Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2013 12:11 - АБДИКАЦИЯ
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 5971 Коментари: 4 Гласове:
55


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Ако човек се съсредоточеше върху процесите, които протичаха само в рамките на десетилетие, щеше да остане силно озадачен. Разбира се, преди да започне да прави това, той би трябвало де изобрети някаква система, да има търпението да записва дати и събития, колебанията и съмненията си, мислите си. Би трябвало да обръща внимание на фините промени в структурата на времето, в промяната на ритмите и енергийните бликове от където и да идват те -откъм Слънцето или откъм земята. Да проследява виковете на тялото си, да осъзнава и разбира неговия език, вслушвайки се в симптомите, които подробно разказват за настъпващите промени.
Промените, както е отдавна известно, започват в глуонните нива на Мирозданието, сетне ги улавя мозъкът и оттам чрез симптомите си тялото става техен изразител. С една дума, човек трябваше да започне да разбира езика на нападащите го болести, които просто го подсещаха, че времето се е променило и телата са станали по-чувствителни и по-уязвими.
   Тази система трябваше да бъде осъзната от напреднал ум, способен да схване, че пъплещият по дъното на въздушния океан човек е жива кукла, управлявана от някого. Той стоеше високо и достъпът до него можеше да бъде само опосредстван - чрез някой пратеник, преминал в сънищата, чрез езика на съпътстващите всяко събитие знаци, чрез някой ангел с милостиво сърце.
   В огромната си част хората предпочитаха да се хванат здраво за околния свят и да усещат земята, стъпвайки по нея; да работят, да печелят парите си, да строят, да боледуват и да умират, но избирайки да стоят само в тясната зона на краткото си съзнание. Те се плашеха да надникват по-далеч, а и леността им беше не по-малко важен фактор, за да си стоят в тъмнината на своето кратко съзнание. То им създаваше удобството да не мислят повече от необходимото и да не осъзнават, че прекарват живота си като невестулки, излизащи при вихрите, ветровете, снеговете и слънцето само, за да намерят храната си и да се скрият от тях пак. Краткото съзнание даваше координатите на живот, затворен в ритъма на рутинната работа и не повече от това. То се движеше в схемата: раждане, дишане, издишване, учене, брак, деца, болести, смърт.
   Понякога в схемата се вклиняваше някое чудо, поддържано даже и от религиите, просто защото бе толкова очевидно, че не можеха да го отминат; навлизаше някой Пророк и опитваше да разоре гладкостта на умовете; някоя Сибила се втурваше с яростта на познанието си за идващото; избухваше някой Огън, но всичко беше от ден до пладне. Чудото отминаваше, Сибилата се отдръпваше от хорската скука, Пророкът се преместваше в един по-добър свят. Всички Пратеници си отиваха, абдикирайки от задълженията, които Този, който стоеше високо горе им бе възложил.
   Краткото съзнание означаваше, че материята в нейната твърдост е повече от постоянен и усърден тъкач на безсмислие и на живот между труд и болести. То не допускаше разширение на границите си и се самосъхраняваше самоотвержено и жестоко.   Краткото съзнание изобрети всичко онова, което можете да чуете за тези, които са се опитвали да го напуснат. Хората ги смятаха за луди, ненормални, загубили ума си, тикваха ги в лудници, тъпчеха ги с лекарства и ги изолираха по всякакви възможни начини. Краткото съзнание бдеше някой да не премине границите му и отлично знаеше защо постъпва по този начин.
   Извън неговите граници се намираха и сияеха нови светове, в които то нямаше да оцелее по никакъв начин, с неговата твърда материя, скука и страхове. Но от известно време, може би това бе започнало от петдесетте години на XX век, краткото съзнание все повече бе стеснявано и нещо започна да влияе и променя, макар и на микрони, категоричността на границите му.
   Ако трябваше тази едва забележима промяна да бъде назована по някакъв начин, тя се вклиняваше в значението на двете думи: началото на края.

image

Артър Ленгли - "Армагедон 2"





Гласувай:
57



1. анонимен - браво
09.09.2013 12:46
Браво много добър пост,наистина много хора са със затворено съзнание!!!
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1. rozzata
09.09.2013 12:48
:) Привет !
Преди известно време точно по този повод ми дойде следното : Няма нищо по-ограничено от ограничения ум, който си мисли, че е свободен ...
цитирай
3. batogo - !!!:)))
09.09.2013 13:33
Свободата е естественото състояние на духа и само ум, който следва духа е свободен... Поздрав!
цитирай
4. universalnite000 - ре 3. batogo
09.09.2013 13:50
:) Привет !
Благодаря за коментара с напомнянето , от своя страна и аз ще споделя нещо. Милиони хора виждат НЛО-та, хиляди влизат в контакт с извънземни. Сериозни източници на информация показват, че САЩ работи съвместно със сивите за създаването на военни ( и какво още ? ) технологии. Броят на контактьори с различни ефирни същества, не винаги приятелски настроени към нас, нараства не с дни, а с часове. Ефективността на биоенергетичните методи на лечение вече е призната дори от СЗО. От свете страни на "линията" се развиват чисто научно регистрирани контакти с душите на мъртвите. Хиляди "пътуващи" в стил "Монро" обективно проучват "ефирния свят" и пишат доклади за него. И всичко изброено по-горе, както и много други неща не просто казват , а направо крещят за това, че явленията, които излизат извън рамките на утвърдени научни знания е необходимо да се изучават из целия свят. Само тогава тази цивилизация ще има шанс за "спасение" и развитие. Когато къщата гори, ние трябва първо да потушим пожара, а не да продължаваме заниманието с ежедневните неща, колкото и необходими да ни изглеждат !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3813354
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )