Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2013 12:12 - Източниците на енергия
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 9747 Коментари: 5 Гласове:
55


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Източник на енергия са различните вибрации и резонанси.
ЕНЕРГИЯТА се намира навсякъде. Но вие трябва да осъзнавате, че тя е вътре във вас.

   Източници на енергия могат да бъдат всякакви силни чувства (силна любов , силна омраза и т.н.), но при тях човек сякаш се изгаря сам себе си, така че трябва да бъдем много внимателни. В допълнение, много е трудно в този случай да се направлява енергията.
   Възможно е и взаимното зареждане с енергия между двама души. Това обикновено са мъж и жена. Дори самото им присъствие един до друг ги зарежда с енергия, а ако ние подложим дланта на дясната си (получаващата) ръка на гърба на партньора, близо до опашната кост, зареждането става много бързо.

image
   Ако това не е възможно, опитайте да докоснете с дясната (получаващата) ръка друга част от тялото на партньора, най-добре в областта на енергийните зони. Препоръчително е да не е през дреха, но може и през нея (тогава зареждането ще е много по-дълго)

   Бързо зареждане се получава, когато с чело докоснете лявата ръка, слънчевия сплит, слабините или други енергийни области на партньора. Това може да бъде опасно, ако енергията на партньора е значително по-висока от Вашата енергия . Може да причини загуба на съзнание или попадане под контрола на партньора. Така че приемането на енергията в главата се използва рядко.
   Колкото повече нервни окончания има на дадено място - толкова по-бързо протича зареждането с енергия.
   Ако зареждането се направи с лявата ръка, тогава енергията ще се съхранява в нея и е готова за моментално освобождаване. Използвайте това ако е необходимо.


   Можете да получите енергия и по телефона. В този случай има забавяне за кратко време. Само внимавайте с компютрите и телефоните. Те не са предназначени за това и могат да се повредят.

   А как можете да изпратите енергия правилно?

   Ако сте пълни с могъщата сила на енергията, всички ваши желания ще бъдат изпълнени.

   И така, енергията се съдържа навсякъде . Нo това, което Ви трябва е тя да бъде вътре във вас.
   За зареждане с енергия може просто да вземете нещо за ядене или пиене. Обикновено това е шоколад и кафе. По този начин вие ще допълните още малко запаса си от енергия, но в случай на извънредна ситуация и това може да ви спаси живота. Така че винаги имайте под ръка тези храни и напитки, които най-добре помагат да се заредите с енергия. Проблемът е, че абсорбцията на енергията, съдържаща се в храната отнема много време, а бързо от храните и напитките се абсорбира само малко количество енергия.
   Сериозно и бързо можем да попълним запасите си от енергия , ако я вземем от огън, вода, земя, въздух, метал, живо създание, музика и т.н.

   За да направите това, трябва да се слеете мислено с обекта, от който искате да вземете енергия, а след това, когато почувствате, че сте изпълнени с нея, да прекъснете връзката с обекта. Но съществува риск - твърде силно да се слеете с обекта и да не успеете с прекъсване на връзката, в такъв случай вашата идентичност ще се увреди. Или вие отнемате твърде много енергия от обекта, и той ще бъде унищожен. Затова е добре да се черпи малко енергия от много обекти (например от различни дървета в гората). Или да вземете от огъня, който все пак ще изгасне. Можете, разбира се да вземете енергия от разумните същества и животни, но тогава ставате истински енергиен вампир . В крайна сметка е по-лесно да вземeтe eнергия от крехките същества (хората в стресова ситуация, деца и др.) А опитът да вземете енергия от всеки човек даром, без неговото разрешение е атака и той има право да отвърне на удара. Затова е по-добре да не рискувате. Но не си мислете че ако сте отнели енергията от дърво или камък, то това за вас ще мине просто ей така. Ако твърде много и често нарушите нечия хармония, то вероятно ще бъдете наказани, дори до степен унищожаване на личността.

   Също така за попълване с енергия могат да се използват амулети, древни светилища, мостове и т.н., където са пресечните точки на енергийните линии.
   Ако сте имали дълга пауза в съзнателното използване на енергия, например, повече от месец, не трябва веднага да се зареждате до максималното ниво.
   Първоначално се заредете до средно ниво и позволете на организма да свикне.

   След това постепенно увеличете нивото и стигнете до максимума за себе си - примерно за две до три седмици, не и преди това.
В противен случай, могат да възникнат проблеми с усвояването на енергията и функционирането на тялото, може да има замайване и загуба на контрол върху околната среда.

   Всяко въздействие се състои от три компонента:

   1. Световната енергия - енергийните потоци на планетата, системата, галактиката, вселената и т.н. На физическо ниво могат да се използват билки, камъни, символи и т.н., но това е само физическото проявление на определен вид от необходимата енергия. Това е грубо казано един ресурс, който се използва за свои цели.

   2. Личната сила - това е личното енергийно ниво. От това зависи с какви енергии в света ще бъдете в състояние да работите. Ако имате малко лична сила - няма да можете да работите без подръчни инструменти (билки, скали и др.) Просто няма да проработи, защото силите ви все още не са достатъчни, както се казва. Личната сила се развива с аскетизъм, йога, медитация, обети, и най-важното - осъзнаване!

   3. Намерението - това, без което никога няма да бъдете в състояние да насочите действията си в ясен волеви лъч към света, така че да се достигне и приложи.
 



Гласувай:
57



1. naveed123 - posting
25.06.2013 12:41
this is very nice and wonderful post.
цитирай
2. mmmmmmmmm - Много
26.06.2013 12:32
полезно!
Благодаря!:))
цитирай
3. universalnite000 - :) Моля, това е само малка част от ...
26.06.2013 23:08
:) Моля , това е само малка част от цялостната картина и дано е била достатъчно полезна
цитирай
4. batogo - !!!:)))
11.07.2013 14:40
Благодаря за полезната информация. От теб винаги научавам добри неща. :) Поздрав!
цитирай
5. universalnite000 - Ре 4. batogo
11.07.2013 22:02
:) Моля , добре си дошъл , затова и още поддържам този блог
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795514
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )