Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2010 10:46 - Открито писмо до Мухобойко Борисов
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 15409 Коментари: 45 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Предлагам на вниманието ви едно писмо, осветляващо личността на Бойко Борисов. Публикувам го, защото позицията на автора напълно съвпада с моята. Писано е миналата година, но изнесеното е все така актуално. Всъщност, прочитайки го, ще се убедите в това !

Открито писмо до Мухобойко Борисов

 

 В последно време отново зачестиха параноичните, граничещите с шизофрения прояви  и изказвания на столичният кмет. Унесен в своята мания за величие, нарцистично опиянение и себесъцерзание той както винаги води не обществен диалог а монолог с второто си АЗ. Речите му са изпъстрени с цветисти изрази от рода на  "Бихме ги и пак ще ги бием" което ясно показва, че той не само си е самоповярвал в своето величие а и се е вживял в мутроподобният си образ забравяйки как страхливо си събра багажа и избяга навремето от Варна от двустранният турнир между федерацията по таеквон до и киокушин. Май той повечко ги бие в сънищата си отколкото наяве.  А и кого ли е бил  след като

.всички допуснати до изборите политформации са отдавна компроментирани в очите на народа и ако нещо е постигнал срещу тях то е заради омразата ипротестният вот на народа срещу продажната ни върхушка отколкото негова заслуга. Излиза че той пак на умряло куче нож вади, вместо да се изправи срещу реални противници. Задаваме си въпроса защо той защити правото на Костов да бъде регистриран и допуснат до избори а когата същото право бе отказано на Български Национален Съюз възглавяван от Боян Расате и на някои други патриотични формации Мухобойко дори не промълви и  дума. Когато се появи опасност да се изправи срещу реално милеещи за настоящото положение и съдбата на народа си личности, Мухобойко изведнъж се превръща в глуха и сляпа мумия. 

 

За да му помогнем да преодолее раздвоението на личноста си и надмогне своята ницшеанска себичност се обръщаме към него с няколко въпроса. Надяваме се, че те ще му помогнат правилно да се ориентира в своята същност и в търсенето на пътища за личностна изява.

 

Интелигентната част от българската общественост е добре запозната с истинската същност на Борисов от многобройните публикации в СТРОГО СЕКРЕТНО, българската и чуждестранна преса и глобалната мрежа на интернет.

 

По тази причина няма да се спираме на странните метаморфози и трансформации на същият от пожарникар в масажист на ушите на Тодор Живков, от мутроохранител и фалшификатор на цигари /фабриката в Крайморие/ в главен секретар на МВР, от съпруг на Цветелина Бориславова наследила готвача на неговият кумир Иван Костов като бос на Сибанк в кмет на София и партиен лидер.

Заради тази услуга от страна на Иван  Костов в момента Бойко му е е задължен до гроб,  мака, че както често сме забелязвали Мухобойко бързо забравя не самовсяко поредно обещение което дава а и на кого дължи настоящото си положение и трансформирането си от пожарникар и престъпник в кмет и бос на политическа партия.

 

Обществото е добре запознато за какви „заслуги” и ангажименти към определени знакови фигури на българският преход Борисов е назначаван на тези постове и длъжности. По тази причина няма да се спираме в настоящият момент и да анализираме подробно неговата и на Цветелина биографии и „заслуги”.

 

Естественно всички ние си запазваме правото да не вярваме на детинските приказки разказвани ни „услужливо” от Борисов как обикновената щерка на служител от посолството ни в Румъния е била оценена като най успешният български банкер и събуждайки се затрупана с милиони долари паднали и от небето, получила като дар от „добрите феи” банката на Славчо Христов.

 

Няма да повярваме не само защото вече не се лъжем като деца а и защото на всички в България е добре известно че същата банка въртеше парите и бизнеса на доста известни в обществото отрицателни „герои” и че без личното указание на Иван Костов Цветелина не само не би получила ръководна длъжност в банката а и нямаше да я назначат дори за чистачка.

 

Това означаваше че „назначаването” на Цветелина като бос на Сибанк всъщност е прикрита форма на плащане към самият Борисов заради поети от него ангажименти по прикриване на същите лица. Доказателство за това са действията на Борисов като ТРОЯНСКИ КОН на същите престъпни фигури на поста главен секретар в МВР.

                                                                „По делата им, по делата им, ще ги познаете!”

                                                                  (Гл. &  Евангелието от Матея )

 

Борисов найстина изпълни ангажиментите си към тези зловещи фигури и използва трансформацията си от мутроохранител в главен секретар за да може чрез поста си в МВР:

- да разчисти пътя и стабилизира позициите на свързаните с него фигури в престъпният свят;

- да им осигури водещи позиции и контрол  над контрабандните канали и високотехнологичните престъпления;

- да неутрализира конкурентните им групировки и увеличи собствените си печалби;

- да неутрализира дългогодишните оперативните разработки и разследване на свързаните с него престъпни босове и сенчести бизнесмени;

- да изтласка от пазара конкурентните му охранителни фирми за да може чрез поста си в МВРда увеличи клиентите на собствените си такива;

- да назначи на водещи длъжности в болшинството регионални дирекции свързани с него и бизнеса му лица;

- да разруши ефективноста и професионалното взаймодействие на отделните служби в МВР, както и взаймодействието им със съда и прокуратурата за да гарантира неуспеха на техните разработки и действия по неутрализиране на организираната престъпност и корупцията;

 

 

Трябва да отбележим факта че Борисов използва длъжноста на главен секретар и за да обезличи и демотивира 90% от личният състав на МВР като си присвояваше заслугите и славата им за всяка тяхна успешна оперативна разработка и реализация.

 

Срещу солидно заплащане от свързаните с него и Цветелина бизнесструктури към отделни медии подбрани техни журналисти бяха натоварени да превърнат магически бившият пожарникар и мутроохранител в многоръкият Буда.

 

Благодарение на техните старания целокупната българска общественост научи че няма нужда от хилядите служители в МВР, съда и прокуратурата щом имаме „Батман” в ролята на главен секретар.

 

Хилядите служители на МВР които живееха в същият недоймък като всички нас, но деляха от времето за своите семейства и деца за да противодействат на организираната престъпност, бяха пожертвани от Борисов в името на личният му пиар и имидж.

 

Тези които найстина служеха на обществото и го защитава, бяха с лека ръка превърнати в разменна монета в името на личните му користни цели. Хилядите честни и  почтени служители на МВР, съда и прокуратурата бяха публично обвинявяни пред цялото общество от Борисов в некадърност, наричани „Цървули” и хулени – „Ние ги хващаме, вие ги пускате!”.

 

Естественно Борисов не каза че заради неговите прибързани (за да си вдига рейтинга) арести, не само умишлено проваляше оперативните разработки на служителите на МВР, но и им пречеше умишленно за да нямат достатъчно време да осигурят сто процента годни, за пред съда и прокуратурата доказателства.

 

Хиляди професионалисти от МВР и службите за сигурност неугодни на Борисов и неговите господари в сянка, бяха уволнени от системата с помоща на прословутите тестове за психическа пригодност или принудени насила да напуснат.

 

Института по психология към МВР беше подложен на страшен натиск за да узаконява неговите беззакония. Бяха изгонени болшинството от най образованите и подготвени в професионално отношение кадри които все още се бяха съхранили с помоща на министър Бонев.

 Именно това а не невъзможноста на МВР ефективно да и противодейства, гарантира неуспехите в борбата с  организираната престъпност. Страната беше залята от взривове,атентати, показни разстрели и брутални убийства.

 

По улиците и пред училищата избухваха адски машини, заливаше ги градушката от олово на автоматни и картечни откоси. По някои от офисите и колите се стреляше с дори с противотанкови гранатомети.

 

Затова пък докато хилядите служители търпяха публичните хули и обидни квалификации на Борисов и продължаваха мълчаливо да вършат своята работа, то Батман успешно повишаваше своят обществен рейтинг на техен гръб и снизходително се перчеше пред камерите около поредният труп, взривен автомобил или дом.

 

С доволно мачовски вид „Батман” ни разправяше басни как отново, и само той ще ни „спаси”, макар че лошите некадърни служители на МВР и корумпирани съдии и прокурори му пречат, т.е. Батман ще ги „хване”, а ТЕ ще ги пуснат.

 

Естественно след поредният кървав пиар, Борисов така и не хващаше никого никого, нито осигуряваше дори едно годно за пред съда доказателство на своите твърдения за корумпираност на хилядите съдии и прокурори.

 

Именно поради прибързаноста му да си направи поредният пиар, служителите на МВР под натиск, бяха заставяни изпреварващо да реализират своите оперативни разработки.  Като резултат!- години от техният труд бяха пропилявани с лека ръка от главният секретар.  Това му гарантираше че оперативните разработки няма да бъдат успешно реализирани, няма да може да се осигурят годни за пред съда доказателства и че той отново ще бъде единствената телевизионна звезда хулеща от екраните служителите на МВР, съдии и прокурори като корумпирани.

 

Така той едновременно реализираше две цели - пречеше успешно да се реализират оперативните разработки и създаваше възможност да трансформира  неуспехите и некадърноста си в обвинения си към съда и прокуратурата.

 

След като насилственно бяха демотивирани, единственното което оставаше при тези условия на служителите от МВР, беше да изчисляват хилядите километри уж изминати от главния секретар за едно денонощие - нали уж само той лично ръководеше  всички операции, за да успее да се заснеме край поредният труп.

 

Именно това ги принуди да наричат бившият пожарникар в разговорите помежду си Мухобойко, Батмана и „Бойко Пожара”.  Найстина след всяко негово появяване на местопрестъплението всички доказателства мистериозно изчезваха като при пожар.

 

Затова пък Батман се превърна в денонощна телезвезда, която за ужас дори на Сънчо, мъжествено се пърчеше по екраните и обещаваше как на сутринта когато децата се събудят вече ще е убила и изяла ламята.

 

Естественно на сутринта се оказваше че ламята си е жива и здрава, а Батман предвидливо откъснал и изял златната ябълка вече се е трансформирал от главен секретар в софийски кмет. 

 

Така де! – след като „унищожи” всички престъпници!-  настана време да „унищожи дупките по софийските улици, подмени износените тръби на ВИК и естественно да победи "Боклука”.

 

Още по време на трансформирането му софиянци заживяхме като в рая:-

 

„По нашите отново асфалтирани улици стана чисто и светло. Престъпниците уплашени от Батмана си счупиха краката да бягат далеч от София и напълниха реанимациите на провинциалните болници. Дупките по улиците и зеещите шахти се превърнаха просто в стар кошмарен сън. Хилядите бездомни кучета светкавично емигрираха в Африка или доброволно се самосервираха с лимонче в устата на азиатските трапези. Разпространителите на дрога емигрираха в Колумбия или се самоубиха а всички некомпетентни или корумпирани чиновници се самообесиха пред софийска община или парламента.

„Лошите момчета” от "Софийска вода" веднага подмениха тръбите,  спряха всички течове  и започнаха да ни калкулират водата по 10 стотинки на субик, а фирмите за чистота не само сами си изграждаха депа за боклук и редовно дезинфекцираха кофите, но и миеха улиците с шампоан. Тези които не желаеха да изпълняват задълженията си бяха оковани и пратени да копаят крайпътните канавки. Батман се разрови в общинските бумаги и предостави на съда и прокуратурата такива железни доказателства за престъпленията на някои свои предшественици като Стефан Софиянски, че ТЕ, без всякакви жалби и протести бяха изпратени навеки в затвора ведно с конфискация на цялото им имущество, предвидливо прехвърлено на любовници, деца и роднини.

 

Детски градини, училища,читалища и болници никнеха като гъби из столицата. На местото на съборените от Батман незаконни постройки  се ширнаха булеварди,паркове и паркинги. На местото на стотиците банки, дискотеки и казина се извисиха сградите на детски центрове, високотехнологични и екологично чисти заводи. Родители и деца спокойно се разхождаха до среднощ и играеха по грейналите от светлина софийски булеварди и улици а престъпниците дисциплинирано и под строй сами се отправяха към затвора или на общинските строежи. Така де  - Батман не се шегува! Той смело атакува „Боклука” и го унищожи, така както унищожи всички „екзотични плевели и фауна”  по времето когато беше главен секретар.   Той не си търси причини а си „изпълнява обещанията.  Изряза ръцете на всички крадливи и корумпирани общински чиновници срамящи с деянията си почтенните и върна в бюджета на общината незаконно разграбените и присвоени милиарди. На местото на всички незаконно построени или придобити по втория начин обекти построй училища и градини в състояние да поберат не само днешните но и бъдещите поколения. Жителите на София заживяхме спокойно, сито и доволно а всяка ваканция децата ни задължително се отправяха да си починат за сметка на общината в общинските лагери и почивни станции разположени в най хубавите природни кътчета на родината. Насилието,престъпноста и корупцията емигрираха в Америка а партийното недоразумение Цветанов /наричан от бившите си колеги” Лопатата” и Пудела на Бойко” се изпари завинаги от екраните на телевизорите ни, заедно със световната финансова и корупционна криза довела до фалит дори САЩ. Батмана изгони дори Цветелина защото се погнуси от милионите и долари ограбени от народа” Публично и върна и милионите евро които тя похарчи през годините управление в  СиБанк за неговия пиар.

 

Изведнъж страшен гръм ни изхвърли от леглата засипвайки ни със килограми натрошени стъкла и мебели. Взривиха пак кола на паркинга, или вратата на съседа от втория етаж и прекъснаха сладките ни сънища, завръщайки ни отново в действителноста!

 

О кошмар! – оказа се че всичко това е било само сън. Реалноста бе трагична а Батмана отново ни излъга. Още неотворили очите си и  той отново изскочи на екрана на телевизорите ни. Сега вече не ни обясняваше че, „Той ги хваща а те ..... лошите съдии и прокурори ги пускат”. Сега многозначително към лошите бяха добавени и някои от тези които го трансформираха от пожарникар и мутра в главсек и кмет.
Той, искал да направи всичко което сме сънували, но ТЕ му пречели. Той хващал и предавал на съд корумпираните чиновници, а те ги пускали,той строял заводи за боклука, болници, училища и градини а ТЕ тайно ги разрушавали, той събарял незаконните строежи и строял слънчеви булеварди а ТЕ ги превръщали в блата и усойни горски пътечки. Той превръщал междублоковите пространства в детски площадки и райски зелени кътчета с цветя и дървета а ТЕ чупели детските играчки и изкоренявали цветя и дървета. Батмана яростно се пърчеше от екрана преметнал през рамо като автомат тенис ракета за десетки хиляди евро и пръскаше щедро жълтеникави слюнки с мирис на скъпа хаванска пура. 

 

Аз, Аз, Аз..... крещеше яростно Батмана! – Те, Те, Те..... му отговаряше глухо телевизионното ехо.

 

ТЕ, лошите, отново му пречеха! Пречеха му така както на кривата ракета и пречеше космоса и на калпавият „х..” ...му пречеха  космите. 

Нали когато предизборно ни обещаваше светлото софийско бъдеще не ни информира, че пак  ще му пречи. Тогава щяхме да си изберем някоя жена, например като Антония Първанова или Татяна Дончева на които не само че никой нямаше да им пречи, че даже щяха и да им помагат. Нали сега когато заедно с неговата втора  половинка Цветанов, ни обещават светло бъдеще и реки от мед и масло за цялата нация отново крият, че някой пак ще им попречи.  Сигурно „лошите” този път ще са финансовата криза в САЩ и Европейският съюз (защо ли ни трябваше да се качваме на потъващ кораб??? ). Лошите ще бъдат народа и децата на България очакващи поредното чудо от  този сапунен мехур, лошите които му пречат ще бъдат и талибаните в Афганистан, негрите в Африка, космическите пришълци, морето което не се заквасва, полярните мечки, рибата в Дунава и т.н...

 

В лоши, според Батмана ще се трансформират и гладните деца и пенсионери, безработните, учителите и докторите, служителите на МВР искащи достойно заплащане, болните и обеднелите българи, дедите ни векове проливали кръвта си за да я има България (естественно не в днешният и уродлив батмански вид), виновни ще са слънцето, звездите и луната, деня и ноща и т.н. Виновни ще сме всички НИЕ, даващи шанс на подобни недоразумения като „Бойко пожара” и „Цвети лопатата” да ни залъгват само с лъжи и обещания. Ние ще сме винаги виновни и само Батмана ще има право да ни се пърчи от екраните, вместо да се завре в миша дупка заради многобройните си и ставащи все по нагли лъжи.

 

Както казваше един умен и велик българин „Когато искаш да направиш нещо, търсиш начини и средства за да го постигнеш, когато не искаш!- или не можеш!, си търсиш само причини за оправдание!”

 

Непрекъснатите оправдания и лъжи, найстина бяха все по необходими на нашият телевизионен герой! Оправдания и лъжи за да яхне поредният стол край богатата държавна трапеза, естественно за сметка и на гърба на народа.

 

Нали и той!- като няколкото дузини „бизнесмени” и корумпирани политици, стана милионер благодарение на достъпа си до мазната държавната баница. Нали тези благинки дадоха възможност на него и Цветелинка да натрупат милиони евро на гърба на многострадалните български граждани, докато децата на народа умират от глад а родителите им, изнемогват в страшната и денонощна битка за оцеляване.

 

Нали благодарение на достъпа до коритото на власта, днес той се вози в луксозни лимузини заобграден от десетки дебеловрати охранители и мазни угодници,  играе по тенискортовете и футболните игрища докато софиянци са принудени да ровят по кофите с боклук за коричка хляб. Нали благодарение на държавното и общинско корито той посещава елитни фитнес клубове и масажисти, докато децата ни дишат прахоляците на поредният строеж изникнал в кварталната градинка с неговото и на близкото му обкръжение разрешение. Нали благодарение на това корито и нашата найвност, той лети ту към  Берлин и Ню Йорк, ту към Париж и Лондон, докато ние се чудим как да си платим все по непосилните сметки за смет, данък сгради, парно, ток и вода. Нали ние се чудим къде да си паркираме таратайките търсейки като Диоген с фенера празно място за скромните си коли, докато Батмана паркира луксозните си лимузини на паркинга пред общината, Народното събрание или на други забранени за обикновенните простосмъртните места.

 

БАТМАНЕ! БАТМАНЕ! БАТМАНЕ! – Време е Батмане да се засрамиш., време е да спреш с лъжите и все по нейзпълнимите си( уж заради другите) щедри обещания и да се скриеш в миша дупка.

 

Байгън! – както беше казал, недостижимият Хайтов.

Байгън! - от лъжите и щедрите ти нейзпълними обещания.;

Байгън! –от самохвалството и горделивото ти пърчене;

Байгън! – от скъпите ти пури, лимузини, тенис ракети и тлъсти рушвети;

Байгън! – от многобройните ти охрани и стотиците милиони евро на Цветелина получени на гърба на народа;

Байгън! – от десетките твои и на Цветелина фирми, от обкръжението ви от нагаждачи и блюдолизци, от непрозрачните общински търгове и конкурси, от безграмотните ти стратегии, от чуждоземските съветници разработващи „твоите” програми за бъдещото ни управление (пардон – програми за щавене и заколение на обикновенните българи и окончателното ликвидиране на държавата България);

Байгън!- защото както казва народа „Богатия и сития на гладния и бедния не вярва а само го използва”.

 

Защо?- тогава цялата ви алчна и богата пасмина от кръвопийци, смучещи кръвта и заграбили богатствата на народа, иска гладните и бедните за пореден път да ви повярваме. Да ви повярваме и гласуваме за вас!- след като твоят кумир и учител (алчното и ненаситно за български народни имоти мадридско старче ) също ни призоваваше –„Вервайте ми! и „Когато му дойде времето” и вече най нагло ни излъга. Как да ви повярваме след като истината блесна „Като тиган на месечина” и когато  маската на царственото му величие падна, се оказа че под нея се крие едно алчно и себично, злобно старче дошло само за да ограби незаконно България и напълни джобовете на децата си за наша сметка. Как да ви повярваме, след като маската вече падна и се оказа че  „Царят не само е гол, но и фалшив като тебе”.

 

Байгън! – Батмане, пардон Борисов, защото вече дошло е „Време разделно!” Есен е и вече и сами можем да пребройм пилците. Вече и на слепите и глухите е ясно че  курника е празен а кокошчиците изядени от такива ламтящи за власт и народните богатства алчни и хитри лисички като теб. Благодарение на алчноста и корупцията на тебе подобните властници светът потъна в страшна финансово икономическа криза и милиарди обикновени хора и нашите деца сме изправени на ръба между смърта и оцеляването.  Нали ние не сме като ВАС – богойзбраните! – какво да ни мислите. Важното според ВАС е да ни понаобещаете повечко недостижими неща, за да гласуваме за вас и да ви дадем шанс окончателно да ни яхнете, доограбите и довършите.

 

Само , че обещанията Ви са лъжливи, а пътищата по които ни водите са погрешни! Всички ВИЕ вече си напълнихте гушите и джобовете докато народа го очаква само гладна смърт и разруха. Благодарение на такива нагли, кресливи и лъжливи водачи като теб България вече е изправена пред възможноста изцяло да изчезне навеки от картата на Европа, а народа и да натори земята.

 

Писна ни от лъжите и обещанията Ви, защото всеки грамотен и интелигентен български гражданин знае много от страшните Ви кървави тайни и престъпления.

Ако не на всички българи, то поне на всеки сержант и офицер от МВР е известно с колко милиона се увеличи твоето и на Цветелина богатство след като стана главен секретар.

 

Мнозина знаят какво и кой принуди Славчо Христов да и предаде управлението на СИбанк и колко и струваше твоето назначение. На много от нас е добре известно колко пари и под каква форма бяха плащани на някои медии за да ти правят пиар. Известно е колко беше плащано и на други медии за да не публикуват нищо негативно за твоята персона, колко години труд на офицерите от МВР и службите за сигурност бяха пропиляни напразно  от теб, за да може само ти да блеснеш за пореден път пред светлината на прожекторите.

Знаем и за патологичната ти и себична ревност, да не би някойда се окаже по велик и кадърен от собственото ти невзрачие и да те засенчи! Знаем и за това колко си страхлив, как се стараеш да се обградиш само със завършени некадърници за да може да блестиш на техният фон, знаем за тайните ти договорки и ангажименти, знаем и за това как секретни материали за български разузнавачи в други държави и секретните ни разработки бяха предадени на чужди разузнавателни централи,  знаем и за какво те награждаваха техните служби и министерства, знаем и как използва структурите и оперативните възможности на МВР за да неутрализираш конкурентите и разчистиш пътя на престъпните си приятели.

 

Знаем Бойко! – всичко знаем! Виждаме и наблюдаваме всяка твоя и на престъпните ти приятелчета стъпка. Получаваме и анализираме информацията и документите която ни предоставят отдавна внедрените порядъчни хора в твоето лично и партийно обкръжение. Знаем и по какъв начин се възлагат общинските поръчки и защо фактурите на някои фирми се плащат със забавяне, знаем и откъде се взеха  парите с които твоята лична партия финансира участието си в местните и евро избори, знаем и пред кого и какви обещания си поел за да си осигуриш подкрепа на настоящите парламентарни такива, знаем и кои фирми и "бизнесмени" са тайните ти спонсори. Знаем и как на места в отделните градове се изграждат пирамидални структури за събиране на огромни средства от бъдещите кандидат депутати, колко струва всяко место в листата което ще им гарантира неприкосновенност  от страна на закона и колко от паричките постъпват в твоя дълбок джоб.
Знаем всичко ! – и както казва един от твоите алчни учители и кумири  „Когато му дойде времето” ще трябва да си поговорим с факти и доказателства. Разговорът определено ще бъде тежък и неприятен за теб, но както е казано „когато фактите говорят и боговете мълчат!.

 

Този път няма да минеш с номера, че уж от ДС са ти спретнали някаква постановка, защото ние знаем и това, че именно с помоща на определени продажни и добре известни на обществото фигури от бившите служби ти си назначен на това место за да им помогнеш да отклонят за пореден път вниманието на народа от истинските виновници за настоящото му положение и да съхранят контрола си над  власта. Знаем, че именно ти си куклата с която родната олигария се надява да си гарантира ненаказуемост и  съхрани заграбените от народа милиарди.

 

Добре че още след твоето режисирано от тайните кукловоди появяване на небосклона някои хора са пожертвали личното си време и средства за да документират всяка стъпка, тайна среща и разговор, да събират и анализират огромна по обемите  и важноста си публична информация за теб и някои от най наглите лъжци и престъпници в обкръжението ти, пожелали да яхнат власта и народа.

 

Но стига толкоз приказки! Да се върнем както ти обещахме още в самото начало на въпросите. Те както и анализа на твоите отговори ще бъдат публикувани в интернет блога, и предоставени на "Строго Секретно" , „Нова зора” и на всички други найстина независими издания в БГ пожелали това. Професор Красимир Иванджийски собственик и главен редактор на „Строго секретно” за разлика от теб е личност и  перфектен анализатор и сам е в състояние при желание от негова страна да изготви и публикува документален анализ на твоите отговори.

 

Въпрос 1. Имате ли и друга освен партийна, връзка с лицето Цветан Цветанов

Пояснение: още преди много години великият Фройд е доказал че демонстрацията на мачизъм е доказателство не за мъжеството на субекта а за наличието на дълбоки вътрешни противоречия на личноста свързани със нейната истинска сексуална ориентация. 

 

Въпрос 2. Поддържали ли сте тайни нерегламентирани контакти с престъпни фигури по време битието си на главен секретар и преди да заемете тази длъжност? Имахте ли съвместен бизнес с някои от тях и с кои?.

 

Въпрос 3. Осъществявали ли сте нерегламентирани официално, лични контакти със служители и агенти на чужди разузнавателни служби? Предоставяхте ли на същите различна информация в нарушение на регламентираните в съотвените инструкции правила?

 

Въпрос 4. Предавали ли сте на същите, без разрешение на правителството и парламента секретна и служебна информация до която сте получили достъп след назначаването си за Главен Секретар?

 

Въпрос 5. Предоставяли ли сте на същите данни и информация за методите на работа, агентура и оперативни интереси на българските специални служби?

 

Въпрос 6. Бил ли сте под натиск или друга форма – компромат. и т.н. официално /или неофициално/, вербуван за агент на чужди разузнавателни служби и уведомихте ли за това официалните български власти. Същият въпрос се отнася и за подготовката ви като агент по времето на Атанас Атанасов от ДСБ.

 

Въпрос 8. По искането и разпореждането на кого от висшестоящите Ви ръководители сте предоставили на чужди разузнавателни служби секретна информация от информационните масиви и архивите на МВР и НСС?

 

Въпрос 9. По искането на кои чужди граждани, агенти на чуждестранни специални служби сте предоставяли незаконно и в нарушение на действащите инструкции информация за български граждани или сте извършвали кадрови промени и уволнения в МВР?

 

Въпрос 10. Участвали ли сте чрез различни фирми в нелегалното пройзводство и контрабанда на маркови цигари и други акцизни стоки?

 

Въпрос 11. Участвали ли сте лично или чрез свои представители в срещи и разговори касаещи осигуряването на охрана на частни структури чрез свързани с вас фирми, по времето когато сте главен секретар на МВР?

 

Въпрос 12. Използвахте ли длъжноста си на Главен секретар за да осигурите допълнителна охрана от служители на жандармерията за обекти охранявани по частни договори на свързаните с  вас фирми?

 

Въпрос 13. Оказвахте ли натиск върху служители от Института по психология на МВР да обявят като психически непригодни неудобни на Вас и на някои чужди спецслужби офицери от МВР?

 

Въпрос 14. Използвали ли сте информационните масиви на МВР за незаконното осигуряване на информация в полза на ваши познати по частни поръчки или по нерегламентирани според инструкциите  запитвания на чужди граждани, фирми и спецслужби?

 

Въпрос 15. Лично ли издадохте заповедта за убийството на Тенчо „Свинаря”, за да бъде окончателно неутрализиран като конкурент на свързани с вас знакови фигури и групировки?

Въпрос 16. Знаехте ли че застреляният Тодор Толев е записвал и документирал всичките си срещи и разговори с Вас и ги е предоставял на чужди граждани и това ли беше причината за неговото убийство? За какво се договорихте с Толев и какви ангажименти поехте към него и респективно неговите чуждестранни покровители и контакти?

 

Въпрос 17. Срещу поемането на какви ангажименти към определени знакови фигури получихте помоща и съдействието им за да може  Цветелина да поеме управлението на СИбанк? Платихте ли с Цветелина данъците си за стотиците милиони евро които получихте след продажбата на пакети от акции на банката.

 

Въпрос 18. Използвахте ли позициите си на Главен секретар за да осигурите протекции   и подпомогнете дейноста на български и чужди фирми и престъпни групировки?

 

 

Въпрос 19.Получавали ли са свързани с вас и фирмите Ви лица, милиони долари кредити и бяха ли те погасени или все още висят на гърба на предвидливо зарязаните ви след това съдружници?  Каква е съдбата на тези лица и за какво бяха използвани милионите долари кредити получени по времето когато все още сте им били съдружник?

 

Въпрос 20. По какви причини напуснахте или бяхте изгонен ог федерацията по таеквондо? Конкретно кой, и за спечелването на какви турнири и забележителни спортни постижения Ви присъди черен колан?

Въпрос 21. Причастен ли сте в битието си на охранител и главен секретар към престъпни действия съдържащи в себе си отделните форми на насилие, убийства, кражби на коли, склоняване към проституция, продажба на наркотици, контрабанда, рекет, изнудване, корупция, създаване и ръководене на организирана престъпна група? Какво ви свързва с извършеното преди няколко години в софийският квартал Дружба убийство на бизнесмен?

Въпрос 22. Участвахте ли и по какъв начин в убийството на ваш служител обвинен от вас че е избягал с пари на фирмата Ви, чийто труп беше намерен захвърлен в пропаст на Врачанският балкан?   

 

Въпрос 23. Участвате ли лично или чрез подставени лица от обкръжението Ви в осигуряването на общински поръчки за определени фирми?  Какъв е процента който получавате по този начин Вие и вашата лична партия от изпълнители?

 

Въпрос 24. С помоща на кои лица и фирми финансирахте участието на личната си партия в местите избори и изборите за евродепутати. По какъв пирамидален начин бяха определени и се събираха огромните парични вноските от отделните кандидати и как се разпределяха в процентно отношение между  ръководството на партията и местните структури?

Пояснение – интересуваме се не от явното а от тайното финансиране, обем и събиране на паричните средства а също така и какъв процент от парите остана лично за вас и вашето близко обкръжение!

 

Въпрос 25. Готов ли сте да участвате и спечелите публичен двубой по ръкопашен бой срещу офицер от силите за специални операции или  СОБТ  който е във вашата теглова категория?

 

Въпрос 26. Готов ли сте да участвате лично и спечелите публичен диспут на тема „Възможности за национално възраждане, икономическо развитие и стабилност на България в условията на световна политическа, финансова и икономическа криза.

 

Въпрос 27. Готов ли сте да участвате публично с представител на друга партия или гражданско движение в самостоятелното публично и без всякакви съветници и помощни материали разработването на  Стратегия за:  Определяне на реални направления за осигуряването на качественно образование, здравеопазване, развитие на стабилна национална финансова система, високотехнологична промишленност, възраждане на селското стопанство, стабилизиране и иновационно техническо и кадрово осигуряване на Въоръжените сили и МВР, неутрализирането на корупцията?

Въпрос 28. Какви тайни ангажименти срещу Българската Православна Църква, народ и другите традиционни религиозни общности в страната поехте на тайната си среща с представители на една антихристиянска етнорелигиозна  ултрафашистка секта отричаща християнството и исляма срещу осигуряване на подкрепата им по време на бъдещите избори?

 

Въпрос 29. Причастен ли сте към умишленно предизвиканите пречки за професионалната  реализация на Маргарита Михнева, Кеворк Кеворкян и други  журналисти, както и към заплахите отправени към някои от тях заради публикуването на отделни истини за вашето минало и персона?

Въпрос 30. Получава ли вашата лична партия незаконни дарения за финансиране на участието си в изборите под формата не на пари а на печатни материали, рекламно време, публикации, транспортни средства и средства за комуникации,

Въпрос 31. Съгласен ли сте да отговорите на всеки от тези въпроси пред полиграф /детектора на лъжата/ и независим екип от български и чуждестранни психолози след което отговорите и резултати да бъдат открито оповестени и публикувани в българските и чуждестранни медии.

 

Необходимо уточнение: Всички гореизложени въпроси рано или късно ще ви бъдат зададени от „лошите и корумпирани” според вас, представители на българското следствие, прокуратура и съд.

http://bg-future.spaces.live.com/blog/cns!FCC74056C3A6B99F!187.entry



Тагове:   писмо,   открито,   мухобойко,


Гласувай:
17


Вълнообразно


1. phoenix2000 - Вижте вижте
13.04.2010 10:56
царя е гол, царя е гол, премиера е гол
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1
13.04.2010 10:57
Той винаги е бил такъв, но илюзията бе здраво проникнала, за да не се види ....
цитирай
3. galatceq - Невероятно точно, чак не ми идва ...
13.04.2010 11:00
Невероятно точно , чак не ми идва какво да коментирам след всичко това !!!
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3
13.04.2010 11:03
;) За мен най-силният момент е този - "трансформирането си от пожарникар и престъпник в кмет и бос на политическа партия."
цитирай
5. divna8 - Прочете и това :)
13.04.2010 11:53
http://rosidi.blog.bg/tq-i-toi/2010/04/13/10-te-principa-na-gandi-da-promenim-sveta.527638
цитирай
6. zahariada - Ти ме подсещаш....
13.04.2010 11:54
...за един текст, който писах за посещението му в Турция. Ще го намеря и ще го пусна. Хубав ден!
цитирай
7. despinida - Някой мъдрец беше казал:
13.04.2010 12:11
Можеш да лъжеш малко хора - дълго време, много хора - за кратко време, но всички хора, за дълго време - тове е невъзможно.

Поздрав за смелостта на задаващия въпросите.
цитирай
8. silverlining - Олеле
13.04.2010 13:30
phoenix2000 написа:
царя е гол, царя е гол, премиера е гол

Кажете, че това е преувеличено! Защото ако не е, в какво живеем?
цитирай
9. universalnite000 - Ре 5
13.04.2010 13:30
Благодаря за линка, ценни и на място са посланията , отправени там ! Нека си ги припомним ;)
цитирай
10. universalnite000 - Ре 6
13.04.2010 13:32
:) Отлична идея, колкото повече се знае за истинския облик на този човек - толкова по-добре, защото мракът всъщност е липсата на информация ...
Светъл и позитивен ден !
цитирай
11. universalnite000 - Ре 7
13.04.2010 13:34
И аз казвам - една достойна за уважение позиция от страна на автора . Време е за събуждане ! И нека да напомня за една китайска мъдрост : вие можете да опитате да забиете в дъното на буен планински поток пръчка. Тя ще се задържи за известно време, но после вековно течащите води на потока ще я отнесат . Така се случва и с всички невежи и алчни управници, успяли временно да се домогнат до властта ;)
цитирай
12. universalnite000 - Ре 8
13.04.2010 13:38
:( За съжаление изобщо не е преувеличено , истината за Борисов е : диктатор, успял с измама и значителна финансова помощ да накара хората да повярват, че е взел присърце техните интереси, докато всъщност е една пионка на комисионна за прокарването на Нов световен ред !!!
цитирай
13. анонимен - ХАХАХАХА, НЕ Е ИСТИНА НАПРАВО, ТУК ...
13.04.2010 13:51
ХАХАХАХА, НЕ Е ИСТИНА НАПРАВО , ТУК СА ОБЕЗКОСТИЛИ БОЙКО !
цитирай
14. universalnite000 - Ре 13
13.04.2010 14:06
Слабо е да се каже обезкостен , не знам каква дума е подходяща тук ;)
Ще споделя и една случка, на която бях свидетел лично от времето , когато бе кмет на София . Трябваше да се открива една "отремонтирана" градинка , но (забележи) ... около половината от алеите в нея НЕ БЯХА ОПРАВЕНИ ! Когато стана момента Боко да разведе гостите , за да покаже градинката , НЕ МИНА ПО ТЕЗИ АЛЕИ, А САМО ПО ОПРАВЕНИТЕ ! И сега същият човек е премиер ! Пази Боже сляпо да прогледа !
цитирай
15. pameladiaz - Да се чудиш какъв човек сме си изб...
13.04.2010 14:43
Да се чудиш какъв човек сме си избрали за премиер , не че и предишните са по-стока .
цитирай
16. universalnite000 - Ре 15
13.04.2010 14:45
Мда, наистина си е за чудене ...
цитирай
17. анонимен - bre 4e smel avtor, sigurno borisow e ...
13.04.2010 15:43
bre 4e smel avtor , sigurno borisow e bil besen .
цитирай
18. universalnite000 - Ре 17
13.04.2010 15:48
Смел и точен е автора . А Бойко едва ли е имал момент да са го напускали бесовете ;)
цитирай
19. tomcat - Браво!
13.04.2010 17:14
Браво!
цитирай
20. universalnite000 - Ре 19
13.04.2010 17:17
Мерси, дори мисля, че малко съм закъснял с тази публикация, но все пак ... Разчитай, че всичко, което намеря ще бъде огласено тук !
цитирай
21. анонимен - . . . . Открили топлата вода, това се ...
13.04.2010 17:41
.... Открили топлата вода , това се знае хоарта просто са го забравили
цитирай
22. universalnite000 - Ре 21
13.04.2010 17:44
;) Нямам претенции за откривателство, а именно поради амнезията съм го публикувал тук !
цитирай
23. анонимен - Поздрави,
13.04.2010 17:48
че реши да го публикуваш! Борбата с глупостта и наглостта е зъдължение на всеки честен човек.
цитирай
24. анонимен - Булдозер - Това да не би да е писано от Трактора?
13.04.2010 17:58
Късно е, чадо. Който много знае, много пати.
цитирай
25. universalnite000 - Късно е, чадо. Който много знае, ...
13.04.2010 18:01
анонимен написа:
Късно е, чадо. Който много знае, много пати.

Какво предлагаш - мълчание ли ? И не е от Трактора ;) , а от Тракториста !!!!
цитирай
26. universalnite000 - Ре 23
13.04.2010 18:02
:) Време си е , няма закъде повече ...
цитирай
27. universalnite000 - Ре 24
13.04.2010 18:03
Истината винаги изплува ;)
цитирай
28. анонимен - Смел и точен е автора. А Бойко едва ли ...
13.04.2010 18:56
universalnite000 написа:
Смел и точен е автора . А Бойко едва ли е имал момент да са го напускали бесовете ;)


А кой е този смел и точен автор?

А, сетих се, името му е Анонимко Храбров Анонимен.

Родом е от село Храбърско.
цитирай
29. анонимен - 123
13.04.2010 18:57
hubavi vaprosi no sam sklonen otnovo da poviarvam,4e tova e porednata komuniarska propaganda zashtoto tova pismo beshe prateno na mojebi 1000 mesta v neta
цитирай
30. universalnite000 - Ре 29
13.04.2010 19:04
Не разбрах сега - на автора или моите три имена и ЕГН искаш ? И какво ще промени това ?
цитирай
31. universalnite000 - Ре 30
13.04.2010 19:07
:) Добро разследване си направил другарю ... ( извинявай, но не ти знам името ) .
цитирай
32. edinman - И аз съм на това мнение!
13.04.2010 19:15
анонимен написа:
hubavi vaprosi no sam sklonen otnovo da poviarvam,4e tova e porednata komuniarska propaganda zashtoto tova pismo beshe prateno na mojebi 1000 mesta v neta

**************
А въпросите ми звучат като "кашлицата на Андрей Райчев" в някое предизборно студио омешана с всезнайкото Цвятко Цветков!
цитирай
33. universalnite000 - Ре 33
13.04.2010 19:22
Тогава защо просто Борисов не отговори публично на тях и категорично да опровергае каквито и да било съмнения ? Щом е толкова уверен в "правата си вяра" - би трябвало с лекота да го направи ...
цитирай
34. tomcat - Смел и точен е автора. А Бойко едва ли ...
13.04.2010 22:24
анонимен написа:
universalnite000 написа:
Смел и точен е автора . А Бойко едва ли е имал момент да са го напускали бесовете ;)


А кой е този смел и точен автор?

А, сетих се, името му е Анонимко Храбров Анонимен.

Родом е от село Храбърско.



Ако автора го е страх по една или друга причина,аз гордо съм готов да предевя авторство .Не ме е страх от треторазрядни диктаторчета и мутри ,като селяка от банкя.
цитирай
35. universalnite000 - Ре 35
13.04.2010 22:34
О, сигурен съм , че заинтересованите знаят моите данни , още ми е пресен спомена как агенти под прикритие са ме следяли по някои софийски кафенета ! Отделно как правеха някакви странни манипулации с мобилния ми телефон ! И какво от това ?
цитирай
36. valsodar - Въпросът за мен не е в това, дали х...
13.04.2010 22:45
Въпросът за мен не е в това, дали хората ще прогледнат за същността на ГЕРБ и Бойко Борисов, а дали на следващите избори пак слепешката няма да овластят поредният шарлатанин кандидат за Месия?
цитирай
37. universalnite000 - Ре 37
13.04.2010 22:56
Въпросът е на място. Не знам отговора , но със сигурност ако се иска промяна , трябва да се откажем от този модел на мислене с "месиите" ! Както се доказа - те създават проблем и после предлагат решение , за да продължат с тези безобразия !
цитирай
38. universalnite000 - И още малко от същия автор - от друга ...
13.04.2010 23:23
И още малко от същия автор - от друга негова статия

Ситият на гладният не вярва е казал народът. Как тогава да им вярваме и ние след като всичките ни политици са преяли от власт и грабежлък. Как да вярваме и на Мухобойко след като и той заедно с Цветелина Бориславовна са милионери натрупали своите милиони именно на гърба на народа и грабежлъка през време на управлението на този долнопробен алчен комарджия наричащ себе си ЦАР.

цитирай
39. анонимен - neka vsichki chetiashti
14.04.2010 01:36
mislim kakvo triabva da se pravi ot naroda i kak da mu se kaje,che da ne izberem sledvashtia preboiadisan cherven kabinet.kak da iskame prozrachnost v delat ana milionerite,koito jiviaha s nas v uravnovilovka a sega sa v kruga na bogoizbranite.kato sa tolkova umeiati neka ni ostaviat na mira i si harchat milionite sus stroitelite na novia svetoven red bez da polzvat nas i nashite pokolenia da im izplashtame zaemite im ssu ubiistveno tejki lihvi.
цитирай
40. universalnite000 - Ре 40
14.04.2010 10:37
Докато не престанем да търсим "месии" - картинката ще е ясна : бягство от личната отговорност в колективна безотговорност
цитирай
41. podvodni - Абе братко, шо се занимаваш с тази ...
16.04.2010 23:36
Абе братко, шо се занимаваш с тази гнида?
цитирай
42. universalnite000 - Ре 42
17.04.2010 10:49
:) Имах конкретен повод, който ме провокира за това - преди няколко дни в един железарски магазин видях, че продавачката си е залепила снимка на въпросната персона на компютъра :))) , значи заблудата е проникнала много дълбоко при някои !
цитирай
43. анонимен - хей трактаристе......
17.04.2010 16:46
нали сам така се представи.Щом караш трактора знчи си над него и много знаеш -а откъде ли?Сипеш много помия и освен тракторист те виждам и като главен помияр.Засегнат си до болка и затова така жестоко жилиш.Пределно ясно е че на народа ограбеното няма да се върне,но поне се намери един истински мъж,който да натика главните апаши в затвора.
цитирай
44. universalnite000 - Ре 44
17.04.2010 23:11
:))) Остани си със здраве, щом ти харесва мутрата - пожарникар ! Нито ме знаеш, нито ме познаваш ....
цитирай
45. bbfn - ........
16.05.2010 17:51
no comment!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3796086
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )