Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2012 11:11 - Медиите в услуга на системата за контрол
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 5037 Коментари: 6 Гласове:
55


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Медиите или повечето от тях са пропагандната машина на сегашната система. Никъде водещите вестници, списания, радио и тв програми , както и сайтове не поставят под съмнение манията да поддържат шаблоните на системата, свързани с консумация и евтини удоволствия, с изключение на много редки случаи. Единствените въпроси, които те задават са как да се стимулират най-добре и двете. Те никога не питат защо тези неща са толкова желани и най-вече какви са отраженията от тях в живота на всеки. Оцеляването на медиите зависи от Системата и те й предлагат цялата си подкрепа. Те също са под контрола на илюминатите.    Медиите са позволили да бъдат превърнати в средство за продажба на експлоататорската култура  по света. В своето необработено състояние те са като познанието. Не са нито отрицателни , нито положителни. Дали ще са едното или другото, зависи от това как ще се ползват. Някои личности в медиите вече вършат забележителна работа, като разобличават експлоатацията и лицемерието и подчертават несправедливостите, с които трябва да се справим - но те са отчайващо малко на брой.
   Моето впечатление е, че журналистите са едни от най-програмираните хора на планетата. Не всички, но повечето. Страх ме е да си помисля за кармата, която трупат ежедневно, докато вършат делото да изопачават, лъжат и разрушават животи. Онова, което причиняват на другите, ще трябва да изпитат на гърба си по време на еволюционното пътуване, ако действията им са мотивирани от отрицателни намерения. Както и политиците, аз ги съжалявам.Те не знаят реално какво правят. Откъснати са от своя Висш Аз и са заключени в медийната структура, която ги командва да програмират останалите с техните тривиалности, безсмислици, неистини, ограничен светоглед и пропаганда на илюминатите. Когато напуснат ограниченията на физическото тяло, ще бъдат ужасени от това, че са позволили системата да ги контролира. Повечето журналисти са страхливи марионетки с негативни мисловни модели, но те не трябва да са такива. Те не са лоши по душа. Просто са объркани и имат шанса да се променят. За щастие процесът на пробуждане е на разположение на всеки. Проблемът на журналистите е да минат незабелязано покрай редакторите и собствениците на вестници, които блокират информацията, защото не искат да я чуват или да позволят на други да я чуят. Наред с икономиката и политиката сме свидетели на централизация на медийната власт в ръцете на илюминатите. Те контролират световните новинарски агенции, които подават информация на медиите по цялата планета.
   Медиите на илюминатите обслужват техните банкери. Не се съмнявам също, че разузнавателните служби като ЦРУ разполагат с технология за използването на тв предавания, за да изпращат подсъзнателни съобщения на нашия несъзнателен разум, без ние или засегнатата тв станция да го осъзнават.
   Питам журналистите или онези, които не могат да видят, че са използвани като маши : ще продължавате ли смирено да служите на своите господари или ще въстанете ? Ако само раберете какво има наум Новият световен ред за вас и вашите медии, щяхте да преглътнете много голяма хапка !
   Междувременно трябва да осигурим алтернативни източници на информация и да спрем с купуването на вестници. Алтернативите се появяват в списанията и вестниците, които се борят за живот по целия свят. Освен това ние имаме достъп и до интернет, където също можем да излагаме и търсим информация. Друго добро средство за общуване в медиите, каквито са днес е радиото. Вестниците изопачават отразените неща, а телевизията търси често новини, които са толкова кратки, че е невъзможно да се осъществи ефективно или задълбочено общуване. Пробуждането води до интерес към теми като прераждане, алтернативно лечение, НЛО, извънземен разум и други сродни проблеми. Медиите няма дамогат да устояват на този интерес безкрайно,защото ще искат да го използват за увеличаване на продажбите и броя на зрителите. Това само още повече ще стимулира интереса и ще спомогне за пробуждането на повече хора, което пък ще ускори смъртта на системата, от която зависят сегашните медии. В общностите на бъдещето предаването на информация ще бъде много по-разнообразно както по съдържание, така и по предоставяне на гледни точки . 



Гласувай:
55



1. malchaniaotnadejda7 - :) Здравей, Нео!
16.07.2012 12:43
Вие питате - ние отговаряме. Всяка дума от този текст е истина. Аз съм български журналист и не се срамувам да го кажа. Откакто това е така - съм срещу системата. Понякога крепостите се превземат отвътре.:) Купувам и чета един единствен вестник - "Литературен вестник". Всичко друго като информация си го набявам от съвсем различни от общоприетите източници. Едно е да ти плащат - тогава сядаш и с кафето изчиташ "пресата" по диагонал. "Преса" е чудесно казано, защото "пресира", мачка, унищожава свободната воля и - най-страшното - ДЕЗИНФОРМИРА, изкривява информация. Българските медии, дори не дават т.нар. "дескриптивна", да не говорим за "прескиптивна" истина. Но, нека напиша отделно затова - чудесен повод, благодаря ти! И - поздравления за достойната позиция!
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1. malchaniaotnadejda7
16.07.2012 12:48
:) Привет , Надя !
Само бих допълнил - с откровена дезинформация не се стига далеко . Поздрави ! :)
цитирай
3. malchaniaotnadejda7 - :)
16.07.2012 12:55
Не само не се стига далеко. Манипулира се масово съзнанието, отнема се свободната воля на хората - това е новият начин на робовладелчество - на души и умове. Най-перфидният и затова - най-противният. Но - Истината си има път и ще надделее.
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3. malchaniaotnadejda7
16.07.2012 13:03
:) Да се надяваме , Надя ! В този материал говоря за ролята на медиите , но не само те имат дял в манипулацията и затова не е толкова лесно да се отхвърли тя. Друг хит напоследък при мои контакти е да ми предлагат спасение от "погрешните ми мисли" с Библията :)) Та ... пътят на Истината е осеян с много пречки от разнообразно естество .
цитирай
5. malchaniaotnadejda7 - Отнема време, но - възтържествува Истината. Винаги!:)
16.07.2012 13:14
Народът го е казал - "на лъжата краката са къси" и "лозето не иска молитва, а мотика". И друго - всички идеологии, религии, политики - всичкото това е белязано от знака на Златният телец. Там, където парите са определящите - всичко е загубено - истината, не е там. Духовното клеймо на истината сочи пътя на вярата, не на външната ритуалност, каквато и да е тя. Неведнъж съм казвала, че е време да правим разлика между религиозност и набожност - без значение от вероизповеданията и т.н. Пътят на Истината няма как да не е осеян с пречки - те са нейни прекрасни доказателства. Поздрави за постинга и хубава седмица, Нео!:)
цитирай
6. universalnite000 - Ре 5. malchaniaotnadejda7
16.07.2012 13:24
:) Благодаря ти !
Отдавна си знам - там , където има нещо , окончаващо на "изъм" или на "ство" - бягам надалеч :))) Приятни дни и творчески изяви !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795904
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )