Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2010 11:24 - Енергията Кундалини - част 2
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 19729 Коментари: 49 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Признаци на частичното издигане на кундалини. Кундалини като болест
Преди да започне издигането си, кундалини най–напред се възбужда. Токовете й правят ума неспокоен. Такива хора са много непостоянни – правят или говорят едно, после прескачат на друго и т.н. Когато частичното издигане е много слабо, такива хора като че ли живеят в сънища и фантазии. При по–значителна сила на издигането, може да се появи вдъхновение в науката, изкуството или друга област на живота, да се получат изблици на щастие и добра концентрация на ума или даже парапсихични способности (сидхи). Но ако надите не са достатъчно чисти, също така могат да се провокират умствени нарушения – като безсъние, натрапливи и маниакални импулси. По време на реакцията (свързана със спускане на частично издигнатата кундалини) се появява тежка депресия, някои дори правят опити за самоубийство. Посланията, които се получават от разблокираните впечатления в читта (складът от подсъзнателни впечатления), объркват разбирането на много хора или ги правят просто марионетки в ръцете на на скритите им и сега изплуващи желания. При частично издигане до Сахасрара, човек получава съответно и частични прозрения, но често ги обърква с Абсолютната Истина и чрез прокламирането им само още повече обърква света.
В самото начало на издигането си, токовете на кундалини могат да повредят нежните вени и нерви около ануса, при което се получават хемороиди; да предизвикат уринарни и полови нарушения, запек и т.н. Може да се усеща остра болка в основата на гръбначния стълб. Частично издигнатата кундалини, окупирала свидишхана чакра, става причина за необикновени по сила сексуални влечения. Ако това е мъж и загубата на семе продължи дълго, той отслабва и става податлив на много болестни прояви, като нервно изтощение, хемороиди, жълтеница, кашлица, загуба на памет и много други. (Това
 завихряне на енергията във втората чакра е често, тъй като издигането на кундалини от муладхара до свидишхана е много по–лесно, отколкото последващите й маршрути през сушумна или други основни нади до сърцето и по–нагоре). Ракът на половите органи понякога е във връзка с превъзбуждането или подтискането на сексуалната енергия (например, лекарите знаят, че ракът на маточната шийка се среща много по-често при проститутки, докато този на маточното тяло – при неомъжени и нераждали жени).
Токовете на кундалини могат да абсорбират студ или горещина, причинявайки, болки, тежест, тръпки, парене или схващане в различни части на тялото, особено в кръста (началото на шушумна нади), коремната област и лявата ръка (свързана с деликатната, неиздръжлива на студ сарасвати нади); дразнене в трахеята и бронхите, сухота в гърлото и т.н. Особено характерни са движещите се (мигриращи) болки, с които медицината не може да се справи.
Докато признаците при пълно издигане на кундалини са твърде сходни при различните хора, при частичното й издигане един може да усеща едно, а друг – друго.

Какво да се прави?
Когато има частично издигане на кундалини, бъдете искрен и усърден, не се поддавайте на коварните склонности на ума и сетивата. Особено важно е да не разпилявате половата си енергия, да избягвате разсейването на ума със светски хроники, клюки и безполезно бърборене. Умът не може да стои без обект, върху който да се съсредоточава, затова го заангажирайте с духовни практики. Определете си отделно място, най-добре цяла стая, само за целта.
Необходимо е да бъдете редовен и умерен в работата и почивката. Тези, които са развили систематичност в своите духовни упражнения, ще могат да преодолеят кризите. Останете по време на тях в усамотение, приемайте лека храна или гладувайте в продължение на няколко дни (но не се препоръчва пълен глад, ако пратикувате усилено пранаяма). Само напредналите обаче могат да живеят продължително в самота, като медитират и по време на реакциите. Иначе дългото усамотяване е толкова лошо, колкото и потопяването в света сред изкушаващите обекти на сетивата.
При горещи токове към ануса и половите органи е полезно носенето на стегната бедрена препаска, както и студените компреси, дори поставянето на лед върху споменатите области. Това може да е благотворно и при мозъчни разстройства вследствие на възбудената кундалини шакти.
Сменянето на центъра на кундалини при възбудена втора чакра (свидишхана) може да се постигне чрез редовно практикуване на следния метод. Седнете в поза с кръстосани крака и изправен гръбнак, с празен стомах и на чисто място, вдишайте бавно през двете ноздри. Издърпайте горната част на корема към гръбнака и нагоре, свийте здраво мускулатурата на ануса и много бавно и внимателно издърпайте енергията на кундалини от самия връх на половите органи към главата. Едновременно проследявайте умствено движението й по протежение на гръбначния стълб (по шушумна нади). После издишайте и отпуснете корема и ануса. После продължете този процес, без спиране. На ум произнасяйте „ОМ” през цялото време. Наистина си представяйте, че вземате цялата кундалини от свидишхана обратно в муладхара и оттам – през шушумна нагоре до сахасрара. Известно внимание и въображение са важни в началото; а по–късно човек би могъл и наистина да издигне кундалини. В края на практиката изпийте чаша чисто мляко. Започнете този процес с 5 минути сутрин и вечер, при подходящи условия практиката може да се увеличи до половин час два пъти дневно. При това избягвайте сексуално възбуждащи гледки (особено ако практикувате напреднала пранаяма със задържане на дъха, отправянето на кундалини в противоположни посоки може да навреди на здравето и дори да доведе до безумие!). Ако можете да преобразувате половата си енергия без подтискане, това би стабилизирало пребиваването на кундалини в по–високите чакри. Ако не, живейте един внимателно регулиран полов живот.
Всяко лекарство си има и добри, и лоши страни. Много духовни последователи чрез вземане на медикаменти са си съсипали живота. Тъй като, когато причината е в кундалини, а лекарят не знае това, то лекарствата, предписани от него, не могат да помогнат, а само да навредят. Кундалини обаче може да бъде прочистена чрез редовен начин на живот, чиста (безмесна) храна, бани (топли в студените и хладни в топлите климати), пранаяма (особено алтернативно дишане и едно друго упражнение), както и чрез искрени молитви, които вършат чудеса.
 Мантрата може или да преобрази духовно човека, или да разруши живота му – ако се практикува неправилно. Внимавайте: славата на много псевдогуру от XX–я век се раздува от фалшивата пропаганда. Дори и древните велики адепти не са се хвалели, че са Божествени инкарнации.
За изчистването на кундалини много помага следната пранаяма. Заемете поза с изправен гръбнак, вдишайте бавно през двете ноздри. Приберете брадичката към гушата, приберете корема към гръбнака и нагоре. Дръжте дъха между сърцето и гърлото, колкото ви е приятно. После, затваряйки лявата ноздра чрез малкия и безименния пръст на дясната ръка, издишвайте бавно през дясната ноздра. След това вдишвайте отново през двете ноздри и след задържането, както го беше обяснено, издишвайте пак през дясната ноздра. Правете това в продължение на 5 минути. После продължете със същото вдишване през двете ноздри, същото задържане, но издишването да е само през лявата ноздра – така 5 минути. Правете тази пранаяма сутрин и вечер преди хранене. Ако спазвате принципите на духовния живот, можете постепенно да увеличите продължителността на всеки цикъл с по 1 минута, стигайки до половин час на ден за всяка ноздра. Чрез тази пранаяма може да се премахне мързелът и умората, да се изчисти гърлото от храчки и да се поддържа умът стабилен. Продължителната й практика помага за развитието на надите и издигането на кундалини. Тялото става неподатливо на най–суровите или горещи климати. Всичко това не е преувеличение, а жив опит.
Смъртта ще ви раздели от всички близки хора, но не и от вашата карма. Не бягайте от своите отговорности в живота: ние можем да откъснем лесно само един узрял плод, но ако е още зелен, ще го нараним. Когато човек има истински духовен растеж, много от неговите светски задължения отпадат от само себе си. Не пренебрегвайте и дребните наглед неща и работете в света, изпълвайки ума си с осъзнаване на Божественото. За каквото мисли човек, такъв той и реално става.
Както в светския живот, така и по духовния път, върховете и пропастите са нещо нормално. Помага само тази сила, която притежава знанието: „Стани, събуди се и не се спирай, докато не си постигнал Целта!” (духовен призив от времето на Ведите и Упанишадите). Това трябва да бъде мотото на всеки един човек.

Използвани са материали от Интернет и собствени записки



Гласувай:
49



1. taidzi - Позволете едно допълнение и от мен - ...
15.08.2010 11:35
Позволете едно допълнение и от мен - за надите : http://taidzi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/25/n-a-d-i.581831
цитирай
2. universalnite000 - Ре taidzi
15.08.2010 11:38
Не ми остава друго, освен да ти благодаря за винаги навременни допълнения, които правиш към постингите ми :)
цитирай
3. galatceq - :) Поздрави за хубавия постинг. Но ...
15.08.2010 11:42
:) Поздрави за хубавия постинг. Но ми прави впечатление липсата на инфо за чакрите и по-специално блокирочките в тях ;)
цитирай
4. universalnite000 - Ре galatceq
15.08.2010 11:44
:) Критична както винаги . Добре , ти ще споделиш ли нещо по този въпрос ?
цитирай
5. galatceq - :))) Не го приемай като критика, ...
15.08.2010 11:49
:))) Не го приемай като критика, много добър приятел си и искам само да дам още инфо

ПЪРВА ЧАКРА (опашен център)
При блокажи в чакрата, човекът прави впечатление на слаба личност, може да е доста пасивен, изтормозен, с болезнен вид. Често е с болни бъбреци, с травми на опашката. Човекът не приема физическото си тяло вътрешно, живота във физическия свят. В този център е заложена любовта към себе си (към тялото) и към света. Блокажите в чакрата създават мускулно напрежение във всички мускули около опашката, не е рядко подвиването на опашката навътре.
цитирай
6. universalnite000 - Ре 5
15.08.2010 11:53
;) Отлично . Давай тогава да разгледаме всичките чакри и блокировките !
цитирай
7. galatceq - Продължавам, втора чакра е важна, ...
15.08.2010 11:55
Продължавам , втора чакра е важна, ти си отделил нужното внимание

ВТОРА ЧАКРА (Сексуален център)
Емоциите свързани с тази чакра, са свързани с интимните и семейни отношения, със самоуважението, с разни загуби, вина, чувствителност, бременност, насилие. Ключът тук е в хармоничното взаимодействие на мъжката и женската половина в човешкото същество.
Сексуалната енергия е основна творческа енергия във Вселената. Отричането или подтискането на тази енергия води до различни заболявания, неврози и истерии. Връзка с първа чакра дава: отрицанието на тялото, защото принадлежи на физическия свят, води до отричане на сексуалната енергия. Здравословните проблеми като цяло и материалното благополучие, бедност или богатство, са пряко свързани с дейността на сексуалния център. Блокажите в тази област са сред най-мощните. Вкоренените в съзнанието на човека от векове заблуждения, дошли от дълбините на вековете, за грешното и нечистотата в половите отношения, са основна причина за това.
Напрежението е разположено в областта на кръста и малкия таз, и понякога обхваща цялата поясна област, и дори корема. Пациентът има болки в областта на таза, което е показател за наличието на блокажи. При мъжете блокирани напрежения се срещат около ануса и простатата и са насочени направо нагоре, като включват и двете долни чакри. Тези напрежения подтискат функцията на простатата. При жените стягащи и разпъващи напрежения достигат до външните полови органи, като намаляват чувствителността им. И при двата пола, общо напрежение в долната част на стомаха е насочено перпендикулярно, като блокира вътрешните репродуктивни органи.
Освен блокажите от сексуален характер, тези напрежения могат да се проявят като стягане на корема, на неприемането му като част от тялото, блокирайки по този начин сексуалната и жизнена енергия.
Тази област от тялото (тазът), е много богата на мускули. Не представлява трудност да се определи напрежението във външните мускули. Трудно е установяването и отпущането на вътрешните мускули - те носят в себе си информация, която е в подсъзнанието. В сухожилията и свръзките са записани дълголетни мисъл-форми, които са много силни и трудно се поддават на въздействие.
цитирай
8. universalnite000 - Ре 7
15.08.2010 11:59
Действително - споменатите явления съм изпитал на свой гръб :)
цитирай
9. galatceq - ТРЕТА ЧАКРА (Слънчев сплит) В. ...
15.08.2010 12:01
ТРЕТА ЧАКРА (Слънчев сплит)
В. Жикаренцев нарича тази чакра "център на страха". В нея се записват страховете, които са доста много при нормалния човек. Страховете имат дуална природа и точно в този център, линейното мислене дава дуална оценка на събитията в живота.
Тук емоциите са свързани с усилията за постигане на власт, сила, контрол на ситуацията, с чувството на превъзходство, с подтискането на другите. Нарушаването на енергетиката води до заболявания в стомаха и подстомашната жлеза. До сексуални проблеми, ако сексът се практикува като "спорт" и резултатите се натрупват точно в тази чакра. Един от видовете страхове записан тук, е страхопочитанието пред авторитети, учители, както и комплекса за вина. Тук се формира духовната мъдрост и съзнанието за универсалността на Вселената, хармоничния живот в нея, осъзнаването на собственото си място. При нормална манипура-чакра, човек е физически и духовно здрав и сам може да лекува. Голям корем и излишна маса се образуват следствие ограничаването на енергиите, предизвикано от множество страхове, които се записват там. Следствие на това е напрежението в кръста, което е свързано с корема, гръбначният стълб започва да се извива напред. Коремните мускули се разтягат напред и надолу, като по този начин създават свободно пространство, което се запълва с мазнини. Раздуващото мускулите напрежение, което е от двете страни, води до затлъстяване на талията. Проблемът с корема може да бъде решен като го приемете като част от тялото си и престанете да се борите с него.
цитирай
10. universalnite000 - Ре 9
15.08.2010 12:03
.... Сериозна тема за размисъл, особено що се отнася до страховете . Нужна е продължителна и последователна работа върху проблема .
цитирай
11. galatceq - ЧЕТВЪРТИ ЦЕНТЪР (Сърдечна чакр...
15.08.2010 12:05
ЧЕТВЪРТИ ЦЕНТЪР (Сърдечна чакра)

Това е централната чакра, тя свързва горното и долното, лявото и дясното, външното и вътрешното. В Дзен-практиката е належащо постигането на това обединение за постигането на истината, която се състои в липсата на разлика в тези понятия, създадени от ума ни. Като правило, тази чакра е блокирана, в различни степени, при всички хора.
цитирай
12. universalnite000 - Ре 11
15.08.2010 12:09
Тук не мога да се съглася напълно със заключението - блокирана е, но защото първо - има достатъчно външни фактори , и второ - липса на практика ;)
цитирай
13. galatceq - ПЕТА ЧАКРА (Гърлен център) Съ...
15.08.2010 12:11
ПЕТА ЧАКРА (Гърлен център)
Съответства на стихията "ефир", намира се в основата на гърлото, примерно на нивото на 7-ми шиен/1-ви гръден прешлен.
Гърления център принадлежи към трите висши центрове и е свързан с емоционалното самоизразяване (спомнете си израза "затъкна му се гърлото"). Блокажите в тази област могат да се проявяват във вид на кашлица, принудително мълчание, логоневроза, напрежение в гласовите струни. Този център отговаря за творчеството и проявата на волята, за реализирането на собствените желания, за усвояването на всякаква информация, включително пари и материални ценности, които също са вид енергия.
Напрежението в тялото при блокаж на центъра се наблюдава при широки но увиснали рамене, при широка шия и сгърбени рамене или прекалено повдигнати. Когато в мускулите има напрежение, кръвният поток и енергиите се ограничават, клетките не функционират в нормален ритъм, образува се застой в близките до блокажа области. Това способства получаването на остеохондроза и мигрена. Няма човек, който да няма в някаква степен остеохондроза. Няма човек, който да няма едни или други страхове.
В гърления център се намира гордостта, която играе ролята на защитна маска, прикриваща чувството за самоуважение, слабостите, понижената самооценка, така нареченият "комплекс за малоценност". Няма човек, който да не е претърпял неудачи в живота, които са изразени чрез собствената му неувереност. Ако поне веднъж са подлагани на съмнение сексуалните му възможности, правилността на действията му - значи има блокажи. Страхът от неуспеха е записан тук. Страхът от промени също е тук. А как може и възможно ли е да се разчита на позитивни промени в живота, ако човек се страхува, по принцип, от промените? Не е трудно да се разбере цялата важност на гърления център и работата с него.
цитирай
14. universalnite000 - Ре 13
15.08.2010 12:14
Добре , съгласен съм тук .
цитирай
15. galatceq - ШЕСТИ ЦЕНТЪР (Агни(Аджна)-чак...
15.08.2010 12:15
ШЕСТИ ЦЕНТЪР (Агни(Аджна)-чакра)
Названието "трето око" е некоректно - човек реализира виждането на фините нива чрез цялото тяло, затова, ако има блокажи, информацията е изкривена.
Проекцията на разположението се намира в точката между веждите. Смята се, че материалната проекция на чакрата е хипофизата. Действително, центровете на гръбначния стълб "топографски" (за линейното мислене) съответстват на основните нервни сплитове и ендокринни жлези (отдолу нагоре: простата, полови жлези, подстомашна, тимус, щитовидна, хипофиза, шишарковидна). Блокирането на център по жизнения път води до постоянни препятствия в осъществяването на замислите и липсата на сили за тяхното изпълнение. "Девизът" на тази чакра е: "Действие".
цитирай
16. universalnite000 - Ре 15
15.08.2010 12:18
;) Този път и аз допълвам - силата в тази чакра са познавателните способности !
цитирай
17. galatceq - Да завърша с последната чакра ...
15.08.2010 12:20
Да завърша с последната чакра

СЕДМИ ЦЕНТЪР (Сахасрара-чакра)
Проекция - фонтанелата на главата. Център отговарящ за висшето знание, за състоянието на свръхсъзнание. Смята се за център на духовността. Кой може да каже, какво е духовност…? Ако някой смята, че знае точния отговор на този въпрос, най-добре е да размишлява над понятието "скромност".
Да, да се определи това понятие, не само не е лесно, но определението едва ли може да изглежда всеобхватно. "Да се радваш и наслаждаваш на всеки миг от живота - в това е основния смисъл на цялата духовност". За нашето разбиране на смисъла в седмия център и неговите блокажи, такова определение е достатъчно.
Всеки човек изначално е надарен с Божествена премъдрост, в ума на човека са заложени отговорите на всички възможни въпроси. Пътят на човека, какъвто и да е той, е свят, защото неизменно води до съединение с Твореца и по тази причина, никой път не може да бъде осъждан.
цитирай
18. universalnite000 - Ре 17
15.08.2010 12:24
:) Получи се чудесно с твоите допълнения, няма как да не го призная ! Много благодаря :)
цитирай
19. анонимен - abe 4akri ,
15.08.2010 15:56
kato ne si zdrav to4no te li shte te opravqt ???
цитирай
20. universalnite000 - Ре 19
15.08.2010 16:01
Никъде не съм казал, че чакрите ще оправят здравето, мисълта е, че те трябва да се поддържат , за да има и здраве ;)
цитирай
21. hel - Поздрави за постинга и коментар...
15.08.2010 16:01
Поздрави за постинга и коментарите!
Виждам, че сте добре запознати теоритечески. Имате ли ясно обяснение за разликата между кундалини и сексуална енергия?
цитирай
22. universalnite000 - Ре hel
15.08.2010 16:09
:) Привет !
Всъщност сексуалната енергия е част от кундалини, но в по-ниските степени. Работата над половата чакра обаче може да й придаде и по-високи измерения от обикновеното физическо удоволствие , като например да стимулира творчески заложби у човека . Най-важното е да не я отричаме, нито да се спираме само на възприятията от половата чакра !
цитирай
23. hel - 22. universalnite000
15.08.2010 16:17
Благодаря, Нео!
Ще предам това, което разбрах, за да проверя дали правилно съм схванала твоето обяснение. Значи сексуалната енергия е част от кундалини и с нея можем да се занимаваме и усъвършенстваме самостотелно - да повишаваме качеството (честотата й), да я трансформираме...
Така ли?
цитирай
24. galatceq - :) Забравих - който иска медитация с ...
15.08.2010 16:17
:) Забравих - който иска медитация с чакрите да разгледа този линк - http://zashto-kak.hit.bg/chakra_meditation.htm
цитирай
25. universalnite000 - Ре 23. hel
15.08.2010 16:22
:) Да , това имам предвид . В началото на моите занимания опитах да блокирам изцяло тази чакра , но впоследствие разбрах, че това не е правилен подход. Бих го сравнил с ефекта да рушиш една от носещите стени на къща ...
цитирай
26. universalnite000 - Ре 24. galatceq
15.08.2010 16:24
:) Отлично , ще го погледна !
цитирай
27. hel - 25. universalnite000 - Ре 23. hel
15.08.2010 16:29
И още едно уточнение - за себе си - дали е така: Кундалини може да бъде сексуална, емационална, духовна... Зависи от чакрите, в които се намира... ???
цитирай
28. universalnite000 - Ре 27. hel
15.08.2010 16:33
Да , може да се каже ; кундалини е в ролята на асансьор , с изкачването и захранването на чакрите се разкриват нови аспекти на силите, които са активирани , започвайки от заземеността и стигайки до космичното разбиране .
цитирай
29. hel - 28. universalnite000 - Ре 27. hel
15.08.2010 16:39
universalnite000 написа:
Да , може да се каже ; кундалини е в ролята на асансьор , с изкачването и захранването на чакрите се разкриват нови аспекти на силите, които са активирани , започвайки от заземеността и стигайки до космичното разбиране .


Благодаря!

цитирай
30. universalnite000 - Ре 29. hel
15.08.2010 16:42
:) Моля , за нищо. Не е от най-подробните обяснения , но поне дава обща представа . За щастие има доста подробна литература, а и наученото в личните занимания е първостепенен фактор . Успех и позитивност от мен :)
цитирай
31. hel - 30. universalnite000
15.08.2010 17:01
Литература имаше и на времето и аз съм се занимавала с нея, правила съм и съпоставки на различните системи, но сега излязоха много книги, в които съвсем ясно отговарят на въпросите, които съм си задавала. Понякога съм намирала отговори, понякога съм оставала в неяснота. Хубави и полезни са тези учения и практики, но наистина трябва да се подхожда внимателно, с търпение и мъдро!
цитирай
32. universalnite000 - Ре 31. hel
15.08.2010 17:05
:) Точно - търпеливо, мъдро и без агресия при моменти неуспехи ! Резултатите идват !
цитирай
33. bven - Към 20: според мен доброто енергийно състояние на чакрите е много важно,
15.08.2010 19:06
тъй като от тях черпи енергия всеки един орган. Може би трябва да има и един постинг да това, кой орган към коя чакра е . В края на краищата , когато чакрите са здрави, органите работят безпроблемно и аурата е хубава. Темата е обширна. Поздравление за постинга. Така се поднася информация!
цитирай
34. universalnite000 - Ре 33. bven
15.08.2010 19:13
:) Благодаря . Има нужда и от това уточнение , за което на място напомняш и в скоро време ще подготвя нужната информация , а всеки да се чувства поканен с допълнения и уточнения - вход свободен :)
цитирай
35. botyo - Чакрите не са седем при всички. У...
15.08.2010 21:40
Чакрите не са седем при всички.Универсума помага при скока или чрез учител.Екзистенцията разчиства пътя на истината.Молитвата е панацеята.Успешен късмет!
цитирай
36. universalnite000 - Ре 35
15.08.2010 21:44
Така е , има и чакри без физически аналог ;)
цитирай
37. botyo - Малко е безотговорно май да се го...
15.08.2010 22:15
Малко е безотговорно май да се говори публично за това?:)
цитирай
38. universalnite000 - Ре 37. botyo
15.08.2010 22:21
Защо, по-добре е да се знае, че ги има, а кой как ще го приеме е друг въпрос ;)
цитирай
39. botyo - Малко като на деца да говориш за с...
15.08.2010 22:36
Малко като на деца да говориш за секс? Но да кажем, че не е случайно ;)
цитирай
40. universalnite000 - Ре 39. botyo
15.08.2010 22:39
Естествено - няма случайно, тази дума отдавна не е в речника ми ;)
цитирай
41. анонимен - Иво
16.08.2010 01:12
Я прочетете малко опитност на един човек с Кундалини. Мисля си, че може да е полезно за търсещи хора като вас.
http://netsky.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/24/kundalini-praktika.517221
цитирай
42. podvodni - Браво бе. Аколсун. Давай още такива ...
16.08.2010 01:24
Браво бе. Аколсун. Давай още такива съвети.Упражнения достигащи до половин час сутрин и вечер.А кой ще бачка, а?То от такива съвети, пенсионната възраст ще я вдигнат не на 65 години, а на 165 години. И кога човек ще живеве? Когато стане на 200? А, не тенкю. Много е далеко, братко. Другата седмица кат се видим ще те науча аз теб, как се пишат блогове. Чакай само да си платя телефончето, и на Северният полюс ще те намеря.
цитирай
43. boristodorov56 - boristodorov56 …. . . oooO…...
16.08.2010 02:48
boristodorov56

…...oooO…………....
…..(….)…..Oooo…
……)../…..(….)….
…..(_/…….)../…..
....…………(_/……...
..… АЗ БЯХ ТУК....
цитирай
44. universalnite000 - Ре Иво
16.08.2010 11:02
Прав си - има ценни неща в книгата на Румен Чорбаджийски . Блогът на netsky ми е в избрани и също го препоръчвам на интересуващи се по темата !
цитирай
45. universalnite000 - Ре podvodni
16.08.2010 11:03
:) ;) Очаквам включване ...
цитирай
46. ferdi - Много полезно :)
16.08.2010 11:36
Поздрави, серията за кундалини се очертава много интересна! :) Поздрави и на галацея за страхотните допълнения! :))
цитирай
47. universalnite000 - Ре 46. ferdi
16.08.2010 11:38
:) Обещаното си е обещано и се изпълнява .
цитирай
48. monaliza121 - За каквото мисли човек, такъв той и реално става.
17.08.2010 11:18
Поздравления за интересното продължение на Енергията Кундалини!
Поздравления и на Галацея за изчерпателните обяснения на чакрите!
цитирай
49. universalnite000 - Ре 48. monaliza121
17.08.2010 21:07
:) Сърдечно благодаря , винаги опитвам да споделя нещата, които съм сибирал като знания и опит . Галацея често ми помага тук с инфото и напълно справедливо е да получи поздрави :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795526
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )