Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2009 13:26 - Еволюцията във възприятията - част 1
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 5466 Коментари: 5 Гласове:
6



    През годините на "бейби бум" след последната Световна война е имало масово прераждане на души на доброволци.
    Някои от тях били дошли по-рано, а други пристигнали през 40-те години. Напливът на "доброволчески бебета", родени през тези следвоенни години бил от всички онези, които били избрани да проправят пътя на трансформацията и промяната. В книгата "Истинските вибрации" на Дейвид Айк се цитира едно послание от контактьор : "Онези от вас, които са на предната линия, са по-скоро като снегорин. Вие сте тънкото острие на клина. Вие наистина имате, как да го кажа ? Предполагам, че до известна степен имате гадни задължения. Трябва да свършите страшно много, но въпреки това вие сте в състояние да извършите страшно много. Затова сте били избрани да дойдете, затова сте тук, за да изринете боклука и да разчистите място, за да улесните останалите."
    Важно е да се отбележи, че когато нисшият Аз и мозъкът декодират мисли, формирани от висшите нива, те често се предават устно и писмено в стила на контактьора. Докато някои ще кажат, че сте дошли да отстраните негативното влияние, други ще кажат, че сте дошли да изринете боклука. И в двата случая преродилите се доброволци, които живеят в това време ( не само следвоенните бебета ) са тук, за даизиграят ролята си за промяна на човешкото съзнание чрез връщането му към естественото състояние на любов, мир, състрадателност и мъдрост. Задачата на добровлците е да помогнат на планетата да се излекува, да премахнат доминацията на Илюминати и да разчистят пътя пред днешните бебета и малки деца, които да създадат един нов свят, в който дисбалансираното съзнание няма да им създава проблеми. Доброволците получават подкрепа от огромна мрежа високо развити същества от други честоти и от извънземни, които искат да освободят планетата от онези, които имат съвсем различни цели спрямо човешката раса. Това  е време на избор. Доброволците са активни в изпълнението на 3 основни задачи :
    1) Да повишат човешкото съзнание, като предават информация, която отваря умовете и помага на хората да си спомнят онова, което дълбоко в себе си вече знаят за естеството на живота, Сътворението и протичащата трансформация в момента. Това им помага да влязат в синхрон отново със своя Висш Аз и да проникнат до вечните си знания.
    2) Да поправят енергийната мрежа и да подготвят изключената от времето на Атлантида система за приближаващия момент, в който тя ще замени временната система, действаща от хиляди години. Това включва реактивация на хармоничните ключове, които ще отключат онези невероятно силни енергии, които са били изключени в края на Атлантида, както е описано символично в легендите за крал Артур.
    3) Да насочат към Земята енергии, които ще балансират силното отрицателно доминиране в нейната енергийна мрежа, причинено от цялата негативност, генерирана от болката, конфликтите и страданията, съпътствали човешката история.
    Ще направя опит да разгледам някои от начините, по които се върши това и как всеки може да помогне ; освен това ще посоча и последиците, които можем да очакваме в ежедневието си. Добровлци,колективно познати като "работници на светлината" насочват енергии към мрежата. Всеки може да прави това, особено щом чрез медитациите е разбрал същността на светлината. Това не е клуб с ограничен достъп за "избрани", както е в тайните общества. Няма "избрани", само хора. Енергията преминава през техните енергийни полета и физически тела и се трансформира в честота, която Земята може да поеме. В тези случаи човешкото тяло прилича на акупунктурна игла за планетата, която насочва и балансира енергийните потоци. От съзнателното ми пробуждане насам и аз съм насочвал по този начин енергии навсякъде, където съм минавал. Десетки хиляди хора вършат тази работа съзнателно, а милиони - несъзнателно. 
    До голяма степен постъпващите енергии, които ще повишат честотата на енергийното поле на Земята идват от фотонния лъч, за който споменах в началото на статиите тук. Орбитата на Слънчевата система ни прекарва обратно през него - ребалансиращ лъч от частици с висок заряд, което дава шанс на онези, които са готови да се издигнат до по-високи честоти, а оттам и нов светоглед. Духът на Земята, енергийното поле на планетата трябва да направи точно това. Периодът на благоприятни възможности за дисбалансираното ( Луциферно )съзнание наближава своя край. Пресметнато е, че на Земята ще са й нужни около 2000 години, за да пресече лъча, така че всичко това няма да стане още утре, но ни очакват големи промени. Навлизането във лъча е като пресичането на светлината, идваща от фар или фенерче. Първо навлизате в по-разсеяна, по-слаба светлина, а после пресичате центъра, където светлината е най-силна. Вярвам, че по някое време през 20-ти век Земята е започнала да навлиза в разсеяната светлина на фотонния лъч и към 60-те години това вече оказва явно въздействие върху онези, които са били отворени за това явление. Не се налага да се отваряте за него и за промените, които поражда в енергийното поле на планетата. Няма принуда, но има последици.
    През 60-те години много хора, особено младите се настройват на вълната на тези енергии и това е известно като период на име "силата на цветята". Енергията е съзнание, а енергиите носят информация и познание, които вдъхновяват ценностите, скрити зад явлението от 60-те години. Ако се вслушате в музиката в стил "силата на цветята" и в протестните песни от онова време, ще чуете темите на вибрациите - добро, зло ; на променящите се вибрации - любов за всички ; и на времето, което променят. И трите отразяват познанието за онова, което става през онзи период на велико пробуждане на човечеството. През 70-те и 80-те години, докато Илюминати дърпаха в друга посока и се опитваха да разрушат този начин на мислене, имаше повишаване на съзнанието по отношение на природата, засилване на движенията на природозащитниците, на вегетарианството и експлозиите от човешко милосърдие като "Жив щит". През 90-те години започна масовото публикуване на литература , която осветли както плановете на Илюминати, така и припомни на хората за тяхната вечна духовна същност. Сега, вече в 21-ви век, докато навлизаме все по-навътре в лъча, идва времето да сесъбудим, като ребалансирането на енергийното поле на Земята ни помага отново да се свържем с нашите висши нива и да станем "едно цяло" с тях.
    Непрекъснато срещам хора, които внезапно са се пробудили и са започнали да виждат света в нова светлина. Те не могат да разберат защо преди не са могли да видят онова, което сега е очебийно за тях. Но причината е проста. По-рано в живота си те са действали предимно и единствено чрез съзнателното ниво, онази част от нас, която е подложена на големите ограничения на физическото тяло. То може и да е, и в повечето случаи е програмирано от съобщенията, които непрекъснато получава чрез очите и ушите в този контролиран от дисбаланса свят и ние можем да повярваме на някои нелепости. Когато отново се свържем с всички нива, нашите възприятия отразяват напътствието на нашата по-висша мъдрост и разбиране, и ние виждаме в какъв побъркан свят живеем. Когато се осъществи това повтроно свързване, то може да заприлича на преливане на язовирна стена, докато познанието и информацията прииждат в съзнателното ниво. Това може да е травмиращо време, през което вие ще се питате какво става с вас и вашия живот ........



Гласувай:
6



1. анонимен - zahariada Нито една от 3-те задачи не се изпълни.
24.12.2009 14:54
Задръстването, настъпило след проблясъка на 60 - те години, върна възможността за трансформация на физическото в духовно равновесие и синхронизация с енергийно-вибрационния комфорт, който можехме да имаме сега, в началната му фаза. Затова сега,започвайки от нула, може би, ще трябва да се разделим с боклука и не само, за да се рестартира отново този неизбежен процес. Непроумяването на неизбежноста и робуването на физикалните процеси свързани с поддържането на опаковката и съхраняването на нещо,което няма връзка с висшия ментален комфорт води до това неадекватно поведение на хората, които се чудят защо умират или живеят зле. Проектът "Бейби-бум" е защитна реакция, но дотолкова, че да запази човешкия род, макар и безобразно нерадвит и несъвършен. Осъзнаването на хармонията, вибраационна, информационна и енергийна е сложен процес, който без катаклизми няма как да се осъществи. Залагайки на физическото, обществото няма как да не даде жертви за загърбването, в някои случаи и невъзможност да проумее, хармонията, която не се вижда. Игнорирането на сетивата, помагащи ни да поддържаве единствено материалната си опаковка не ни прави високо интелектуален продукт на Вселенета! Увлякох се! Чета те, но не винаги ми се иска да коментирам, защото е много трудно да обясниш, защо това е така, а не иначе.
цитирай
2. universalnite000 - Уви, не е лесно да се постигне този ...
24.12.2009 16:44
Уви, не е лесно да се постигне този баланс, понеже "елитът" има информация за тези трансформации и всячески се опитва да ги спре. Тук е уместно да припомня нещо от предишен постинг, което говори много :
Дийн цитира Виктор Маркети, бивш специален помощник на изпълнителния директор на ЦРУ, който казал в частен раговор през 1979 г. :

" Извънземни същества наистина са осъществили контакт с нас, а може би дори са ни посетили и американското правителство, съвместно с другите сили в Европа е твърдо решено да държи настрана тази информация от широката публика. Целта на тази международна конспирация е да се запази достатъчна стабилност между нациите по света и съответно да се запази промишления контрол над съответните народи.
Защото ако тези правителства признаят, че има същества от открития космос с интелект и технологични способности, очевидно далеч надвишаващи нашите, това, след като се осъзнае напълно от средния човек, би могло да разруши основите на традиционната структура на властта на земята.
Политически и законови системи, религиозни, икономически и социални институции биха станали безсмислени за широката публика. Националните йерархични учреждения, дори цивилизацията, каквато я познаваме, биха се сгромолясали в анархия." ................
цитирай
3. анонимен - zahariada Наблюдението!
24.12.2009 22:07
Да наблюдаваш е привилегия, дадена не на всеки.
Лао Дзъ, по време на една зелена лекция,показвайки им едно криво дърво, им казал:-Бъдете като това дърво, то за нищо не става, никой не му обръща внимание, но то е тук и винаги ще бъде тук, ще живее, ще оцелява и ще наблюдава!
В съвременен вариант един руски мафиот ми каза каква е разликата между умния и мъдрия.
Умният влиза в ситуация, а мъдрия стои отстрани и наблюдава!
Наблюдението, респективно наблюдаването е привилегия на високо развити същества, които могат да променят хората и техния живот в посока на усилия за установяване на хармония и спокойствие, на любов и съзидание, чрез съзерцание и усещане за красотата на природатата, която я.......!
цитирай
4. mileidi46 - Sledq s interes, tova koeto spod...
31.12.2009 19:05
Sledq s interes,tova koeto spodelq6 tuk...
Mnogo me intersuvat tezi ne6ta...i sajalqvam,4e promqna v saznanieto na xorata...6te nastapi mnogo bavno...a moje bi..i kasno..mnogo kasno,kogato prirodata sama 6te svar6i tova!!
цитирай
5. universalnite000 - Моята надежда е самите хора да се ...
01.01.2010 17:03
Моята надежда е самите хора да се осъзнаят и променят в позитивен план, затова и правя този блог.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3813291
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )