Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2014 14:25 - Психотронната матрица - вълнови характеристики на високите здания
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 6198 Коментари: 3 Гласове:
69


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   ПРЕДИСТОРИЯ

   Още в древни времена е съществувало знанието за това как да се повлияе на ума на човека с помощта на архитектурните структури. Готическите катедрали от Средновековието са отличен пример за такава конструкция. Единствено дори с вида си - назъбен силует на гаргойли с ужасни изображения на ада и висока надморска височина те потискат човека. А органната музика и хоровото пеене заедно с камбаната резонират с формата на сградата, за да създават мощни вибрации на инфразвукови честота, която може да причини у човек страхове или прекалена депресия.

image


   Както е известно, всяко вещество е проводник на електромагнитни вълни, независимо дали са морски вълни, звук, светлина или електросигнал. Човекът съдържа практически всички химични елементи - злато, калций и вода и заради това е проводник на почти всички видове електромагнитни вълни и ритмите на тялото му съответстват на естествените ритми на Земята - средно 7.83 херца, и всяка промяна на общото електромагнитно поле води до съответна човешка реакция, независимо дали е от слънчевата светлина или скрито в инфразвука съобщение.
   Модерният ръст на технологиите за зомбиране доведе до изграждането на сгради, в които много често се използват скрити от хората пси технологии от невероятно високо ниво . Още след войната в Съветския съюз започнаха да се създават многофамилни жилищни комплекси, оборудвани с централизирани водопроводи, електричество и радио.

image

   Централизацията на комуникационните мрежи означава, че центърът има пълен монопол върху доставките на енергийни ресурси и възможността за въвеждане в нея на необходимите химически и вълнови характеристики. Особено внимание може да се обърне на радиото и телефона, за които е известно, че сега могат да се използват като средство за подслушване. Дори обикновена ел. мрежа е с възможност за пренасяне на електромагнитни честотни ефекти върху човешкото тяло или като носител на модулиран сигнал за влияние на подсъзнателно ниво.
   Радиото и телевизията са аналог на по-съвременната безжична комуникация, тъй както получавания и предавания сигнал покрива голяма площ и е в състояние да осигури незабележимо за човека въздействие, за разлика от светлината и звука по телевизията.

   Започвайки с общинските апартаменти са били тествани методи за влияние върху психиката на базата на концентрацията на хора в тесен обхват. В края на краищата, когато хората са много, те упражняват един върху друг влияние и в резултат на резонанса е постигнато идеологическо единодушие, което увеличава силата на вибрационната честота. В такъв случай къщата започва да резонира с "общата идея" и честотата, възпроизводима от нея се разпростира за цялата област. Най-малко това може да бъде инфразвукова вълна с честота от 2 Hz, причиняваща депресия у хората, което ги прави податливи на внушение.

   СЪВРЕМЕННО СТРОИТЕЛСТВО

   Строителството на бетонни сгради, което започнало по-късно позволило да приложат на практика принципа на създаване на огромни пси генератори, населени с хора. Значителната концентрация на хора в сравнително малко пространство позволява да се концентрира върху тях, без разсейване мощен радиосигнал и ефекта на резонанса настройва цялата сграда на определена честота. В същото време развитието на индивидуалната комуникация и централизираните съобщителни мрежи позволява да се моделира вълновата среда на един сегмент независимо дали е офис или апартамент.
   Прилагането в строителството на материали с висока плътност като метал и бетон обезпечава висока проводимост на флуктуациите, а инертността на тежките материали позволила използването на технология за съхранение на енергия, когато зададената честота се запазва за дълго време, като звъна на стъклото. В същото време, бетонът и металът създават ефект на радиоекран, ограничаващ човешкото биополе от външни фактори като слънчевата радиация и ритмите на биосферата, като по този начин го карат да резонира с вътрешния електромагнитен фон.

image

   "Кубизмът" в архитектурата на къщите е оправдан не само с улеснение на строителите, но също така и с принципите на отражение на електромагнитните вълни, подобно на тези, които са заложени в огледалото на радара или в големите пирамиди и е трябвало да даде посока на вълните. Сградите с извити форми са с по-сложен и ефективен дизайн и замислен също с цел да се направляват вълните .
   Най-интересното е, че в резултат на електромагнитните вибрации на сградата се формира статично електричество, което се кондензира в най-фините елементи на сградата, а декоративните елементи на покрива, често наподобяващи пирамида или антена събират у себе си най-мощен заряд. Зарядът на статичното електричество, събрано върху кулата на сградата йонизира въздуха и по този начин, заедно с топлия въздух се изпраща в йоносферата, образувайки един вид невидима мълния, излизаща от гръмоотвода в небето, работейки по толкова сходен начин с антени от типа на комплекса HAARP.

    ПЕРСПЕКТИВИ

   Естествено, ефектът оказан от една сграда на земната йоносфера няма да доведе до забележима реакция или реакции, но в мащаба на големи градове са налице значителни електромагнитни потоци на определена честота, които имат огромно въздействие върху общия ритъм на планетата и могат да доведат до значителни промени в околната среда, а не само върху човешката умствената дейност .

image

   При темпа на растеж на модерното строителство в големите градове за в бъдеще е възможно да се организира такава сила на електромагнитния поток, че контролът над времето и земетресенията да изглежда детска игра. Глобалното въздействие на електромагнитното поле на земята чрез изгаряне на ресурси ще му даде такъв мощен заряд, че това ще се отрази на взаимодействието на магнитните полета на земята и други небесни тела, което от своя страна, може буквално промени орбитата на планетата. 
   Заедно със слънчевия прус от изкуствено създадени облаци и космически технологии - сателитните комуникации, транслиращи определена честота и метални отломки в орбита, формиращи външен радиоекран от слънчевата радиация ние имаме техногенна цивилизация, чиито усилия са насочени към постигането на цели от космически мащаби. 
   С други думи, влизането в резонанс със средната честота на планетата от 7.83 Hz просто позволява да се поеме контрола над планетарното тяло и да се въздейства и върху други планети в Слънчевата система.

    По материали от Интернет 



Гласувай:
70


Вълнообразно


1. vlajniochi - Още от древни времена архитекту...
29.01.2014 15:10
Още от древни времена архитектурата е строена с определена цел. През средновековието така богати на орнаменти и остри форми архитектурата е имала за цел със своите красиви, и богато украсени катедрали да се извиси до божественото с високите си кули. Смятало се, че колко по-висока е катедралата толкова по-близо е до бога. Украсата и е изпълнена със страшни демонични същества, която цели да плаши и внушава страх. С течение на времето архитектурните особености се променят като визия, но целта е същата. Потисничество и внушение. Градските условия са така тежки и смазващи с големите си сгради като те потискат и задушават. Чувстваш умора и отпадналост. Не случайно и в големите градове хората са по-изнервени и болни. Чувстваш се затворен като под похлупак далече от природата и силата, с което те зарежда. Благодаря за интересния пост :)
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1. vlajniochi
29.01.2014 15:19
:) Привет !
Съгласен съм с твоите изводи . Не е случайно, че самата индустриализация акцентира върху концентрацията на много хора в градовете - така и контролът върху тях става по-завършен .... Писал съм по този проблем и в стар постинг . Поздрави !
цитирай
3. kostadin - Защо ли ги строят такива?
29.01.2014 15:26
Сигурно по нареждане на извънземните
Ултразвука от камбаните убива микробите.
По тази причина по време на чума камбаните са биели непрекъснато
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3802524
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )