра по-подробно на последните три точки. Нашата вяра, че физическото тяло сме "ние" като цяло трябва да се промени, ако ще се освобождаваме от тези цикли. Именно това вярване кара хората да търсят отмъщение в този живот за онова, което е причинено на предците на техните тела преди стотици и дори хиляди години, докато тялото е просто средство, чрез което тяхното съзнание преживява този плътен свят. То е като двама души в различни скафандри на Луната, които се бият заради нещо, което други двама космонавти са си направили един на друг, докато са носели същите скафандри преди години. Ще кажете, че е лудост и все пак погледнете Северна Ирландия, Средния Изток, бивша Югославия и т.н. - точно това правят те на практика. Само като разберем това, ще можем да го спрем. Това е една от причините, поради която илюминатите работят толкова усилено да държат настрана духовните истини от хората, а е от решаващо значение това прикрито познание да стане широко известно. Дори тогава това разбиране трябва да е по-широко и зряло от системите на вярвания  като индуизма, който използва кармата и прераждането, за да оправдае някои ужасни начини на поведение. Освен това, като прехвърляме отговорността за нашите действия на някой друг, все едно, че предаваме смъртоносно оръжие. Като разчитаме на други да ни ръководят и да ни казват какво да правим и мислим, ние полагаме основите за цялото насилие, болка и страдания, които описах.
    Голямото мнозинство от тези, които преследват невярващите или друговерците, всъщност са убедени, че изпълняват Божиите желания. Те са позволили да бъдат обработени така, че всеки път, когато им се каже, че това е Божия заповед, те да я следват безпрекословно. Никой не би могъл да ги убеди, че постъпват неправилно. Те са хора на своето време, контролирани от системата от вярвания, програмирана у тях. Днес е същото с милиарди хора, които са обработени да мислят по начина, по който Илюминати искат, и те осмиват, осъждат и дори убиват онези, които оспорят неговите глупости и контрол. Каква е разликата между това и ужасите на религиозното и политическото преследване в миналото, освен в средата и мащаба ? И двете са резултат от едно и също немислене, същите реакции на роботи и желанието да се прехвърли отговорността за мисленето и действието на други. Силите на дисбаланса постигат толкова голям успех, понеже хора, които не мислят, са убеждавани, че мислят. Нищо не е по-ограничено от ограничения ум, който мисли, че е непредубеден, и нищо не е по-манипулирано  от манипулирания ум, който мисли, че е свободен. Това е пълна илюзия и при все това във всекидневието си аз срещам такива хора ............



Гласувай:
8



1. анонимен - какво ще кажеш
22.12.2009 14:18
За това, че наскоро японското правителство започна разработване на генератори на свободна енергия и беше заплашено от финансовия елит - финансовата олигархия.
цитирай
2. анонимен - Кой управлява света - финансовата олигархияТова
22.12.2009 14:19
са фактите(онези които са ги учили по онова време може да си ги припомнят):
1)Монополистичен капитализъм след средата на 19 век процесите на концентрация на капитала модат до появата на монополите - пример Стандарт Ойл на Рокфелер и други!
2)Финасови монополи - при ранния капитализъм банките са малки и много на брой - те обслужват индустрията и търговския капитал! В етапа на монополистичния капитализъм концентрацията на капитала води до появата на големи банки с монополно положение на пазара или със голямо значение, а тъй като банките контролират парите те придобиват влияние над индустриалния и търговски капитал! Големите банки на практика котролират и фондовите борси, а от търговията с акции се трупат огромни печалби! Започва сливане на финасовия и индустриалния капитал - банките и свързаните с тях финасови инситтуции(инвестиционни, пенсионни фондове и др) придобиват конторол над индустриалните корпорации като придобиват техни акции или изграждат лично обвързване чрез свързани лица или с установяване на трайни финансово кредитни връзки - раждат се:
3)Финансовите групи са обединения на финансовия и индустриален капитал като водеща роля има финасовия! Контролът над корпороциите е лесен и понякога са достатъчни да се притежават само 5-20% от акциите, защото останалите са притежание на дребни акционери! Дребните акционери често оставят акциите си да се управляват(доверително управление) на банки и други финансови институции - изобщо системата на финансовите корпорации (банки, фондове и други) позоволява огромни капитали да се конторлират със значително по малък собствен капитал! Финансовите групи конторолират и притежават монополите! Самите финасови групи се изграждат на фамилна основа/принцип - Рокфелер, Ротшилд, Морган, Дюпон и др. Така се създава:
3)Финансовата олигархия! Структурата на съвременния капитализъм е следната - има множество малки и средни предприятия, но техния дял в икономиката е сравнително малък - например в САЩ техния дял в БВП е едва (!)10%, а останалите 90% са на големите корпорации!(дребните и средни предприятия обикновено са зависими от корпорациите и са в икономически връзки с тях) Основния дял от тези корпорации се управляват от финасовите групи. Големите финасови групи в отделните страни са: Япония - 6; Германия - 6; Италия - 4; Франция - 9; САЩ - 20, но от тези 20 само 8 имат водеща роля и притежават най-голям дял. Водещи в осморката са Морган и Рокфелер. Финансовите групи управляват на практика икономиката на страните и техните правителства също, защото притежават огромно влияние! В днешния капиталистически свят те са реалната власт независимо от политическите партии - политиците се управляват от финансовите магнати!
Характерно за финансовите групи, особено в САЩ, е взаимното им проникване, свързване, сливане една с друга и обезличаване. Така в САЩ има една финансова супер-групировка!
Кой реално ръководи тази групировка - някои наричат тази групировка Бауер - Ротшилд(началната фамилия на Ротшилд е Бауер, но са прекръстени заради червената си табела),Рокфелер и други финансови групи са от тази единна мрежа - те са свързани фамилии!
4)Нестабилност на финансовите групи: капитализмът е нестабилна система за това и финансовите групи не за стабилни и могат да падат и други да се издигат! Стабилни обаче са така наречените естествени естествени монополи, където конкуренцията не може да проникне - това са монополите контролиращи суровини и ресурси и основно енергията! Енергиините монополи, особено петролните са най-стабилните и могъщи групировки - магнатите винаги се стремят да контролират енергията, петрола - например Рокфелер и британския клон на Ротшилд (чрез Шел)
Горивата - енергията са в основата на финансовата олигархия!
цитирай
3. universalnite000 - За това, че наскоро японското пр...
22.12.2009 14:24
анонимен написа:
За това, че наскоро японското правителство започна разработване на генератори на свободна енергия и беше заплашено от финансовия елит - финансовата олигархия.

Само едно бих казал - че е време истината за свободната енергия да стане общодостъпна, защото това също ще отбележи началото на края за дисбаланса и олигархиите !
цитирай
4. анонимен - kak mi se iska i
22.12.2009 23:30
nashite politicheski lideri da vleznat v bloga i se zapoznaiat sus sudurjanieto mu,polzwanata literatura i se otkajat da stawat oligarsi.golemi te nikoga niama da budat ami pone da se opitat da stant vodachi kum swetlinata.
цитирай
5. zahariada - zahariada Суета на суетите!
23.12.2009 13:37
Енергийно-информационният баланс на планетата е нарушен, даже пробит. Анализът на минало и настояще може да има само образователен характер, но никой не иска да се образова за да не стигне до горчива за него истина! Земята се спасява по неин си път, без да да се интересува нас дали ни има или не. Моята надежда е в започналото движение на енеп;ргия и информация към по-горно ниво, където няма да попаднат всички. Пример за информационно-енергийния дисбаланс са катастрофи с масови смърти. Главният регулатор премахва струпвания на отрицателна енергия в комбинация с информационен вакуум, без да се съобразява какви и колко хора загиват. Той просто възстановява баланса на това място и по това време. И т.н.!
Благодаря ти, че се интересуваш от блога ми, аз също, макар и да не правя коментари, чета твоя!
Желая ти весела Коледа и Нова година, много здраве, мъдростта си я имаш!
цитирай
6. universalnite000 - Ре:6
23.12.2009 16:25
Да, в крайна сметка протичащата трансформация на всички нива ще възвърне баланса, който е необходим за продължаване на еволюцията на по-високо ниво от досегашното. Мерси за пожеланията, нека и при теб е така, в добавка с несекващо вдъхновение :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3813824
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )