Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2010 11:22 - Наименования на космическите енергии ( вибрации ) за работа с ефирните тела, съединението на полярностите в човека, изпълване с нови енергии ...
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 11759 Коментари: 25 Гласове:
55


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

РАБОТА С ЕФИРНИТЕ ТЕЛА

АЙЛИСАН – Натрупване в ефирните тела компоненти на Светлината.

АЙСМЕХАНЕОНИЙ (вибрация на радостта) – разширява диапазона за енергията на сърдечната чакра, генериране енергия на радост, благост и благодарност от вътрешния източник ( сърцето ) и изпълване с тях на всички ефирни тела. Съдейства за изравняване между енергиите на сърдечната чакра и чакрата на слънчевия сплит. Хармония между личното и божественото “аз”.

АМБИЛАТОР -  космическа вибрация на Съзнание – Време. Укрепва енергетичната структура , един вид я “армира”, “обшива” я с високочестотни конци. Придвижва в точката на “монтаж” – космическият пространствено-временен поток, съответстващ на галактическия импулс на еволюцията. Медитацията по тази вибрация спомага за укрепването на енергетичния вибрационен скелет на всички тела, настройва го на нова “вълна” и я поддържа в зададения диапазон.

АРИКОДЕР – Включва качеството на преходните процеси в ефирните тела на човека. Способства за проектирането и сгъстяването на пространството в съответсвие с новото време. Увеличава синхронизма на събитията.

 

ВЕРИТАМЮЗ – токът, възстановяващ първичната енергия в ефирните тела и хармоничното им съединение . Усилване потока на сърдечната енергия . Проявление на истинското в човека.

 

ИСОЛКСТАУД - Ток изравняващ качествата в съотвествие с новите кодове, които носят елмазните частици на Светлината. Прекодиране на програмите на основата на сътворчество и единство на противоположностите , съединение на мъжките и женските енергии в ново качество – пълноправен сътворец на новата реалност. Способства за активацията на ДНК – нишките до 6-та . При някои подготвени хора с отработена карма включва в реализация програмата на въплъщението.

ЙЕЛАУНИЙ – ток за изграждането на ефирните тела по хоризонтала и вертикала , в целия обем , необходим за еволюцията . Токът носи качеството на синтеза и интеграцията . Виолетов цвят с всички оттенъци и златисти капки . Токът е много мощен. На ниския край от вибрационния си диапазон прочиства енергетичните “застоявания” и блокажи , докато по-тънките му вибрации “полират” резултата . Включва по-качествени (тънковибрационни) нива на Съзнание. Способства за отделяне на качествения от некачествения (еволюционен) материал. Препоръчва се за работа на по-високи нива от духовната самоподготовка , в това число за изграждане на светлинните тела ( 2-ро до 4-то ниво ) .

ЙОРАЛЕН – Подравнява пространствено-времевия компонент .

КЕОПАРИЛЮКТ – Помага за придвижането напред и за по-бързото осветляване на ефирните тела на човека, тяхното подравняване и увеличение .

КОРИТОРМ – Енергия (вибрация) за работа с менталното тяло.

МЕРАНИУМ (МЕРИНИУМ) – У всеки се отваря собствената памет относно миналия опит за завършване на цикъла (планетарен, звезден ...). Енергията отваря нашата клетъчна памет.

МИРИНЕЛ– Носи качеството за съединение на времената от различните измерения. Способства за устройването в точката Тук и Сега , за балансирането на времевите оси на Земята , за смяна направлението при движение на времето (от центъра идва примката на безкрайността).

ОРИОНЕЙМ – Трансформира ефирните тела на човека и включва към работа незадействани по-рано пространства.

 

ЕКСИНТЕНЦ – Енергия (вибрация), прочистваща каналите на ефирните тела.

 

ЕНХИБРАТОН – Стабилизира пространствено-времевия континуум в триизмерното пространство . Осъществява смяната на “котвата” на сърдечната чакра.

 

ЕРИНЕЙМ – Укрепва връзката с Универсалната Калибровъчна Решетка

 

ЮКАРИМОТЕЙД - Вибрация, помагаща за съединението на светлинното тяло в Единното Цяло.

 

ЗАКРЕПВАНЕ ВЪВ ВСЕЛЕНСКАТА РЕШЕТКА И РЕШЕТКАТА НА ЗЕМЯТА

ЛИКЕРЕМЕРЕН – Способства за укрепването във Вселенската Решетка.

 

МЕТАРЛОКИ – Вибрацията на Еридан . Усилва пропускателната способност на енегийните канали , управлява нови механизми на обмяната с предавателните възли на връзката. Укрепва връзката с Решетката на Земята .

 

ЕМБИСАЛИКЕРП – Носи в себе си качеството по укрепване в Единното Поле на Съзнанието.

ЕРИНЕЙМ – Укрепва връзката с Универсалната Калибровъчна Решетка.

 

СЪЕДИНЕНИЕ НА ПОЛЯРНОСТИТЕ В ЧОВЕКА

ИЗПЪЛВАНЕ С НОВИ ЕНЕРГИИ

АБРИМЕСОЛ – Съединение на полярностите

АЙЛИ – Помага за усвоението на енергии от висшите измерения и приспособяването на физическото тяло към тях.

АЛИМЕТОРЕСТ – Енергия на радостта , Вярата.

АЛКАФОН – Плеядиански ток, активира новите светлинни структури . Работи активно в течение на 3 дни след първоначалното му провеждане .

 

АПРИОНАТИОРУМ – Съединение между глава и сърце (разум и чувство).

 

АРИКО – Активизира всичките процеси в човека.

 

АРЕТОНМ – Енергия за намиране точката на приложение на собствените потенциални сили.

АУМИТОН – Носи енергията 1 – Лъчът на Волята на Бога.

ВЕНИСТАРЕЛ– Активиране и поддръжка на процесите по съединение на полярностите.

ИМЕПАРСЕТИОНЕЛ – Съединение на мъжката и женска полярности .

 

ИХОРИМЕТЕЗЕЙ – Съединение на пространствените координати ( горе-долу , дясно-ляво ).

ЙЕНИМАЗОШ – Съединение с пространствата, преход в други реалности. Включва в действие по-високо ниво на честотите.

КЕОПАРИЛЮКТ – Помага за придвижането напред и за по-бързото осветляване на ефирните тела на човека, тяхното подравняване и увеличение .

 

ЛЕПОТИМАК – Пулсацията във висшия сърдечен център. Разширение на собствения стълб-канал за увеличение способността да пропускате през себе си енергия, необходима на Земята. Усещания в областта на ушите, разкриване на канали за ясночуване. Активира енергията на състраданието.

МАНИОДАНА – Разпространение на светлината в дълбочина. Проникване на висшите вибрации в по-плътните пространства. Осветляване на материята. Съединение между светлината и сянката.

МЕРИМЕЛД - Енергия, вибрация, включваща състоянието на благодарност.

МЕРИНАКОРД – Повишение на вибрациите на собственото тяло в енергийния канал. Усещания в гръбначния стълб. Приближаване и адаптация към вибрациите на Висшия Аз и на Галактиката.

 

МИКАРЕЙН – Вибрация, включваща потока на Висшето Съзнание.

МИРТЕСТРЕЙМ - Енергия на Прехода, облекчаваща трансформационните процеси и помагаща за правилното изграждане на всички нива на Съзнание.

 

ОКИЛАНА – Съединява мъжките и женски енергии, помага за повдигане над дуалността.

ОМО – Изпълва с вибрациите на по-високи измерения, презарежда.

ОРТАНАЗАХУР – Космическа вибрация, сливаща малките, отделни воли на хората в единната, проявена Воля на Твореца. Пребивава се в малкия лъч на Волята , който се транслира от съзвездието Голяма Мечка. Големият лъч ще се усети после, когато Земята завърши трансформацията си на 50-60%. Към този период човечеството вече ще е обособено на тези, които ще бъдат в новата раса и тези, които няма да са в нея, но ще останат за сега на Земята за поддръжка на останалите 40% от триизмерната реалност , за да не се получи енергиен колапс.

ПОНТИМЕНАТОСОЛ – Активира вибрациите на електромагнитното тяло.

 

РИМЕНЕЙТ – Балансира ефирните тела в съответствие с енергиите на Космичния Закон.

СЛЕМОНИАНД – Ефирни цветови образи в областта на третото око. Качеството на тока носи повишение на вибрациите за преход от ниво на ниво. Енергия на Изтока , качество – ИГРА , игривост , лесен живот. Ефирна енергия .

ЕМБИЛЮМЕРЦ – Енергия, вибрация , активираща вибрациите на любовта във физическото тяло на човека.

ЕМБИСЛЕТР – Разширява способността на клетките да задържат светлина

 

ЕНРИТАРМ – Вибрация за изменяне на системата от чакри в човека. Спомага за трансформация и адаптация на съзнанието за живот в разни измерения. Осъществява смяна на рамковите точки от системата по навигация . Спомага за появата на нова навигация в пространствата от другите измерения.

 

ЮНИМОРК - Ток на прехода към ново светлинно ниво, по-високо от звездното, влиза плавно в светлинните решетки на галактиката и вселената. Помага за хармонизацията на всички процеси в светлинното тяло и има минимум от карма ( или дори изобщо няма ). Страничен ефект – отработване на старите програми от въплъщението и стартиране на собствената задача.

ЮНИПАСКОЛШЕЗ – Стабилизация централния канал на сърдечната енергия. Съединение с енергиите на Земята и Космоса. Прочистване на канала и запълването му със светлина от висшите измерения.

Етерно тяло


 

image

 Астрално ( емоционално ) тяло 

image

Ментално (интелектуално) тяло 

image

Причинно тяло 

image

Комбинация : физическо до причинно тяло 

image

Подробна информация за ефирните тела ще намерите на сайта indigota.com




Гласувай:
55



1. universalnite000 - Целият линк за ефирните тела : ht...
18.12.2010 11:29
Целият линк за ефирните тела : http://indigota.com/index.php?topic=1682.0
цитирай
2. universalnite000 - Напомняне от предишен постинг : ...
18.12.2010 11:30
Напомняне от предишен постинг : Моето предложение от общ характер за медитация : седнете изправен(а), заемайки поза, която ви е удобна ( може също и в легнало или седнало положение ). По възможност си осигурете спокойствие. По-нататък, когато овладеете тази практика в достатъчно добра степен, ще можете да медитирате във всяка обстановка. След това е необходимо да произнесете ( било на глас или на ум ) името на вибрацията ( с напредъка на медитативния процес е нужно да се прави за всяка чакра поотделно ) и да се концентрирате върху горния край на главата, където е коронната чакра. През нея енергийния поток идва вътре в главата и се спуска надолу, към точката между веждите – чакрата Трето око. Съсредоточавайки се върху този център, може да усетите изпълването му с вибрацията ( с напрежение, пробождане, тежест или друго ; всичките усещания в чакрите и тялото са индивидуални ). После вибрацията протича надолу в гърлената чакра и по-надолу по гръбначния стълб към всички останали чакри : сърдечната, слънчевия сплит, половата и коренната чакри. След всчико това насочваме тази енергия обратно към върха, като отново следваме всички чакри, завършвайки с коронната.
цитирай
3. bven - Добро начинание за информация !
18.12.2010 11:33
universalnite000, определено имаше нужда от такава класификация! Хубав ден!:)))
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3. bven
18.12.2010 11:34
:) Моля , най-после дойде момента и за тази класификация, която не е последна , ще има и още ! Светъл и хармоничен ден :)
цитирай
5. universalnite000 - Още едно важно напомняне : Ако по ...
18.12.2010 11:35
Още едно важно напомняне : Ако по време на медитацията вие почнете да заспивате, то не трябва да се плашите, понеже в първите опити е трудно да се задържи бодрото състояние при включени в медитацията ефирни тела и съзнанието ни като че ни “застрахова” от голямото изобилие на енергии. Понякога при медитация може да възникне усещане за разтягане, като че ли се е увеличил ръста. Не се противете на това, съзнанието и подсъзнанието знаят какво точно става с вас. Ако все пак през медитацията възникне постоянно чувство на дискомфорт, по-добре е да се прекрати.
Добър вариант е да медитирате в двойка с още някой човек. Разбира се, при възможност оптимален вариант е до вас да има човек с опит в медитативната работа.
цитирай
6. savremennik - Много полезна е информацията, к...
18.12.2010 11:45
Много полезна е информацията , която даваш . Един е проблема - всичките имена нямат запомняне , ще е нужно да се изпринти всичкото това !
цитирай
7. karambol5 - Благодаря за информацията, много ...
18.12.2010 11:49
Благодаря за информацията , много ми е интересна и полезна .
цитирай
8. universalnite000 - Ре 6. savremennik
18.12.2010 11:50
:) Направи го в такъв случай , не е лесно да се запомнят . Аз съм си ги писал на лист заедно с обясненията .
цитирай
9. universalnite000 - Ре 7. karambol5
18.12.2010 11:52
:) Добре си дошъл , ще има и още инфо по тази тема . Само трябва и търпение при работата с тези вибрации ...
цитирай
10. savremennik - :) Направи го в такъв случай, не е ...
18.12.2010 12:11
universalnite000 написа:
:) Направи го в такъв случай , не е лесно да се запомнят . Аз съм си ги писал на лист заедно с обясненията .

Подробно прочетох за ефирните тела от линка, който предлагаш , но нека да дам и мой такъв
http://savremennik.blog.bg/technology/2010/12/04/anatomiia-na-energiinoto-tialo.645455
цитирай
11. universalnite000 - Ре 10. savremennik
18.12.2010 12:14
:) Благодарности за линка ти , полезен е . Успех , ако си се решил да медитираш !
цитирай
12. taidzi - Изнесеното тук ще се свърже с едно ...
18.12.2010 12:49
Изнесеното тук ще се свърже с едно познаване на признаците на пробуждането , http://taidzi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/24/12-te-priznaka-na-probujdaneto.610382
Огромна работа си свършил , universalnite000 . Очаквам продължението .
цитирай
13. universalnite000 - Ре 12. taidzi
18.12.2010 12:55
:) Благодаря за оценката . Твоят постинг ми е познат и също е важен за пълнотата в процеса по трансформация .
цитирай
14. galatceq - Е точно такава медитация не съм п...
18.12.2010 13:18
Е точно такава медитация не съм правила до сега . Как е , има ли ефект при теб ? Много време ли изисква за концентрация ?
цитирай
15. universalnite000 - Ре 14. galatceq
18.12.2010 13:27
:) Привет !
Да, ефект има и то много добър ! Времето за концентрация изобщо не е много - 2-3 минути , след което правиш нужната визуализация и повтаряш името на вибрацията , с която решиш да работиш .
цитирай
16. galatceq - :) Привет ! Да, ефект има и то много ...
18.12.2010 13:34
universalnite000 написа:
:) Привет !
Да, ефект има и то много добър ! Времето за концентрация изобщо не е много - 2-3 минути , след което правиш нужната визуализация и повтаряш името на вибрацията , с която решиш да работиш .

Не е сложно както го казваш ;) С какво може да се почне като начало ?
цитирай
17. universalnite000 - Ре 16. galatceq
18.12.2010 13:39
:)) Твърде относително е да казвам с какво , всеки си има своята нужда . Все пак аз лично започнах с вибрацията Айсмеханеоний , опитай , ако не ти идва друго за момента !
цитирай
18. galatceq - :)) Твърде относително е да казвам с ...
18.12.2010 13:48
universalnite000 написа:
:)) Твърде относително е да казвам с какво , всеки си има своята нужда . Все пак аз лично започнах с вибрацията Айсмеханеоний , опитай , ако не ти идва друго за момента !

Добре , опитвам с тази и после ще видя как ми се отразява ;) Мерси за всичко :)
цитирай
19. universalnite000 - Ре 18. galatceq
18.12.2010 13:55
:) Моля , успех в медитацията и разкажи по-нататък как протича .
цитирай
20. ferdi - :)))
18.12.2010 14:40
Чудесно Нео!!! Страхотна информация, веднага ще изпробвам нещо! :)
цитирай
21. universalnite000 - Ре 20. ferdi
18.12.2010 14:45
:)) Ферди, успех и за теб в опитите , като не забравяй, че не трябва да се прекалява в началото ;)
цитирай
22. анонимен - Към автора
18.12.2010 15:54
Защо смесвате медитация с концентрация. По-скоро, съгласно вашите съвети по време на упражнението се смесват двете. Този, който не може да се концентрира достатъчно добре, по-скоро да не се опитва да медитира. Медитацията е противоположна на концентрацията. Това означава откъсване от околния свят. Което пък може да ви вклини в състояние непробудност. По-доброто е да се научи концентрирането. Да се обръща собенно внемание на ДИХАНИЕТО. Без добро дихание, концентрацията е невъзможно. Който иска да се научи, трябва да изучава РАДЖА ЙОГА.
цитирай
23. universalnite000 - Ре 22. анонимен
18.12.2010 16:03
Отделил съм внимание на дихателния процес в миналия постинг с този текст :

ВАЖНОСТТА ОТ ХАРМОНИЧНО ДИШАНЕ ПРИ МЕДИТАЦИЯ :



Търпеливото наблюдение върху хода на собственото дишане в крайна сметка води до способност за контрол върху жизнените сили и за насочването им към различните нива според индивидуалната воля. Човек постепенно се приучва да разпознава промените във вибрацията, които настъпват при преминаването на дишането или на жизнената енергия през различните нива. Докато дишането се извършва на приливи и отливи, ние се намираме в света на полярностите, в света на формата.

Мантрите, използвани в съчетание с дишането, могат да са полезни за онзи, който се стреми да навлезе в медитацията и да я усвои - на теория и на практика. Това е обширна тема, която не може да бъде изчерпана тук напълно, но ще дам пример с мантрата Су Хаам, използвана от йогите. Су се изрича на вдишване и представлява деликатния звук на изтънчените, фини вибрации при издигането на жизнената енергия нагоре към по-високите чакри. Хаа се изрича на издишване, представя по-грубия звук на ниските вибрации при спускането на жизнената енергия надолу, а в края на Хаам се изговаря при затварянето на устата и тъкмо това м прави звука обективен.
цитирай
24. miaa - Благодаря ти Нео Нула за интерес...
18.12.2010 19:52
Благодаря ти Нео Нула за интересната информация! Хубави , празнични дни:)
цитирай
25. universalnite000 - Ре 24. miaa
18.12.2010 19:59
:) Привет Миа !
Интересна е , а с практическа насоченост . Дано съм успял да помогна с нещо .
Весели дни и за теб ! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3817669
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )