Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2010 11:16 - Космически вибрации (енергии) за изхвърляне на отработен материал, работа с ДНК и ефирните тела, работа с подсъзнанието ...
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 11827 Коментари: 28 Гласове:
55


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ИЗХВЪРЛЯНЕ НА НЕНУЖНИЯ, ОТРАБОТЕН МАТЕРИАЛ

ЗАЗЕМЯВАНЕ

 

ВРЕГОРД - Енергия, вибрация, “изсичаща” всичко ненужно, което все още е останало в телата ви.

ЗОРИАСМЕРТ – Ток за изчистване от разрушителни програми, свързани със застарели (дълбочинни) страхове и неувереност в собствените сили и възможности. Пренастройване на вътрешния “резерв”, който е пряко свързан с Душата и нейната Светлина. Възстановява осъзнаването на мисията-програма на Земята, заложена в човека от Висшия Аз. Токът коригира негативните ментални програми. Съединява с енергетичния източник на Божествената Истина и Вяра.

МАНИОДАНА – Разпространява светлината в дълбочина. Проникването на висшите вибрации в по-плътни пространства. Осветяване на материята. Съединение на светлината и сянката.

МИРТЕСТРЕЙМ – Енергията на Прехода, облекчаваща трансформационните процеси и помагаща за правилното изграждане на всички нива от Съзнанието.

ОКСУДАР – Помага за изхвърляне на ненужния материал

 

 

ОМО – Изпълва с вибрации на по-висши измерения , дава презареждане.

ОНИТАШКЕ – Стартира процесите на изчистване на ниво висши тела. Ефирна настройка на светлинните кодове.

ОСИЛИУМ – Космическа вибрация от Плеядите. Изчиства индивидуалните канали за изхвърляне на отработен материал. Усилва процеса по активиране изхвърлянето на ненужен, отработен кармичен материал. Дава още по-прецизна проработка на ефирните енергетични канали. Спомага за изчистване от енергетични “следи”, както и за възстановяване на 12-нишковата структура на ДНК.

ОСТОФОРИУС – Систематизира разпокъсаните вибрации по завършване на процесите в човешкия организъм, помага за осъзнаване на проблем , който пречи за завършека на процеса “раздяла със старото”.

РИМЕНАЙТ – Подравнява по-тънките и по-плътни ефирни тела в съответствие с енергиите на Космичния Закон.

СИНАРЛЕН – Способства за активното включване на съзнанието в процеса на трансформация. Пробужда за действие. Вибрация на Едиството. Способства активизацията за общопланетарна трансформация.

УМИНАЙРЕПШОЦ - (ударението на втората сричка ) . Ток-вибрация, явяващ се аналог на включването в пространството на плътната – материална земя. Включват се незадействани възможности на активизацията по съединение с ядрото ( матрицата ) на Земята. Ток за подравнение по вертикалата със заземяване в точката на изход в инкарнацията, т.е. “обратен” ход към началото на текущото проявление. Изместване на точката на влизане на Духа, центриране в сърцето .В тази точка може да се изцелят много програми и да се поиска опита от други въплъщения ( паралелни , минали и бъдещи ).

УРИКЕТАЛН - Енергия, вибрация, премахваща състоянието на тревожност от съзнанието.

ФЕНЕРГЕЙМ – Космическа вибрация на Сатурн. Измества отработените програми , подготвя материала за изхвърляне. Организира каналите за изхвърляне. Спомага за изхвърляне на отработена карма, изчистване на ефирните тела от блокажи. Възстановява първоначално създадената енергоструктура в съответствие с монадичната програма.

ЕМИЛАЕР - Ток-близнак на ЕМИЛЕЕЛ, но с акцент на безусловната Любов и приемане на всичко и всеки. Енергетично е по-силен от “близнака си”, понеже “копае” по-надълбоко, по-силно, но и по-меко. Отваря “абсцесите” и освобождава от обиди и раздразнения. Работи с изчистване на паметта и възстановява изгубената цялост.

ЕМИЛЕЕЛ – Ток на пробуденото Съзнание, който прочиства всички стари застоявания и преустройва възприятието на ситуациите в новата “светлина” на енергиите. Този ток има в себе си ярко изразен компонент на Времето, когато става изтриване на стари записи чак до клетъчно ниво. Токът носи качеството на уравновесеност за енергиите , хармония на душата и тялото.

 

ЕМПИТЕРИОЗАНИКС – Носи в себе си качеството по изхвърляне на стари програми и помага да се заменят с нови.

ЕНРИТАРМ - Вибрация за изменяне на системата от чакри в човека. Спомага за трансформация и адаптация на съзнанието за живот в разни измерения. Осъществява смяна на рамковите точки от системата по навигация . Спомага за появата на нова навигация в пространствата от другите измерения.

ЮНИМОРК - Ток на прехода към ново светлинно ниво, по-високо от звездното, влиза плавно в светлинните решетки на галактиката и вселената. Помага за хармонизацията на всички процеси в светлинното тяло и има минимум от карма ( или дори изобщо няма ). Страничен ефект – отработване на старите програми от въплъщението и стартиране на собствената задача.

РАБОТА С ДНК. РАБОТА С ЕТЕРНО-ФИЗИЧЕСКОТО

АСТРАЛНОТО И МЕНТАЛНОТО ТЕЛА

АМБИЛАЦЕТОР – Ток за укрепване на енергийния скелет . Става усилване на енергетиката за сметка на кристалния ефект – кристалните матрици във възлови точки от решетката започват да вибрират усилено. Също и за работа с минал опит.

ДЕНИКАРС – Енергия, вибрация , която включва слоевете на ДНК .

ИСОЛКСТАУД – Ток изравняващ качествата в съотвествие с новите кодове, които носят елмазните частици на Светлината. Прекодиране на програмите на основата на сътворчество и единство на противоположностите , съединение на мъжките и женските енергии в ново качество – пълноправен сътворец на новата реалност. Способства за активацията на ДНК – нишките до 6-та . При някои подготвени хора с отработена карма включва в реализация програмата на въплъщението.

КРАНИОРАН - Енергия, вибрация , която включва слоевете на ДНК

ЛЕВЕРДУКА – Настройване на клетките към новите енергии, повишение вибрациите на физическите структури от организма.

ЛУМБИРАГЕТЦ - Енергия, вибрация , която включва слоевете на ДНК

МЕРИЛЕСКОПАД – разтваряне на ментални връзки, основани на резки програми за отрицание и неприемане, които препястват развитието на любов към себе си и другите, а също и на съответстващи им енергетични блокажи в астрално, етерно и физическо тела. Настъпва преразпределение и изравняване на енергиите във всички тела.

МЕРУЩАТОЖ – Съединение на “разкъсани” тънкоматериални тъкани в астрално-ментално-ефирните тела. Уплътняване на етерната енергия , възстановяване на нарушени енергийни връзки.

ОМИКОРОН – Плеядиански ток. На клетъчно ниво променя параметрите на клетъчните структури, които отговарят за усвояване на енергията.

ОСИЛИУМ - Космическа вибрация от Плеядите. Изчиства индивидуалните канали за изхвърляне на отработен материал. Усилва процеса по активиране изхвърлянето на ненужен, отработен кармичен материал. Дава още по-прецизна проработка на ефирните енергетични канали. Спомага за изчистване от енергетични “следи”, както и за възстановяване на 12-нишковата структура на ДНК.

ОСОЦИНИУМ - Космическа вибрация от алфа-Кентавър. Включва в работа ДНК в пълен обем. Открива нови енергии, съставящи човека. Трансформира готовите за промяна астрално-ментални конфигурации и затвърждава новите начини за приемане на енергийно светлинните пакети. Хармонизира и съединява ментално-астралните полета в процеса по формиране на Единно Лъчисто тяло.

ОСТЕРО – Активира незадействаните нишки на ДНК, осъществява предаване на импулси от изменената ДНК на клетъчно ниво.

ШРАНЕОГУРЦ – ток за отваряне на сърдечния център. Отмива енергийните блокажи, препятстващи излъчването на сърдечната енергия. Укрепва матрицата на Безкрайната Любов.

ЯМИНЕЩУРОСКА – ток за междувидовото разграничение на нискочестотните ареали за обитаване ( бактерии, вируси, гъбички ) . Стимулира изчистване и настройка към еталнните честотни диапазони на органите и телесните системи в организма.

РАБОТА С ПОДСЪЗНАНИЕТО

АМИРАТЕНОКС - Енергия (вибрация) за работа със своето подсъзнание и разкриване потенциала на пълното доверие у себе си, увереност в собствените сили. Старайте се да работите с тези вибрации по-често. Те ви дават възможност да осъзнаете ненужните бариери и препятствия в своето подсъзнание.

 

 

ВЕПОЗИНАЙРА – Мощно закотвяне на прииждащите токове-лъчи към центъра на Земята. В тялото включва енергиите на ДОМА, разширява творчеството. Стабилизира процеса на “Вяра в себе си”.

КАРОНИЛЮС – Укрепване на сушумна (централният канал, по който се издига Кундалини) като проводник на енергията за конкретния човек. Усещане на тънките енергии в гръбначния стълб.

МИТРАПОШЕНИД – възстановява преминаването на енергийните потоци в етерното и физическо тела, способства центрирането в сърдечния център. Това е женския вариант на тока :

МИТРОПОШЕНИДИ – действа по-меко, напомняйки действието на елемента Вода, която разтваря и усилва протичането на енергия по системата на ефирните меридиани.

СЕРЮЛАШД – ток, разтварящ астралните страхове , които са причинени основно от други хора. Възстановява енергийния баланс на сърдечната чакра. Токът “гаси” емоционалната превъзбуда в ситуации, предизвикани от групови подсъзнателни програми на страх и паника.

ПРАВЕДИНОВ – токът помага за трансформацията на собствените страхове на ниво Слънчев сплит, разтваряйки енергийните възли и блокажи. Има разслабващо и успокояващо действие. Възстановява свободното протичане на енергия през чакрата Слънчев сплит.

ЕЛАЙГУДЕРОС - (ударението на последната сричка) – Концентрация и спиралообразно завъртане на енергията в половия център (Свадхищана) за разтваряне на наличните блокажи. Обезпечава възстановяването на енергийните връзки между половия и коренния център. Произнасянето на тока с ударение върху предпоследната сричка помага за подем на енергията до чакрите на слънчевия сплит и сърдечния център.


 



Гласувай:
55



1. universalnite000 - Напомняне от предишен постинг : ...
29.12.2010 11:24
Напомняне от предишен постинг : Моето предложение от общ характер за медитация : седнете изправен(а), заемайки поза, която ви е удобна ( може също и в легнало или седнало положение ). По възможност си осигурете спокойствие. По-нататък, когато овладеете тази практика в достатъчно добра степен, ще можете да медитирате във всяка обстановка. След това е необходимо да произнесете ( било на глас или на ум ) името на вибрацията ( с напредъка на медитативния процес е нужно да се прави за всяка чакра поотделно ) и да се концентрирате върху горния край на главата, където е коронната чакра. През нея енергийния поток идва вътре в главата и се спуска надолу, към точката между веждите – чакрата Трето око. Съсредоточавайки се върху този център, може да усетите изпълването му с вибрацията ( с напрежение, пробождане, тежест или друго ; всичките усещания в чакрите и тялото са индивидуални ). После вибрацията протича надолу в гърлената чакра и по-надолу по гръбначния стълб към всички останали чакри : сърдечната, слънчевия сплит, половата и коренната чакри. След всчико това насочваме тази енергия обратно към върха, като отново следваме всички чакри, завършвайки с коронната.
цитирай
2. universalnite000 - Още едно важно напомняне : Ако по ...
29.12.2010 11:39
Още едно важно напомняне : Ако по време на медитацията вие почнете да заспивате, то не трябва да се плашите, понеже в първите опити е трудно да се задържи бодрото състояние при включени в медитацията ефирни тела и съзнанието ни като че ни “застрахова” от голямото изобилие на енергии. Понякога при медитация може да възникне усещане за разтягане, като че ли се е увеличил ръста. Не се противете на това, съзнанието и подсъзнанието знаят какво точно става с вас. Ако все пак през медитацията възникне постоянно чувство на дискомфорт, по-добре е да се прекрати.
Добър вариант е да медитирате в двойка с още някой човек. Разбира се, при възможност оптимален вариант е до вас да има човек с опит в медитативната работа.
цитирай
3. galatceq - Много ме зарадва с новите вибрации, ...
29.12.2010 11:50
Много ме зарадва с новите вибрации , особено тези за изхвърляне на отработен материал . Ще има какво да изхвърлям :) Трябваше с тях да започнеш ;)
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3. galatceq
29.12.2010 11:54
:) Едва ли това е най-важното с кое започвам , всеки може да си прецени с кое да поработи за начало . Надявам се и при теб върви нормално процеса !
цитирай
5. galatceq - :) Едва ли това е най-важното с кое ...
29.12.2010 12:07
universalnite000 написа:
:) Едва ли това е най-важното с кое започвам , всеки може да си прецени с кое да поработи за начало . Надявам се и при теб върви нормално процеса !

Ами неслучайно ти казах , че е трябвало с тези да започнеш - когато медитирам и прокарвам избрана вибрация, усещам блокажи в някои чакри . Излиза, че се прочиства отначало , логично би било ! ;)
цитирай
6. universalnite000 - Ре 5. galatceq
29.12.2010 12:12
:))) Ок, забележката е приета . Съвсем правилно е за блокажите - трябва да се изчистят . Имаш ли проблеми с това ?
цитирай
7. galatceq - :))) Ок, забележката е приета. С...
29.12.2010 12:19
universalnite000 написа:
:))) Ок, забележката е приета . Съвсем правилно е за блокажите - трябва да се изчистят . Имаш ли проблеми с това ?

Нямам проблем с медитацията , а само със спокойната обстановка .
цитирай
8. universalnite000 - Ре 7. galatceq
29.12.2010 12:24
Разбирам .... а без нея не може . Дано се стабилизира положението в такъв случай !
цитирай
9. galatceq - Разбирам. . . . а без нея не може. Дано ...
29.12.2010 12:49
universalnite000 написа:
Разбирам .... а без нея не може . Дано се стабилизира положението в такъв случай !

Дано , вече ми е омръзнало от битовизмите . Ще очаквам още постинги за вибрациите ;)
цитирай
10. universalnite000 - Ре 9. galatceq
29.12.2010 12:58
Замислям нещо като постинг-анкета - който има желание да сподели какви усещания е имал при работата с вибрациите . Но ще бъде по-нататък .
цитирай
11. kapito - ееееееееееееееееееее много ...
29.12.2010 13:23
ееееееееееееееееееее
много инфо, аз кога да го асимилирам, баси :(
догодина по живо , по здраво ...
Да не ги архивираш, ей ! :)
цитирай
12. universalnite000 - Ре 11. kapito
29.12.2010 13:37
:))) Споко , нямам такова намерение . Тук са .
цитирай
13. universalnite000 - 12. mominasylza
29.12.2010 13:39
:) О, няма за какво , започнатото трябва да се продължи все пак .
Поздрави и весело изкарване :)
цитирай
14. анонимен - Re: universalnite000
29.12.2010 13:59
Няма нужда от анкета - усетих че ми се досра !
цитирай
15. universalnite000 - Ре 15. анонимен
29.12.2010 14:01
;) Аха , а аз усетих, че този бисер ще бъде включен в една моя класация !
цитирай
16. taidzi - Днес нашата раса минава през най...
29.12.2010 14:17
Днес нашата раса минава през най-важния период на еволюцията: от несъзнателния към съзнателния етап на духовно развитие. След време цялата раса ще го постигне и това ще е предпоставка за по-нататъшния напредък.
цитирай
17. universalnite000 - Ре 17. taidzi
29.12.2010 14:25
Прав си , но едва ли се отнася за цялата раса . Не е възможно за всички при очевидни разлики във възприятията .
цитирай
18. анонимен - А стига ве
29.12.2010 15:16
Егати глупостите.
цитирай
19. universalnite000 - Ре 19. анонимен
29.12.2010 15:19
:) Още един кандидат за класацията ми ! Много станахте , няма място за всички .
цитирай
20. анонимен - А стига ве
29.12.2010 16:23
Само за информация, има ли думичка, с която оная ми работа става с 10 см по къса ? Че ми е наистина сериозен проблем в момента огромността, така да се каже.
цитирай
21. universalnite000 - Така, така. . . . я давайте да видим до ...
29.12.2010 16:28
Така , така .... я давайте да видим до каква степен ще стигнете ...
цитирай
22. анонимен - Ре: Астига ве
29.12.2010 16:48
Има - НАМАЛЯЙКУРЕРОС (ударението на последната сричка) – Намаляване и спиралообразно завъртане на половия прът (Курероса) Странични ефекти - нежелано разтваряне на Астраланалните бузи, което пък обаче спомага за изхвърлянето на обработеният материал.
цитирай
23. universalnite000 - Интересно е да наблюдаваш напъните ...
29.12.2010 16:53
Интересно е да наблюдаваш напъните на зомби-интелекта ;)
цитирай
24. анонимен - и ловец съм и рибар съм
29.12.2010 19:53
Абе,защо ми се струва че тези нещастници 15,19,21,23,са ЕДНО И СЪЩО СЪЩЕСТВО, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ОТ МЪЖКИ ИЛИ ЖЕНСКИ ПОЛ/ИМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ/!!
Аз едно не мога да разбера,НЯКОЙ НЯКОГО насила да кара да влиза в този блог и да чете.Абе като ви е скучно друга работа немате ли си пуберитиращи недоносчета такива! Ама, няма да се откаже Нискочелото ,с възпитанието **аз незнам ма да кажа**!
Ма много знаете бе,ма много разбирате, и все пишките ви по 26 сантима, и все голем го вадите,а жените ви все НЕДОЕБАНИ ХОДЯТ, и какъв е тоя ГЪЗ, дето не се изсра,че маже къде падне.Ма то дете под три годинки вече знае и разбира къде с е правят тея работи, големи хора –без акъл–понятие си немат.
А 23 е изстрелял направо цело СЪЗВЕЗДИЕ от бисери, Нео, ти ТИКВЕНИ медали немаш ли да му го завтъкна на тоя в Астралното съзвездие, та белким се кротне!!!
цитирай
25. universalnite000 - Ре 25. анонимен - и ловец съм и рибар съм
29.12.2010 20:14
:) Нищо - и това го има ! Използвам случая да поканя утре по някое време на моя постинг за нестандартния ми предновогодишен купон - ще е интересно !
цитирай
26. zahariada - Поздрави, приятелю!
29.12.2010 23:17
Много важни неща са това. Сложни, но когато се стремиш към познание и съвършенство , трябва да ги знаеш.
Позволявам си една шега. Кога човек не хвърля сянка? Във връзка с Маниоданата. Когато стане Слънце, като Боко Тиквата. Но! Не хвърлят сянка и тези, които не съществуват, освен като торба с телеса. Извине ме, ако съм груб.
МАНИОДАНА – Разпространява светлината в дълбочина. Проникването на висшите вибрации в по-плътни пространства. Осветяване на материята. Съединение на светлината и сянката.
цитирай
27. universalnite000 - Ре 27. zahariada
29.12.2010 23:25
:) Радвам се да те поздравя и аз , приятелю ! Точно така - сложни са, но не и невъзможни за усвояване и практика .
Това с Боко Тиквата ми хареса много:))) , той горкия хабер си няма от такива неща . Съвършено вярно е и за другото ти сравнение ;) Хайде все пак да пожелаем всеки да получи просветление, дори и да не е чрез този материал .
Поздрави за теб !
цитирай
28. анонимен - От къде е този текст?
04.09.2011 17:20
Този текст от коя книга е взет? Много е яко!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3817934
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )