Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2012 10:13 - Атлантида - цивилизация на телепати и екстрасенси ?
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 15048 Коментари: 10 Гласове:
56


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  От какво е загинала великата извънземна цивилизация от телепати и екстрасенси ?
  Съвременните хора са петата цивилизация на Земята !
Атлантите свободно са преодолявали земното притегляне и са имали четириизмерни ефирни тела, вселени в земни същности.
На дъното на Саргасово море са намерени високоенергийни кристали от неизвестен произход. Със своите излъчвания те са способни да дематериализират хора и кораби...

   Ние сме свикнали да изчисляваме живота на нашата планета с милиони години, а фантастите, кинематографистите и учените ни приучиха да боравим леко с огромни отрязъци от време, както и с идеята за разнообразие на цивилизициите и видовете битие във Вселената. Добро или лошо е това ? Главното е да се различават космическите “приключения” от реалната земна история, която е по-удивителна от всяка фантастика.

   Между другото една от школите на съвременната наука се приддържа към т. нар. “кратка хронология” на Земята. В нея са 130-те века, отделящи нашата ера от загиналата Атлантска цивилизация. Периодът е толкова значим, че обликът на Земята в този поток от времето се е изменил до неузнаваемост. Ако можехме да се окажем в онова време, ние щяхме да решим, че сме на друга планета. Нашата “синя планета” е била огнена, а светът бил в алени тонове. Тогава планетата се е въртяла по друга орбита, въздухът бил по-гъст, а гравитацията – по-слаба ( водата се изпарявала лесно и атмосферата била наситена с нея ). Чудовищни влечуги се разхождали по сушата. Но най-интересното било друго.

                     Четвърта земна цивилизация

   В далечния 13-ти век пр. Н.е. на територията на Атлантическия океан съществувала велика земна цивилизация, след която останали легенди за Атлантида, за което свидетелства и древногръцкия философ Платон. За палеоконтактите напоследък започна да се говори като за реални факти – за културата на шумерите, съществувала в района на древна Месопотамия около 6-ти век пр. н. е. и контактувала с представители на Нибиру , догоните – племе в Централна Африка, съхранило свидетелства отпреди 6000 г. за контакт с цивилизация от третата планета на системата Сириус, и други източници говорят за древните контакти на земляните с гости от други планети. Между другото цивилизацията на атлантите е четвърта и може би най-загадъчната от земните . Атлантите били другопланетна цивилизация от телепати и екстрасенси !

image

   Така че атлантите могат да бъдат наречени “наши предци” само условно. Кои са били те ? През 30-те години на 20-ти век завесата на мистерията за Атлантида започнал да повдига морският изследовател Едуард Кейс, открил следи от загиналата цивилизация между Мексиканския залив и Средиземноморието. Свидетелства за Атлантида има разпръснати по цял свят : Пиренеите, Мароко, Британски Хондурас, Юкатан, Америка. Основната част на потъналия континент се намирала в мястото, където сега е разположен Бермудският триъгълник, центърът на който се явява Саргасово море, а граници – Бермудите, Пуерто-Рико и полуостров Флорида. По мнението на Кейс за нас, хората от 5-та земна цивилизация, тръгнали по погрешен път на прекомерно увлечение по наука и техника ще ни е трудно да си представим колко по-развити били те от нас ! Тази цивилизация се развивала по друг принцип . Те се разбирали помежду си телепатично, свободно можели да се отделят от земята , ‘губейки тегло” (левитирали) , да управляват биополето. Вътрешната им енергия била такава , че със силата на мисълта те премествали многотонни плочи, които плували сами из въздуха...

   Тайната на Саргасово море или къде изчезвали корабите ?

   След почти 60 години, през 1995 г. изследователят от университета в Минесота Марк Хамънс и колегата му Джефри Кейт получили допълнителни данни. По мнението на Хамънс, атлантите били извънземни с четириизмерни ефирни тела, вселили се в човешки същности. Телепатията и левитацията за тях били единствен начин за общуване и придвижване. Имали високо развита технология на базата на високоенергийни кристали. Отломки от тях все още почиват на дъното на Бермудския триъгълник. И до сега те изпускат лъчения, способни да дематериализират ( или унищожат ) предмети. Така намират обяснение изчезванията на кораби в този район. При подобен процес живите хора се освобождават от телата и преминават в ефирните нива. По-слабите излъчвания обаче не дематериализират , а само изменят психиката на хората. Освен това може да настъпи разрив на връзката с действителността, хората да чуят гласове или да получат халюцинации. Безсмъртни в ефирното ниво, във физическите си тела атлантите живели около хиляда години. Те умеели да управляват и климата .

      Загивайки, атлантите оставили закодирана в кристалите информация за себе си

   Съществуването в човешки тела не преминало без отражения. В преследването на развлечения те все повече ставали хора, устройвайки като забава бури и цунамита. Подобни развлечния били гибелни за материка, под който се намирали огромни газови кухини. Това довело и до потъването му на морското дъно. Предвиждайки това, атлантите оставили информация за тях в кристали, един от които се намира в Египет, в подземния град Гиза. Настройвайки се на честотата на неговите вълни, Марк Хамънс получил телепатично информация за Атлантида.

   Започвайки с 40-те години на 20-ти век, американското военно-морско ведомство контролира информацията за проявленията от древните знания на атлантите. По техни сеизмографски наблюдения се потвърдило наличието на руини от древни градове в областта на Бермудския триъгълник.

   Ще приведем само един достатъчно красноречив случай на находка с “отломки” от четвъртата цивилизация. През 1970 г. някой си Рей Браун – лекар - природолечител – тръгнал за почивка на остров Бари , намиращ се близо до Бахамите. Отделяйки се от приятелите , той отишъл да се гмурка. Какво било изумлението му, когато на голяма дълбочина видял добре съхранила се пирамида, снабдена с непозната техника. Сред другите неща с неясно предназначение той намерил и кристал, приличащ на описаните от Марк Хамънс. Когато Браун се опитал да го вземе ( кристалът бил единствения предмет, който се “отвинтил” ), той “чул” предупредителни гласове. И все пак той взел кристала, който му внушавал глас и изображения. В течение на 5 години Браун криел находката си от очите на обществеността. Но през 1975 г. все пак се решил да го покаже на един конгрес на психиатрите във Финикс, САЩ. При погледа върху този кристал психиатърът от Ню Йорк Елизабет Бейкън получил съобщение, че въпросният кристал принадлежи на египетския бог на смъртта Тот, организатор на подземното хранилище за тайни знания близо до трите големи пирамиди в Гиза.

image

                               Последици от катастрофата

   Пребиваването на атлантите в човешко тяло (между другото техния почти 3-метров ръст напълно се покрива с древногръцките митове за боговете ) довело към частична загуба на екстрасензорните способности, ръст на агресията, увлеченост по плътски забавления, жажда за власт. Гибелта на Атлантида била ужасна. Катастрофата станала на два етапа. Колапсът бил толкова опустошителен, че довел до промяна в оста на въртене на Земята...

   Сега , на предела на хилядолетието ние отново сме на подобен етап с неправилно развитие на цивилизацията. Глобалните изменения в климата , наводненията , продължителните застудявания в топли преди това райони се отразяват тревожно върху човечеството, което на всичко отгоре отново изрови планетата си – метро, разни шахти и подземни бункери я правят да изглежда като торта на пластове.

                       Колосите от остров Пасха и египетските пирамиди са били придвижвани с помощта на ... биополе !

image

   Съществуването на атлантите не е останало без следа за човечеството. Техните способности и знания били наследени частично от египтяните, жителите на остров Пасха и други древни народи. Помните ли загадъчните исполини от остров Пасха, които сякаш замислено гледат към сините океански простори ? И до сега науката не знае как тези 20-метрови колоси са доставени от дълбоката вътрешност на острова ( където са били направени ) на брега . На всичките въпроси местните жители отговаряли, че “те отивали сами”. Да , колосите действително отивали под действието на мощно човешко биополе ! Сегашните островни жители отдавна са загубили тази способност, но споменът за нея живее над 10 хиляди години !

   А египетските пирамиди ? Те също може да са построени по този способ ! Все пак атлантските умения се съхранили частично и след трагичния край на великата цивилизация преди 12 000 години.

                                   Наследници на Атлантида

   Постепенно способностите угасвали, съхранявайки се в редки случаи като атавизъм. Нострадамус, Ванга, Мирослава и подобни на тях се явяват наследници на Атлантида ! И неслучайно ние често пъти , особено в детските си години летим по време на сън, пренасяме се в паралелни вселени докато спим. Това е от генетичната памет, нашите далечни предци са го умеели. Те пътували по морето с високоскоростни плавателни съдове, летели на безшумни летателни апарати, полирали камъни така, че да не може между тях да се сложи бръснарско ножче или игла . Сега това е възможно само с висок клас технологии...

По материали от Интернет  



Гласувай:
57



1. mariavass - Според "Тайната доктрина...
31.07.2012 15:18
Според "Тайната доктрина" на Елена Блаватска, атлантите са били унищожени от Бог, защото те дръзнали да правят магии и заклинания дори на Слънцето, а те имали знанията и способностите да направят това.
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1. mariavass
31.07.2012 16:51
:) Блаватска използва алегория . Личното ми мнение е, че тя обслужва интереси на тъмните същности , което обаче не омаловажава знанията , които намират място в трудовете с нейно име.
цитирай
3. oranjevia - Даа йогите казват, че хората рег...
31.07.2012 17:01
Даа йогите казват,че хората регрескрат и способностите на умовете им намаляват с хилядолетията.
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3. oranjevia
31.07.2012 17:16
И са прави с това твърдение ... Ако направим едно образно сравнение между възможностите за съзнанието през атлантския период и сега - все едно от човек да станеш захарно цвекло например .
цитирай
5. diadokolio - Възможно е!
31.07.2012 18:21
Добра да е вечерта Ви,
Благодаря Ви, за връщане към възможното!
Заслужава си усилието, от 18 месеца, за да се приучим към топлина и студ, да гасим свещ от 2м. и да не пречим на главата си, като затормозяваме тялото с вредна за нас храна, която изисква кръв, за обработка и малко, за да работим със себе си.
Може много да спорим, кой къде и какво е прочел, а можем да споделяме опитности, които ни дават възможност, за да предизвикаме обаждане от роднини.
Книгите са стотици хиляди, но са изпълнени с умишлени пропуски, за да се открият от търпеливите и постоянните.
Не, не е лесно, но какво са 90 минути на ден, за да предизвикаме цвят и звук.
Постоянно ни заливат с облекчаващи машинки, а личното ни можене, а още по- важното , личното ни възстановяване.
Кое е общото за всички хора- вода, дишане и хранене, после идва движението и натоварването.
Тялото ни е умно, претоварваме ли го с емоции, веднага изключва, за да не пречим.
Ето и отговорът. Вместо телевизия, вдигане на лист с поглед и мисъл.
Много е лесно с децата между 3 и 6-т годишна възраст. Те не са обременени от съмнения, обичат играта и се въодушевяват, но ще го пазят в тайна, а не да ги откраднат за цирка.
Направете си експеримент. Играйте с дете на готвачи, след месец, като каже -"...внимавай, водата е гореща в паничката!", Вие ще получите изгаряне.
Обичам играта и експериментирането, което е радостно за дъщерите ми, защото дава шанс, за почивка на внуците от компютъра и телевизора.
Важното е да не бързате, но всеки ден да е с надграждане!
Приятна вечер!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
6. universalnite000 - Ре 5. diadokolio
31.07.2012 18:49
:) Привет !
Много на място е казаното за "облекчаващите машинки" . Те карат съзнанието да разчита на удобствата , вместо да търси пътища за развитие на потиснатите способности . Благодаря за това включване, хубава вечер !
цитирай
7. bven - Благодаря за хубавата информация, universalnite000 .
31.07.2012 21:05
Аз мисля, че от кристалните черепи има и в нашите земи,но има още време да го разберем. Ето още малко инфо за Атлантида:

Преди около 260 000 години на остров, разположен в Атлантическия океан и защитен от невидима за останалия свят завеса, започва експеримент, за който кандидатстват доброволци и са подбрани около 10 000 души от високо еволюирали планети като Орион, Сириус, Плеяди, Венера и т.н. Те преминават през амнезия/изтриване на паметта и се прераждат на острова в материални човешки тела, с които да изпитат емоции, сетивност, сексуалност. На тези души се дава свободна воля и целта на експеримента е да се види дали, имайки свободна воля в материално тяло, човекът може да направи избор да се запази връзката с Източника и да загърби повика на егото и злото. Освен хора на острова се изпращат представители на животинския свят, които също са дошли със задача - да помагат на човека - като например конете идват от Лакума и са високо еволюирали, дошли да служат на човека и да го подпомагат в транспорта, както и да изявяват качествата си на достойнство, чест, себеуважение и любов. Пчелите - са родом от Плеядите, те са тук да ни учат на наслада от живота и да ни дават любов и мед, както и да поддържат живота чрез опрашването на растенията. Кучетата са от съзвездието на Голямото куче и са тук за да ни учат на вярност и приятелство. В Атлантида всяко дете е имало куче, което го е пазило и придружавало навсякъде. Котките, зайците, катеричките са от Орион и носят мъдрост. Птиците са от Сириус и ни учат на смирение, духовно извисяване и независимост. Прасетата са от Плеядите и са тук за да поддържат екологичния баланс като почистват земята от хранителните остатъци. и т.н. Животните идват на земята не за да служат за храна – по онова време всички са вегетарианци - а за да служат на човека в поддържане на баланса и връзката със светлината.(http://www.pan-bg.com/articles.php?id=478)
Разходката в настоящето продължава, нали?:))
цитирай
8. universalnite000 - Ре 7. bven
31.07.2012 21:24
:) Дълга тема ...
Ще изтъкна по-основни положения : 1)
Онова, което става тук, се отразява върху много по-голямо пространство. Всички планети и звезди са свързани чрез паяжина от енергийни линии във вселенска мрежа
2) Свободната воля е изкривена от изначалния замисъл
3) Доброволци винаги е имало
цитирай
9. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Нео! :)
01.08.2012 10:00
Със сигурност са били свързани със Сириус.:) Любимата ми звезда! Поздрави, чудесен постинг!
цитирай
10. universalnite000 - Ре 9. malchaniaotnadejda7
01.08.2012 10:51
:) Привет , Надя !
Така е , както и bven напомни в коментара има присъствие на доброволци от много места . Специално за Сириус ще допълня , че оттам са и делфините .
Интересно е и как се чувстват те след края на Атлантида . За онези с висока степен на еволюция , които все още работели за възстановяването на планетата от катаклизмите, било още по-трудно да дадат израз на своите разбирания, докато били в плътно физическо тяло.
Поздрави ! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3811886
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )