Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2010 14:33 - Аурата - по описание на Лобсанг Рампа
Автор: universalnite000 Категория: Други   
Прочетен: 24145 Коментари: 54 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   Вече видяхме в предходния урок, че тялото е обгърнато от етерик. След това идва аурата, която е подобна, т.е. има също магнитен произход, но нищо повече.
    Аурата представлява светлината на Аза. Тя показва дали даден човек е първичен или духовен, дали е здрав или не. Всичко се отразява в аурата, която е като огледало на Аза или на душата. В аурата можем да видим болестта, здравето, загубата или успеха, любовта или омразата. От друга страна е добре, че не всеки може да вижда аурата, защото в наше време, за съжаление, обикновено хората търсят облаги за сметка на другите, а аурата показва хубавите и лошите мисли, като отразява цветовете и трептенията на Аза. Сигурно е и това, че когато човек е болен от смъртоносна болест, аурата му потъмнява, а в някои случаи изчезва преди смъртта му. От друга страна, в случай на внезапна насилствена смърт, когато жертвата е била в добро здраве, аурата се застоява след клиничната смърт.
    Добре ще бъде да направя някои забележки върху смъртта, защото прекъсването на живота съвсем не прилича на някакъв жесток акт, а по-скоро на едно обикновено прекъсване на тока. Смъртта никога не бърза. Каквато и да е причината, даже и при обезглавяване, тя не настъпва никога внезапно. Мозъкът, както видяхме, е батерия, която произвежда електричество. Кръвта носи химическите продукти, влагата, металните следи, които се натрупват в мозъчните тъкани. Така мозъкът може да действа още от З до 5 минути след клиничната смърт!
    Аурата е много по-фина от етерика. Аурата е за етерика онова, което е самият той за тялото. Етерикът следва тялото и го обгръща изцяло, а аурата се отделя, като образува яйцевидна черупка (вж.фиг.4). Тя може да достигне височина два метра и половина или повече и ширина - един метър от центъра. След това постепенно изтънява към краката. Аурата се образува от цветни лъчеви изпускания, излизащи от различни части на тялото. Китайската мъдрост гласи: "Една рисунка струва повече от хиляда думи". За да избегнем тия хиляда думи, ние прилагаме рисунката на жена в профил, а около нея посочваме силите на аурата и нейната форма.

Фиг.4. Очертания на аурата

    image

    Трябва да подчертаем, че аурата действително съществува, но вие не я виждате, както не виждате въздуха, който дишате - рибата също не вижда морето, в което плува. Аурата е истинска жизнена сила. Тя си съществува дори ако невежите не могат да я видят. За да успеете, трябва да се упражнявате, да се трудите. С вяра и малко помощ ще успеете да я различите. Най-трудното е разбира се да добиете тази вяра.
    Както вече казахме, аурата е многоцветна. Трябва да отбележим също, че като говорим за "цветове", намекваме само за една част от слънчевия спектър. С други думи, вместо да използваме думата "цвят", можем да дадем честотата на това излъчване, което наричаме "синьо" или "червено". Червеното е един от цветовете, най-лесен за виждане. Синият цвят е по-фин. Някои хора не могат да видят червения цвят, а други - синия. Обикновено всяко същество притежава "хало", синкаво или жълтеникаво. Когато някой лъже, жълто-зелени лъчи пресичат халото му. Много е трудно да се опише, но веднъж видяно, не може да се забрави. И така, щом излъжете, веднага се издавате, защото жълто-зелени отблясъци изскачат от върха на аурата.
    Аурата стига до очите, следва онова, което наричаме хало или сияние със жива синя или жълта светлина, а на самия връх бликва нещо като фонтан от светлина, който в Ориента наричат Цветето на Лотоса. Прилича на истинска дъга и с малко повече въображение ще видите как разцъфват седемте листенца на Лотоса.
    Колкото човек е по-духовен, толкова халото му е по-жълто, с минзухареножълт цвят. Ако човек таи лоши мисли, съответната част на аурата става кафеникава, заобиколена с отровно жълто-зеленикав цвят, който подсказва лъжа. Ние сме убедени, че много хора виждат аурата, без да знаят. Често казват: еди-какъв си цвят ви привлича, а друг не. Инстинктивно си помисляте, че въпросният цвят не върви с аурата ви. Сигурно сте виждали приятелка, която е лошо облечена, в цветове, които ви шокират. Може би вие не виждате аурата й, но чувствате, че цветовете й ви влияят зле. И така, много хора чувстват аурата, отгатват я, но тъй като от детството им са били пазени от свръхестествени сили, отказват да вярват на онова, което виждат.
    Доказано е, че определени цветове влияят на здравето ви. Ако носите дрехи с неподходящ за вашата аура цвят, ще се чувствате зле, в лошо настроение, докато не ги смените. Същото се отнася и за дома ви. Всеки знае, че зеленият цвят успокоява, а червеният дразни. Цветовете всъщност представляват трептения. Тъй както трептенията, които наричаме "звуци", могат да бъдат хармонични или не, така немите трептения, които наричаме цветове, могат да причинят истинска душевна какофония.
http://www.yosif.net/bg/duh/index4.htm
 




Тагове:   описание,


Гласувай:
45


Вълнообразно


1. galatceq - :) Хубавата ти поредица продължава ...
28.08.2010 14:46
:) Хубавата ти поредица продължава ! Но отново виждам някои празноти в нея ;)
цитирай
2. universalnite000 - Ре 1. galatceq
28.08.2010 14:49
Добре, щом има празноти - допълни ме , нямам нищо против ;)
цитирай
3. galatceq - Добре, щом има празноти - допълни ...
28.08.2010 14:54
universalnite000 написа:
Добре, щом има празноти - допълни ме , нямам нищо против ;)

:)) Допълвам те . Например почти нищо не си казал за значението на цветовете в аурата . Да започнем с червения . Това ще бъде основният цвят на вашата аура, ако сте изпълнени с желания и страсти, сила, динамика, стремеж към победа и успех. В живота ви преобладават напрегнати житейски ситуации, обичате спорта, борбени сте, притежавате състезателен и приключенски дух, кураж. Червеният цвят ще доминира и ако сте груби, властни, практични, имате силно развито собственическо чувство и инстинкт за самосъхранение.
цитирай
4. universalnite000 - Ре 3. galatceq
28.08.2010 14:57
Ок, пропускът е мой . Благодаря за вметването ;)
цитирай
5. galatceq - Продължавам - оранжево. Оранже...
28.08.2010 15:01
Продължавам - оранжево . Оранжевият е преобладаващият цвят във вашата аура, ако притежавате творчески дух, емоционални сте, доверчиви и открити, приятелски настроени към хората, контактни, имате добре развита интуиция или шесто чувство. Способни сте да достигнете до душите на другите и да им се отдадете. Много талантливи продавачи, предприемачи и хора, които се занимават с обществена дейност, имат оранжеви аури.
цитирай
6. universalnite000 - Ре 5. galatceq
28.08.2010 15:05
Да, с допълнението, че оранжевото е и признак за самоизява ;)
цитирай
7. galatceq - Жълт цвят. Вие сте слънчеви и ент...
28.08.2010 15:09
Жълт цвят . Вие сте слънчеви и ентусиазирани личности, весели, умни, с огромно чувство за хумор; оптимисти, интелигентни, открити за нови идеи. Отличавате се с невъздържаност, експанзивност, умеете да се избавяте от проблемите и ограниченията. Имате организаторски талант, изпълнени сте с надежда, очакване и вдъхновение. Хора с жълти аури стимулират и подкрепят другите. Те пръскат лъчи като слънцето и в същото време могат и да анализират и да се занимават със сложни концепции.
цитирай
8. universalnite000 - Ре 7. galatceq
28.08.2010 15:12
Но в нечист вид жълтото засилва личните чувства и гордостта , това също е важно !
цитирай
9. galatceq - Зелен цвят. За вас се знае, че сте ...
28.08.2010 15:15
Зелен цвят . За вас се знае, че сте постоянни, упорити, издръжливи, търпеливи, с чувство за отговорност, служещи на хората, самоуверени, с високи идеали и цели, отдавате огромно значение на работата и кариерата. Имате силен стремеж към изграждане на авторитет в обществото чрез успешна професионална реализация, адаптивни сте и най-често се радвате на материално благополучие.
Зеленото е цвят и на родителите, отдадени на децата си, на социалните работници, съветниците, психолозите, на хората, чиито усилия са насочени към творческа, позитивна промяна на света.
цитирай
10. universalnite000 - Ре 9. galatceq
28.08.2010 15:19
Допълнение на допълнението : зеленото регулира магнетичните и електрически течения в човешкия организъм ;)
цитирай
11. galatceq - Син цвят. Вие се отличавате с дъл...
28.08.2010 15:22
Син цвят . Вие се отличавате с дълбочина на чувствата, лоялност, вярност, доверие, желание за общуване. Личните взаимоотношения са много важни за вас. Може да сте мечтатели или да имате артистични дадености. Възможно е да поставяте нуждите на другите преди своите, обичате да медитирате и да живеете за мига. Вие сте чувствени натури, интуитивни, отзивчиви, съсредоточени във вътрешния си свят, обичате самотата, страните от надпреварите и желаете да сте в хармония с другите. Имате нужда от тиха и спокойна обстановка.
цитирай
12. universalnite000 - Ре 11. galatceq
28.08.2010 15:25
.... за синьото още се знае, че усилва вярата ...
цитирай
13. galatceq - Виолетов цвят. Вие сте оригинални, ...
28.08.2010 15:29
Виолетов цвят . Вие сте оригинални, увличате се по необичайното, имате психични способности, необикновено излъчване и чар, притежавате невероятна способност да осъществявате мечтите си, да реализирате желанията си в материалния свят, умеете да очаровате и да доставяте удоволствие на другите; лесно достигате по-високите нива на съзнание. Разумни сте и не съдите ексцентричните (погрешните) прояви на другите. На хората около вас може да им се струва, че живеете във въображаем свят.
Чувствителни и състрадателни, “виолетовите” оценяват нежността и любезното отношение. Ще откриете много хора с виолетова аура сред свободолюбивите мислители, ясновидците, революционерите и сред всички необикновени наглед силно магнетични личности.
цитирай
14. universalnite000 - Ре 13. galatceq
28.08.2010 15:32
Недостигът на виолетовото води до малодушие ...
цитирай
15. galatceq - Бял цвят. Вие сте духовно мотиви...
28.08.2010 15:36
Бял цвят . Вие сте духовно мотивирани, открити и възприемчиви към Божественото и духовния свят. Можете да се слеете с ВСИЧКО, КОЕТО Е. Вероятно стоите далеч от материалните проблеми и амбиции. Вътрешно просветление и космична мъдрост характеризират бялата светлина.
Малките деца, светците, Духовните учители, тези, които работят с енергия, и постоянно медитиращите имат светла, бяла аура. Като цяло, бялото рядко “оцветява” аурата на възрастните
цитирай
16. universalnite000 - Ре 15. galatceq
28.08.2010 15:39
От психологическа гледна точка най-добре е човек да се облича именно в бяло ! Особено, когато има болестно състояние ;)
цитирай
17. galatceq - Вече постингът ти е по-пълен :))
28.08.2010 15:48
Вече постингът ти е по-пълен :))
цитирай
18. taidzi - Цветовете на аурата се променят ...
28.08.2010 16:08
Цветовете на аурата се променят постоянно според промените, които настъпват в нашите мисли, чувства и духовни разбирания.
цитирай
19. universalnite000 - Ре 17. galatceq
28.08.2010 16:13
Благодарение за кой ли път и на теб :)
цитирай
20. universalnite000 - Ре 18
28.08.2010 16:16
Добре си дошъл. Прочетох нещо в твоя блог, което не е свързано пряко с аурата, но ми се иска да го спомена : " Най-ниските нива обичат материали посветени на американския експансионизъм, израелския геноцид, политиците-мошеници и т.н. Средните се интересуват повече от задкулисните дела и мотиви. Висшите нива се интересуват от механизма на Играта, природата на духа и неща отвъд тези..
цитирай
21. karambol5 - С удоволствие изчетох всичко на...
28.08.2010 16:43
С удоволствие изчетох всичко написано.
Скоро ми се случи да гледам един мошенник по телевизията ,които се занимаваше с с компщтарни снимки на аурата. Въпреки претенциите на този човек ,че е толкова кристално чист и духовно извисен аз през жялото време бях убеден ,че яма по-голям матераилст и егоист от него.
Вероятно съм виждал аурата му ,без да го съзнавам.
Случи се така ,че впоследствие разговарях с друг човек за това предаване и неговото усещане беше абсолютно същото .
Единственото ,за което съжалявам е ,.че има подобни хора ,които спекулират с притесненията на хората. /повечето хора го търсят ,за да видят къде има пробив в аурата им /
Искам и да попитам нещо . Възможно ли е с помоща на компютър да се получи точна цветна картина на аурата ?
цитирай
22. universalnite000 - Ре 21. karambol5
28.08.2010 16:50
:) Привет !
Прав си за усещанията , и аз често пъти им се доверявам и впоследствие виждам, че не ме подвеждат . Предполагам, че този човек е бил с някаква комерсиална цел в това предаване и логично е да се усети истинската му честота на вибрация , издаваща същността му .
Колкото до въпроса ти за компютърна картина на аурата , ето нещо в тази връзка : чрез МЕТОД за обективна оценка на енергоинформационната полева холоматрица на човека / АДАПТОМЕТРИЯ/ може да се замери и покаже аурата на човека – това е серия от компютърни програми, нямащи и до днес аналог в света. Автори на компютърните програми са акад.А.ВЛАХОВ и акад. О.ВЛАХОВА
цитирай
23. taidzi - Препоръчвам ви да прочетете и &q...
28.08.2010 17:29
Препоръчвам ви да прочетете и "Как да тълкуваме аурата" - http://taidzi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/02/anatomiia-na-aurata-kak-da-ia-tylkuvame.570869
цитирай
24. universalnite000 - Ре 23. taidzi
28.08.2010 17:35
Допълненията могат да оформят спокойно още еди постинг. Но винаги е така с необятните теми :) Благодаря ти, ще го прочета !
цитирай
25. universalnite000 - Постингът за тълкуването е чудесен !
28.08.2010 17:44
В подкрепа на твърдението ми копирам малко от него :

Всеки слой от човешката аура има своя собствена функция и е свързан с определена чакра. Първият слой на полето и първата чакра са свързани с физическите функции и усещания. Вторият слой и втората чакра се отнасят до емоционалния живот. Трети слой и трета чакра са определящи за умствените ни възможности. Четвърти слой и четвърта чакра са проводник на любовта като цяло. Петата двойка отразява висшата ни воля, силата на словото и слуха. Шести слой и шеста чакра - Божествената любов, която надхвърля рамките на човешката любов и се изразява в грижата за всичко живо. Последният седми слой и седма чакра са свързани с висшия разум, познаването и сливането на духовната и физическата природа на човека.
цитирай
26. анонимен - IZMAMA
28.08.2010 17:56
R A M P A e DOKAZAN IZMAMNIK - informiraite se predi da ste 6izofrenqsali napulno
цитирай
27. universalnite000 - :)) Щом анонимния казва ....
28.08.2010 17:58
:)) Щом анонимния казва ....
цитирай
28. karambol5 - :) Привет ! Прав си за усещанията, ...
28.08.2010 19:30
universalnite000 написа:
:) Привет !
Прав си за усещанията , и аз често пъти им се доверявам и впоследствие виждам, че не ме подвеждат . Предполагам, че този човек е бил с някаква комерсиална цел в това предаване и логично е да се усети истинската му честота на вибрация , издаваща същността му .
Колкото до въпроса ти за компютърна картина на аурата , ето нещо в тази връзка : чрез МЕТОД за обективна оценка на енергоинформационната полева холоматрица на човека / АДАПТОМЕТРИЯ/ може да се замери и покаже аурата на човека – това е серия от компютърни програми, нямащи и до днес аналог в света. Автори на компютърните програми са акад.А.ВЛАХОВ и акад. О.ВЛАХОВА


Благодаря за пояснението.
Наистина човекът беше там със комерсиална цел ,но не виждах същото у неговия колега .Той беше човек ,който наистина вярва ,че помага с онова ,което прави.
Парадоксалното про първия беше ,твърдението му ,че е в състояние да променя цветовете на своята аура съзнателно. Отново въпрос - това възможно ли е за няколко минути ? Благодаря предварително .
цитирай
29. universalnite000 - Ре 28. karambol5
28.08.2010 20:00
Да , възможно е, разбира се при достатъчна степен на концентрация врху съответен цвят и свързаните с него възприятия ;)
цитирай
30. karambol5 - Но това на практика може да се изп...
28.08.2010 20:35
Но това на практика може да се използва за мнипулация,нали ?
Става дума за случаите , в които са замесни недостойни хора
цитирай
31. universalnite000 - Но това на практика може да се изп...
28.08.2010 20:42
karambol5 написа:
Но това на практика може да се използва за мнипулация,нали ?
Става дума за случаите , в които са замесни недостойни хора

Разира се, възможно е.
Аз съм си изработил лакмус за усет на подобни хора - усещането от сърдечна, гърлена, трето око, пето око и теменна чакри . Ако някъде има негативизъм се усеща свиване и така разбираш, че в насрещната страна не всичко е ок ;)
цитирай
32. miaa - С удоволствие те чета Нео Нула! И...
28.08.2010 21:13
С удоволствие те чета Нео Нула! Интересна е аурата на човека!Има хора, т.н.ясновидци/ имам предвид шарлатани/ по медии спекулират с тази деликатна материя. В момента , като че ли е модерно да се говори за нея, без да се изпълва със съдържание. Аурата е най-одухотвореното и финно състояние.
Хората, които разбират, не говорят много, те непрекъснато обогатяват своите познания, усъвършенстват се и ги проявяват, когато е необходимо. Най- вече за да помагат на себеподобни:)))Ти си един от тях! Човек, който се отдал на идеалите си.Пожелавам ти успех в реализирането им!Няма невъзможни неща!
цитирай
33. universalnite000 - Ре 32. miaa
28.08.2010 21:18
:) Благодаря , за мен ти също си идеалист и дано успехът е съставна част от пътя ти , Миа !
цитирай
34. miaa - Благодаря ти:)))
28.08.2010 21:28
Идеалът е "бреме", който човек носи на плещите си напълно съзнателно и с радост!
Просто не можеш да бъдеш друг и да искаш:)))
Не всички ще ни разберат:))))Само тези, които мислят,като нас.А те не са малко:)
цитирай
35. universalnite000 - Ре 34. miaa
28.08.2010 21:30
:) Важното е, че ги има . И са достатъчно ! :)
цитирай
36. анонимен - И АЗ ГО ЗНАМ,АМА ПРОГРАМИРАНИ МОЗЪЦИ МНОГО
28.08.2010 23:15
анонимен написа:
R A M P A e DOKAZAN IZMAMNIK - informiraite se predi da ste 6izofrenqsali napulno

цитирай
37. universalnite000 - Ре 36
28.08.2010 23:16
:))) Стилът на писане на ан. 36 ми е ... странно познат ;) Жив(а) и здрав(а) !
цитирай
38. valsodar - Мда-а-а-а, с това " Трябва да ...
29.08.2010 01:36
Мда-а-а-а, с това " Трябва да подчертаем, че аурата действително съществува, но вие не я виждате" определено няма как да се съглася. Има си много простичък начин по който всеки един човек може да наблюдава, така наречената аура.
А когато в един материал видя откровенна лъжа, си вадя изводи за източника му. :)))
цитирай
39. universalnite000 - Ре 38. valsodar
29.08.2010 05:05
:)) Ок , а колко са тези, които знаят за каквито и да било методи за наблюдение на аурата ? Смятам, че не са мнозинство .
цитирай
40. dolsineq - И на мен ми допадна темата ви! :)
29.08.2010 09:21
И на мен ми допадна темата ви! :)
цитирай
41. karambol5 - Благодаря за поясненията :) М...
29.08.2010 09:41
Благодаря за поясненията :)
Мисля ,че ще ми бъдат полезни :) Усещал съм свиването и сега знам защо е ;)
цитирай
42. monaliza121 - Поздравления!
29.08.2010 10:11
Аурата на човека не съм виждала, но съм сигурна, че съществува, защото много често я усещам... Особено в моите близки хора. Освен това, мисля, че тя се променя в известна степен, в зависимост от нашето духовно и материално състояние в даден момент. Например, виждам близък човек и без да ми е казал дума усещам, че има нещо, което не е наред или обратно. Често ме питат "Ти откъде разбра", но не мога да отговоря.
Един въпрос. Колко стабилна е аурата и може ли друг човек да й влияе или променя?
цитирай
43. universalnite000 - Ре 40. dolsineq
29.08.2010 12:04
:) Благодаря и добре дошла ! Със сигурност не съм я изчерпал, но се постараха да дам основните нюанси .
цитирай
44. universalnite000 - Ре 41. karambol5
29.08.2010 12:05
:) Истинското богатство за мен е да споделяш опитностите с останалите !
цитирай
45. universalnite000 - Ре 42. monaliza121
29.08.2010 12:15
:) Привет !
Благодаря за вниманието и интереса ! Отговорът на първата част от въпросa всъщност се съдържа до голяма степен в твоето изложение на усета за моментното състояние на човек . Колкото до втората част - да, от моите занимания съм установил, че е възможно човек да влияе върху аурата на друг по съзнателен начин, но е важно да се спомене , че когато това е с негативна насоченост , винаги действието има ефекта на бумеранг ;) Затова нека да не се стараем да въздействаме по такива начини , а да помним ,че хармоничните мисли, отправени към другите са истински желателните .
цитирай
46. анонимен - monaliza121
29.08.2010 14:18
Благодаря ти за отговора! Мисля, че има аури, върху които не може да се упражнява влияние. Както се казва: "Не го хващат уроки". Какви хора притежават такъв тип аура и така ли е?
цитирай
47. valsodar - И защо така смяташ?
29.08.2010 14:57
universalnite000 написа:
:)) Ок , а колко са тези, които знаят за каквито и да било методи за наблюдение на аурата ? Смятам, че не са мнозинство .

Собственото невежество, никога не може да е стабилна предпоставка за чуждото.
Нещата са далеч по-простички от описваното, просто шарлатаните се нуждаят от сложни и неразбираеми определения, за да се продават на пазара :)

Апропо, да се наблюдава аурата на хора, растения и предмети е дело просто. Даже много просто и достъпно за всеки един, независимо от пол, раса и възраст.

Въпросът ми е - Аджеба, за какво ви е да виждате аурата, след като няма да знаете, за какво да ползвате видяното? - освен да изпаднете в още по-големи самозаблуждения. :)))

цитирай
48. анонимен - ...
29.08.2010 14:57
Крадецът дори и да се намира до мъдрец, единственото, което ще го интересува ще е кесията на мъдреца...
цитирай
49. ckarlet - Много интересен постинг както и ...
29.08.2010 15:00
Много интересен постинг както и всички останали, Universalnite000!
Човек обгръща с енергията на своята аура средата, в която живее като по този начин си създава необходимият му енергиен комфорт.
Много нови неща научавам от информацията, която публикуваш.
Поздрави и от мен!
цитирай
50. universalnite000 - Ре 47. valsodar
29.08.2010 15:38
;) Поне 70-80 % от хората , с които съм говорил на тема аура смятат , че такова нещо няма . Ето защо смятам така.
За самозаблужденията в резултат на гледане на аурата - индивидуално е, наистина има някои, които се самозабравят , дори и стават черни магове . Но това не значи, че трябва да слагаме всички под един знаменател ;) :)
цитирай
51. universalnite000 - Ре 46. анонимен - monaliza121
29.08.2010 15:48
И според мен има такива хора . Важно условие е да имат спокоен начин на живот , по възможност не в градска среда . Разбира се и личните качества са определящи , както и редовните медитации . С две думи - съвкупност от фактори :)
цитирай
52. universalnite000 - Ре 49. ckarlet
29.08.2010 15:52
:) Радвам се, че ти е било интересно , ckarlet ! Приятна почивка :)
цитирай
53. trolllpower - А троловете имат ли аура?
04.09.2010 09:05
А троловете имат ли аура?
цитирай
54. alexmunro - Абсолютно всичко в Вселената има ...
04.09.2010 15:00
Абсолютно всичко в Вселената има аура!Аурата най-просто казано е излъчването на енергетичните нива във всяка една форма - фискална, трансфискална, ендо фискална, етерична(ефирна), астрална, ментална..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3816733
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )