Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2010 11:32 - Накратко за космическите вибрации ( енергии )
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 18802 Коментари: 39 Гласове:
53


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

    Космическите енергии (вибрации) имат съзнание и носят определена информация. Можем да говорим за тяхното качество, т.е., възможността за предаване на определени вибрации и информационни пакети, които разкриват едни или други качествени характеристики на Вселената и си взаимодействат с определено ниво на съзнание. Колкото по-високо е нивото на човешкото съзнание, толкова по-голям кръг то възприема вибрациите на тези енергийни източници. Работа (общуване) с космическите енергии - това е медитативна настройка за техните вибрации, индивидуалното откриване на всеки да отговори на информацията, предадена от тях и тези усещания, които се появяват при хората под влиянието на тези енергии, но също така изразено намерение изцяло да усвои тези енергии в своето тяло на Светлината.

    В този случай, Божествената любов присъства във всяка от космическите енергии, но в различна степен. Това е основната енергия на сътворението. Няма такива места, където я няма. Енергията на Любовта е налице дори там,където е тъмнина в човешкото разбиране (всъщност тъмно - това е само временно неизвестно), но там тя е в скрито (Неактивирано) състояние.

    Универсалната калибровъчна мрежа (УКМ) работи с всички вибрации, някои по-силни, други по-фини. Това се дължи на факта, че Космическата УКМ, взаимодействайки със Земята продължава да се развива и да повишава обхвата на въздействие. В нея дълго време са се използвали енергетически ограничители. И сега същества от други измерения "дозират" изпращането на енергия на Земята, за да може трансформацията да протече най-плавно. .

 

    Ние все още не сме в състояние да възприемем пълната гама от висока честота вибрации. Същността на електромагнитното поле за балансиране е следният: едно лице е временно изключено от триизмерната реалност и се свързва с областта на високите измерения, за да може в съответствие с изразените намерения - да поиска по-високо темпо на промяната.

 

    Като цяло всичката духовна и медитативна работа е насочена към трансформация, обаче при ребалансирането тази работа се увеличава, главно поради ненамеса на нашия Низш Аз, който при други обстоятелства през цялото време се стреми да контролира и управлява Душата . И, разбира се, както е в Рейки и други упражнения, балансирането на ЕлектроМагнитнотоПоле вече е придобило силен канал, който не е сравним с индивидуалните канали и възможностите на индивида.

 



Тагове:   въведение,


Гласувай:
58



1. taidzi - Добро резюме за космическите ен...
28.11.2010 12:09
Добро резюме за космическите енергии , universalnite000 . Общата представа е дадена . Сигурно ще има и още информация по този въпрос ? Поздрави .
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1. taidzi
28.11.2010 12:18
:) Разбира се - това не изчерпва темата , предвидил съм още по нея, но ми трябва известно време , за да оформя в постинги замисленото.
В същото време ще приветствам и всякакви други мнения и допълнения :)
цитирай
3. miaa - Поздрави, Нео Нула. Отново интересна тема, много обширна:)
28.11.2010 12:25
Когато сме се родили, сме били програмирани съвЪршено.Изпитвали сме любовта, още в утробата.Явно били сме свързани с един свят, много по- богат от този понастоящем, свят обаятелен и изпълнен с чудеса..Въображението ни е било съзидателно..
След определена възраст,обаянието си отива? И се питаме, Защо?
Животът ни учи , че всичко е надпревара, борба, съперничество, болест, чувство за вина, загуба и пр.Научихме се да виждаме светът, така каКто го виждат другите.
Забравихме,че Любовта е в нас. Тя е интуитивното съзнание в сърцата ни..Ето тук е разковничето!Благодарение на нея, ВСЕКИ ЧОВЕК може ДА УЛАВЯ КОСМИЧЕСКИТЕ ВИБРАЦИИ..Напълно естествено/ без стимуланти/.Въпрос на познание, което да усвоява и УСЪВЪРШЕНСТВА и на СЪЗНАНИЕ плод на всичко позитивно и мъдро.Това е концентрация и задължително на добро отношение към Всеки и всичко.
цитирай
4. taidzi - :) Разбира се - това не изчерпва т...
28.11.2010 12:26
universalnite000 написа:
:) Разбира се - това не изчерпва темата , предвидил съм още по нея, но ми трябва известно време , за да оформя в постинги замисленото.
В същото време ще приветствам и всякакви други мнения и допълнения :)


В случай на интерес може да прочетеш един постинг за признаците на пробуждането - има връзка с твоята тема . http://taidzi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/24/12-te-priznaka-na-probujdaneto.610382
цитирай
5. universalnite000 - Ре 3. miaa
28.11.2010 12:33
:) Привет, Миа !
Изключително на място казано - Любовта е отговора ! Тя ни дава онова универсално разбиране за Сътворението и ни издига до по-високо вибрационно състояние . Спирал съм се преди на причините за сегашното положение, няма да ги повтарям сега. Продължавам с темата и очаквай конкретни мои предложения по нея :)
цитирай
6. universalnite000 - Ре 4. taidzi
28.11.2010 12:35
;) Заглавието обещава нещо интересно и ще намина за прочит !
цитирай
7. miaa - Хубав ден, Нео Нула! И продължавай в същия дух:)
28.11.2010 12:41
Днес очаквах този постинг:) Надявам се, да не ти прозвучи преднамерено:)Имах усещане за нещо, което предстои да се случи, свързано с космическите вибрации и тяхното огромно влияние и значение за човека.
цитирай
8. universalnite000 - ;) Заглавието обещава нещо инте...
28.11.2010 12:41
universalnite000 написа:
;) Заглавието обещава нещо интересно и ще намина за прочит !

Очакванията ми се потвърдиха ! За доказателство ще дам 2 от признаците за пробуждане, които лично съм изпитал :
# Болки в цялото тяло, особено в шията, раменете и гърба. Това е резултат от интензивните изменения на ниво вашата ДНК, произтичащи във връзка с пробуждането във вас на Христовото съзнание. Не се вълнувайте – това ще премине.
# Изпитване на дълбока вътрешна тъга без никаква видима причина. Вие се освобождавате от своето минало (от този и от предишните животи) и това предизвиква чувство на тъга. Това прилича на ситуацията на преместване от дома, в който сте живели много години, в нов дом. Много искате да се преместите, но в същото време ви е жал да се разделяте със спомените, енергиите и всичко, преживяно в стария дом. Това също ще премине.
цитирай
9. universalnite000 - Ре 7. miaa
28.11.2010 12:46
:) Благодаря ти , подобно !
Отдавна мислех да напиша всичко това, но явно сега е дошъл подходящия момент . Очаквай и още ;) Цялото събрано от мен знание ще бъде споделено :)
цитирай
10. galatceq - Колко приятно ме изненада само ! ...
28.11.2010 13:17
Колко приятно ме изненада само ! Откога чакам повече за вибрациите и тяхното изменение ! След доста ежедневни занимания, вибрациите стават толкова високи, че материалното тяло става астрално, т.е. става невидимо в материалния свят, може да преминава през стени, да се предвижва мигновено на огромни разстояния и т.н.
цитирай
11. universalnite000 - Ре 10. galatceq
28.11.2010 13:34
:) Да - принципно има такива явления при повишение на собствените честоти на вибриране, но неслучайно отбелязвам, че още като цяло не сме готови за толкова високо ниво ... Всяко нещо с времето си ;)
цитирай
12. galatceq - :) Да - принципно има такива явления ...
28.11.2010 15:10
universalnite000 написа:
:) Да - принципно има такива явления при повишение на собствените честоти на вибриране, но неслучайно отбелязвам, че още като цяло не сме готови за толкова високо ниво ... Всяко нещо с времето си ;)

Нещо , което съм наблюдавала - когато четете духовни материали или молитви, тялото ви започва да вибрира леко. Ако опитате волево да засилите тези вибрации, ще забележите, че можете, както да ги засилвате, така и да ги намалявате.
цитирай
13. universalnite000 - Ре 12. galatceq
28.11.2010 15:27
Нормално - това също е медитативен процес ....
цитирай
14. malchaniaotnadejda7 - Чудесен постинг!
28.11.2010 15:35
Отдавна сме готови:) Преди да бъдем заченати. НО трябва да си спомним. Малко концентрация и много обич от животворящия първоизточник на Любовта, която движи световете. Дарявайки я, ще изпитаме силата й. Поздрави, Нео!
цитирай
15. анонимен - Живко
28.11.2010 15:38
Механичното смесване на наука, фантактика и религия не води до никаде. 2000 години религията поддържа човешкия мозък на ниво овца. Добре, че в последните 50-60 години учените изритаха Христос настрана и резултатите са колосални. Случайно или нарочно Вие засягате най-важната ЧОВЕШКА тема. За да сте полезен трябва да стоите настрана от класическата религия или въведете нови елементи в нея. Термини като - божествена любов, Христос , не звучат сериозно.
цитирай
16. universalnite000 - Ре 14. malchaniaotnadejda7
28.11.2010 15:49
:) Привет , Надежда !
Отлично изказваш мислитена всички, които вече се пробуждат и се настройват за това разбиране . Мога да забележа, че ставаме все повече :)
Трябва ми малко време, за да оформя и постингите с практически занимания , за да бъде пълна информацията .
Поздрави и много светли моменти за теб ! :)
цитирай
17. universalnite000 - Ре 15. анонимен - Живко
28.11.2010 15:52
... Къде точно говоря за религия в този текст ? Термините са изпълнени със съдържание, но не по разбирането, което все още битува тук - там е същината на проблема . Нека продължа с останалите части и тогава да правим по-задълбочени изводи ....
цитирай
18. анонимен - do vsichki
28.11.2010 16:23
namerete si rabota ili dobar lekar stiga fantazii
цитирай
19. universalnite000 - Ре 18. анонимен
28.11.2010 16:31
Невежият ще се чуди , вещият ще се мае ;)
цитирай
20. raders - но
28.11.2010 17:26
Но не само невежият ще се чуди; дори самият Айнщайн, че и Господ Бог би изпаднал в паника. За какви вибрации говорим? Целият спектър от радиочестоти е проучен и не е открито подобно нещо. Тези вибрации на каква честота са /започва се от звуковите, радиочестотите, свч, светлинните, ултравиолетовата, алфа, бета, гама ренгенови лъчи/? Това чудо да не би да е над този спектър, та не могат да го хванат учените? Или може би става въпрос за особено състояние, когато някоя самотна дама я побиват тръпки в присъствието на мъжа на приятелката и?..
цитирай
21. compassion - През 1989 ми казаха, че съм болна от рак
28.11.2010 17:34
и имам да живея още две години ... може би. От тогава нещо се промени в мен. Не мога да го опиша, но идеите за енергиите някак ми се появиха в главата (и до ден днешен не съм чела д-р Нютън нито пък тогава бях чела някой друг автор от духовната литература). Знаеш, комунистически времена бяха, пък и аз тогава се занимавах с наука. Значи вече 20 години мисля и говоря за безусловната любов, която другите наричат Бог, но главното чувствам я в себе си. Опитах се да изложа това в роман "Да изненадаш себе си" и смятам скоро да го публикувам.
Благодаря ти за постингите! Честно си признавам, че не съм чела повечето от тях, нито препоръчваните книги, но скоро ще се захвана с поправяне на този пропуск.
Поздрав!
цитирай
22. balgarski7vinarki - energiite i otvorenite vhodove -uchi se s dobri i dobronamereni uchiteli
28.11.2010 18:05
Ima i spekulativni momenti , no tova e obshirna tema, kakto za Reiki/vkl. kahuna Reiki/,drevnite shkoli i savremennite doktrini-vkl. proektite za saznanieto i t.n.
Priziv-Vlubete se v prirodata, meditiraite do vodopad ili chist izvor.
цитирай
23. karambol5 - Поздрави и чакам следващите пос...
28.11.2010 18:19
Поздрави и чакам следващите постинги !
цитирай
24. анонимен - От Живко
28.11.2010 18:26
Имам висше образование в областта на радиоактивната физика. Философията и теологията са ми хоби. Чета книги и статии на 3 езика. Статията Ви е написана в проповеднически стил, гладка, мазна, сладникава. Смесването на религия и наука е довело до грешен коментар номер 20. В параграф 2 изречение 1 Божествена любов и коментара Ви в номер 8 са 100% религиозни. Събудихте интереса ми но ако продължавате в същия тон...съжалявам.
цитирай
25. universalnite000 - Ре 20. raders
28.11.2010 19:40
:)) Радерс , имам само един въпрос към теб - проведе ли най-после първата си медитация ?
цитирай
26. universalnite000 - Ре 21. compassion
28.11.2010 19:46
:) Привет !

Много показателна насока , в която е поел живота ти , както разбирам е било за добро . Истина е, че някъде около 1990-та година наред с политическите промени се пробуди и интереса към духовното , което е изначално заложено у нас . А за изречението " Значи вече 20 години мисля и говоря за безусловната любов, която другите наричат Бог, но главното чувствам я в себе си." те поздравявам най-искрено ! Точно това е - всеки може да я усети по своя уникален начин , достатъчно е да започне с настройката на тази честота . И думите не са достатъчно силни, за да изразят усещането ...
Добре си дошла по всяко време в блога ми, желая ти успех в литературата - дано скоро прочета и романа !
цитирай
27. universalnite000 - Ре 22. balgarski7vinarki
28.11.2010 19:48
:) Отлична е препоръката за местата , където е добре да медитираме, но се свиква и в градски условия .
цитирай
28. universalnite000 - Ре 23. karambol5
28.11.2010 19:49
:) Благодаря , ще гледам да оправдая доверието , което ми гласуваш . Много положителност от мен :)
цитирай
29. universalnite000 - Ре 24. анонимен - От Живко
28.11.2010 19:53
:) Изборът дали ще продължите да ме следите с публикациите е изцяло Ваш.
Можех да употребя израза Универсална любов - то означава същото ....
цитирай
30. raders - :)) Радерс, имам само един въпрос ...
28.11.2010 20:22
universalnite000 написа:
:)) Радерс , имам само един въпрос към теб - проведе ли най-после първата си медитация ?


Не съм и нямам намерение, ако разбира се, заниманията ми не са своеобразна медитация. Мисля, че това е самовнушение. Човешкият мозък е податлив на самовнушения и май че точно това представлява медитацията. Разбира се, съществуват феномени в природата, които все още нямат рационално обяснение.
цитирай
31. universalnite000 - Ре 30. raders
28.11.2010 20:26
:)) Всеки път успяваш да ме развеселиш с нещо - сега пък самовнушение ... а сам казваш - не се занимаваш и нямаш намерение да го правиш . Дилема - на тебе ли да вярвам или на 15-годишния си опит в областта на медитацията ? Как мислиш ? ;)
цитирай
32. raders - :)) Всеки път успяваш да ме разве...
28.11.2010 21:24
universalnite000 написа:
:)) Всеки път успяваш да ме развеселиш с нещо - сега пък самовнушение ... а сам казваш - не се занимаваш и нямаш намерение да го правиш . Дилема - на тебе ли да вярвам или на 15-годишния си опит в областта на медитацията ? Как мислиш ? ;)


Разбирам те. В тази област съм откровен лаик и няма какво да кажа. Но когато става въпрос за вибрации аз си ги представям като механични или електромагнитни трептения. За никакви други вибрации не се сещам, освен ако няма някакви "душевни" такива. Но там психиатрите са по-наясно.
цитирай
33. amrak - *
28.11.2010 21:27
Поздрави! Добре си започнал с космическите вибрации. Да, има още много неща да бъдат добавени. Общо взето способността ни да трептим в космическата вибрация е т.н. Коефициент на Светлина, който поддържат нашите 4 тела, който развиваме с нашата духовна еволюция. Според мен е по-важно как да развиваме този коефициент на светлина. Препоръчвам на тези, които се интересуват от това да обърнат внимание на автора Джошуа Дейвид Стоун. Основата за увеличаването на вибрациите играе ролята светлинния стълб Антахкарана, който се издига от личността към душата до монадата и до Източника, в изграждането на този стълб е работата, т.е. в интегрирането на тази духовна космична вибрация, като се закрепват висшите чакри по протежение на стълба ни от съответните измерения, т.е. ние създаваме мост като се закотвяме с физическото тяло на земята и интегрираме все по-високи и високи вибрации. Така се пречистваме и установяваме по-висок етап на нашето присъствие тук и сега.
Много извисени същества и учители в момента асистират на всички инкарнирани на земята, стига да сме наясно с това и да пожелаем да работим заедно, т.е. да поискаме тази помощ.
Поздрави :)
цитирай
34. universalnite000 - Ре 32. raders
28.11.2010 22:27
Вибрациите, за които говоря са от по-фино естество . Няма как да бъдат регистрирани от общоизвестната апаратура, ако това имаш предвид .
цитирай
35. universalnite000 - Ре 33. amrak
28.11.2010 22:35
:) Привет , много съм радостен от твоята визита ! От думите ти струи добронамереност и положителност, които оценявам от сърце :)
Предвиждам да засегна работата с ефирните тела , както и активацията на ДНК , но не изключвам по-нататък да се сетя за още важни неща . Бъди винаги добре дошъл и ще съм истински доволен , ако ме допълваш с още информация , приятелю !
Поздрави :)
цитирай
36. анонимен - Така е!
29.11.2010 04:30
Така е- когато ме отвлякоха извънземните, те ми казаха абсолютно съшите неща.
цитирай
37. samorasla - Два жокера, които са от полза
29.11.2010 09:36
„В нашата планета навлизат междупланетарни и космически излъчвания, както и много духовни сили. Като в гигантски съд за приготвяне на коктейли, всички сили, вибрации и газове се смесват един с друг и непрекъснато предизвикват промени в нашата атмосфера. Точно както влиянията на Слънцето и Луната с непреодолимиа сила причиняват периодични приливи и отливи на на океаните и моретата, така и други влияния предизвикват огромни повтарящи се движения на атмосферната субстанция” /Ян ван Райкенборг „Космическа революция”
„Според принципа на хармоничния резонанс всяка индивидуалност, както и колективният или планетарен разум са свързани от двустранна информационна вълна; подобни вълни посредством Слънцето, планетарният разум обменя с ядрото на Галактиката”./ Хосе Аргуелес „Факторът Маи”
цитирай
38. samorasla - Тук забелязах
29.11.2010 09:41
Установих че днес дублирам, без умисъл, постинга на taidzi, за което се извинявам.
Светъл ден!
цитирай
39. raders - Така е- когато ме отвлякоха извъ...
29.11.2010 20:38
анонимен написа:
Така е- когато ме отвлякоха извънземните, те ми казаха абсолютно съшите неща.


И каква диагноза ти поставиха?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3793298
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )