Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2014 09:42 - Човеци с калцирана епифиза са стадо, а пастирите чакат да ги изберете ПАК!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 2944 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.10.2014 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Или защо ни блъскат с флоур?

image

Първо - за

Шестата чакра или епифизата,
т.н. пинеална жлеза (Pineal gland), която е с форма на шишарка и се намира малко над хипофизата (Pituitary gland) или ощеТретото око:

Third Eye - Pineal Gland


image 


Още когато физиологичната функция на епифизната жлеза е била неизвестна, то от векове мистични традиции и езотерични школи отдавна са знаели, че тази област в средата на мозъка, е свързващото звено между физическите и духовните светове. Смятан за най-мощният и най-висш източник на ефирна енергия на разположение на хората, епифизната жлеза винаги е била важна за опознаване на свръхестествени сили.

Развитие на психически таланти е тясно свързан с този орган на висшата ни визия.
Третото око контролира различни био-ритми на организма. Тя/То работи в хармония с хипоталамуса, жлезата, която ни посочва жажда, глад, сексуално желание на организма и е биологичния часовник, който определя нашия процес на стареене.

В миналото са открили, че има своята функция като физическо око, което може да види отвъд време-пространството, и е смятано за мистерия, свързана с суеверието и мистицизма.

Днес тя е свързана с Шестата чакра (Third Eye Pineal).

image
Chakras - Spiraling Wheels or Cones of Energy

 

7-те Чакри - спираловидни колела или шишарки на енергия

image

Става въпрос за окото, нулевата точка, където се фокусира вашето съзнание и доверие в това, което виждатеБеше доказано, че третото око е с обектив, който се отваря, за да видите зад физическата реалност. При третото око, когато то/тя се отваря може се чувства едно налягане в основата на мозъка. Ние всички искаме да бъдем по-психически и с увеличаване на връзката с другата страна, което е нашето съзнание чрез холограма, коато се затваря, а душите ни се връщат към светлината.
Т.е. Ние искаме
да ни се даде възможност и най-вече да се разбере отвъд физическото. Медитация, визуализация, йога, както и всички форми
на опит и помощ, извън нашето тяло.

image

7-те Чакри - спираловидни колела или шишарки на енергия

Съществуват твърдения, че Шестата чакра или Третото око, е "устройството", с чиято помощ се осъществява връзката на човека с Божественото начало.

Според някои изследователи и независиме източници, за да бъде "затворена" тази чакра, днес масово се влага флуор в много продукти: паста за зъби, мляко, вода и т.н., което води до нейната калцификация и по този начин - блокиране на нейната функция, т.е. да ни блъскат с напоен с флоур мокър парцал.

Защо ни тъпчат с флоур ли? - С флуор от много продукти - паста за зъби, мляко, вода и т.н., което води до нейната калцификация и по този начин до блокиране на нейната функция!
Да, за епифизата, пинеалната жлеза (Pineal gland), Шестата чакра става въпрос.

Защото тя произвежда мелатонин, хормон, който влияе на модулацията на събуждане, моделите на съня и много други photoperiodic (сезонни) функции, функции на духа и тялото, на божественото в нас, на ефирна енергия между човек и Космос, на неизследваните и непознати още енергийни торсионни полета.

"Човешката епифиза е с отказан достъп до светлина директно, но подобно на "трето око" на гущера, тя показва подобрена версия на своя хормон, мелатонин, през нощта. Предизвикателството е да се разберат механизмите, които регулират синтеза и освобождаването на мелатонин. Епифизната жлеза е "окото на ума." Разчленени, епифизната на влечугото много прилича на око, с една и съща форма и тъканта. За съжаление, епифизната жлеза може да се превърне в калцифицираната жлеза от тежки метали и флуорид, който пък може да ограничи нейната биологична функция като производител на мелатонин (който регулира цикъла на съня) и може да инхибират и психически или духовни дисфункции."

1. Това горното го казвам не аз, казва го д-р Шерил Крафт, Ph.D., председател на Департамента по клетъчна и невробиология в Университета на Южна Калифорния.

2. Френският философ Рене Декарт (1596-1650) е подчертал в неговите писания, че епифизната жлеза, наричайки я седалището на душата е "част на тялото, в който душата упражнява пряко неговите функции." Той твърди, че това е център, в който душата и тялото си взаимодействали, и когато ние получаваме нашите послания от Божественото.

3. Дори Исус казва в Матей 6-22: "Светлината на тялото е окото, ако окото ти е здраво, то и цялото ти тяло ще бъде осветено."
image

Ето защо!

image

image
 Второ - за

“Всевиждащото око
Окото на Провидението (или всевиждащото око на Бог) е символ, показващ едно око често заобиколена от лъчи светлина или слава и обикновено ограден с триъгълник. Това понякога се тълкува като представляващи окото на Бог бди над човечеството (или божествено провидение).

image

В съвременната епоха, най-забележително изображение на окото е на обратната страна на Големия печат на Съединените щати, което се появява на САЩ законопроект за един долар. През 1782, Окото на Провидението е приет като част от символиката на обратната страна на Големия печат на САЩ.

На печата, Окото е заобиколен от думите Annuit Coeptis, което означава "Той одобрява нашите Начинания", както и Novus Ordo Seclorum, което означава "Нов Ред на Вековете (или Нов Световен Ред)".
Окото е разположена над една недовършена пирамида с тринадесет стъпки, представляващи оригиналните тринайсет държави и бъдещото развитие на страната. Най-ниското ниво на пирамидата показва 1776 година в римски цифри. Комбинираният Изводът е, че окото, или Бог, благоприятства просперитета на САЩ.
 
Големия печат на Съединените щати, което се появява в САЩ със законопроект за един долар.

image 

Ето защо не трябва да имате Шеста чакра!
Трето -
пастирите чакат да ги изберете ПАК!

 Ме-е-е-е ...


Му-у-у-у...

image

image
Те ... не трябва да имат Шеста чакра..., вероятно обяснява агент Буда на съпастирите


Купуването и продаването
на гласове
Ме-е-е-е и Му-у-у-у е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6501086
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!