Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2012 11:12 - Науката - лъжи и прикрити истини
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 12936 Коментари: 17 Гласове:
56


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   На най-високо човешко ниво илюминатите твърдо са решили да поддържат мита, че няма такова нещо като дух или вечен Аз. Те знаели, че това не е вярно, но това познание било само за тях, не за хората, които искат да контролират. Религията била изживяла дните си и човечеството започнало да отхвърля нейните възгледи. Това ( решили илюминатите ) щяло да продължи да се разраства. Друга сурова система от вярвания трябвало да замени мястото й, а те така или иначе предпочитали хората да мислят, че не са нищо повече от парчета месо. Едно от творенията им било прочутото Кралско научно дружество във Великобритания. То отворило врати в края на 17-ти век и било прекрасно средство за продажба на доста хистеричната идея, че съществува само физическия свят. Сбогом, Боже. Медиите отново изиграли ролята си на добрите кученца, каквито избрали да бъдат и те все още се отнасят към думите на "учения" като към солидна истина, едва ли не аксиома. В крайна сметка те са учени и са много умни хора, които "знаят" повече от нас. Знам, че не разбирате научните жаргони, но не си блъскайте главата. Просто продължете да си живеете и оставете учените да ви казват кое как е. Те знаят най-добре.

   Какви отрицателни последици е имало това върху човешкия живот. Отново се връщаме на петте сетива. Колективният ум на "официалната" наука е убеден, че физическият свят е единствен съществуващ. Те са осмивали всеки ( дори и колегите си ), който е поставял под съмнение това твърдение, а илюминатите са се погрижили за тази яростна атака срещу истинските учени. При това състояние на погрешно разбиране една наука явно би насочила своите изследвания към света на 5-те сетива. Нейните "постижения" през около последните 200 години се заключават в разкриването на част от потенциала за експлоатация на материалната природа. От гледна точка на това физическо ниво тя е постигала някои забележителни "подвизи". Тя се приземи на Луната (доста след като тайните учени са го направили обаче), разработи безброй кухненски и всякакви други уреди и намери начин за лекуване на симптомите и по-рядко на причините за някои заболявания. Но пренебрегвайки и отхвърляйки съществуването на други нефизически нива при хората и планетата, тя си е създала много ограничен и изкривен възглед за Сътворението. Тъжното е, че същото е станало с милиарди хора. Далеч от придвижване напред на разбирането, тя го е задържала, подкопавайки усилията на по-просветените учени и на хората, работещи с ясновидски източници, които оспорват възгледа за живота "това-е-всичко".

   Модерната наука се опитва да наложи тясна, редукционистка гледна точка върху човешкото съзнание. Тя полага неистови усилия да ни убеди в нереалността на явления, та били те и постоянно повтарящи се, които не може да обясни. Сред тях са силните предчувствия, усещането, че някой те наблюдава, доказателствата за наличие на телепатия, астралните пътувания и данните от тях, многозначителните съвпадения и редица други неща, които съвременната наука предпочита набързо да замете под килима. И което е далеч по-важно, науката - или поне в тази своя редукционистка настройка - отрича универсалното човешко преживяване на смисъла на живота. Някои учени стигат дори дотам, че да се чудят дали си струва да задаваме въпроса за смисъла на живота, има ли го или не.

   Историята на науката в много отношения е огледален образ на историята на религията. И двете избират едно верую и вярване, което след това налагат на света, и двете се опитват да блокират всички усилия за представяне на информация и доказателства, които излагат наяве техните погрешни разбирания. Но тогава и двете са контролирани от едни и същи господари, които са се погрижили оцеляването им да става чрез потисничество. Веднъж издигнали своя флаг и прокламирали една твърда догма, техните империи, финансиране, власт и влияние стават зависими от оцеляването на тази догма в умовете на достатъчен брой хора. Прикриването на информацията и разбирането са решаващи за продължение на съществуването им. Ако сте учен, чиито живот зависи от съществуващата научна догма, желанието да блокирате алтернативните обяснения, които биха разбили тази догма може да се окаже непреодолимо. Системата, със значителното влияние на илюминатите без съмнение се е погрижила такива ключови области като наука, политика, икономика, медии и религии да прикриват истината, ако искат да оцелеят. Прикривайки тази истина, те трябва да пропагандират една деструктивна илюзия, върху която да се фокусира вниманието на роботизираните хора. Медиите угоднически ги подкрепят като тиражират мита, че институционалната наука е на върха на човешкото разбиране.

   Във вселената на науката материята превъзхожда съзнанието. Съзнанието е вторично, едва ли не случаен продукт на материята, несъществен и напълно неприсъщ на съществуването й. Докато във Вселената, в която съзнанието предхожда материята, връзката между мисълта и материята е далеч по-близка и неразривна. Тя е жива, дишаща, динамична. Всичко в тази Вселена е живо и притежава някакво съзнание, дори и в по-малка степен, всичко е чувствително и реагира интелигентно на нашите най-изконни, неизказани, истински нужди.


   Бентът на науката се е отприщил и тя върви към своя крах, както е с всички проявления на Системата. Чрез преживяванията на прага на смъртта и "необяснимите" явления от отвъд продължават да се трупат доказателства, които разкриват ограниченията в разбирането и прозорливостта в основата на "официалната" научна теория. А отвътре непредубедените, истински учени, които се опитват да разшифроват мистериите на Сътворението, се вдъхновяват от повишаващото се съзнание и започват да приемат онова, което медиумите говорят от дълго време. Тези принуди върху научната догма ще доведат до краха на сегашното научно (не)мислене и неговата влиятелна и заблуждаваща империя в близкото десетилетие

   Ще видим, че физическото тяло е далеч по-фантастично творение, отколкото се представя от днешната наука и че в основата на здравето и болестта е мисълта. Нашите етерни енергийни полета организират физическото тяло и закодират всяка клетка с памет за онова, което е и което трябва да бъде. Клетката е класически пример за универсалния принцип, че "каквото е горе, такова е и долу". В енергийната система и памет всяко нещо е по-малка версия на цялото тяло. Нашите мисли непрекъснато влияят на този процес положително и отрицателно. Всичко, което става с нас и засяга мислите ни, се отразява на генетичния код на ДНК, който ние предаваме на своите деца , или за да бъдем максимално точни - на физическите тела, които създаваме за съзнанието на нашите деца. Може да се получи генетично заболяване заради емоционална травма или физическа злополука, която някой е преживял в същата генетична линия преди хиляди години. Въздействието на емоциите върху етерната организация се предава до ДНК, докато ДНК не се "почисти" от този наследен генетичен дисбаланс. Това може да стане бързо и лесно, само за няколко минути, ако знаете как и продължителните болести изчезват след такова лечение.

   С настройването на истинските учени към по-високи честоти , разбирането за това кои сме и за естеството на живота се пробужда в тяхното съзнание. Това ги отвежда към области за проучване, които ще отключат пред тях мистериите. Върхушката ще се опита да се противопостави на техните заключения, но това ще е без значение.

   За финал ще споделя какво е виждането ми относно бъдещето . Ще слушаме истории за едно време на Земята, когато хората са казвали, че съществува единствено материалният свят ; ще ни разказват за една толкова примитивна цивилизация, че представителите й грабели планетата за горива, разрязвали телата си и използвали еликсири, които причинявали толкова болести, колкото и лекували ; или за това как вярвали на хора, наречени политици. Ще се усмихваме на разказвачите, ще клатиме глави и ще ни се струва трудно да повярваме .



Гласувай:
58



1. diadokolio - Много полезва тема!
04.06.2012 16:01
Добър да е денят Ви,
Благодаря Ви, за полезната тема и заключителните думи!
Обнадежден съм, че много от моите ученици са връщат със семействата си, започват с малки цехчета и градини.
Близко са до земята и ползването на благата и, но икономично.
Смееха се, когато започнах в часовете-"Екологиа и Здраве" през 15.09.1995г..
Така реагираха и част от колегите, вече ги няма, а можеше да си помогнат, за да получават дълги години, макар и малката си пенсия.
Напълно сте прав в материала, но тук, в нашето село сме изостанали и не искаме аптека. Лекарят идва, за да издаде смъртен акт, на някой, който е минал 95г. и се е уморил от живота.
Навярно Ви звучи измислено и нереално, но 17г. бяха достатъчни, за да се преборя с рака, да отворя местната църква, да ги изкарам в гората, за да се връщаме с ароматни билки. Научиха се, да си слагат мечтите и притесненията под възглавниците, а на сутринта да си тълкуват отговорите.
Предполагам, че е така и в другите села, не е възможно да сме единствени?
Приятен и ползотворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1. diadokolio
04.06.2012 16:16
:) Привет и благодаря за споделеното .
Вашият пример е в подкрепа на мое виждане , че опростения живот винаги дарява с повече време за прозрения !
цитирай
3. alexs - "Веднъж издигнали своя флаг и ...
04.06.2012 17:17
"Веднъж издигнали своя флаг и прокламирали една твърда догма, техните империи, финансиране, власт и влияние стават зависими от оцеляването на тази догма в умовете на достатъчен брой хора. Прикриването на информацията и разбирането са решаващи за продължение на съществуването им. Ако сте учен, чиито живот зависи от съществуващата научна догма, желанието да блокирате алтернативните обяснения, които биха разбили тази догма може да се окаже непреодолимо."
Типичен пример за това е митът за глобалното затопляне...а може и да ни чака гобално застудяване .... целта е скъпа и прескъпа енергия
http://alexs.blog.bg/politika/2012/01/04/malyk-lednikov-period-idva-li.877101

В бъдеще навярно това противоречие наука религия ще бъде преодоляно вече се е тръгнало по този път.
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3. alexs
04.06.2012 17:25
:) Привет , благодаря за споделената статия .
Действително и аз така виждам нещата относно затоплянето , но дори и теорията със захлаждането ми се вижда от същия източник . "разделяй и владей" - стара истина, в основата на която лежи страхът на намиращите се в зависимо положение от върхушката .
цитирай
5. kostas - ))) Най- ми бе трудно да убедя " по- хубавата част" от мен -жена ми????
04.06.2012 18:08
Как да и отговоря на въпроса " Какво правиш "? и пренебрежителното завъртане на главата!!! Минало! А сега като я заболи нещо -оправи ми това , виж онова .. а аз съм на дивана и дори не ставам.. Преходът за "усещане на нещата " иска време и търпение.Поздрави Ник.
цитирай
6. universalnite000 - Ре 5. kostas
04.06.2012 18:14
:) Привет !
Все пак хубаво е, че в твоя случай има необходимата "почва" за нови възприятия . Но това както знаем зависи и от други конфигурации като например инкарнационните нива . Поздрави и за двама ви !
цитирай
7. svilen75 - Алоооу, модераторите, спите ли...
04.06.2012 23:26
Алоооу, модераторите, спите ли???
Хей, вие, определящите политиката на блог.бг, добре ли сте??? Искам да ви задам един въпрос: Блог.бг жълта медия ли е или социално отговорен сайт??? Ако имате претенции за второто - защо и докога налудничави статии на доказано откачени малоумници като Нео Нула и тем подобни ще стоят на първа страница и като линкове в днес.бг??? Давате ли си сметка, че тези небивалици могат да ги прочетат и вашите деца? Давате ли си сметка какво въздействие оказват те на потребителите, голяма част от които са все още невръстни и в момента оформят разбиранията си за света? Искате ли след време да живеете в общество, в което вместо Физика ще се изучават Теориите на конспирацията??? Искате ли да живеете в общество, в което официално вместо лекари ще има врачки??? Ако не, тогава защо поне веднъж редом до статиите на този хаховец не пуснете и една истинска научна статия???
цитирай
8. balkanec - Науката е религията на днешното време
05.06.2012 02:27
Нейните "истини" и "факти" всъщност са теории и предположения, налагани по принципа на религиозни догми.
В която и област да провери човек обаче, се получава едно и също - тези догми са недоказани, а в много случаи - и просто недоказуеми...
Единственото им убежище е, че хората просто нямат време да проверяват.

Неща, които сме свикнали от малки да приемаме за даденост, всъщност са недоказани с нищо хипотези (чисти предположения) на тези или онези "авторитети". Те не са изградени върху някаква научна проверка, а просто върху упорита и повсеместна реклама.

Ползата за силните на деня е голяма:
С мантрата "науката каза..." на хората се определя какво да мислят, как да се отнасят към света, как да постъпват. И то във всички сфери на живота.
Това е начин за манипулация, присъщ на една религия.

Един ден хората ще се чудят на странните вярвания на нашето време...

Постът е съвсем точен.
В края на краищата хората сме мислещи същества, не се оставяме до безкрай да ни правят на балами.
Да не говорим, че уважаемите научени и гении обикновено до един са очевадно хахави и мръднали...
цитирай
9. rygit - Мдааа добре написано !!! Браво !!!
05.06.2012 07:52
Моите коментари ще бъдат два и то по особени ! Който се интересува да ги погледне >>>>

http://www.youtube.com/watch?v=OVtrnsrB-SY

http://www.youtube.com/watch?v=QCJSM8q342k

И отново адмирации за текста !!!
цитирай
10. анонимен - добра статия, но твърде дълга ..аз си мима мое виждане за световния ред и ...
05.06.2012 08:11
напълно вярвам в наличието на други нива на духовноф изическо развитие на човека. Най-простия пример - да вземем човек с нормални физ. характиристики - здрав със здрави сетива ичовек с нарушени функции на сетивността - сляп или недочуващ или нещо още по-фрапиращо и рядко, та естествено тези двамата са на различно духовно-физ. ниво на развитие и ако недъгавият губи нещо, то може би печели друго нещо, което у здравият човек е развито в една съвсем начална степен....
цитирай
11. universalnite000 - Ре 8. balkanec
05.06.2012 10:40
:) Все пак смятам, че не всички учени са мръднали , има и много съвестни изследователи сред тях . Постарах се в моя блог да представя именно такива гледни точки , като примери давам Франсоа Брюн с "Мъртвите ни говорят" , Майкъл Толбът с "Холографската вселена" , Петьо Христов с "Всемирната хармония" ....
цитирай
12. universalnite000 - Ре 9. rygit
05.06.2012 10:43
:) Привет , благодаря за тези уникални клипове , особено първия с музиката на Вангелис е супер ! Поздрави !
цитирай
13. universalnite000 - Ре 10. crazylove
05.06.2012 10:45
:) Привет !
Този пример с различните физически характеристики не може да се тълкува еднозначно , със сигурност е свързан с достигнатото ниво на развитие съобразно плана за конкретната инкарнация в човешко тяло . По този начин се разширява и базата данни на Висшия Аз .
цитирай
14. universalnoto - Един Дух броди по света - Духът на комунизма.
05.06.2012 12:04
Един Дух броди по света - Духът на комунизма. ;)
цитирай
15. yotovava - Ще видим, че физическото тяло е далеч по-фантастично творение, отколкото се представя от днешната наука и че в основата на здравето и болестта е мисълта.
08.06.2012 21:49
Баба ми е на 90 години, жива и здрава, има някакъв невероятен дух и поглед към света, така че вероятно в тези думи има повече смисъл, отколкото се предполага.
цитирай
16. universalnite000 - Ре 14. universalnoto
09.06.2012 17:43
Нима ?
цитирай
17. universalnite000 - Ре 15. yotovava
09.06.2012 17:44
:) Радвам се, че сподели това , примерите са около нас и само чакат да бъдат осъзнати .
Поздрави !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3802556
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )