Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2010 09:12 - Избрано от архивите на Нео Нула
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 17385 Коментари: 50 Гласове:
19

Последна промяна: 25.05.2010 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    След като в последния постинг получих някои смайващи със скудоумието си коментари, реших да направя тази компилация от мои стари постове. Приятно четене ;)

През по-голямата част от последните 12000 години или повече човечеството е залитало от крайност в крайност, защото на колективно ниво не е имало скромността да признае, че не знае всичко или почти всичко. Няма начин да уравновесим цялото познание и разбиране, докато една група мисли, че разполага с всички отговори и други групи мислят същото. Имали сме римокатолическата църква, която преследвала неверниците, защото вярвала, че разполага с истината ; после дошли протестантите, които преследвали католиците по същата причина ; после протестантите се разцепили на фракции, предизвикани от незначителни различия помежду им и те се сражавали едни с други, защото всяка фракция вярвала, че тя притежава истината ; после дошла материалистичната наука, която продължила да разграничава и осъжда онези свои представители, които оспорвали догмата този-свят-е-единственият-съществуващ. Всяка фракция и догма решава, че тя притежава истината, изгражда империя на дохода и влиянието и я защитава срещу всички пришълци, особено ако носят нови знания, които да поставят под съмнение статуквото. Този манталитет смята запазването на привилегиите чрез статуквото за далеч по-важно, отколкото напредъка на човешкото разбиране. Всеки, който е на кормилото, се опитвада избута всички останали от колата.
    Манталитетът "бее-бее", при който хората правят това, което им кажат малцината, а понякога дори и един-единствен човек, е в основата на контрола над човешкото съзнание. Разделяй и владей е велика всеизвестна истина. Следвайки тази политика, трябва да създаваш разделение. Ако има крайно десни, трябва да се създадат и крайно леви, за да се противопоставят помежду си. Разделението има нужда от крайности. Много хора се подвеждат по "радикалното" крило в политиката, докато си мислят, че са изобличили системата. Как е възможно една-единствена или малка група от хора да е контролирала милиарди от държавите и империите през цялото човешко съществуване ? Какво бе казал Ганди ? "100000 англичани не могат да контролират 300 милиона индийци, ако тези индийци не им сътрудничат". Вместо това цели цивилизации само са блеели и са следвали водача на стадото. Или са позволили да им бъдат предложени привилегии от диктатора, бил той мъж, жена или система, и са пренебрегнали несправедливостите, изстрадани от техните събратя. Това е чистата истина за днешния свят. Но може би ще ви е интересно да прочетете какво е казал пастор Ниймоелър - жертва на нацистите : "Първо дойдоха за комунистите, но аз не реагирах, защото не бях комунист. После дойдоха за трейдюнионистите, но аз не реагирах, защото не бях трейдюнионист. След това дойдоха за мен, но не беше останал никой, който да се застъпи за мен."
 Дори с население от 6 милиарда на планетата, все още е възможно да се задоволят потребностите на всеки. Онова, което е невъзможно ( както казва Махатма Ганди ), е да се задоволи алчността на всеки. Икономическата система, която задоволява исканията на малцина, като пренебрегва потребностите на мнозинството, е в упадък. Тя е екологично неиздръжлива и дори в своите примитивни икономически начала е достигнала края на пътя. Не се оставяйте да бъдете лъгани от онези компютърни екрани във финансовите центрове и от икономистите с техния жаргон и език на системата. Те са програмирани и са научени да повтарят като папагали курса на Системата, понеже нямат проницателността да виждат отвъд нея. Това ги прави лесна плячка за елита на илюминатите, които ги убеждават или подкупват да подкрепят още по-голямата централизация. Настоящата система не работи и затова въз основа на "нещо трябва да се направи" те предлагат още по-централен контрол от рода на една Световна централна банка. Това не променя нищо. Същото безумие, контролирано от шепа хора.
    Първото нещо, което трябва да направим, е да изключим икономическия растеж от нашата преценка за човешки и икономически успех. Брутният вътрешен продукт (БВП) е величината, която хипнотизира и контролира политиката на правителствата по целия свят. Но мога да ви уверя, че той е безсмислен. Всичко, което той измерва, е количеството пари, сменили собственика си срещу продадени стоки и извършени услуги през коя да е година. Това е БВП. Икономическият растеж не е мерило за икономическия успех, той е просто измерение на икономическата АКТИВНОСТ. Все едно да измерите успеха на футболен отбор въз основа на броя изпълнените тъчове в един мач, вместо според броя вкарани голове ! Всеки път, когато има природно бедствие, причинено от преследването на икономическия растеж, парите, изхарчени за противодействие на това бедствие се ДОБАВЯТ към икономическия растеж, защото те допълват икономическата активност ; всеки път, когато някой е болен и се нуждае от лечение, то се добавя към БВП ; същото е и по време на война.  Системата на самоунищожение взима парите, натрупани от растежа, и парите, натрупани от ПОСЛЕДИЦИТЕ от растежа, и вместо да разграничи едните от другите, тя СЪБИРА двете. Потресаващо ? Така е, но това е системата, която контролира вашия живот и разрушава планетата.
  Теорията, която се опитва да оправдае растежа като начин за премахване на страданията, се нарича "капка по капка". Има убеждение, че ако се позволи на богатите да експлоатират и да станат все по-богати, така на върха ще се натрупат пари, които "капка по капка" ще отиват  в надници и услуги, за да се осигури прихода на онези, които се намират по-долу в икономическата скала. Същото оправдание се прилага и за държавите. Ако богатите стават все по-богати, те ще търгуват с бедните и парите бавно ще потекат към тях. Проблемът е, че това не действа, и банкерите на Илюминати знаят, че не действа. Не се и предполага. Повечето от парите остават в близзост до върха на пирамидата, понеже колкото по-близко сте до върха, толкова повече ви плащат. Онези от дъното трябва да преживяват с остатъците, които падат от масата на богаташа и които, просто казано са онова, което наистина изтича. На дъното на пирамидата повечето от хората по света се борят дори за насъщните си потребности, а често и не успяват да ги задоволят. Повече от век светът изживяваше период на бърз икономически растеж и въпреки това половината от световното население живее в относителна или абсолютна бедност. Около 1 милиард живеят в бедност, определението за която е - условия на живот, характеризиращи се с такова недохранване, неграмотност и заболеваемост, които са извън всяко приемливо определение за приличен живот. Но заблудата от растежа "капка по капка" е зомбирала всички политически движения, с изключение донякъде на зелените партии. Запитайте някой капиталист, комунист, социалист или либерал-демократ за начин за икономическо подпомагане и те ще ви дадат версия на направи, използвай и изхвърли, основаваща се на бавното капене.
  Един от най-големите митове, познат на човечеството е, че политиците имат власт. Това просто не е истина.
    Как могат у нас 240 депутати да имат власт над население от около 7 милиона ? Или американският президент да има власт над 300 милиона американци ? Не може. Тяхната единствена власт е в убеждаването ни, че имат власт. Подобно на всичко на това физическо ниво, това е една умело съчинена илюзия.
 Политиците са пешки, местени по дъската от Илюминати. Те не могат да действат самостоятелно в една страна, понеже са свързани със система, която изисква да играят по нейните правила. Ако се опитат да ограничат вноса на ненужни стоки, които тяхната държава е в състояние сама да произведе, другите незабавно ще блокират износа й. Дори онези политици, които виждат системата реално - а те са много малко- биха се ужасили от перспективата да предприемат действия, които биха довели до изпълнен с хаос, но жизненоважен период за преход, докато икономиката се възстановява от силния удар от загубените приходи от експорта и се пренасочва към производство на стоките, които до този момент е внасяла. Всяко правителство което се е опитвало да го направи, е било отхвърляно или чрез избори, или със сила. Системата принуждава политиците робски да изпълняват нейните желания чрез манипулация, индоктриниране и страх. Те никога няма да направят нужната стъпка за освобождение на човечеството от неговия затвор или планетата от нейното наказание. Само с краха на системата и замяната й с друг начин на мислене можем да се освободим от зависимостта си и да навлезем в ерата на икономическата трезвост.
 Комунистите и капиталистите говорят на един и същи език - този на техните манипулатори. Така или иначе, комунизмът е просто по-авторитарна форма на капитализма. Политиците, дори с висок ранг са само подставени лица в сравнение с онези, действащи зад кулисите. Президентът Рейгън бе отличен пример за това. Той стреляше, но други зареждаха оръдието. Представете си какъв контрол биха имали една малка група от хора, ако Световното правителство стане факт. Това няма нищо общо с еволюцията към целостта, а единствено с контролирането на живота на 6 милиарда души. Начинът за избягване на това е да се предаде взимането на решения и контролът надолу по редицата на хората и общностите и да не се създава последно стъпало на стълбата към световно доминиране. Трябва да настояваме за това и да откажем сътрудничество на настоящата система.
 Политиците би трябвало да дават възможности на хората. Ключовите думи са позволи, разреши и уважавай. Да позволите на хората да осъзнаят своя пълен потенциал и да следват своите усещания ; да разрешите на хората да правят каквото искат и да живеят по приемлив за тях начин, стига да не вредят на другите ; и да уважавате правото на всички хора да контролират собствения си живот и да правят избор. Представителят е слуга, а не диктатор. Съвременната политика е смесила двете понятия. Въз основа на това общностите ще вземат решение за представителната система, която им подхожда. След като трансформацията започне, няма да има налагане на строги структури от страна на национални и международни правителства. Общностите ще имат контрол.



Тагове:   Нео,


Гласувай:
19


Вълнообразно


1. анонимен - Ку Ку Ку Ку
25.05.2010 09:21
Абе пич ти съвсем си изпяркал! :D
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1
25.05.2010 09:22
;) Ето още едно потвърждение на мнението ми !
цитирай
3. galatceq - :) Отново ли се намесиха благора...
25.05.2010 09:28
:) Отново ли се намесиха благоразумните ? Хич да не ти пука ! Напълно съм съгласна с това, което казваш .
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3
25.05.2010 09:30
Естествено, че не ми пука ;) Ти сама виждаш каква е ситуацията с този зомби-интелект наоколо !
цитирай
5. galatceq - :)) Ама си провокатор ! Остави ги ...
25.05.2010 09:35
:)) Ама си провокатор ! Остави ги хората да си живеят с илюзиите , явно им е по-добре така :)
цитирай
6. universalnite000 - Ре 5
25.05.2010 09:37
:);) Какво да ме правиш - диверсант от малък съм ! И отвсякъде гонен и навсякъде приет !
цитирай
7. анонимен - мнение
25.05.2010 09:39
Идеите ти са малко странни, но не отричам, че казваш някои истини за живота ни . Но доста ще е трудно да се промени положението , особено в малка сържава като нашата /
цитирай
8. universalnite000 - Ре 7
25.05.2010 09:43
Защо да са странни ? Така изглеждат само защото хората са се научили да не виждат някаква алтернатива . Нали прочетохте думите на Ганди ?
цитирай
9. galatceq - Много ще е трудно да се променят п...
25.05.2010 09:47
Много ще е трудно да се променят представите . Тази държава е описана още от Платон ; и до сега няма промяна в положението : Социлано-философската концепция на Платон има за цел да обоснове правото на развитие и съществуване на робовладелската държава. Неговото желание е да съдейства за една идеална, благоденстваща, истинска робовладелска държава. Тя трябва да е устроена така, че да осигурява властта на робовладелците и другите свободни граждани спрямо робите. Неговите възгледи са съвети към управляващите прослойки – как да управляват така, че хем да поддържат властта върху робовладелците, хем да осигуряват единството на държавата. Това означава осигуряване на щастие и на останалите слоеве на обществото, за да не създават излишни противоречия и напрежения, заплашващи съществуването на държавата. Държавата възниква заради необходимостта да има специализация, разпределение на човешкия труд – всеки да произвежда различни неща и след това да обменят продукция. При първобитно-общинското общество няма държава, производителните сили на родовете са на толкова ниско равнище, че не се налага такова разпределение на труда. Формирането на държавата започва, когато се разпределят техните дейности. Развива се животновъдство и растениевъдство. Номадският начин на живот започва да усяда, оформят се селищата на градовете-държави. Възниква нуждата от правила на обществен живот – тогава възникват правото и законодателството, народните събрания. Става необходимо и съсловието на военните, създава се прослойката на занимаващите се с наука – те нарастват като средства за задоволяване на определени потребности на управляващи и управлявани. “Държавата се създава всеки да работи нещо и всеки да си разменя благата”, казва Платон.

цитирай
10. universalnite000 - Ре 9
25.05.2010 09:50
Мдаа, нищо ново под слънцето като че ли ... Но това говори за липсата на каквато и да било еволюция !
цитирай
11. анонимен - Защо да са странни ? Така изглеждат ...
25.05.2010 09:53
universalnite000 написа:
Защо да са странни ? Така изглеждат само защото хората са се научили да не виждат някаква алтернатива . Нали прочетохте думите на Ганди ?

Разбира се - четох ги, но това не променя нищо. Хората не ги възприемат насериозно .
цитирай
12. galatceq - Но ти знаеш защо е така - егрегорите ...
25.05.2010 09:55
Но ти знаеш защо е така - егрегорите ги държат ;) Авесалом Подводни ;)
цитирай
13. universalnite000 - Ре 11
25.05.2010 10:00
Точно така - не ги приемат насериозно ! Няма какво да добавя към това !
цитирай
14. universalnite000 - Ре 12
25.05.2010 10:02
Да, със сигурност е така, но не смяташ ли, че това може да бъде и като оправдание за пасивност ? Най-лесно е да си намерим причина ....
цитирай
15. monaliza121 - Интересно...
25.05.2010 10:11
Водачи винаги има...
Бечета винаги ще има...
Не може и без едните, и без другите. Писани и неписани закони.
цитирай
16. galatceq - Знам, че не обичаш авторитетите, но ...
25.05.2010 10:11
Знам, че не обичаш авторитетите , но тук не се говори за оправдание . Ако си чел внимателно си разбрал , че е само изложение на програмите , управляващи тази реалност ;)
цитирай
17. universalnite000 - Ре 15
25.05.2010 10:16
Да, но въпросът тук опира до начина , по който водачите са злоупотребили с ролята си . С тази цел сложих изречението "Политиците би трябвало да дават възможности на хората." А на практика това го няма ....
цитирай
18. universalnite000 - Ре 16
25.05.2010 10:19
:) Чака сега - това, че не признавам авторитети не означава, че не извличам по нещо от всичко прочетено . Иначе рискувам да изпадна в другата крайност . Иначе признавам, че Авесалом Подводни има много изводи , до които съм стигнал и аз ;)
цитирай
19. анонимен - Az za6to sam apoliti4en. i ednite i ...
25.05.2010 10:28
Az za6to sam apoliti4en . i ednite i drugite sa maskari !
цитирай
20. universalnite000 - Ре 19
25.05.2010 10:32
Малко опростено е това . Несъгласието с политическите платформи не означава, че трябва да се дистанцираме от политиката . Точно на това разчитат и манипулаторите .
цитирай
21. galatceq - :) Чака сега - това, че не признавам ...
25.05.2010 10:38
universalnite000 написа:
:) Чака сега - това, че не признавам авторитети не означава, че не извличам по нещо от всичко прочетено . Иначе рискувам да изпадна в другата крайност . Иначе признавам, че Авесалом Подводни има много изводи , до които съм стигнал и аз ;)

:)) Така звучиш по-добре .

Да напомня за егрегорите ;) - Когато служим на даден егрегор, ние не усещаме това като насилие. На нас ни се

струва, че просто така сме устроени, че онова, което вършим, ни е интересно и точно

това ни се иска да правим.
цитирай
22. universalnite000 - Ре 21
25.05.2010 10:40
Тогава си стискаме ръцете :)) Казваме еднакви неща по различни начини ;)
цитирай
23. анонимен - Няма да се плашиш
25.05.2010 10:59
много ти е промито мозъчето, но след десетина години може и да се оправиш, е и от теб ще трябва малко усилия. Не разчитай само на времето да те лекува! Винаги има надежда на човек да му дойде акъла, дори и на безнадежден случай като теб! :D
цитирай
24. universalnite000 - Ре 23
25.05.2010 11:05
:)) Такива като тебе много съм ги слушал . Поздравявам те с този клип - ярък пример за зомби-интелекта , който цари тук : http://www.vbox7.com/play:3ec6852a
цитирай
25. анонимен - Пич
25.05.2010 11:11
скив сега какво правиш. На практика се държиш така: крадеца вика дръжте крадеца. Че зомбирането се прави от такива ку ку като теб, а ти нормалните наричаш зомби. Не е ли смешно, както винаги. Нищо ново под слънцето..
цитирай
26. miaa - Здравей Universalnite000! Тен...
25.05.2010 11:14
Здравей Universalnite000! Тенденцията по света е демократизъм и справедливост.
Това го знаят всички умни и мъдри хора..Това е единственият път към прогреса и покоряването на Вселената.Сигурно звуча много илюзорно, но това е логическата развръзка на всичко до тук 2010г..И хубаво и лошо:)А и много обикновени хора, като мен го разбират и приемат.Един източен мъдрец беше казал:"Колкото по- изобритателни са хората, в следствие на позитивните мисли и действия, толкова светът ще се обновява и развива и ще се слее с Всемира! "
Поздрави и усмивки:)
цитирай
27. universalnite000 - Ре 25
25.05.2010 11:16
:) Смей се , аз казах нещо по този въпрос :

Непрекъснато срещам хора, които внезапно са се пробудили и са започнали да виждат света в нова светлина. Те не могат да разберат защо преди не са могли да видят онова, което сега е очебийно за тях. Но причината е проста. По-рано в живота си те са действали предимно и единствено чрез съзнателното ниво, онази част от нас, която е подложена на големите ограничения на физическото тяло. То може и да е, и в повечето случаи е програмирано от съобщенията, които непрекъснато получава чрез очите и ушите в този контролиран от дисбаланса свят и ние можем да повярваме на някои нелепости. Когато отново се свържем с всички нива, нашите възприятия отразяват напътствието на нашата по-висша мъдрост и разбиране, и ние виждаме в какъв побъркан свят живеем. Когато се осъществи това повтроно свързване, то може да заприлича на преливане на язовирна стена, докато познанието и информацията прииждат в съзнателното ниво. Това може да е травмиращо време, през което вие ще се питате какво става с вас и вашия живот
цитирай
28. universalnite000 - Ре 26
25.05.2010 11:20
:) Привет ! И аз съм казвал , колко е важно позитивното настроение . Допълнено с познание разбира се ;)
цитирай
29. анонимен - 27. universalnite000 - Ре 25
25.05.2010 11:21
Пич беше ми приятно да си лафим, обаче почваш да ме работиш с твойте работи! Нидей така шъ съ объркам значи! :DDDDDDD
цитирай
30. universalnite000 - Ре 29
25.05.2010 11:23
:)) Е, как да обясниш на слепеца за цветовете - невъзможно е ;)
цитирай
31. анонимен - Илюминатка
25.05.2010 11:33
напиши нещо по същество, стига си уточнявал, доуточнявал. Нещо напоследък само се обясняваш майна!
цитирай
32. universalnite000 - Ре 31
25.05.2010 11:39
По същество ? Писал съм ;) , ако ти се рови в старите постинги - намери го ! На мен никой наготово не ми е давал инфо , почти 15 г. сам си го търся ;)
цитирай
33. анонимен - Теорията ти обяснява много неща. А ...
25.05.2010 12:25
Теорията ти обяснява много неща. А относно спора ще кажа: Колкото повече доказателства даваш на невежия в подкрепа на твоята теза, толкова повече затвърждаваш убеждението му, че той е прав. Нещата изглеждат абсолютно различно гледани от различно ниво. Например кръгът е кръг в двуизмерното пространство, а в триизмерното е сфера. Извод: да спориш с простаци е загуба на време. Справка:Сократ
Усмивки!!
цитирай
34. universalnite000 - Ре 33
25.05.2010 12:29
:) Поздрави ! Думите ти са точно на място . Надеждата ми с отговорите е не да убедя спорещия , а ако мога да дам малко повече инфо към темата за други, чиято гледна точка ще е различна . Иначе напълно подкрепям казаното ;)
цитирай
35. razkazvachka - винаги ми е било интересно как в случаи като този се проявяват двете крайности -
25.05.2010 14:21
или напълно отричане или приемане - сякаш има пропаст между тезата и отричането й - парадираме с наука, а в същото време доктрината - всичко, което не знам е лудост - е върховната парадигма - сякаш има някакъв инфо-похлупак в небето на добрата стара родина - или е черно или е бяло - но от времето на световните войни е минал цял век, а по значимост - той се равнява на 2 хилядолетия...
и вече социално толкова се различават двете крайности на човечеството, че няма да е далече моментът, когато едните ще се превърнат в богове, докато милиардите ще започнат отново да изграждат родово-общинни формации...
цитирай
36. universalnite000 - Ре 35
25.05.2010 15:52
:) Нищо чудно - това, което се преподава под името "наука" е далеч от истинските постижения, които все още не са оповестени . Пробутват една деструктивна илюзия, за да няма осъзнаване ....
цитирай
37. diana12 - :)
25.05.2010 18:09
Законът на Парето...няма измъкване!
цитирай
38. universalnite000 - Ре 37
25.05.2010 18:13
:) Вярно - не може да подобриш благосъстоянието на субект хикс, без да влошиш това на игрек ;) Познато .... и банално :)
цитирай
39. diana12 - :))
25.05.2010 18:54
:))
цитирай
40. universalnite000 - Ре 39
25.05.2010 18:58
:) ;)
цитирай
41. анонимен - Много истина извира от теб универсален
25.05.2010 20:18
Ние до сега се движихме по инерция,работа , къщи,развлечения,пари и т.н. ,но световната криза наруши това живуркане,наруши спокойният ни манипулиран живот. Благодарение на кризата повечето хора започнаха да мислят,това мислене ги освобождава от кодировката,системата и илюзията че са свободни.Ти Универсален бъди верен на себе си,много търсачи на истина те разбират и ценят. Благодаря
цитирай
42. universalnite000 - Ре 41
25.05.2010 20:24
:) Благодаря и аз за разбирането .
Реално не съм направил кой знае колко, просто събирам и съпоставям наученото и преживяното , за да го представя в този вид , а всеки може да си прецени дали да го приеме или отхвърли . Хубава вечер !
цитирай
43. galatceq - :) Неочакван коментар в твоя под...
25.05.2010 22:11
:) Неочакван коментар в твоя подкрепа от последния анонимен . Все пак не си толкова самотен ;)
цитирай
44. universalnite000 - Ре 43
25.05.2010 22:23
О, има и подкрепа , не се оплаквам ;)
цитирай
45. анонимен - Коментарите тук са нагледен пример за политика.
26.05.2010 07:28
Както знаем,светът се движи от идеите.И тук се сблъскват 2 различни идеи.Винаги печели тази,с повечето хора,които я подкрепят и са готови да работят,страдат,да се бият дори за нейното осъществяване.Именно поради тази причина са необходими всичките техники за контрол над мисленето и манипулации на съзнанието.Доброволното присъединяване дава по-добри резултати от насилственото.Продължавай да търсиш съидейници!Уапех!
цитирай
46. pumona - Зоната на конфорта, ражда пасивност.
26.05.2010 16:09
Кризата, ще осмисли всяка една следваща стъпка с мисъл за по-добро, за желание и развитие.
цитирай
47. mileidi46 - :((
26.05.2010 22:47
иска ми се да кажа нещо оптимистично..но не мога!!
Този народ ще продължава да блее влизайки дори и в кланницата...
няма сила,която да го събуди!
цитирай
48. andi2 - "Политиците са пешки, мес...
27.05.2010 23:27
"Политиците са пешки, местени по дъската от Илюминати"
това си е самата истина
Кажи СОРОС , и гледай какво става
ама знам ли и той ще е някаква пешчица , може би не от най- малките
ама шефовете обикновено са скрити
цитирай
49. universalnite000 - Ре 48
27.05.2010 23:41
Но вече започва процеса на разкритията , което е добре !
цитирай
50. анонимен - iznenada
28.05.2010 03:04
sumishlenitsite sa se uvelichili.ima smisul ot raziasniavaneto.subira poveche ednakvo misleshti na edno miasto,a znaino e ,che tova e sila.v tozi sluchaia gradiashta za osuznatite.neka te proklamirat tiahnata istina i na jivo a ne samo tuk:)sila/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795851
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )