Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2010 11:45 - Световната конспирация срещу здравето, д-р Атанас Гълъбов
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 10840 Коментари: 23 Гласове:
4

Последна промяна: 07.02.2010 13:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Глава 6. Ваксинациите като средство за тайно, насилствено намаляване на населението на Земята

    От няколко десетилетия се разработват ваксини срещу забременяване под егидата на СЗО и има данни, че те са използвани в някои страни като опитно средство за тайно регулиране на населението на Земята.
    В началото на 90-те години СЗО ръководи масова ваксинационна програма срещу тетанус в различни страни, между които Никарагуа, Мексико и Филипините. През октомври 1994 г. организацията "Хюман лайф интернешънъл" (ХЛИ) получава доклад от своя мексикански клон за протичащите в тази страна имунизации. Тъй като имунизационните протоколи не изглеждали съвсем редовни, организацията се сдобила с няколко проби от ваксината и я дала за изследване. В някои от тях било установено наличието на човешки хорионгонадотропин (ХГТ) естествено произвеждан от човешкото тяло хормон, необходим за протичане на нормална бременност. ХГТ предизвиква освобождаването на други хормони, които подготвят лигавицата на матката за имплантиране на вече оплодената яйцеклетка. Рязкото повишаване на ХГТ след зачатието го прави отличен диагностичен способ за определяне със сигурност на настъпила бременност. Чрез въвеждането на този хормон в женското тяло съчетан с носител тетаничен анатоксин, целта е да се заблуди организма и да започне да образува антитела не само срещу бацила на тетануса, но и срещу самия ХГТ! При една започваща бременност тези антитела ще атакуват нормално образувания от тялото на жената ХГТ, и ако те са в достатъчно голямо количество, ще предизвикат нейното прекъсване!
    ХЛИ веднага направила тази информация достояние на членовете на своя световен съвет и на всички свои филиали в повече от 60 страни. Скоро започнали да пристигат доклади и от Филипините, където са били ваксинирани 3 400 000 жени, както и от Никарагуа.
    Ето фактите, които са известни:
    - На ваксинация са били подложени само жените между 15 и 45 г. (в Никарагуа между 12 и 49 г). Но веднага можем да се запитаме: Поради каква причина се е сметнало, че те са изложени на риск от заразяване с тетанус повече отколкото мъжете и децата?
    - Имунизационният протокол изисквал да се направят общо 5 ваксини, като първите 3 в разстояние на 3 месеца. Но защо е нужно това, след като се приема, че дори само еднократна ваксинация осигурява 10-годишна защита?
    - Във ваксините нормално не може да има ХГТ и няма начин той да бъде там по естествен път.
    - СЗО повече от 20 години участва активно в разработката точно на подобен тип ваксина срещу забременяване, в която има човешки ХГТ, прикрепен ъм носител тетаничен анатоксин (същите ваксини, които са открити в посочените по-горе страни)!
    И тук отново възникват някои въпроси: СЗО здравна организация ли е в действителност, чии интереси обслужва и какво всъщност се крие зад това име?
    СЗО и филипинското Министерство на здравеопазването се опитват да омаловажат разкритията и да представят нещата като случайност. Но изследвания, проведени с 30 произволно избрани вече ваксинирани жени, показали, че 26 от тях имат в организма си много високи нива на антитела срещу ХГТ, което е възможно само ако в прилаганите ваксини е имало значително количество от хормона. И няма никакъв друг начин в телата на тези филипинки да се появят антитела срещу ХГТ, ако той не е бил предварително вкаран в тях!
    Но това не е всичко. Оказва се, че никоя от трите типа използвани ваксини не са били лицензирани или регистрирани във филипинското Бюро по храните и лекарствата! Директорът му пояснил, че тези компании не подлежат на регистрация и след като ваксините са били одобрени от СЗО, можело да се предполага, че идват от "надеждни производители".
    По-късно сведения за използвана подобна ваксина пристигат и от Африка.
    Свързани със СЗО във връзка с работата над ваксината срещу забременяване са Фонда на ООН за населението, Програмата на ООН за развитие, Световната банка, Съвета по населението, Фондация "Рокфелер", Всеиндийският институт по медицински науки, редица университети, например в Усала, Финландия и в щата Охайо, САЩ, както и някои организации, спонсорирани с обществени средства. Националният институт по здравето на децата и човешкото развитие (какви гръмки имена!) е бил доставчикът на човешкия ХГТ за някои от опитите с ваксината.
    СЗО започва "специалната си програма" по въпроса за човешкото възпроизводство и демографския контрол през 1972 г. и до 1993 г. вече е усвоило над 300 млн. долара за научноизследователска работа по този въпрос, като само за контрацептивни ваксини официално обявената сума е около 11 млн. USD. Именно тази програма е водещата в разработката на ваксината, за която стана вече въпрос. Освен споменатите фондации, организации и институти пари за програмата са отпускани от Швеция, Великобритания, Норвегия, Дания, Германия, САЩ, Фондация "Форд" и Международният център за научноизследователска работа и развитие.
    При обикновените ваксини целта е да се предизвика образуването на антитела срещу чужди за организма агенти - най-често вируси. Но контрацептивните ваксини използват имунната система, за да предизвикат образуването на антитела срещу определени хормони или други вещества, нормално съществуващи в човешкото тяло и участващи в процеса на възпроизвеждане. За да се излъже организмът и за да почне да образува антитела, съответният хормон трябва да се вкара в него прикрепен към друга чужда субстанция, какъвто е например тетаничният анатоксин. Понастоящем има поне 6 такива ваксини в процес на разработва.
    Чрез определен тип ваксина например се цели да се потисне образуването на гонадотропин-освобождаващия хормон в диенцефалона (хипоталамуса). Но тъй като приложението й води до промяна във функцията на цялата ендокринна система, и жените, и мъжете, на които е направена трябва да приемат синтетични стероидни хормони, за да се тушират страничните ефекти, които се изявяват. При жените изкуствено се провокира състояние наподобяващо менопауза!
    По принцип по-голяма част от изследванията са насочени към ваксини, предназначени за жени, защото менструалният цикъл се смята за по-лесна цел за повлияване. Най-използвана досега е анти-ХГТ ваксината. За да се удължи нейното действие, бета-ХГТ гени са прехвърлени на вирус от едра шарка, който може да се репродуцира в организма! (Злите черномагъосници от миналото само могат да мечтаят за изобретателността на съвременните им колеги.)
    Първата много голяма опасност, която конрацептивните ваксини крият, е създаването на условия за развитие на автоимунни заболявания. От средата на нашия век насам броят им по целия свят се увеличава непрекъснато и около две трети от заболелите в Европа и САЩ са жени.
    Вторият рисков момент е кръстосаната реактивност, която може да се получи в резултат на ваксинацията. Тъй като структурата например на ХГТ има общи елементи с други хормони, то създадените антитела могат да се насочат и към тях. Такива явления вече са наблюдавани. Трето: има голяма опасност от развитие на непредеказуеми странични ефекти. Едно експериментално изследване в клиника в Швеция през юни 1994 г. е било преустановено, защото при първите 7 доброволци са се появили неочаквани реакции. Четвърто: съществува възможността ваксината да се назначава без знанието на жената (така, както в описания случай).
    Пето: не са правени никакви изследвания, отчитащи риска за децата, които евентуално биха се родили от тези майки, които все пак забременеят.
    Ето какво пише д-р Г. Ланкто: "Ваксинациите са средство за намаляване на населението на Земята. Драстично - в страните от третия свят. Хронично - в индустриализираните държави. Във връзка с това Робърт Макнамара, бивш президент на Световната банка, бивш държавен секретар на САЩ, под чиято заповед са провеждани масивни бомбардировки над Виетнам, заявява следното според една френска публикация: "Трябва да се вземат драконовски мерки за демографска редукция срещу волята на населението. Намаляването на раждаемостта се оказва невъзможно или недостатъчно. Тогава значи трябва да се увеличи смъртността. Как? Чрез естествени методи. Глад и болести. ... ...ваксините се използват като биологическо оръжие... да разпространяват болести и... улесняват целенасочения геноцид. Те позволяват да се избиват хора от определена раса, определена група или страна... В името на здравето и благополучието, разбира се. Вземете Африка например. Свидетели сме на почти пълното изчезване на някои общности... При едно слушане във връзка с дейността на ЦРУ д-р Готлиб, специалист по ракови заболявания, признава че през 1960 г. е разпръснал огромно количество вируси в река Конго (Заир), за да я замърси и да зарази всички хора, които ползват реката като водоизточник. И същият този д-р Готлиб е бил избран да оглави Националния институт по рака!... Преди няколко години Ройтерс съобщи: "Болест, подобна на СПИН, изби 60 000 души в южната част на Судан... Семейства, цели селища изчезнаха..."
    Ваксинациите служат като средство за експериментиране, да се пробват нови продукти на големи части от населението. Под маската на грижа за здравето и благополучието на населението хората се ваксинират срещу псевдоепидемии с продукти, които някой иска да изучава..."
    Д-р Ланкто дава за пример една голяма имунизационна кампания срещу хепатит В в провинция Квебек в Канада през 1994 г. на деца и възрастни от 1 до 20 г. (Предишните 2 години в същата област са били провеждани масови имунизационни и ре-мунизационни кампании срещу менингит.) За слагането на ваксините са били специално обучавани определени медицински сестри. Не е имало епидемия, нито рискове от такава, но натискът да се имунизират хората е бил огромен и според нейните думи дори "училищата били превърнати в клиники". Имената на всички ваксинирани деца са били вкарани в компютър. Тези, които са отказали, са били сочени и третирани едва ли не като отхвърлени от обществото. А сестрите дори са преследвали родителите в къщи, настоявайки да имунизират децата си. Според д-р Ланкто този огромен натиск е бил поради факта, че провинцията се населява от много местни хора с индианска кръв, които отстояват своята културна идентичност и независимост. А провинция Квебек е изключително богата на водни запаси. Както пише канадската лекарка: "Водата днес е злато. Някой може ли да се сети за по-подходящо биологично оръжие, чрез което да премахне пречките към овладяването на тези водни източници?"
    През февруари 2000 г. FDA дава път на нова ваксина срещу пневмококова пневмония, а щатското правителство обмисля да я приложи за имунизация на децата между 2 и 5 г. на тъмнокожите и на туземните индианци, т.е. да ги използва като опитни зайчета. Според експерти напълно е възможно поне 1% от децата, които ще получат ваксината, да разбият инсулино-зависим диабет или друго автоимунно заболяване. Тази ваксина всъщност е конюгирана и е комбинация от 7 различни ваксини, всяка от различен щам на бактерията. Ваксината е подобна по структура на вече прилаганата ваксина за хемофилус инфлуенце, свързвана със значително нарастване на инсулинозависимия тип диабет сред децата. Според д-р Барт Класен новата 7-валентна ваксина може да бъде 7 пъти по-токсична от тази срещу хемофилус инфлуенце. Той заявява: "Планът на правителството да насочи имунизациите към чернокожите и местните индианци е най-вероятно да има ефекта на целенасочен расов геноцид..."
    Освен че чрез ваксините може да се промени генетичният материал на ваксинираните, масовите имунизации дават и възможност да се събира богата информация за имунната реакция и степента на съпротивляемост на определени народности или раси към определени вируси, което е много важно от военна гледна точка. Отново ще си позволя да цитирам д-Р Ланкто: "В името на защитата на нашите страни ние произвеждаме най-смъртоносното оръжие... Биологичното оръжие е гигантски бизнес, основно финансиран с нашите пари. Той е също така финансиран, и то без нашето знание, с нашия живот. Този на нашите деца и милионите невинни, които са пожертвани. Именно ние, които живеем в Западния свят, сме отговорни за всички болести и действия на геноцид по целия свят. Чрез нашето приемане и одобряване на ваксинациите и у нас, и в чужбина..."
    Ето и мнението на Международната група за най-съвременни изследвания, в която влизат учени и лекари от различни страни: "Какво се случва през последните 50 години? Обмислено и съзнателно вкарване на биологични токсини в човешкото тяло, които увреждат здравето, репродуктивните способности, интелигентността и социалното поведение. Като резултат се проявяват социални заболявания, включващи проблеми с обучението и усвояването на знания, престъпност и други инволюционни феномени, които позволяват на определени социални групи да контролират съзнанието на населението чрез поддържане на конфликти, като по този начин пречат на планетарната еволюция и същевременно жънат огромни печалби от биологичната и неврофизиологичната дегенерация на обществото."
http://www.yosif.net/




Гласувай:
4



1. galatceq - :( Горките хора от Никарагуа, Ме...
03.02.2010 11:56
:( Горките хора от Никарагуа, Мексико и Филипините ... това е равно на военните престъпления за мен !!!!!
цитирай
2. universalnite000 - Не си далеч от истината, нали виж...
03.02.2010 12:01
Не си далеч от истината , нали виждаш , че това става под шефството на СЗО
цитирай
3. анонимен - Невероятно !
03.02.2010 12:03
Сигурна съм, че и у нас се вършат подобни неща ! Нали виждате сега как се закриват болници в по-малки населени места , значи и по този начин съкращават населението !
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3
03.02.2010 12:07
Най-вероятно е така. Не виждам някакво разумно обяснение, само неясни мънкания .... които говорят достатъчно
цитирай
5. galatceq - А още по-възмутително е това изк...
03.02.2010 12:13
А още по-възмутително е това изказване на Макнамара . Не , това не може да са човешки същества !
цитирай
6. universalnite000 - О, да, според мен това е част от ст...
03.02.2010 12:23
О, да, според мен това е част от стратегията за намаляване на световното население, приета на тайна среща на Илюминати през 1957 г. Те работят дългосрочно по такива проекти и ето как се озоваваме до днешните реалии ....
цитирай
7. анонимен - Koi li ne e iskal da unishtoji Bul...
03.02.2010 12:27
Koi li ne e iskal da unishtoji Bulgariq, vkliuchitelno i s takiva merki , no vinagi sme uspqvali, shte uspeem i sega da se sahranim ! Da jivee bulgarskiq duh !
цитирай
8. universalnite000 - Ре 7
03.02.2010 12:33
:) Поздравления за мисленето Ви в посока на оптимизъм, ако позволите все пак едно допълнение от мен - би било добре да мислим не само за българското , а и за съхранението на планетата като цяло !
цитирай
9. galatceq - Наистина, заключението говори в ...
03.02.2010 12:42
Наистина , заключението говори в подкрепа на твоите разсъждения : "Какво се случва през последните 50 години? Обмислено и съзнателно вкарване на биологични токсини в човешкото тяло, които увреждат здравето, репродуктивните способности, интелигентността и социалното поведение. Като резултат се проявяват социални заболявания, включващи проблеми с обучението и усвояването на знания, престъпност и други инволюционни феномени, които позволяват на определени социални групи да контролират съзнанието на населението чрез поддържане на конфликти, като по този начин пречат на планетарната еволюция и същевременно жънат огромни печалби от биологичната и неврофизиологичната дегенерация на обществото."
цитирай
10. universalnite000 - :) Нали помниш - който има уши да чуе и ...
03.02.2010 12:52
:) Нали помниш - който има уши да чуе и очи да види ... дано ги има !
цитирай
11. tit - Страхувам се, че вече е наложително ...
03.02.2010 12:54
Страхувам се, че вече е наложително да си направим отделен свят!
Знам, че е глупаво, но не ми са вярва да се обърне нагласата - безразличните винаги са мнозинсво!
цитирай
12. mileidi46 - Ima6 pravo tit!!
03.02.2010 13:20
nalojitelno e,da si napravim nov svqt!
i nqma za kakvo da se straxuvame...nqma kakvo da gubim po-ve4e! V imeto na bade6teto na dezata ni! Na vnuzite ni...
A bezrazli4nite...ne sa tolkova bezrazli4ni...po skoro se straxuvat da priemat faktite...Balgarina e inteligenten,barzo se adaptira..
pone az taka mislq!Pozdravi.
цитирай
13. universalnite000 - Ре tit и милейди
03.02.2010 14:06
Мисля, че можем да си направим нов свят , независимо от безразличните , все пак тези факти и познания вече са достъпни и те са предпоставката за новот, което толкова желаем ! Поздрави и на двете :)
цитирай
14. анонимен - муспи - А защо...
03.02.2010 19:03
А защо не казваме направо че еврейте унищожават човешкия род, и с българите са по настървени? Това не е плахост а предпазливост, - за такова нещо участа ни е наказание. Казваме - не можеме да убиваме, - макар че това е глупост след като ножа е забит до кокъл, но да не им сътрудничим поне, защото за тях нашия живот е нищо, целта им е да ни превърнат в евреи като тях.
цитирай
15. proximus - Публикацията ми беше интересна и ...
03.02.2010 19:23
Публикацията ми беше интересна и правдоподобна единствено до средата. Нужно е да има контрол над раждаемостта за да могат всички хора на планетата да водят нормален и достоен живот. И Земята да продължи да съществува във вида познат на родителите ни.
Съмнява ме американско или кое да е др зап. правителство да прави кампания срещу определена раса... с цел нейното изтребление. Първо защото е нужно последователност, второ - осъзнаване на полза, трето - чудовищна отговорност за действията си и четвърто - невъзможна конспиративност.

Много по-вероятно е дадена фармац. компания просто да търси бедни хора, за които на никой не му пука, за да изпробва най-новата си експериментална ваксина. Преди да я продаде на белите хора.

А относно тук... ние сами си правим кризата. Ако имаше ваксина за забременяване, мисля че първо тук биха ни я пуснали. Никой няма полза от федерация българи+цигани в компанията на албанци.
цитирай
16. анонимен - А КАКВО СТАВА В СТАРА ЗАГОРА, ЗНАЕТЕ ...
03.02.2010 19:47
А КАКВО СТАВА В СТАРА ЗАГОРА ,ЗНАЕТЕ ЛИ? РАЗРОВЕТЕ СЕ ЗА ДЕЙНОСТА НА ПОЛИГОНА В СЕЛО ЗМЕЕВО....НАУЧЕТЕ КАКВО ОРЪЖИЕ ОБЕЗВРЕЖДАТ ТАМ...И ПАК ПОМИСЛЕТЕ КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ....
цитирай
17. proximus - Може мн неща да стават, но 100 на 100 ...
03.02.2010 19:56
Може мн неща да стават, но 100 на 100 целта не е да се обезлюди Ст. Загора. Най-вероятно е чиста проба некадърност и останало самосъзнание от социализма, че военните могат да си правят каквото искат.
цитирай
18. анонимен - dai drugite, 1, 2,k 3, 4 i 5 glavi da 4eteme
03.02.2010 19:59
a imali 7, 8 i tn, davai , slagai
цитирай
19. анонимен - малоумници
03.02.2010 20:13
да, ваксините са средство за изтребление на човечеството. затова откак има масови ваксинации населението на света се е увеличило с пъти, както и продължителността на живота
цитирай
20. tomcat - Виж какво, още преди интродук...
03.02.2010 20:29

Виж какво,още преди интродукцията на масовото ваксиниране продължителността на живота се увеличава и това се дължи главно на подобрените хигиени условия и проправянето на санитарни възли в повечето места по-света!Факт е че, ваксините съдържат отрови и кансерогени вируси и живак провери в гугъл ако ти се струва майтап тая работа!
цитирай
21. анонимен - д-р Анастас Соколов
03.02.2010 20:37
Моля автора и всички дали компетентно мнение по проблема(без 19) незабавно да си вземат хапчетата!!
цитирай
22. анонимен - a kakvo ako praveshtite vaksinata
03.02.2010 21:00
gledat na neia ne samo kato genotsid a i kato estestven podbor?i predlagat neshto na pazara za pari,za da kompensirat namaliavashtete pokupatelni sposobnostit na namalialoto choveshestvo.samo edno e nerazbiraemo zashto ne e planiralo ostariavashtite ne mogat da kompensirat da ima sezonni vaksinatsii kakto epidemiite sa sezonni .ama pusta lakomia.
цитирай
23. анонимен - д-р Соколов
04.02.2010 10:13
Ти си скъсай дипломата защото овсен некадърни сте и коне с капаци повечето лекари. Не се грижите за здравето, лекувате симптоми и го сривате още повече. Сметката за печалбата от ваксината за свински грип гледа ли я каква е: над 1 млн % печалба. Кой какви хапчета да взима сега, ти кажи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3808611
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )