Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2009 13:24 - Еволюцията във възприятията - част 2
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 1105 Коментари: 0 Гласове:
2



    Колкото повече всички ние успеем да повишим собственото си вибрационно състояние като мислим, стремим се към истината, мъдростта, любовта и разбирането и ги търсим, толкова по-високи ще са вибрациите, които могат да се предадат чрез нас на Земята, и толкова по-бързо ще отстраним влиянието на дисбаланса. В едно съобщение на контактьор, споменато в книгата "Истинските вибрации" се казва следното : "С ускоряване на енергиите около вашата планета онези латентни енергии, които са били оттеглени, постепенно ще бъдат въведени. С повишението на съзнанието на вашата планета онези от вас, "работниците на светлината", които работите заедно за повишаване на вашето съзнание, ще можете да поддържате все по-пречистени вибрации, а ние ще можем да ви използваме като катализатор, за да захранваме все повече енергии. Колкото повече от вас повишат съзнанието си, толкова повече енергия ще можем да разбудим ние."
    Книгите на тази тема, разговорите, интервютата в медиите, дискусиите с приятели и насочването на енергии, всичко това помага за събуждането на хората и за повишение честотата на енергийното поле. Пробуждането е предизвикано до голяма степен от енергийните промени в нефизическите нива. Но думите, написани или изречени, са също енергия и те могат да бъдат изключително силни за достигането на информацията до съзнателното ниво, за да се предизвика дисбаланса и неговото програмиране. С всеки човек, който променя своя начин на мислене, ние правим още една крачка към онзи момент, когато силата на това разбиране ще бъде достатъчно голяма в колективния ум на човечеството, за да бъде на разположение на всеки, както е при "синдрома на 100-те маймуни". Най-силно предизвикателство срещу дисбаланса може да се отправи именно чрез колективния ум. Вярвам, че ние се приближаваме към тази "маса", когато колективният ум започва да действа като източник на положително, а не на отрицателно влияние върху нас, "индивидите", които сме свързани с него. Когато това стане, ще видим хората да се променят със скорост, която трудно може да се опише.
    Аз обаче не внушавам, че това време на промяна ще е лесно за когото и да е. Тези, които са дошли тук, за да спомагат за трансформацията, често са били "тествани" до предела на своята издръжливост, особено на емоционално ниво. Това е с цел да даде воля на цялата им вътрешна емоционална и душевна сила и кураж. Сега е моментът, в който всичко преживано в предишни физически животи трябва да бъде призовано на помощ, защото Луциферното съзнание и неговите проявления чрез икономическите, политическите, военните и промишлените структури няма да си отидат тихомълком. Но не се страхувайте, то ще си отиде. Вече е на път. Пробуждащите се хора се оказват скарани с обществото, в което живеят, а някои дори със собствените роднини. С разширяването на тяхното съзнание те достигат до по-високи нива на познание, мъдрост и разбиране. Онези, които имат смелостта открито да дадат израз на чувствата си, предизвикват конвенционалното мислене и поведение от почти всеки вид. Те са наричани единствено с имена като "смахнати" или "опасни" от онези, които са все още хипнотизирани от втълпените програми. Луциферното съзнание работи упорито за уронване на престижа им, точно както е правело преди 2000 години и в много други случаи от историята. Но то няма да успее.
    Онова, което ще стане (и става) е, че броят на хората, които се настрийват за тези промени ще се увеличава непрекъснато, докато не станат мнозинство. Онези, които се съпротивляват, накрая ще престанат да се прераждат и ще продължат своята еволюция на ниво, подходящо за сегашното им състояние. Те няма да спрат да съществуват, защото всички ние сме вечни същности, но повече няма да могат да живеят на тази планета, тъй като нейната честота ще е далеч отвъд тяхната. Около Земята има много честоти. Докато нейната честота се повишава, някои от по-ниските ще отпаднат. Може да си го представите като катерене на стълба. С всяко следващо стъпало, до което достига ръката ви, краката ви оставят другите зад себе си. Съзнанието, което е настроено на долните "стъпала", докато Земята се придвижва напред, ще бъде засегнато по много начини. Тяхната скорост на вибриране няма да е в синхрон с енергийното поле на планетата, на която живеят. Това ще се отрази на тяхното поведение, душевна и емоционална стабилност и на физическото им здраве.
    Сред тях ще са Илюминати и хората, които все още държат на стария ред. Това ще породи напрежение между онези,които искат да донесат промяна и свобода на начина на живот и изразяване, и онези, които искат да се противопоставят на неизбежното, като се опитват да принудят хората да се подчиняват на старите структури. За онези със затворени умове, които се държат за статуквото ще дойде момент, когато вибрационната пропаст между тях и планетата ще е толкова голяма, че те ще престанат да се прераждат. Въздействието върху тяхното поведение ще се прибави към негативните аспекти на този преход и от всеки зависи да им помогне с любов и разбиране. Но не всеки, който изостави физическото си тяло през следващите години ще пострада от вибрационния преход. Много ще се придвижат към момента, който винаги са планирали, техните преживявания в това превъплъщение ще приключат. Но онези, които продължат с промените, и онези, които не го правят, ще стават все по-забележими с всеки изминал месец. За мен няма съмнение, че когато се лекуваме духовно и емоционално, ние променяме характера на енергиите, които генерираме в света. Любовта е най-могъщата от тях. Любовта е отговорът ...............  



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3818075
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )