Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2012 11:13 - Монтагю Кин : информация от отвъдното
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 5725 Коментари: 0 Гласове:
50


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Никога не проявявам глупостта да оценявам като мошеничество всичко, което не съм в състояние да обясня.
   Карл Юнг


   Настоящата статия е за знаменития учен академик Монтагю Кин , починал през януари 2003 г.

   Работата се състои в това, че М. Кин бил един от учените, които в течение на 2 години участвали ( с цел контрол и проверка ) в провеждане на опити по свързване с Ефирния свят чрез медиуми в малкия английски град Скоул. Посредством група местни жители духовните същности осъществили физически и ментални феномени, с документирането на които се заела специално създадената група от учени , в която влизал и М. Кин.

   Академикът през целия си живот се интересувал от паранормални явления. Вече убеден, че има връзка с Ефирния свят , той , намирайки се в преклонна възраст се договорил със своята съпруга Вероника за следното : който от тях умре пръв – обезателно да даде знак за себе си от отвъдния свят. Такова послание щяло не само да успокои живия, а и да послужи за доказателство на други хора за съществуването на живот след смъртта.

   Почти пред самата си смърт 78-годишния Кин отново напомнил на жена си за договорката им. Той явно предчувствал това, което му предстои. Кин починал внезапно от сърдечен пристъп. Паднал бездиханен на пода на Кралското общество на изкуството в Лондон буквално няколко мига след като завършил речта си за паранормалните явления.


   А след няколко дни американските учени оповестили : получено е потвърждение , че духът на Кин е жив и се опитва да контактува с тях. Проф. Гари Шварц от университета в Аризона съобщил, че за връзката с академика било използвано най-съвършената апаратура, прилагана за такива цели и са получени данни, според които Кин се опитва да предава своите съобщения. Съдейки по това, той явно е решил да проведе своя главен експеримент.
- Кин е жив – без никакво съмнение заявил Шварц в интервю пред в-к “Дейли Мейл”. – И той продължава своята научна работа, вече намирайки се от другата страна на реалността. Той ни дава послания чрез медиумите.


   Струва си да се отбележи , че професор Г. Шварц е рационален учен. Той следва до най-дребни подробности научните постулати, всички получени данни проверява по няколко пъти. Получил е докторска степен в Харвард, станал е професор по психиатрия в Йейл, оглавил е една от най-големите американски клиники. Редактор на 11 американски издания и на 400 научни разработки по психиатрия.

   За разлика от Г. Шварц Монтегю Кин посвещава цялата си дейност на изучаването на парапсихичните феномени. Отделил много време за изследването на медиумите, в частност се занимавал с групата от Скоулс. Кин заключил, че те не са мошеници. Хората, работили съвместно с Кин били уверени, че той се приближил много близко към разгадаване на тайните от човешката природа, но главната му идея била да докаже съществуването на живот след смъртта, с което се заел и след отиването му в другия свят.

   В течение на първите няколко седмици след неговата смърт медиуми от цял свят започнали да съобщават за интензивни послания от “непознат дух”. Монтегю Кин използвал всичките техни канали за връзка. Отначало било трудно да се разбере какво иска да каже. Текстовете му напомняли за неразбираема реч на дете, което тъкмо започва да се учи как да говори. Но впоследствие съобщенията му ставали по-ясни. Първи от медиумите, който получил напълно четливо послание от Кин бил неговият приятел Динеш Солански. Монти му предал, че иска да превърнат прахта му в брилянт , който неговата жена Вероника да носи на гърдите си. Динеш бил доста учуден от такава необикновена молба, но когато казал на Вероника за желанието, тя изпаднала във вълнение. Оказало се, че тази оригинална идея била обсъждана с мъжа й в навечерието на неговата смърт. Никой не би могъл да знае за това невероятно условие. На нея й станало ясно , че с това послание Монти й дава знак, че духът му е жив и се опитва да изпълни обещаното.

   Скоро ирландският медиум Кристиан Хулахан получил нова вест от Кин, отново адресирана до Вероника. След това съобщенията започнали да идват по-често и ставали все по-подробни. За Вероника най-голямо впечатление направили тези съобщения, в които се дават такива детайли, които са били известни само на тях двамата. Освен това Монти съобщил , че в момента на смъртта си пряко сили се опитал да й каже последни думи за сбогом, но вече не могъл да движи устните си.

   И ето дошъл ред за професор Шварц да проведе истински научен експериент, в който се опитал да влезе във връзка със своя стар приятел.Той избрал 4 от най-добрите медиуми, които не са имали никакви контакти с Монтегю. Отначало Шварц им дал задача просто да установят лична връзка с духовния свят, казвайки им само името на жената на Кин. Медиумите , участвали в този опит не знаели нищо един за друг. И 4-мата заявили, че открили духовна сила, която се опитва да намери някаква Вероника.

   Още първите резултати от опита изумили Шварц. Цялата информация, предадена от Монтегю за Вероника чрез медиумите била абсолютно точна. Духът се стараел да помогне на учените. Много точно описал мястото на смъртта си и как е станало всичко. Даже разказал как е загинал неговия баща по време на 2-та Световна война и предсказал, че статията за неговата смърт отначало ще се появи в “Дейли Мейл”. Всичко съвпадало. Но някои детайли от своите опити Шварц за момента не иска да оповести, запазвайки ги за научни статии и по-нататъшна борба с опонентите.

   Скоро Шварц решил да задълбочи експеримента и помолил един от медиумите да докаже, че действително е контактувал с Монтегю Кин. И отново 100% резултат, Кин продължавал да полага всички усилия, насищайки своите послания с известни само на него и на Вероника факти. Проф. Шварц станал толкова смел, че започнал да разпитва Кин как живее и на какво прилича “рая”. Монти разказал, че бил изумен колко прилича на реалния живот неговото съществувание в новия свят. Продължавал да чувства близостта на Вероника и на другите живи хора. Също така съобщил, че живота след смъртта не съществува като общоприетото човешко разбиране. Той го усеща единствено от ракурса за въздействието на времето върху  живите. Сега него изобщо не го вълнува какво хората мислят за личността му, понеже с физическата смърт изчезват егоизма и самовлюбеността.

   Професор Шварц планира да продължи с опитите – все пак се появил толкова добър помощник за такава цел. С помощта на Кин и на други духове той планира да създаде мащабна картина на това какво представлява живота след смъртта. “Аз стигнах до извода, че животът след смъртта е изпълнен с емоции, които сме усещали по време на своето земно съществувание” – споделя Г. Шварц, който призовава хората да отхвърлят предубедеността и да не се закрепостяват съзнателно с глупави догми.

   И така , академик Монтегю Кин прави всичко възможно и невъзможно за да могат учените на Земята да получат реални доказателства за живот след смъртта, за да могат най-после да разберат какво представлява светът , в който ще отидем. И за щастие , Кин не е самотен в своя стремеж . 

По материали от Интернет 

Сайт на Монтагю Кин - http://www.montaguekeen.com/index.html




Гласувай:
51



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3816550
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )