Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2011 11:22 - Доброволците на Светлината
Автор: universalnite000 Категория: Технологии   
Прочетен: 26971 Коментари: 94 Гласове:
73

Последна промяна: 05.01.2011 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    През годините на "бейби бум" след последната Световна война е имало масово прераждане на души на доброволци.
    Някои от тях били дошли по-рано, а други пристигнали през 40-те години. Напливът на "доброволчески бебета", родени през тези следвоенни години бил от всички онези, които били избрани да проправят пътя на трансформацията и промяната.

   Преродилите се доброволци, които живеят в това време ( не само следвоенните бебета ) са тук, за да изиграят ролята си за промяна на човешкото съзнание чрез връщането му към естественото състояние на любов, мир, състрадателност и мъдрост. Задачата на доброволците е да помогнат на планетата да се излекува, да премахнат доминацията на Илюминати и да разчистят пътя пред днешните бебета и малки деца, които да създадат един нов свят, в който дисбалансираното съзнание няма да им създава проблеми. Доброволците получават подкрепа от огромна мрежа високо развити същества от други честоти и от извънземни, които искат да освободят планетата от онези, които имат съвсем различни цели спрямо човешката раса. Това  е време на избор. Доброволците са активни в изпълнението на 3 основни задачи :
    1) Да повишат човешкото съзнание, като предават информация, която отваря умовете и помага на хората да си спомнят онова, което дълбоко в себе си вече знаят за естеството на живота, Сътворението и протичащата трансформация в момента. Това им помага да влязат в синхрон отново със своя Висш Аз и да проникнат до вечните си знания.
    2) Да поправят енергийната мрежа и да подготвят изключената от времето на Атлантида система за приближаващия момент, в който тя ще замени временната система, действаща от хиляди години. Това включва реактивация на хармоничните ключове, които ще отключат онези невероятно силни енергии, които са били изключени в края на Атлантида, както е описано символично в легендите за крал Артур.
    3) Да насочат към Земята енергии, които ще балансират силното отрицателно доминиране в нейната енергийна мрежа, причинено от цялата негативност, генерирана от болката, конфликтите и страданията, съпътствали човешката история.

   През 60-те години много хора, особено младите се настройват на вълната на носещите промяна енергии и това е известно като период на име "силата на цветята". Енергията е съзнание, а енергиите носят информация и познание, които вдъхновяват ценностите, скрити зад явлението от 60-те години. Ако се вслушате в музиката в стил "силата на цветята" и в протестните песни от онова време, ще чуете темите на вибрациите - добро, зло ; на променящите се вибрации - любов за всички ; и на времето, което променят. И трите отразяват познанието за онова, което става през онзи период на велико пробуждане на човечеството. През 70-те и 80-те години, докато Илюминати дърпаха в друга посока и се опитваха да разрушат този начин на мислене, имаше повишаване на съзнанието по отношение на природата, засилване на движенията на природозащитниците, на вегетарианството и експлозиите от човешко милосърдие като "Жив щит". През 90-те години започна масовото публикуване на литература , която осветли както плановете на Илюминати, така и припомни на хората за тяхната вечна духовна същност. Сега, вече в 21-ви век, докато навлизаме все по-навътре в промяната, идва времето да се събудим, като ребалансирането на енергийното поле на Земята ни помага отново да се свържем с нашите висши нива и да станем "едно цяло" с тях.
    Непрекъснато срещам хора, които внезапно са се пробудили и са започнали да виждат света в нова светлина. Те не могат да разберат защо преди не са могли да видят онова, което сега е очебийно за тях. Но причината е проста. По-рано в живота си те са действали предимно и единствено чрез съзнателното ниво, онази част от нас, която е подложена на големите ограничения на физическото тяло. То може и да е, и в повечето случаи е програмирано от съобщенията, които непрекъснато получава чрез очите и ушите в този контролиран от дисбаланса свят и ние можем да повярваме на някои нелепости. Когато отново се свържем с всички нива, нашите възприятия отразяват напътствието на нашата по-висша мъдрост и разбиране, и ние виждаме в какъв побъркан свят живеем. Когато се осъществи това повторно свързване, то може да заприлича на преливане на язовирна стена, докато познанието и информацията прииждат в съзнателното ниво. Това може да е травмиращо време, през което вие ще се питате какво става с вас и вашия живот.

   Книгите на тази тема, разговорите, интервютата в медиите, дискусиите с приятели и насочването на енергии, всичко това помага за събуждането на хората и за повишение честотата на енергийното поле. Пробуждането е предизвикано до голяма степен от енергийните промени в нефизическите нива. Но думите, написани или изречени, са също енергия и те могат да бъдат изключително силни за достигането на информацията до съзнателното ниво, за да се предизвика дисбаланса и неговото програмиране. С всеки човек, който променя своя начин на мислене, ние правим още една крачка към онзи момент, когато силата на това разбиране ще бъде достатъчно голяма в колективния ум на човечеството, за да бъде на разположение на всеки, както е при "синдрома на 100-те маймуни". Най-силно предизвикателство срещу дисбаланса може да се отправи именно чрез колективния ум. Вярвам, че ние се приближаваме към тази "маса", когато колективният ум започва да действа като източник на положително, а не на отрицателно влияние върху нас, "индивидите", които сме свързани с него. Когато това стане, ще видим хората да се променят със скорост, която трудно може да се опише.
    Аз обаче не внушавам, че това време на промяна ще е лесно за когото и да е. Тези, които са дошли тук, за да спомагат за трансформацията, често са били "тествани" до предела на своята издръжливост, особено на емоционално ниво. Това е с цел да даде воля на цялата им вътрешна емоционална и душевна сила и кураж. Сега е моментът, в който всичко преживяно в предишни физически животи трябва да бъде призовано на помощ, защото дисбалансираното съзнание и неговите проявления чрез икономическите, политическите, военните и промишлените структури няма да си отидат тихомълком. Но не се страхувайте, то ще си отиде. Вече е на път. Пробуждащите се хора се оказват скарани с обществото, в което живеят, а някои дори със собствените роднини. С разширяването на тяхното съзнание те достигат до по-високи нива на познание, мъдрост и разбиране. Онези, които имат смелостта открито да дадат израз на чувствата си, предизвикват конвенционалното мислене и поведение от почти всеки вид. Те са наричани единствено с имена като "смахнати" или "опасни" от онези, които са все още хипнотизирани от втълпените програми. Дисбалансираното съзнание работи упорито за уронване на престижа им, точно както е правело преди 2000 години и в много други случаи от историята. Но то няма да успее.




Гласувай:
73



1. ferdi - !!! :)
05.01.2011 11:51
Прекрасен постинг! Поздравления Нео :)
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1. ferdi
05.01.2011 11:54
:) Благодаря, считай , че и ти си от тези , за които съм го подготвил !
цитирай
3. savremennik - Моите поздравления, universal...
05.01.2011 12:07
Моите поздравления , universalnite000 . С това разяснение , което правиш тук ми помогна да разбера някои явления , които не можех да съотнеса към познатото .
цитирай
4. zahariada - Поздрав,приятелю!
05.01.2011 12:10
Чел съм доста за този период. Само ще допълня, че е имало едно вътрешно убеждение, да не натрупат грехове, които ще изкупуват следващи поколения. Такова самосъзнание днес не може да се срещне. Пращам ти един линк, защото не мога да прехвърля видеото. Хубав ден!
http://www.newfresh.name/news/vykhod_iz_tela_za_tri_dnja/2011-01-04-51
цитирай
5. universalnite000 - Ре 3. savremennik
05.01.2011 12:14
:) Благодаря , това е и моята цел с тези постинги , мога само да се радвам, че съм помогнал на другите !
цитирай
6. universalnite000 - Ре 4. zahariada
05.01.2011 12:17
:) Винаги съм радостен от твоите визити, приятелю ! Благодаря ти за хубавото допълнение, за съжаление си орав, че не може да се качи към постинга . Все пак ще копна презентацията към него , която е на руски : Для кого видесеминар:

- Для тех, кто хочет научиться выходу из тела и осознанным сновидениям;
- Для тех, кто терпеть не может пустые разговоры и теории;
- Для тех, кому нужна реальная практика и только практика;
- Для тех, кто хочет открыть для себя новый мир;

Что даст видеосеминар:

- Эволюционный переход на новый уровень бытия;
- Ещё один мир, еще более чёткий и безграничный;
- Умение выходить из тела и знание как это правильно делать;
- Умение управлять внетелесным опытом и всеми его составляющими;
- Возможность путешествовать по Земле, Вселенной и времени;
- Доступ к получению необходимой информации;
- Абсолютно новый и потрясающий способ самолечения;
- Возможность снова видеть и общаться с умершими;
- Овладение самой мощной экстрасенсорной технологией;
- И мн. др.

Да си пожелаем взаимно успешно продължение по пътя :)
цитирай
7. galatceq - Tочно такова четиво имах нужда да ...
05.01.2011 12:20
Tочно такова четиво имах нужда да прочета днес , безкрайно мерси :) ;)
цитирай
8. universalnite000 - Ре 7. galatceq
05.01.2011 12:25
:) Време беше - гласях се за този постинг и ето го реализиран . Поздрави :)
цитирай
9. galatceq - :) Време беше - гласях се за този п...
05.01.2011 12:40
universalnite000 написа:
:) Време беше - гласях се за този постинг и ето го реализиран . Поздрави :)

Нямаш идея само колко ми освежи съзнанието това твое припомняне .
Основната цел при насочването навътре, е точно осветяването на всичко това, което е в сянка – да започнем ясно да осъзнаваме протичащите там процеси. А основната причина за появата на подсъзнанието е нашата идентификация, т.е. представата ни за себе си, за какво се мислим. Това, че допускаме съществуването на многомерното пространство и възможността да имаме и други тела освен материалното, съвсем не е достатъчно, това е само блед, мимолетен отблясък в тъмнината. За да се получи действителен ефект, не трябва да изключваме другите си тела от съзнанието си и да наблюдаваме постоянно процесите протичащи там.
И от мен да има малко участие ;)
цитирай
10. universalnite000 - Ре 9. galatceq
05.01.2011 13:13
:) И твоето припомняне е отлично . Промяната тече на всички нива !
цитирай
11. savremennik - Обичай света като самия себе си;...
05.01.2011 13:28
Обичай света като самия себе си;
тогава наистина ще можеш
да се грижиш за всичко.

Дао дъ Дзин
цитирай
12. universalnite000 - Ре 11. savremennik
05.01.2011 13:36
:) Много добро попадение от чудесната "Дао дъ Дзин" . Звучи напълно на място .
цитирай
13. анонимен - Възможно ли е всичко това което е да ...
05.01.2011 14:00
Възможно ли е всичко това което е да не е...
цитирай
14. анонимен - !!!
05.01.2011 14:02
mnogo zapleteno mi se struva ve4e...i ako tova e taka-e kak to4no sega zapo4vame da razbirame tezi ne6ta???za6to prirodata ni e napravila nesuvur6enni i trqbva nie sami da se usavar6enstvame, a posle da ni sortirat?
цитирай
15. universalnite000 - Ре 13. анонимен
05.01.2011 14:08
.... Не е нужно да приемаш на сляпо всичко, а да го провериш на усет ;)
цитирай
16. universalnite000 - Ре 14. анонимен
05.01.2011 14:20
Като отговор на въпроса смятам този пасаж : Непрекъснато срещам хора, които внезапно са се пробудили и са започнали да виждат света в нова светлина. Те не могат да разберат защо преди не са могли да видят онова, което сега е очебийно за тях. Но причината е проста. По-рано в живота си те са действали предимно и единствено чрез съзнателното ниво, онази част от нас, която е подложена на големите ограничения на физическото тяло. То може и да е, и в повечето случаи е програмирано от съобщенията, които непрекъснато получава чрез очите и ушите в този контролиран от дисбаланса свят и ние можем да повярваме на някои нелепости. Когато отново се свържем с всички нива, нашите възприятия отразяват напътствието на нашата по-висша мъдрост и разбиране, и ние виждаме в какъв побъркан свят живеем.
цитирай
17. milady - xubavo....nasar4itelnooo...
05.01.2011 14:23
Samo iskaitei tarsete...i 6e namerite.!!!! 4udesen svej dush..Mersy !!! S uvajenie--JULIA:)
цитирай
18. universalnite000 - Ре 17. milady
05.01.2011 14:26
:) На място казано - търсете и ще намерите ! Благодаря ти, всичко най-хубаво и за теб , JULIA !
цитирай
19. magicktarot - Поздравления за постинга!:) Но Илюминатите...
05.01.2011 14:49
много ми е интересно защо обвиняват тези Просветени за всички беди на света, а едновременно с това, цитирам " Задачата на доброволците е да помогнат на планетата да се излекува, да премахнат доминацията на Илюминати и да разчистят пътя пред днешните бебета и малки деца, които да създадат един нов свят..." - се използват термини, които се твърди, че са целта и на т.нар. илюминати - да създадат един нов свят /НовСветовенРед/. Запозната съм доста обстойно с въпроса за илюминатите и задължително свързаната с тях теория за световната конспирация, от много години издирвам всякакви материали и т.н., но засега не познавам нито един илюминат - нито лично, нито от медиите... Те май са нещо като Баба Яга - всеки я знае, но никой не я е виждал:) Освен това, много източници твърдят, че илюминатите са причината за развитието на света към доброто, за което говориш в постинга. Илюминатите дали се прераждат тук на земята и те част от Бога ли са, от който е част всичко Сътворено?:)
цитирай
20. universalnite000 - Ре 19. magicktarot
05.01.2011 14:54
:) Може масово никой да не ги е виждал, но това значи ли, че ги няма ? Относно техните планове ти препоръчвам следното : http://www.imadrugpat.org/silentweapon/SilentWeapons.html
цитирай
21. анонимен - Виждам, че се работи здраво за онази ...
05.01.2011 14:58
Виждам, че се работи здраво за онази трансформация, която още не подлежи на класификация . Думите са форми, но трябва практика . Аз може да съм един луд, но може и да съм сталкер :)
цитирай
22. universalnite000 - Ре 21. анонимен
05.01.2011 15:02
;) Работело се е , работи се и продължава да се работи , сталкер !
цитирай
23. magicktarot - 20. universalnite000 - Ре 19. magicktarot
05.01.2011 15:15
Подаденият сайт не ми се отваря. Все пак от над 20 години издирвам информация на различни езици за "феномена" и знам за планове и непланове:) Без да влагам нищо лично, защото признавам правото на избор на всеки и не смятам, че ако изборът е различен от моя, то той е по-лош, ще допълня, че едно от безсмислените неща, с които съм се срещала е да спориш с фен на теорията за конспирациите. Тази теория така неотклонно и неумолимо се вгражда в мозъка, че е ужасно трудно да се изкорени. Дано когато дойде Новия свят хората, които е подчинила, да се освободят най-сетне.:) С това не искам да те засегна, ти си ми много симпатичен и си точно мой тип, така че, ако звуча рязко, моля за извинение!

Ти не ми отговори на въпроса: Илюминатите дали се прераждат тук на земята и те част от Бога ли са, от който е част всичко Сътворено?:)
цитирай
24. universalnite000 - Ре 23. magicktarot
05.01.2011 15:19
:) Ок, първо отговарям на въпроса , после ще копна нещо от неотварящия се сайт - за справка .
Илюминати от по-ниските нива се прераждат , но истинските Илюминати - те са с извънземен произход и от това , което знам , могат да преминават през интер-честотите и не се прераждат като земните хора . Всъщност пак те доста са изкривили универсалното разбиране за кармата чрез някои от източните религии .
цитирай
25. universalnite000 - А това е обещаното от линка, който не се отваря :
05.01.2011 15:20
Таблица на стратегиите

Основна стратегия:
отвличане на вниманието

Опитът е доказал, че най-простият метод за гарантиране ефективността на тихите оръжия и засилване контрола над обществото е то да се държи в неведение по отношение основните принципи на системата, като в същото време вниманието на хората се отвлича с маловажни неща и се създава объркване и дезорганизация.

Това се постига по следния начин:

1. Отвличане на вниманието на хората от истинските проблеми; потискане на умствената им дейност; въвеждане на некачествени учебни програми по математика, логика, икономика и инженерни дисциплини; обезсърчаване на техническото творчество.

2. Експлоатиране на емоциите на хората, усилване на склонността им да си угаждат, да задоволяват своите физически и емоционални желания (на ниво първична сигнална система). Тази цел се постига чрез:

а) непрестанни емоционални атаки и насилие (психически терор) посредством масирана пропаганда на секс, насилие и войни в медиите — особено по телевизията и в пресата.

б) задоволяване на първичните им желания в излишък, задръствайки ума с храна-боклук и лишавайки хората от истинската духовна храна, от която те имат нужда.

3.Пренаписване на историята и законите, атакувайки широко известни факти и изконни ценности и втълпявайки на хората твърдения в противоречие с общоприетото до този момент. По този начин се атакува здравия разум — вместо да се концентрират върху истинските проблеми в търсене на изход, мисълта им се насочва към изкуствено изфабрикувани външни приоритети.

Този механизъм на психическа агресия блокира способността на хората да разсъждават трезво и предотвратява евентуалното разкриване на “тихите оръжия” и технологията за автоматизиране на обществото.

Основното правило е, че от хаоса се извличат дивиденти — колкото по-голяма обърканост цари сред населението, толкова по-голяма изгода могат да получат управляващите от създадената ситуация. Следователно, най-добрата стратегия е да се създават проблеми и след това да се предлага решение.

Обобщение

Медии:

Да се отвлича вниманието на възрастното население от истинските социални проблеми и да се насочва към маловажни въпроси.

Училища:

Да се гарантира на младежта липса на адекватно образование по математика, икономика, право, история.

Развлечения:

Те трябва да бъдат на ниво като за шестгодишни деца.

Работа:

Хората трябва да бъдат постоянно заети за да нямат никакво време да мислят; те трябва да се превърнат в животни, в работен добитък.
цитирай
26. анонимен - никне туй що е посято
05.01.2011 15:23
кои са сеячите
кои са плевелите
и в какво ще се превърне полето ако ги няма плевелите
цитирай
27. universalnite000 - Ре 26. анонимен
05.01.2011 15:31
В този ред на мисли - а какво става с културите, ако плевелите се размножат прекалено ? ;)
цитирай
28. анонимен - в този ред на мисли
05.01.2011 15:34
някои плевели стават култури
а някои култури плевели
както е било и ще бъде
цитирай
29. magicktarot - 24. universalnite000 - Ре 23. magicktarot
05.01.2011 15:35
Мерси за отговора. За линка - това съм го чела стотици пъти - то е просто описание на обществото и механизмите, които се прилагат, за да се управлява и то само един вид механизми - тенденциозно само лошите /но пък не може само добро, в дуалния материален свят е добре да има баланс между "добро и зло"/. Не знам ти колко хора си управлявал, но да се ръководи например цяла държава не е много лесно. Много хора не могат да ръководят и управляват дори само себе си, та какво остава...

По отношение на отговора ти - за Бог има ли значение земен или извънземен? Хората, които се прераждат тук, на Земята, и за които казваш, че са Доброволци на Светлината - те от Земята ли са? Изобщо - душите /духовете/ принадлежат ли към определена материална планета? И за какво им е на такива Висши същности /Висшите т.нар илюминати/, които са извън Бог, да се занимават с малката Земя? Те това могат да го правят с всички, подобни на Земята планети, във всички Вселени /щом могат да минават свободно през различните честоти /или измерения/.
цитирай
30. universalnite000 - Ре 28. анонимен
05.01.2011 15:35
:) Добре , ще видим ...
цитирай
31. анонимен - Не че нещо, ама това, което става ...
05.01.2011 15:36
Не че нещо, ама това, което става през 60-те, е дирижирано от Едуард Бернез, който едва ли може да се нарече "доброволец на светлината". Ако се поразровите, ще видите, че това е един от злите гении на ХХ в.
цитирай
32. universalnite000 - Ре 29. magicktarot
05.01.2011 15:39
Да - управлявал съм, но в минала инкарнация , знам какво е ;) Но това тук е съвсем изпуснато .... както и да е .
Питаш за Бог ? Но нека първо уточним какво е Бог - Силата, която наричаме "Бог" , не е онзи приятел с брадата, седнал на трона си . Тя е Единното Съзнание, което е сътворението: стената , небето , водата , ти , аз - всичко е "Бог". Всички ние сме капчици в океана на съзнанието. Ти си аз и аз съм ти. Ние сме едни други, всички аспекти на едно и също цяло, част от един и същ безкраен поток от енергия. Видимите разлики между нас са илюзия.
При това положение отговорът на въпроса ти си идва съвсем естествено .
По втората част от питането - http://universalnite000.blog.bg/drugi/2009/10/02/planetata-sled-kraia-na-atlantida.408252 и http://universalnite000.blog.bg/drugi/2009/10/03/za-izvynzemnite-sled-kraia-na-atlantida.408779
цитирай
33. анонимен - ще го видиш ти
05.01.2011 15:40
аз вече съм изкупил троскота на зелено
цитирай
34. universalnite000 - Ре 31. анонимен
05.01.2011 15:42
Е и ? Това, че нещо положително в същността си е било манипулирано от някой с нечисти намерения го е имало винаги .
цитирай
35. анонимен - бонус инфо
05.01.2011 15:42
през следващия цикъл много ще се търси татула
цитирай
36. universalnite000 - Ре 33. анонимен
05.01.2011 15:43
;) Ок, дано не е било напразно изкупуването
цитирай
37. анонимен - пич, мислиш еднопистово
05.01.2011 15:47
малко след като го купих го продадох с малък положителен марж,реинвестирах в земя а с печалбата засях татул.

кой притежава земята, пич това е основното
цитирай
38. universalnite000 - Ре 37. анонимен
05.01.2011 15:49
Съжалявам, симпатяго анонимен , но съм от съседната пряка .
цитирай
39. magicktarot - 32. universalnite000 - Ре 29. magicktarot
05.01.2011 15:51
:)))) По-късно ще прочета цитирания ти постинг, само ще вметна, че съм много учудена, че си мислиш, че възприемам Бог като добродушен белобрад дядо:))))) И моите виждания за него се покриват с твоите, имай предвид.

"Питаш за Бог ? Но нека първо уточним какво е Бог - Силата, която наричаме "Бог" , не е онзи приятел с брадата, седнал на трона си . Тя е Единното Съзнание, което е сътворението: стената , небето , водата , ти , аз - всичко е "Бог". Всички ние сме капчици в океана на съзнанието. Ти си аз и аз съм ти. Ние сме едни други, всички аспекти на едно и също цяло, част от един и същ безкраен поток от енергия. Видимите разлики между нас са илюзия."

От този отговор излиза ли, че и т.нар. илюминати са част от нас? :) Чао засега:)
цитирай
40. universalnite000 - Ре 39. magicktarot
05.01.2011 15:56
:) Не, не съм казал това, само уточнявам за протокола .
Да, част от нас са - спомни си за холографския модел на Вселената ;)
цитирай
41. анонимен - не съжалявай за нищо
05.01.2011 16:05
няма как всички да сме плевели
пък и на теб ти харесва да си мислиш че си полезен
хайде със здраве ,че трябва да сменя памперса на детето
цитирай
42. universalnite000 - Ре 41. анонимен
05.01.2011 16:08
:) Благодаря за вниманието , анонимен !
цитирай
43. sezoni - universalnite000
05.01.2011 17:01
Просветлението се отнася за много аспекти и в повечето случаи е за дезинформация , твоята информация достоверна ли е за всичко което казваш ?
цитирай
44. universalnite000 - Ре 43. sezoni
05.01.2011 17:05
Ти собствено как я усети ? Аз винаги изнасям лично проверена информация .
цитирай
45. sezoni - Принципно ...
05.01.2011 17:11
не приемам информацията за достоверна докато не я проверя , както и ти . Когато търсиш истината за нещо трябва да имаш и начини за да можеш да разбереш , какви са твоите начини да разбираш кое е истинско и кое фалшиво ?
цитирай
46. universalnite000 - Ре 45. sezoni
05.01.2011 17:13
Добре правиш . Аз я проверявам с медитация - в зависимост от усета през сърдечната чакра - там е лакмуса . Нали прочете , че не може да се има доверие само на очи и уши ?
цитирай
47. sezoni - Усещането ...
05.01.2011 17:14
е противоречиво
цитирай
48. universalnite000 - Ре 47. sezoni
05.01.2011 17:15
А медитираш ли редовно ? Нали знаеш, че като не поддържаш нещо , то престава да ти служи нормално ?
цитирай
49. sezoni - Каква ...
05.01.2011 17:16
е точно медитацията ?
цитирай
50. universalnite000 - Ре 49. sezoni
05.01.2011 17:17
При положение, че ме питаш това, трябва на свой ред да задам въпроса : активирала ли си някога чакрите си ? За да знам къде си стигнала ....
цитирай
51. sezoni - Предпочитам ...
05.01.2011 17:20
съзнателно да подреждам мисълта си , за да мога правилно да разсъждавам , докато при медитацията мислите се реят безконтролно и в този случай няма никакво смислено подреждане на мисълта , по точно е като в състояние на ненормалност при медитацията
цитирай
52. universalnite000 - Ре 51. sezoni
05.01.2011 17:21
Твое право е . Но тогава няма как да разбереш какво искам да ти кажа за моя начин на проверка . При медитацията няма само реене , има и концентрация .
цитирай
53. sezoni - ами те чакрите ми са
05.01.2011 17:22
подредени физиологично стандартно , какво по-точно имаш предвид ?
цитирай
54. universalnite000 - Ре 53. sezoni
05.01.2011 17:23
Имам предвид СЪЗНАТЕЛНА работа по тяхното активиране . Има доста източници на тази тема , при добро желание всеки може да го направи
цитирай
55. sezoni - като ...
05.01.2011 17:25
будистите ли прилагаш медитация , по-точно какъв е типа на медитацията ?
цитирай
56. universalnite000 - Ре 55. sezoni
05.01.2011 17:26
Остави ги будистите , по-добре прочети малко по въпроса за чакрите , имам материал : http://universalnite000.blog.bg/drugi/2010/12/11/informaciia-za-osnovnite-chakri.648939
цитирай
57. sezoni - моето мнение ...
05.01.2011 17:30
за медитацията е , че трябва да концентрираш съзнанието си с цел да не мислиш а да оставиш мислите ти да се реят , така казват будистите , ти какво активираш чрез съзнанието си ?
цитирай
58. universalnite000 - Ре 57. sezoni
05.01.2011 17:32
Нали ти писах вече , трябва да активираш чакрите . Прочети малко повече по въпроса и тогава нека продължим, в момента разговорът ни няма особен смисъл
цитирай
59. sezoni - съзнателно...
05.01.2011 17:36
може да активираш чакрите за да стимулираш определени фукнции на организма по отношение здравословно функциониране на организма , но в случая става въпрос за правилно функциониране на мисълта от което да има осъзнание как се постига с този тип медитация ?
цитирай
60. universalnite000 - Ре 59. sezoni
05.01.2011 17:42
Липсва ти фундамента , за да разбереш всичко това за чакрите и свързаните с тях процеси . Още веднъж ще го кажа - прочети за тях, има толкова много литература , иначе разговорът ни е напълно лишен от смисъл .
цитирай
61. sezoni - честно да ти кажа ...
05.01.2011 18:01
тия чакри не могат да изпълняват функцията да изграждат качества и интелект , могат само да стимулират органите да са максимално ефективни . Ще ми обясниш ли как точно рабираш каква е истината за нещо и как се достига висш интелект и възпитание , чрез чакрите, при условие , че за този потенциал трябва възпитание и много качествена информация , която не се предоставя от чакрите ?
цитирай
62. sezoni - мнението ми ...
05.01.2011 18:12
е , че чакрите са само механизъм какъвто е и мозъкът за еволюцията на личноста , важното в случая е ..., каква информация запаметяваме , какви критерии имаме и дали имаме нужното възпитание
цитирай
63. miaa - Здравей Нео Нула!
05.01.2011 18:52
Поздрави за интересния постинг! Предизвика размисъл!
Хубава вечер !
цитирай
64. анонимен - Много е
05.01.2011 18:57
приятно това, което чета, но нали се сещаш, че тези хора са още сред нас. Нека имат дълъг живот! Поогледай се и виж колко от тях отговарят на "високите цели" , с които са се преродили на Земята. Това беше и "бийтълс" поколението, т.е. цветята - отрицание на съществуващия стар морален и културен модел и заместването му... с нищо. Дрога до умопомрачение. А всичко това много ми прилича на безпътица. Дано има и от тези, за които пишеш ти.
Дай, Боже, на човеците да им просветне в акълите и да станат по-малко консуматори и да осмислят живота си с любов.
цитирай
65. bven - "думите, написани или изречени, са също енергия" -
05.01.2011 20:06
ето това трябва да се разбере от всички и нещата ще тръгнат по-бързо в добрата посока. Темата е много актуална, universalnite000. Привет!:)
цитирай
66. universalnite000 - Ре 63. miaa
05.01.2011 20:28
:) Привет , Миа ! Чудесно е, че съм предизвикал размисъл . Дано е за добро .
Поздрави и усмихната вечер :)
цитирай
67. universalnite000 - Ре 64. анонимен
05.01.2011 20:29
С поуките от поколението "Бийтълс" ;) , сега има и други капани по пътя . Но бъди сигурен, че има такива хора и те работят .
цитирай
68. universalnite000 - Ре 65. bven
05.01.2011 20:31
:) Привет и от мен ! Точно така - неслучайна е приказката "език мой - враг мой" . Всяка дума трябва да е премерена , аз също понякога се хващам, че не всяко мое изразяване е оптимално . Но работа по въпроса :)
цитирай
69. alexmunro - :)))) По-късно ще прочета цитир...
05.01.2011 20:55
magicktarot написа:
:)))) По-късно ще прочета цитирания ти постинг, само ще вметна, че съм много учудена, че си мислиш, че възприемам Бог като добродушен белобрад дядо:))))) И моите виждания за него се покриват с твоите, имай предвид.

"Питаш за Бог ? Но нека първо уточним какво е Бог - Силата, която наричаме "Бог" , не е онзи приятел с брадата, седнал на трона си . Тя е Единното Съзнание, което е сътворението: стената , небето , водата , ти , аз - всичко е "Бог". Всички ние сме капчици в океана на съзнанието. Ти си аз и аз съм ти. Ние сме едни други, всички аспекти на едно и също цяло, част от един и същ безкраен поток от енергия. Видимите разлики между нас са илюзия."

От този отговор излиза ли, че и т.нар. илюминати са част от нас? :) Чао засега:)


Ето няколко линка, които мисля, ще Ви заинтересуват по темата!

http://kpohoc.blogspot.com/2011/01/blog-post_05.html?spref=fb

http://kpohoc.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

http://alexmunro.blog.bg/politika/2010/08/26/adam-vaishop-i-iliuminati-pyrva-chast.596373

http://alexmunro.blog.bg/politika/2010/08/26/adam-vaishop-i-iliuminati-chast-vtora.596440

Изобщо в този блог http://kpohoc.blogspot.com/ мисля нещата ще са полезни за Вас!
цитирай
70. universalnite000 - :) Чудесна работа си свършил, пр...
05.01.2011 21:09
:) Чудесна работа си свършил , приятелю ! Още по-хубаво е, че го сподели тук , за да има по-голяма информираност .
цитирай
71. valena - Поздрав за постинга!
06.01.2011 11:16
Преди години бе невъзможно да се говори за тези неща, защото околните ги приемаха за несериозни. Фактът, че вече открито се споделя и обсъжда такава информация, показва, че все повече хора се пробуждат и разширяват съзнанието си. И колкото повече хора са наясно, че по- висшите състояния на съзнание са предпоставка за реализиране на по- добър начин на живот, толкова по- бързо ще се осъществи промяната.
цитирай
72. amrak - :)
06.01.2011 12:35
Както си я обичам тази системка, тцтц.. всяко едно звено от т.н. система има за основа и главна цел да отвлече вниманието на индивида от личната му сила. И основната залъгалга, че всички ни закърмят със системата и трябва да й се доверяваме, разчитаме на нея и тя да определя направлението на човешкия живот..
За жалост това чудо на посмешището работи с пълна 'пара' на заблудата и привържениците й са повече от близко до стотния процент от населението, което се явява нейната основа.
Не е решението да си блъска човек главата в илюзията, понеже само със заблуда ще си я напълни, нито да се противодейства на системата, понеже ще се породи опорство от нейна страна. Та, докато личната сила се отдава на системката, то тя ще си царува. Затова трябва да се породи вътрешното усещане на индивида за търсенето на истината и намирането на себе си, понеже си-та поднася фалшивата ваша идентичност, която приема за истина само матералния характер на аза.. Крачката, която индивидът ще направи е да отвлече вниманието си от оковите на външния свят и привлече вниманието си към вътрешния свят, това е, както Нео казва и много други, от тук се проверява истината, от тук е пътят и по-пряк от този път не съществува! От тук започва да се гради Новата Земя и всички, които сме инкарнирани на планетата сме ОТГОВОРНИ за този процес!

Пожелавам на всеки жител, стъпил на Майката Земя да поеме смело отговорността, която дължи спрямо себе си, спрямо това, което е всъщност!
Поздрави към Нео за постингите :)
цитирай
73. universalnite000 - Ре 71. valena
06.01.2011 14:24
:) Благодаря , и аз съм доволен, че описаното от теб положение от миналото вече е променено ! Събуждането е факт, който освен другото е част от протичащите космически процеси ( бях писал за това в постинга "Промените и Фотонния пояс" ) .
цитирай
74. universalnite000 - Ре 72. amrak
06.01.2011 14:27
И ти имаш моето голямо БЛАГОДАРЯ за хубавия коментар , който също казва много . Да си пожелаем просветлението да стига до все-повече хора .
цитирай
75. анонимен - ...
06.01.2011 18:42
''Нищо не се изплъзва от действието на Принципа на причината и следствието, но съществуват много Нива на Причиняване и човек може да използва законите на по-висшето, за да надмогне законите на по-нисшето.
Мъдрите служат върху висшето, но управляват върху несшето.Те се подчиняват на законите, идващи над тях, върху собственото им ниво, а тези под тях те управляват и им дават нареждания.И все пак, правейки го, представляват част от Принципа, вместо да му се противопоставят. Мъдрият се подчинява на Закона и разбирайки неговото действие, той го използва, вместо да бъде негов сляп роб.Точно както добрият плувец се обръща насам и натам, променяйки посоката по свое желание, вместо да се носи като дънер по течението, така прави и мъдрият в сравнение с обикновиния човек.И все пак той е едновременно и дънерът, и плувецът.И мъдрият, и глупакът са подчинени на Закона. Този, който разбира това, е на пътя към Майсторството."
цитирай
76. universalnite000 - Ре 75. анонимен
06.01.2011 19:16
Още нещо относно Майсторството : Ние сме на прага на една голяма промяна, когато Земята отново се присъединява към останалата част от Вселената и повишава своето съзнание до по-високо измерение на любовта и хармонията. Когато си мислиме за всички прекрасни неща, които стават в света, дори на фона на описаното от мен, помислете какъв ще бъде животът, когато това разрушение и дисхармония изчезнат. Този ден е близо. Ние ще осъзнаем истината, че човечеството не е зло или глупаво, а е любящо, интелигентно и преливащо от любов и творчески сили, на които отчаяно иска да даде израз. Понякога нещата може и да не изглеждат така, но за това си има причини , както видяхме, периодът на благоприятни възможности за дисбаланса е почти на края си.
цитирай
77. анонимен - =
06.01.2011 22:15
''Бъдете на този свят, но не от него.''
цитирай
78. universalnite000 - Ре 77. анонимен
06.01.2011 22:20
;) :)" Идеята, че съзнание и живот (и всъщност всички неща) са цялости, обгърнали
от край до край вселената, има една също толкова смайваща разтърсваща страна.
Точно както всяка част на една холограма съдържа образът на цялото, всяка част на
вселената обгръща цялото. Това означава, че ако ние знаем какъв подход да
изберем към нея, можем да открием галактиката Андромеда върху нокътя на палеца
на лявата си ръка. Можем също да открием Клеопатра, когато среща за пръв път
Цезар, защото по принцип цялото минало и неявните следствия за цялото бъдеще са
също забулени във всяка малка част на пространството и времето. Всяка клетка в
нашето тяло обгръща целия космос"
цитирай
79. candysays - Нямах време да ти пиша, когато прочетох постинга,
07.01.2011 09:39
както и другите, които си публикувал напоследък, но сега се връщам, за да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко! Прекрасно е усещането да не си сам в онова, което чувстваш като истина за себе си, за другите, и за този живот и този свят въобще.. Благодаря ти! Всичко най-добро ти желая! И ще продължавам да чета тук най-редовно :)
цитирай
80. universalnite000 - Ре 79. candysays
07.01.2011 15:42
:) Моля , вярно е, че няма нищо по-хубаво от усещането , че не си сам . Спомням си за времето преди да се включа в блога - всички тези неща съм ги споделял с една шепа хора , а сега е съвсем различно :) Винаги си добре дошла и също пожелания за много успех във всичко :)
цитирай
81. estirbg - Няма и грам истина в това което пишеш! Престанете да заблуждавате хората!!!Очакват ни масови унищожения и катаклизми, а вие приспивате хората в розови мисли!
11.01.2011 18:14
Стига вече! Събудете се хора! Защо не прочетете "Откровение на Йоана", за да разберете какво ни очаква!!! Библия има и он лайн, само на един клик разстояние е Истината!!!
Още малко време имам да ви предупреждавам, после всичко ще е безсмислено!!!
цитирай
82. universalnite000 - Ре 81. estirbg
11.01.2011 18:23
До болка познато фанатично интерпретиране ...
цитирай
83. universalnite000 - И от мен нещо : Религиите са о...
11.01.2011 18:25
И от мен нещо :

Религиите са оцелели толкова дълго време благодарение на страха, индоктринацията и погрешно представяне на събитията. Без тях те щяха да са си отишли отдавна. В своите крайни проявления те са равнозначни единствено на духовен фашизъм. Техният страх, вина и предразсъдъци са били втълпявани у поколенията хиляди години и имат огромен принос за болката и разделението на Земята днес.Каква ирония се крие във факта, че онези, които разгласяват еврейската религия и осъждат исляма, може би са преживели живот като мохамедани в миналото и обратно. Същото е с протестантите и католиците, тези 2 проявления на християнството, които често са били в конфликт.
Докато основните религии говорят за свят на духа, те са били създадени и мотивирани от погрешни разбирания в света на материята под напътствието на силно отрицателни и дебалансирани проявления на Луциферното съзнание, въздействайки върху умовете на замесените - не на всички, но на достатъчен брой. Религиите са се стремяли към материалната и политическа власт и тя е била движещата им сила. Те искат да контролират и отказват свобода на изразяването. Инквизицията, мъченията и масовото избиване на неверници доказват това. Всяка вяра, която трябва да индоктринира, плаши и да се налага чрез насилие и геноцид, не уважава човешкия живот, свободата на мисълта и изразяването, нито самите ценности, за които се предполага, че следва. Ако са толкова уверени, че онова, което казват е вярно и надеждно, защо изпитват необходимост да го налагат и да потъпкват всеки инакомислещ ? Отговорът е, че без заблуда те нямаше да са днес тук.
Сега имаме безброй фракции на християнството - мормони, методисти, баптисти и още повече десни обработени секти, които възникват, за да се възползват от духовната празнота на човечеството и липсата на смисъл, особено сред по-младите. "Дайте ни парите си, правете, каквото ви кажем и ние ще ви дадем всички отговори, защото ние сме представители на Бога. Ако не правите каквото ви кажем, Исус ще се отвърне от вас и ще горите в пламъците на ада." Това обобщава основното послание на многото болни и заблудени групи, тормозещи онези, които търсят смисъл в този луд свят. Експлоатацията на духа е бързо развиващ се бизнес напоследък.
За близо 2000 години християнската религия безпрепятствено е налагала своето вероучение, най-вече в западния свят. По правило британците са били карани насила да ходят на църква. Отново по правило християнската догматика се преподава в училищата. Английската църква пък е част от държавната институция. Премиерите участват в избора на епископи, а британският монарх се коронясва като "защитник на вярата". Повечето хора са забравили, че църквата е станала част от държавата само защото Хенри VIII искал да се разведе, а папата не му разрешил. Както видяхме, решението на Хенри да пренебрегне папата и твърдата решимост на дъщеря му Елизабет да стане глава на протестантската църква в Англия довели до свързването на Църква и Държава на всички нива. До ден днешен епископите автоматично получават място в Камарата на общините, а по-голямата част от духовенството не желае или се страхува да говори открито срещу правителствата, злоупотребяващи с ценностите, които Църквата твърди, че защитава ( на практика така е и у нас, както и на много други места). Има някои изключения, но като цяло правилото е това. Всички религии имат дял в подбудителство или безучастно наблюдение на някои от най-големитезверства срещу човечеството през вековете. Католицизмът, тази най-арогантна диктатура, контролирана от Илюминати, все още се опитва да принуждава хората да се държат по начин, който според тях е приемлив.
И въпреки това, независимо от всичките си заблуди, привилегии и предимства, църквата се руши пред очите ни. Броят на посетителите намалява и църквите се затварят, защото вече нямат пари да плащат сметките. Западните църкви се финансират главно от притежаваните от тях земи и наследеното богатство. Голямата част от тази земя, а следователно и богатството на Църквата е станала нейно владение чрез различни видове насилие, брутално или психологическо. В някои случаи земевладелците, тръгнали да се сражават за Бога ( чети за власт и влияние на Църквата ) в кръстоносните походи, били убеждавани да предпишат на църквата цялото си имущество и земя в случай на смърт. Като й давали всичко, щели да си осигурят място в рая. Просто съвпадение било, че това щяло да осигури и обогатяването на Църквата. Духовниците винаги можели да излязат с някой преиначен библейски пасаж в своя подкрепа :
" И всеки, който остави къща или братя, или сестри, или баща, или майка, или жена, или деца, или нивя, заради Моето име, ще получи стократно и ще наследи живот вечен."
цитирай
84. estirbg - Не смесвай църквата с Библията и Божиите повеления, които са в Нея!
11.01.2011 18:49
Най-малко пък римокатолическата църква трябва да се цитира. Точно в нея е прикрит самия сатана! И почти всичките ми постинги са против нея!!!
Четете ме!Малко време остава! Затова съм тук ! За да ви предупредя, а не да си губя вечерите в празни коментари! В Библията всичко е предречено, показано е кой е звяра, кой се крие зад 666, даден е тандемът на Ватикана със САЩ, който ще принуди човечеството със Закон за Неделята да наруши Божиите заповеди (Четвъртата, отнасяща се за Съботата-Денят на Бога) и как Бог ще излее всичките си язви върху тия, които ги приемат и се подчинят на папата, и Луцифер. А самия Сатана в съвсем близкото бъдеще ще "се приземи" на НЛО и ще се представи за дългоочаквания Божий син Исус...Всичко е написано, а вие още се самоопиянявайте в мантри и се обвивайте врозовите облачета на енергийните полета...
Това е на един дъх...Повече информация в блога ми !
цитирай
85. universalnite000 - Ре 84. estirbg
11.01.2011 19:08
Tези Богоизбрани хора, които са написали Библията ти познаваш ли ги лично ? Защото ако не ги познаваш лично, то за всяко учение ще се намери кой да каже, че е написано от Богоизбрани хора. Да видим сега кои са по Богоизбрани и кои по малко?
цитирай
86. estirbg - Познанствата гарантират ли искреност на посланията, защото аз познавам твърде много измамници...
11.01.2011 19:19
Приятелю, РАЗБЕРИ, ВСИЧКО, КОЕТО Е БИЛО ПРЕДРЕЧЕНО В БИБИЛИЯТА, ВСИЧКО СЕ Е ИЗПЪЛНИЛО !!!ОСТАВА САМО ДА СЕ ВЪВЕДЕ НЕДЕЛНИЯ ЗАКОН, КОЙТО Е НА ПЪТ И ЗАПОЧВА ДА СЕ НАЛАГА ОЩЕ ОТ ТАЗИ ГОДИНА!! ЧАКАМЕ СКОРО ДА СЕ ПОЯВИ ЛУЦИФЕР, КАКТО ПО-ГОРЕ СПОМЕНАХ И ДА СЕ ИЗЛЕЯТ ОСТАНАЛИТЕ ЯЗВИ!!! ТАЗИ ВЕЧЕР, МАЛКО ПО-КЪСНО, ЩЕ ПОСТВАМ ЕДНИ ФАКТИ, НЕКА ДА ВИДЯ ТОГАВА МНЕНИЕТО ВИ!!!
цитирай
87. universalnite000 - Ре 86. estirbg
11.01.2011 19:25
Веднъж мисбис ти каза нещо много на място - предреченото се сбъдва , защото в голяма част писаното в Библията е дело на самите манипулатори от Тъмната страна . Няма какво да добавя към това !
цитирай
88. estirbg - МИСБИС Е ОРЪДИЕ НА ЛУЦИФЕР!
11.01.2011 19:37
ПРОПОВЯДВА НЕГОВИТЕ ИЗМАМНИ ТЕОРИИ - В АВАНС ЩЕ ТИ ПРАТЯ ЧЕРНОВАТА, НА ПОСТИНГА МИ ЗА НЕЯ И ТОВА, КОЕТО ПРОПОВЯДВА! ЩЕ ТИ ГО ПРАТЯ НА ЛИЧНИ!
цитирай
89. estirbg - И ОЩЕ НЕЩО...
11.01.2011 19:49
МОЛЯ ТЕ ПОГЛЕДНИ ПОСТИНГА МИ ЗА НЮ ЕЙДЖ. НЕПРЕМЕННО ГЛЕДАЙ ЛЕКЦИЯТА НА ПРОФ. фАЙТ ЗА КОВАРСТВАТА НА ЛУЦИФЕР В ТОВА ДВИЖЕНИЕ...И НЕКА ПОСЛЕ ДА ГОВОРИМ.
цитирай
90. universalnite000 - Ре 89. estirbg
11.01.2011 20:24
Вече знаеш мнението ми от лични ...
Моят приятел Алекс е започнал една интересна поредица , която развенчава някои от митовете .
http://cekpetc.blogspot.com/2011/01/blog-post_532.html
цитирай
91. анонимен - към estirbg
11.01.2011 20:34
ако си намерила Истината и искаш да я споделиш с нас, без да заклеймяваш кой на кого служи, значи тази Истина трябва да е подтик от сърцето ти, няма източник по-достоверен от този на човешкото сърце, ала стопанинът трябва до майсторство да познава сърцето си и помещаващия се в него, т.е. себе си във висшия му божествен аспект както нетленния пламък, това всичкото принадлежи на вътрешния свят на човека и всичко, което е зримо за очите и умът, т.е. заобикалящия ни външен свят е просто една корава илюзия, в това число може да се постави дори собствения образ на човека, но нека да не бъде абстрактна философия.. Можеш да предупреждаваш, в това няма лошо, но и ти бъди предупредена, трябва да знаеш как и според какво да претегляш истината!

"Ще познаеш истината и истината ще те направи свободен"
Мир и Любов
цитирай
92. universalnite000 - Ре 91. анонимен
11.01.2011 20:43
:) Това откровение истински ми хареса . Мир и Любов и за теб !
цитирай
93. alexmunro - Естир, овладей страстите си!
11.01.2011 20:49
Съжалявам, че се намесвам съвсем безпрецедентно, което съвсем не е в стилът ми, но не се сдържам повече!Естир, обуздай се, твоето мнение не е меродавно!Уважавай другото мнение и най вече, различна гледна точка от твоята! Ето ти един линк, ще ти е полезен мисля http://kpohoc.blogspot.com/
цитирай
94. анонимен -
21.06.2011 15:18

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3796109
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )