Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2009 14:52 - Еволюцията във възприятията - част 3
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 1912 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 25.12.2009 15:34


    Промените във вибрациите, ускорявани в даден момент от конкретни астрологически групирания ще засегнат целия свят. Нищо и никой няма да бъде отново същият. Всичко е едно и също съзнание в различни състояния на съществуване. Така че ако съзнанието се променя в нашата част на Сътворението, то ще засегне всичко - начина, по който мислим; нашите емоции; нашите тела; физическата Земя; времето; а за онези, които избират да се противопоставят на промяната до края - дори способността им да останат в превъплъщението си. Ето още едно съобщение от други нива на съзнание от книгата "Истинските вибрации" : 
    "Сега чувствам, че усещате прииждащите енергии, енергиите, които заобикалят вашата планета. Това кара много от вас да си задават въпроси. Това кара много от вас да преоценят изцяло своя начин на живот, къде бихте искали да отидете, какво искате да правите. Това предизвиква огромни катаклизми. Някои от тях са много объркващи, много тревожни, много тежки. Много хора, които имат връзка с друг човек, откриват, че повече не могат да продължават тази връзка, защото техните партньори не могат да се настроят към онова, към което се настройват те. То предизвиква огромна бъркотия. И аз съм казвал на този медиум, че вие трябва да се организирате в групи, за да се подкрепяте един друг..."
    Дори някои продължителни връзки приключват, когато единият партньор избере да поеме по пътя на новото разбиране, а другият - не. Хора, които винаги са имали много общо помежду си, внезапно стават като непознати един за друг. Те буквално са на различни вълни. Веднъж като единият партньор започне да реагира на промените и да върви в крак с тях, подтиците на неговия вътрешен Аз ще са далеч по-силни от желанието му да запази една връзка, колкото и много да обича партньора си. Някои ще си тръгнат за дълго, за да следват своя път, други ще се разделят за добро.Но когато и двамата партньори изберат да следват честотите, тяхната връзка ще стане още по-здрава и ще се развие на ново ниво и разбиране за любовта. Виждам как естеството на връзките и ситуациите в семействата така и така се променят. Няма да има "норми" и хората ще избират да живеят и обичат по различни начини, които днес биха се сметнали за шокиращи и скандални. Нищо подобно. Любовта е любов. Ще видим завръщането на голямото семество и вече няма да се набляга толкова на днешния модел семейство от двама партньори и две деца.
    Ще ви предложа едно интересно сравнение на енергийното поле на Земята с чаша вода. Ако искате да повишите нивото на водата от дъното на чашата догоре, трябва да пуснете чешмата. Докато правите това, спокойствието на водата се нарушава и колкото по-силна струя пускате, толкова повече хаос, объркване и вълнение се получават в чашата. Когато тя се напълни догоре и спрете чешмата, спокойствието бързо се връща, но на много по-високо ниво от преди. Ако от този пример разглеждате водата като енергийното поле на Земята, а крана като прииждащите енергии, ще видите, че са възможни много крайни последици. Ето някои предсказания на медиуми от 1990 г., споменати в "Истинските вибрации" във връзка със следните теми през периода до към 2020 г ;
    Нарастващи и често смущаващи крайности във времето и други природни бедствия, в това число и големи пожари.
    Разрастване на конфликтите по целия свят до момента, в който ООН ще бъдат съкрушени.
    Срив на световната икономическа система.
    Увеличаване на политическите права.
    Разпад на СССР и други големи държави и империи.
    Край на Британската монархия, традиционната политика и държавните институции и на конвенционалното икономическо и научно мислене.
    Срив на религиозните империи като римокатолическата църква и увеличаване на религиозните права като последен, отчаян опит за запазването им.
    Чупещи рекорда земетресения, вулкани, огромни океански вълни и обща геологична активност.
    Времето като че ли минава по-бързо с всяка следваща година. Това е ефектът от ускоряването на вибрациите и забързването на "космическото време". Това не може да се забележи при часовниковите стрелки, които да се движат по-бързо, но можете да го усетите и като че ли имате все по-малко време, за да свършите всичко.

    Тези последици ще са резултат от 2 неща. Мрежата на Илюминати ще се опита да причини колкото е възможно повече разрушения, за да спре трансформацията и да задържи енергийното поле на Земята, за да не може то да направи еволюционния скок и да ги остави зад себе си. Смятам, че те ще използват своите знания и технологии, за да се опитат да отслабят мрежата и да спрат повичаването на честотата. Те дори притежават технологии, които въздействат на времето в по-ограничени райони. Промените в енергийното поле на Земята също ще породят много от тези ефекти, но има нещо, което можем да направим. Ситуацията е следната и е доста лесно. Колкото по-малко баланс има в енергийното поле, толкова повече разрушения ще причинят ребалансиращите въздействия на фотонния лъч. Затова колкото повече ние, човечеството, помагаме за създаването на този баланс, толкова по-нетравмиращ период ни очаква във всяко едно отношение. Колкото по-надолу натискате едното блюдо на везните, толкова по-драматично те ще "си го върнат", за да търсят равновесие. Принципът е същия и с енергийното поле на Земята. Колкото повече енергия на име Любов генерираме и излъчваме от нашата сърдечна чакра към Земята, хората и всички форми на живот, толкова повече ще помогнем на планетата да уравновеси отрицателното. Това ще смекчи процеса на преминаване през ребалансиращия лъч. Всички ние сме в състояние да го правим, нужна е само воля и промяна във възприятията. Вие можете да направите тази промяна сега, ако поискате.

    Ние не сме сами. Други потоци от извънземно съзнание се трудят в наша помощ. Но те няма да натрапят тази помощ на нашето право на свободна воля, както правят Илюминати. Ние решаваме дали искаме наистина да ни помогнат. Но повече от всичко имаме нужда да помогнем  на себе си.

    Ние определено се нуждаем от цялата подкрепа и любов, която можем да получим, защото дисбалансираното съзнание знае какво става и какъв е характерът на обрата в съзнанието. То отдавна знае за това и отдавна се приготвя за него. Следващите няколко години ще бъдат невероятно преживяване. Отворете сърцата и затегнете коланите ..............




Гласувай:
3



1. empire - xaxa
25.12.2009 15:02
Какви са тези щуротии :)
цитирай
2. universalnite000 - За теб са щуротии, за други - не. С...
25.12.2009 15:04
За теб са щуротии, за други - не. Свобода на виждането ;)
цитирай
3. misbis - де да бяха щуротии....
25.12.2009 21:54
но за съжаление реалността е може би горе-долу такава. така е в клуба- “разбиваме илюзии всякакви“
цитирай
4. universalnite000 - но за съжаление реалността е може би ...
27.12.2009 13:45
misbis написа:
но за съжаление реалността е може би горе-долу такава. така е в клуба- “разбиваме илюзии всякакви“

:) Много ми допадна този израз за клуба , благодаря ти за интелигентната подкрепа !
цитирай
5. анонимен - zahariada Усилието!
29.12.2009 17:18
Усилието да балансираме везните е толкова малко, че дори усилието да говорим за него е излишно! Любовта не е усилие, то е начин на мислене и възприятие на света, който ни заобикаля. Няма нищо по-лесно от това да обичаш! Но, то е привилегия за тези, които са се изправили на двата крака и горния етаж на тялото им не тавански, където си държат боклуците! Това е обител за разума, а не боклукчаарник!
цитирай
6. universalnite000 - Re:5
30.12.2009 12:28
Така е, а боклуците са сборът от цялата пропаганда, която ни откъсва от истинската ни същност. И все пак аз още вярвам, че този боклук ще бъде изринат. Поздрави и весело изкарване на празниците от мен :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3803816
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )