Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2010 11:08 - Солженицин убит с психотронно оръжие?
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 22487 Коментари: 42 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Александър Солженицин е жертва на психотронно оръжие, разкри за „Компас“ контактьорката Любка Щерева. Емблемата на руското дисидентство и на съвременната руска литература издъхна в третия ден на август след инсулт.  Болестта му е вследствие от психотерора, на който е бил подложен, твърди Щерева. Според нея всеки втори у нас е жертва на експеримент за „контрол на съзнанието“.
На психологични атаки Нобеловият лауреат  бил изложен след завръщането си в Русия от САЩ през май 1994 година. Писателят, който се обяви против демокрацията от западен тип като неприложима за руските условия и призова за връщането на величието на руската държава, се разболял след мистериозно облъчване с психотронно оръжие. Любка Щерева разобличава ЦРУ и ФБР, които

* създават армии от феномени в Европа

 С психотронни оръжия те зомбират човечеството. Възможността за повлияване от разстояние на работата на ума и организма като цяло е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ, и от бившето КГБ. Използват се телепати и ясновидци за военни цели. Техните имена, обаче, никога няма да бъдат разкрити. А в днешния свят няма по-чудовищни ритуали от тези, които устройват „жреците“ от армията на маговете. На техния фон бледнеят дори оргиите на сатанистите. Най-лошото е това, че повечето от хората с феноменални способности са подвластни на политически сили, които действат задкулисно в услуга на чужди правителства. Институтите по биофизика и военна медицина са създали и психотронни оръжия, с които зомбират човечеството. Въздействието се осъществява посредством свръхвисокочестотни електромагнитни полета и лазерно излъчване, които са крайно опасни за висшите функции на главния мозък. Те много трудно биха се различили от спектъра на постоянните електромагнитни излъчвания от промишлен произход.
Психотерорът срещу българския народ е продължение на Втората световна война. “Въздействието върху мозъчната клетка и възпроизвеждането на образа се извършва в очните дъна и по този начин неволно виждаш къде какво се прави. Това е много опасно. Жертви на психотронното оръжие може да станат и вашите деца”, предупреждава дамата, която денонощно приема информация от нарушителите. От 10 години тя не може да затвори очи заради експериментите, на които е подложена. Мийотната връзка се използва от всички работещи космически центрове най-вече в земетръсните зони, в районите, където има урагани и войни. Осъществява се чрез спътниците, чрез GSM-ите и посредством сигнала в радиовъзлите чрез сателитите. Включени в системата на телеграфите, тези средства се превръщат в биологично оръжие за масово унищожение.
Съдбата на хората, които стоят в светлината на прожекторите, винаги е била по-трудна, защото освен любовта на феновете, върху душите им се стоварва и злобата на завистниците. А армията от феномени, които Кубрат Томов и Стамен Стаменов са създали в България, може да превърне живота на всеки в ад, ако бъде изложен на тяхното въздействие, твърди дамата, която денонощно приема информация под диктовка. Наскоро тя представи списък с имената на 20 академици, професори и военни, участвали в секретна програма за зомбиране на българите. Повечето от тях, според контактьорката, са работили в създадената на 22.11.1990 г. асоциация „Феномен“. Отговорността за това, че сме една от най-болните нации, трябва да се търси в научните институти, разработили системите, с които ежедневно се променя биоритъмът и биотоковете на клетъчните полета и се влияе от жлезите с вътрешна секреция, казва жената, която поддържа връзка с учени и контактьори от цял свят чрез мийота. Тя представлява сателитна програма за mind control,  ползваща модулирани електромагнитни импулси с определени честоти и канали. Посредством тях феномените са в състояние да влизат в контакт помежду си, да получават или прехвърлят информация, да въздействат върху други хора. Технологията, която е въведена у нас през 90-те години, се използва от военни за контрол на съзнанието. Централата им е в Института по сугестология и парапсихология в София.
В днешно време е прието зомбиране да се нарича психологическата атака върху съзнанието и подсъзнанието на човек с цел подчинение.

* Психотерорът взема все повече жертви

Психотронната апаратура позволява на управляващите да манипулират тълпата, въвличайки хората в състояние на различни емоции – от страх до еуфория. Специално модулираните oт оръжието електромагнитни полета могат да предизвикат зрителна и слухова халюцинация, да объркат мислите, да разклатят психиката, да променят поведението, да стимулират агресия и депресия. Психотронните генератори са способни да погубят милиони хора, които заболяват и умират. Никой, обаче, не може да открие това оръжие, защото величината на излъчване е много ниска.
С помощта на новите информационни технологии всеки, според Щерева, може да се превърне в радиопредавател и чрез собствените си очи и уши да подава несъзнателно важна информация. Още от времето на Втората световна война тайните служби използват радиостанциите за предаване на секретните данни. Използват се и микрокамери, с помощта на които в човешката зеница от хиляди километри се възпроизвежда образ. Това може да доведе до жестоки последствия за жертвата на психофашистите. Със своите генератори те изпращат в мозъка на човека команди, контролиращи неговото поведение.

* Оръжието е власт, а властта – оръжие

Този, който го държи, държи властта, уточнява контактьорката. Според нея  в годините на прехода от безкласовия строй към дивия капитализъм са създадени лагери за отвличане на хора. В болници са правени тайни опити за влиянието върху отделни части на телата чрез звукова намеса и благодарение на родната медицина много пациенти са си отишли от този свят.

* GSM-ите се използват за звуково оръжие

Освен с дългото гледане на телевизия, хората могат да бъдат контролирани както по интернет, така и по GSM. Въздействието на психотронното оръжие е “тихо”, но може да побърка цялата нация. Чрез системата „Интеркосмос“ и с помощта на интернет се влияе на хората със скоростта на звука и на светлината. Върху някои от тях, като при Солженицин например, има жестоки поражения. Според Любка Щерева, при него преди няколко години биолъчите са поразили сърцето му. Аурата му е била пробита от негативни влияния. Авторът на „Архипелагът ГУЛАГ“ е бил сред най-обичаните руснаци и политическия елит в Москва е имало за какво да му завижда.

* Зомбита карат коли, удрят хора и стълбове без причина

Обработката на съзнанието може да бъде извършена по телевизора, по телефона, на работното място. Телевизорът „замърсява“ нашето съзнание и по този начин ефективно прилага косвените внушения. Това са фрази с хипнотично въздействие и команди за подсъзнателното ниво.
„Програмистите“ в интернета, пък, безкомпромисно водят международни компютърни войни. Атаките им влияят на био-полето на хората и последствията са катастрофални. Заради психологическия терор  шофьорите понякога губят за миг контрола над автомобила и имената им влизат в черните хроники. Свръхзвуковият интерканал убива мозъчните клетки и предизвиква хаос на пътя. В последните десетина години „безпричинните“ автопроизшествия се увеличиха и броят на жертвите нараства. Войната по пътищата според Люба  е по-жестока от агресията в Ирак. Наскоро тя поискала от КАТ-Пловдив справка за катастрофите, станали по неизвестни причини. Вие сте феномен, възкликнал полк. Ангел Стоев, след като тя се опитала да му обясни как и най-добрият шофьор може да катастрофира, ако бъде зомбиран. “Неговите служители, учените и управляващите, обаче, продължават да си затварят очите. Нарушителите с подслушвателните микростанции са си осигурили сателитни радиотелекомуникационни канали и това им помага да са информирани за всяко действие на своите съперници. С апаратурите, работещи върху интерпрограмни канали и връзки,  може да се изучава дори атомната и ядрената енергия. Чувствах се като студентка, обучавана по дистанционен път”, споделя контактьорката. Според нея, миниатюрни устройства вече се поставят като имплантанти в човешкото тяло. Те трябва да улавят електромагнитните и телепатичните въздействия, за да се влияе върху функциите на всички органи и системи (б.а. и най-вече на мозъка). За приемане на радиосигнала могат да се използват всякакъв тип микроимплантанти. Биоенергетиката е създадена за перспективни отбранителни научноизследователски проекти. Целта е да се роботизира войската и народът да се превърне в електронноуправляема армия, добавя Щерева. Според нея вече 10 години

* срещу българите се използва лъчево оръжие

 Чрез него се зомбират хората в огромна територия. То вкарва гласови импулси в малкия мозък, предизвиква и климатични промени. Насочването на невидимите мощни лъчи върху група или отделен индивид е причината за масовото боледуване на хората от рак, инсулт, инфаркт и други смъртоносни болести. Жертвите не подозират, че оръжието е в ръцете на тези, които сме избрали да ни управляват. От насочената му високочестотна енергия

* човек не може да се защити

От военно поделение във варненското село Синдел се излъчва с генератор на инфраниски честоти. Лъчевото оръжие, променящо импулсите на мозъка с контрол от различни разстояния, е жестоко. Зомбирането е до степен разкодиране на персоналната идентичност, уточнява Люба.
Милиони хора си отиват от лъчева болест, предизвикана от звуковото оръжие. Не търсете причината в Чернобил, а в болното ни здравеопазване. Не се доверявайте на тези, за които парите са по-важни от Хипократовата клетва, предупреждава Щерева. Дамата, която денонощно приема информация под диктовка, може да открие причините за заболяването по изражението на лицето. Бръчките на челото издават болката. Вместо упойващите медикаменти, с които лекарите се опитват да я притъпят, контактьорката предпочита целебната сила на илачите от народната медицина.
 
 Оръжие превръща хората в роботи
  Команди, които се вкарват в мозъка с помощта на свръхвисокочестотни излъчвания, превръщат хората в армия от бездушни роботи. Военните са разработвали и изпитвали устройства, предназначени за най-ефективно дистанционно въздействие върху хора, съобщи контактьорката Любка Щерева. Зомбираният не само променя нравствените си ценности, той е готов под нечия заповед да се принесе в жертва на непонятна за него самия кауза. Камикадзетата, които се самовзривяват и убиват десетки невинни души, също са жертва на психотерор. Те са като роботи, в чиято памет е заложена сатанинската програма за убийство.
Звуковото въздействие се възприема като реч, звучаща в главата. “Гласовете” карали някои от жертвите да си продават апартаментите, на други не позволявали да спят нощем. Трети дори били довеждани до самоубийство. Съвременната техника позволява незабелязано да се вкарва в подсъзнанието на човека информация, която се усвоява. Това може да стане дори по мобилния телефон. Добавят закодиран шум. Той не дразни човека и без да осъзнава, към разговора му се добавят специално закодирани инструкции, въздействащи на неговото съзнание. След няколко дни жертвата подсъзнателно започва да изпълнява инструкции, които са били вкарани в главата чрез психологическо зомбиране.
Няма нищо случайно в това, което се случва. Зловещите драми, на които ставаме свидетели от телевизионния екран и от вестникарските страници, са организирани от една малка група хора, които въздействат върху други, като ги правят зависими. Всяка ситуация може да се програмира. Всеки може да бъде заставен да изпълнява най-различни команди от далечно разстояние.

http://www.kompasbg.com/


Тагове:   оръжие,


Гласувай:
19


Вълнообразно


1. galatceq - Какво правят с нас само :(((
27.03.2010 11:27
Какво правят с нас само :(((
цитирай
2. universalnite000 - И ето защо манипулацията има такъв ...
27.03.2010 11:45
И ето защо манипулацията има такъв успех ...
цитирай
3. misbis - до Кубрат Томов,ако чете това
27.03.2010 12:01
“ Г/н Томов,вече и децата знаят,че тайните служби и в Бг и по света отдавнба са използвали хора с ясновидски способности и екстрординарни качества. Но не за доброто на масата, а за да сътворяват по-авансирана техника за контрол над съзнанието на масата, и оръжие.
До кога ще смотавате истината Г-н Томов? Вие знаете всичко това.
До кога ще играете двойна игра срещу изстрадалия народ?
Вие може да кажете цялата истина на тази тема. Но Вие избрахте през всичките тези години да казвате полуистината,с което “помогнахте“ на много хора да изпаднат в заблуди, да страдат от преживяното си, и да бъдат превърнати в посмешище от останалите...
КАЖЕТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА МАНИПУЛАЦИИТЕ НАД СЪЗНАНИЕТО И ЗА ТОВА КОЙ СТОИ ЗАД ПОЛИТИЦИ И ТАЙНИ СЛУЖБИ.
ТА ВИЕ ЗНАЕТЕ ЗА РЕПТИЛСКАТА РАСА,КОЯТО Е КОЛОНИЗИРАЛА СВЕТА.
ВИЕ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ ВЪРХУШКАТА ИМ Е НАЙ-ПРИБЛИЖЕНАТА СЛУГА...
А ВИЕ НА КОГО СЛУЖИТЕ?“
цитирай
4. universalnite000 - Като споменаваш за манипулациите ...
27.03.2010 12:10
Като споменаваш за манипулациите над съзнанието на хората - още си спомням за миналогодишните избори и как бяха пуснали излъчвания, с които да настроят хората във "вярната посока". А такива като мен със съпротивителни сили имаха силни и необясними болки в тялото ! Колко ли още има !!!
Жалко е, когато хора с информация като Кубрат Томов в този случай да я премълчават ... така трупат своя карма .
цитирай
5. galatceq - Сами преценете. . . и направете своя ...
27.03.2010 12:55
Сами преценете... и направете своя избор. Можете да бъдете част от мълчаливото и покорно овче стадо, което не мисли и не действа, или... ние всички можем да се раздвижим, да схванем ужаса на предстоящото бедствие – без значение къде всеки един от нас се намира или какъв е – и да се заловим да вършим нещо в наша защита...



Адриан Салбучи (Adrian Salbuchi)

И аз мисля така
цитирай
6. universalnite000 - Ре 5
27.03.2010 13:30
Напълно подкрепям казаното !
цитирай
7. анонимен - самата статия е вид хипнозата - не ...
27.03.2010 14:39
самата статия е вид хипнозата - не вярвайте на подобни глупости иначе ги превръщате в реалност , имайте вяра в божественото
цитирай
8. misbis - до нр 7
27.03.2010 14:49
ИМАМЕ ВЯРА В БОЖЕСТВЕННОТО, АКО НЯМАХМЕ ,НЯМАШЕ ДА СМЕ СЕ СЪБУДИЛИ.
НО ТОВА НЕ ПРЕЧИ ДА ПОКАЗВАМЕ ИСТИНСКАТА СТРАНА НА ГОЛЯМАТА ЛЪЖА, ЗА ДА МОГАТ И ДРУГИ ДА СЕ СЪБУЖДАТ.
НАЛИ ПОМНИШ- ГОСПОД ДАВА,НО В КОШАРА НЕ ВКАРВА.
ТОЧНО СЕГА ТРЯБВА ДА СМЕ МНОГО АКТИВНИ,ЗА ДА МОЖЕ И ГОСПОД ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА
цитирай
9. universalnite000 - Аз бих попитал - вярата в Божеств...
27.03.2010 18:15
Аз бих попитал - вярата в Божественото включва ли затваряне на очите за такива деяния като описаните ? Друг е въпросът как трябва да подходим с поднесената информация , за да не я претворим допълнително със силата на мисълта ...
цитирай
10. tomcat - Съмнявам се Солженицин да е умрял от ...
27.03.2010 18:26
Съмнявам се Солженицин да е умрял от това ,всепак човека е бил на възраст и доста е преживял.Но технологии за контрол над сзнанието са факт, като предимно телевизията бива използвана ,като такава.Също и определени радио вълни могат да повлияят на функционирането на мозъка.В Ирак също са използвани подобни оръжия с ,които да деморализират иракската армия .За GSM вече съвсем официално е доказано ,че могат да докарат рак и куп други болести!
цитирай
11. universalnite000 - Ре 10
27.03.2010 18:32
Възможно е и да има други причини за Солженицин, но и силата на облъчването с психотронно оръжие не е за подценяване . Като лично изпитал такава интервенция мога да кажа, че съм имал моменти на тотален физически и мисловен дискомфорт . Мисбис също има какво да каже на тази тема .
цитирай
12. raders - ох!..
27.03.2010 18:59
Аман от глупости! Този сайт май се използва най-вече от разни откачалки, които могат да популяризират глупостта си безконтролно.
цитирай
13. universalnite000 - Ре 12
27.03.2010 19:02
:))) Ох, другарю Радев, защо ли не бе изживял същото като мен , да видим какво ли щеше да кажеш ? Разбирам те - ти си имаш своята комфортна зона и нищо извън нея не те интересува , ок, право на избор .
цитирай
14. razkazvachka - струва ми се, че от есента на 2008
27.03.2010 19:03
хватката - поне тук за България - е отслабнала или поне е останала непроменена,

преди това - не мога да кажа със сигурност - но може би от края на 2000 та непрекъснато се появяваха "интересни" масови психози - недоказуеми, разбира се - и сякаш 2007 беше някаква кулминация...
цитирай
15. universalnite000 - Да, съгласен съм за 2007, но и през ...
27.03.2010 19:05
Да, съгласен съм за 2007, но и през 2009 също имаше такива , аз посочих пример с изборите , тогава много хора бяха зомбирани , в моя квартал ходеха като под строй , което никога не е било за гласуване преди ...
цитирай
16. misbis - психотропното оръжие съвсем не е шега
27.03.2010 19:20
по целия свят хората се вдигнаха срещу тези оръжия над най-ценното ни-съзнанието. Боли ме за тези,които все още смятат,че това са глупости, те доста са пострадали от облъчванията.....
цитирай
17. danailpetrov - гледайте сега
27.03.2010 19:28
цивилизацията от западен тип наистина не ни подхожда тук на изток
за психотронните оръжия ще си говорим
цитирай
18. razkazvachka - и сега има малко напрежение -
27.03.2010 20:07
universalnite000 написа:
Да, съгласен съм за 2007, но и през 2009 също имаше такива , аз посочих пример с изборите , тогава много хора бяха зомбирани , в моя квартал ходеха като под строй , което никога не е било за гласуване преди ...


на нас не ни трябва много - ние сме уязвими, но вече върху изминати пътеки не е нужно техно-обработване - достатъчно е психолингвистичното моделиране, чрез ключови думи, възстановяващи определена пътека на асоциациите и активиране на необходимите мозъчни центрове - нататък мозъкът се "зомбира" сам като ехо-ефект, а масовият ефект пък идва чрез пренасянето на ключовите асоциации в общата инфо-среда и разговорите...
Наистина западния тип "цивилизация" в този аспект е неподходяща - нещата се случват по-бързо, но и по различни начини - асоциациите тука са сложно управляеми, защото "скачат"
цитирай
19. misbis - do 18
27.03.2010 20:20
и това е вярно. човешкия мозък не е загатка за тях. ние,ние трябва да бъдем осторожни върху какво мислите си, да се опознаем, за да различаваме кое идва от вън,кое си е наше....
цитирай
20. universalnite000 - В този ред на мисли да споделя и за още ...
27.03.2010 20:27
В този ред на мисли да споделя и за още един начин на зомбиране, който е успешно прилаган : да се казва на хората това, което очакват да чуят. Днес бях заедно със стар приятел, който ми припомни една случка от този тип - преди няколко години, когато Борисов бе кмет на София обеща пред медиите, че ще накара фирмата, която е извършила некачествен ремонт на Цариградско шосе да го направи повторно и то БЕЗПЛАТНО, за да не се харчели пари на данъкоплатците . Е, нищо не е свършено оттогава и случаят е забравен от "медиите", които обаче тогава изиграха ролята си на послушни кученца и създадоха ореол около този т. нар. кмет , а сега "премиер" ......
цитирай
21. razkazvachka - това е оная техника, която през 1950те години се дава като подхода на роботите към човека,
27.03.2010 20:56
universalnite000 написа:
В този ред на мисли да споделя и за още един начин на зомбиране, който е успешно прилаган : да се казва на хората това, което очакват да чуят. Днес бях заедно със стар приятел, който ми припомни една случка от този тип - преди няколко години, когато Борисов бе кмет на София обеща пред медиите, че ще накара фирмата, която е извършила некачествен ремонт на Цариградско шосе да го направи повторно и то БЕЗПЛАТНО, за да не се харчели пари на данъкоплатците . Е, нищо не е свършено оттогава и случаят е забравен от "медиите", които обаче тогава изиграха ролята си на послушни кученца и създадоха ореол около този т. нар. кмет , а сега "премиер" ......


а по-късно се оказва, че точно така се моделират хората-роботи - като периферии на мрежата - ако на такъв човек се подаде необичайна информация - нещо, което не иска да чуе - става срив в психиката, в изолирания случай - изпада в хистерия, плач, но може да се стигне до подобие на епилептичен припадък или моментно изключване на съзнанието: в публичния случай, обаче, - достатъчно е обявяването на състоянието гласно - това може да предизвика бърза корекция, или прикриване, или поведение тип "нищо не се случва" - но във всеки от трите случая съхранява живота и психиката на засегнатия --- не говоря терминологично, позовавам се на личните си наблюдения и опит.
цитирай
22. universalnite000 - Ре 21
27.03.2010 22:07
Наистина манипулаторите - независимо от човешки или извънземен вид добре знаят особеностите на човечеството и са ги използвали за тези интервенции ;)
цитирай
23. universalnite000 - Вече се очертават три ясно разгр...
28.03.2010 07:55
Вече се очертават три ясно разграничени групи по време на този преход. Онези, които ще отхвърлят повишаващите се честоти и все по-лесно ще бъдат разпознати с течение на времето. Вторите са придвижилите се до тук и спрели, когато са намерили удобна ниша. И други, малцина навярно, които продължават да търсят, да се стремят и да предизвикват, независимо от последиците за тях в краткосрочен план. Колкото по-напред вървите по пътя, толкова по-самотен ще бъдете, докато другите спират поради умора, материална изгода или страх. С всяка крачка вие се настройвате към по-висока честота на вибриране, която развива вашето разбиране и поведение. От гледна точка на онези, които са спрели в началото на пътя може да изглеждате крайни и странни. Ако продължите да вървите и да търсите, ще бъдете осмивани и все по-често осъждани от първата група със заключени с катинар умове.
цитирай
24. dqd2 - за звуковите генератори
28.03.2010 09:37
Такива се поставят на "силни места" или на големи площади, където се събират много хора. Знам със сигурност за някой такива места във Варна. Около катедралата има два. Единият е под земята, от страната на козирката, другият е в стената на самата катедрала откъм крастовището. На върха на фара във вълнолома също има. Има и на един от плажовете на почивка. В моретона дъното, точно срещу всеки един от плажовете между буните има по един.
Въздейстието им може да се парира. Става с едно техническо устройство, което улавя тези вълни и намалява тяхната честота. Но действа само ако си на поне 200 метра от някой от генераторите.
цитирай
25. misbis - до raders - ох!..
28.03.2010 09:42
Направо взех да се тревожа за Вас. Здравата сте пострадали от майнд контрола.
Вместо да продължавате да охкате,че виртуалното пространство се изпълни със стенанията Ви, помъчете се да вникнете и помогнете на себе си да прозрете действителността.
цитирай
26. smirena - Спомнете си
28.03.2010 10:39
Световното по футбол в Щатите през 94-та г.Каква масова радостна истерия беше-жени,деца,старци,всички бяха се побъркали.Когато се разбра,че отиваме на полуфинал младежта започна да чупи и троши от радост и щастие,хора се виеха,агресията избуя...Добре ,че спряхме до 4 място,че иначе и смъртни случаи щеше да има.Въпросът е как може да се противодейства на това зомбиране,масово и индивидуално?
цитирай
27. misbis - Това е работа на индивидуално ниво.Всеки трябва да разоти върху себе си, за депрограмирането си, съвсем съзнателно.Колкото повече го правят, се променя и паради
28.03.2010 11:01
smirena написа:
Световното по футбол в Щатите през 94-та г.Каква масова радостна истерия беше-жени,деца,старци,всички бяха се побъркали.Когато се разбра,че отиваме на полуфинал младежта започна да чупи и троши от радост и щастие,хора се виеха,агресията избуя...Добре ,че спряхме до 4 място,че иначе и смъртни случаи щеше да има.Въпросът е как може да се противодейства на това зомбиране,масово и индивидуално?

цитирай
28. universalnite000 - Ре 24
28.03.2010 11:07
Прав си, че такива генератори се слагат на оживени места , по мои проучвания в София съм открил такива в статуята на София срещу бившия партиен дом, както и по протежението на бул . "Витоша" . Още по-интересното е, че излъчването от статуята блокира мощен енергиен поток от Космоса, който протича в района между МС и президенството , явно който е правил тези неща е имал информация за това ;)
цитирай
29. universalnite000 - Световното по футбол в Щатите през ...
28.03.2010 11:11
smirena написа:
Световното по футбол в Щатите през 94-та г.Каква масова радостна истерия беше-жени,деца,старци,всички бяха се побъркали.Когато се разбра,че отиваме на полуфинал младежта започна да чупи и троши от радост и щастие,хора се виеха,агресията избуя...Добре ,че спряхме до 4 място,че иначе и смъртни случаи щеше да има.Въпросът е как може да се противодейства на това зомбиране,масово и индивидуално?

Мисбис каза основното, аз само ще допълня, че лично на мен и медитациите ми помагат в този процес , защото в хода им наистина осъзнаваш, че си едно многоизмерно същество, а не тази втълпена версия, която манипулаторите дават на обществото ....
цитирай
30. oposin21 - що да няма такива оръжия я гледаите ...
28.03.2010 11:47
що да няма такива оръжия я гледаите България качват ни цените слагат ни абсурдни такси за парно ток държат ни с разбити пътища тормозят ни лекари и ние търпим и не протестираме и най-интересното е че всеки казва "ми нищо не можем да направим" е това ако не е психо атака незнам какво друго може да е има хора които се измъкват от това протестират по площадите добре е да ги последваме
цитирай
31. nobelman - Поздравления за автора !
28.03.2010 13:07
Поклон пред смелостта на автора и малкото като него - поклон пред стремежа непрестанно да дири истината и да я показва на хората...Иска се доста сила и смелост за това, а на тези които не вярват или се съмняват - ще кажа - Помислете преди да говорите - наскоро четох за живота на Коперник... сещате ли се на какъв присмех е бил подложен и как тежко е преживявал кармата си на учен заради смелостта да изложи теорията си за движенията на небесните тела ???? :)
а на поддръжниците на Църквиянството ще кажа - помислете над думите на Исус "Не хвърляйте бисерите на свинете..." ... какво ли е имал предвид ? Как мислите ?
цитирай
32. raders - е чак не е толкова
28.03.2010 13:12
misbis написа:
Направо взех да се тревожа за Вас. Здравата сте пострадали от майнд контрола.
Вместо да продължавате да охкате,че виртуалното пространство се изпълни със стенанията Ви, помъчете се да вникнете и помогнете на себе си да прозрете действителността.



Пък на мен ми се чини, че много хора се опитват да придобият популярност, вадейки на дневен ред съвсем щурави идеи. Всички тези неща, с които поразявате нищите духом или просто ги няма, или няма да се появят в близките сто години. Съществуват много по-назрели проблеми, с които е затрупано човечеството. Но разбира се, всеки си има собствена щуротия в главата, така че дерзайте! Аз само се учудвам дълбоко и въздишам, сразен от устрема на триумфиращата глупост. Успех!
цитирай
33. universalnite000 - Ре 31
28.03.2010 14:28
;) Мерси, наистина напомнянето ти за Коперник и думите на Исус са много на място !
цитирай
34. universalnite000 - Ре 32
28.03.2010 14:30
Другарю Радев, със същия успех можеш да опиташ да ме убедиш, че Пловдив е само Тримона или Сахат тепе ... Много едностранчиво гледаш на информациите ;)
цитирай
35. razkazvachka - като се има предвид, че
28.03.2010 14:45
общо взето общественото мнение у нас се поддържа чрез медиите на 2000 години след световната наука --- нищо чудно, че отвитошаповисоконема продължава да е основна тема, а отискароподълбоконема - рефрен към простотията, където се опитваме да НЕ набутаме децата си... но те не знаят и мечтаят за богатства и слава, изтръгнати от ръцете на милиони умиращи по света...
цитирай
36. universalnite000 - Ре 35
28.03.2010 14:57
Ето нещо от Тихи оръжия за безшумни войни - виждането на "елита" за обществото :

Основна стратегия:
отвличане на вниманието

Опитът е доказал, че най-простият метод за гарантиране ефективността на тихите оръжия и засилване контрола над обществото е то да се държи в неведение по отношение основните принципи на системата, като в същото време вниманието на хората се отвлича с маловажни неща и се създава объркване и дезорганизация.

Това се постига по следния начин:

1. Отвличане на вниманието на хората от истинските проблеми; потискане на умствената им дейност; въвеждане на некачествени учебни програми по математика, логика, икономика и инженерни дисциплини; обезсърчаване на техническото творчество.

2. Експлоатиране на емоциите на хората, усилване на склонността им да си угаждат, да задоволяват своите физически и емоционални желания (на ниво първична сигнална система). Тази цел се постига чрез:

а) непрестанни емоционални атаки и насилие (психически терор) посредством масирана пропаганда на секс, насилие и войни в медиите — особено по телевизията и в пресата.

б) задоволяване на първичните им желания в излишък, задръствайки ума с храна-боклук и лишавайки хората от истинската духовна храна, от която те имат нужда.

3.Пренаписване на историята и законите, атакувайки широко известни факти и изконни ценности и втълпявайки на хората твърдения в противоречие с общоприетото до този момент. По този начин се атакува здравия разум — вместо да се концентрират върху истинските проблеми в търсене на изход, мисълта им се насочва към изкуствено изфабрикувани външни приоритети.

Този механизъм на психическа агресия блокира способността на хората да разсъждават трезво и предотвратява евентуалното разкриване на “тихите оръжия” и технологията за автоматизиране на обществото.

Основното правило е, че от хаоса се извличат дивиденти — колкото по-голяма обърканост цари сред населението, толкова по-голяма изгода могат да получат управляващите от създадената ситуация. Следователно, най-добрата стратегия е да се създават проблеми и след това да се предлага решение.

Обобщение

Медии:

Да се отвлича вниманието на възрастното население от истинските социални проблеми и да се насочва към маловажни въпроси.

Училища:

Да се гарантира на младежта липса на адекватно образование по математика, икономика, право, история.

Развлечения:

Те трябва да бъдат на ниво като за шестгодишни деца.

Работа:

Хората трябва да бъдат постоянно заети за да нямат никакво време да мислят; те трябва да се превърнат в животни, в работен добитък.

цитирай
37. razkazvachka - Много системно изложение - и разбираемо за повечето "шестгодишни"!:))))
28.03.2010 18:13
И все пак " ТЯ се върти": и все пак има хора, които се измъкват поне от някои условности на битието и от повечето - на съзнанието
цитирай
38. universalnite000 - Ре 37
28.03.2010 18:32
Слава на Бога - има ! Независимо от всичките препятствия , които системата без душа предлага ....
цитирай
39. zlokuche - Сега вече и тук
19.09.2010 05:37
http://zlokuche.blog.bg/drugi/2010/09/19/.607702
цитирай
40. liliyanaandreeva - Някой има ли идея какво да направим за да се защитим ?
19.09.2010 22:14
Мисля,че трябва да искаме да се обнародват всички оръжия на военните,включително и тези за разузнаване и контраразузнаване.От кого ги крият? Те си знаят всичко помежду си.Тогава? От кого ги крият ? От плебеите ! Защо ? За да ни държат в подчинение и да сме безпомощни.Не знаехме за атомните бомби.Подразбрахме.После си признаха.Сега да кажат и за другите . Тогава ще имаме поне юридически възможности да изискваме екологично-чиста околно среда.Това е право,залегнало в европейската конституция.
цитирай
41. barborok - лъчевите оръжия са факт,
08.07.2011 11:04
доколкото знам са леко забранени от хартата на човека но до ден днешен се ползват в авиацията и в морето като прицел например, казвам го защото съм виждал такъв прицел на носа на самолета който баща ми караше, той самият си е признавал пред мен че е събарял и сърна и прасе с тоя прицел и то без да стреля, само трябва да светнеш нещо живо с него и то пада веднага, също така има няколко инцидента с тоя лъч един от които е в безмер (не търсете информация няма да я видите никъде) . та си мисля че с по-малка версия може да се ползва за разни мръсни целички от разни мръсни агенцийки. Можете да направите експеримент сами, отивате в железарията и давате 25-30 лв за един магнетрон за микрове, така хубаво в да е над 800вата , слагате фо в една спретната метална кутийка ( тя трвбва да е заземена иначе ще облъчвате навсякъде ) , пробивате един отвор срещу магнетрона с големина 15 см ( 1Ghz -29см дължина на вълната , магнетрон е 2,4-3.6Ghz= < 15см ) готовото изделие захранвате и насочвате към мисбис или естирбг и наблюдавате резултата а той няма да закъснее ;)
цитирай
42. secretcodes - Ако се научите да се молите на Твореца и освободите от страстите си....
23.02.2012 02:15
Незная за вас, но на мен "лъчите" ми въздействаха в обратна посока. Разбрах, че бог брои пилците си и създадетелите на проекта, спретнат по екперимент на едни прашасали тетрадки от Третия райх яко са бръкнали в Акаша, не без съдействието на извънземни. Които услужливо донесли "дарове от ахейците". Целта е земята и нашите светещи аури, които са хапка за Тъмната страна. Уверена съм в едно. Както си правят експерименти, ще намерят и онова, което са загубили. Творецът ни ще ни даде спасение, но от Владетеля на Всемира, треперят гащите и на извънземните, защото си играха на умници с "детската градина" на Бога на Светлината. Тук на земята животът засега е илюзия. Идва пределът 2012 година. Всекиму заслуженото. Онези, които са схванали поуката, а те я намериха, биха могли да обърнат нещата и зарадват Отца си. Той е търпелив до безкрайност. Само отделя пригодното от ненужното, защото има хора, които не знаят на кой свят живеят и вярват на Илюзиониста – Луцифер. Така, че ако хората не виждат в театрото сценарий за детска приказка, значи не вярват в Чудеса. Защо е било нужно Исус да се бори и ни спасява? "Не станете ли като деца, няма да влезете в царството божие"-Исус. Търпение. Още малко. Никакъв страх или съмнение в Любовта на Твореца. Изпити до дупка. И те са на изпит. Кой им дава познанието? Познанието за материалното, което е тленно? Вж.Енох. Падналите ангели. Аз вярвам в духа на Кондора. Ще се справи. И победи Пазителя на Четвърто измерение – владетелят на Епохата – Сатаната. Опитва се да мори, но ще се кюфне в гроба, който копае. Мислех, че фантазирам, това вече е фактология. Не съдете. Пожелайте им бог да ги просветли и спаси от Бездната на собствените им илюзии. Не можем да хвърляме камъни. Можехме да се родим на тяхно място и понасяме тежкото изпитание на осъзнаването и борба, не само със себе си, но и с Великия илюзионист – Луцифер. Сатаната няма да се даде лесно. Ще се бори докрай. Но духът на Кондора е силен. Умът също. Разумът на сърцето ще спаси много души.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795542
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )