Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 16:13 - Всяка вещ съхранява енергийния отпечатък на предишния собственик
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 7709 Коментари: 2 Гласове:
64


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Всеки предмет или вещ, които са били в ръцете ви , в продължение на много години са запазили вашия собствен енергичен отпечатък .Съвременните учени са доказали, че молекулярната особеност на генетичната човешка структура му позволява да сложи своя отпечатък върху всичко, което докосва .

   Но ако учените са го доказали едва сега (можем да кажем официално на лабораторно ниво), то например френските жени по време на царуването на Луи XV използвали това свойство в пъклените си планове.

 image

   Няма двама души на планетата с еднаква енергетика, но в същото време цялата енергетика се дели на два вида - положителна и отрицателна. Именно от свойството за натрупване на отрицателна енергия в предмети при контакт с човек се възползвали коварните французойки.

   За да бъде поразена съперницата й правели скъпи подаръци под формата на бижута, но преди да ги подарят на жертвата, те поставяли подаръка на страдащи от неизлечима болест. След това нещастната жертва носи украшението и след няколко седмици или месеци тя започва да страда от загадъчна болест. Много често жертвата умира, без да осъзнае причината за страховитите и смъртоносни заболявания.

   Това говори само за едно - всяка вещ съхранява енергиен отпечатък на човека, който я е използвал или носил на тялото си. Много често, когато купуваме неща, които вече са били употребявани, ние дори не се замисляме, че те могат да носят заплаха и какви последствия това може да причини. В крайна сметка е достатъчно да носиш една златна верижка, която дотогава е била на болен човек и така си отваряш път за проникването на смъртоносна енергия в тялото си. Колко често ние купуваме дори нови неща , а след известно време забелязваме , че нещо в семейството започва да става , нещо не е наред или здравословното състояние започва да се влошава по някаква неизвестна причина. Отговорът е прост до примитивност - това, което сте облекли на тялото си преди е било или в ръцете на болен човек , или в ръцете на човек с мощна негативна енергетика .

   Колкото и странно да прозвучи, но най-големия шанс да получите негативен заряд има в църквата.

   Да си спомним как протича обряда на причастието. Всеки желаещ отива при свещеника и с лъжица поема хляб с вино, а след това целува чашата. Това е ритуал, който според християнството помага за очистване и за приближаване до Бог, но в него се крие ужасна опасност, на която са подложени вярващите. Първо, лъжицата е една за всички и второ, в църквата по правило отиват хората, които са натрупали житейски проблеми или са с влошено здраве. В резултат на това здравият човек докосва с устните си ритуалните предмети , които преди е докосвал един болен човек и така се отваря " портал " за преминаване на болестта в тялото му. След известно време човек започва да се разболява и не разбира как и защо на него - вярващия - толкова не му върви в живота.

   Нашите предци в този смисъл са по-образовани. В езическите вярвания на древните славяни е забранено докосването от двама различни хора на един религиозен предмет. Като правило всички религиозни предмети са съсредоточени в ръцете на един човек и докосването до тях било строго табу .

  Второто нещо, което се използва в противовес на такъв ефект е огъня. Може да се припомни езическия празник на Иван Купалa, когато всички прескачат огън и по този начин се чистят сами.

   Очевидно нашите предци са знаели за човешките способности за оставяне на енергиен отпечатък върху различни предмети и обикновено някои езически ритуали са насочени към изчистване на човешкото тяло , което по нелепа случайност е станало жертва на случайна " инфекция ".

   Малко съвети като за финал. При закупуване на нови, а още повече на употребявани вещи направете ритуал, който няма да отнеме много време и  физическа сила - обиколете около вещите с огън , за предпочитане три пъти . Това може да бъде пламъка на кибритена клечка или запалка. Това може да изглежда малко пресилено , но не забравяйте , че нашите предци са вярвали в това и то им е помагало .

    По материали от Интернет




Гласувай:
65



1. vlajniochi - Много полезна тема. Благодаря за ...
26.02.2014 21:40
Много полезна тема. Благодаря за поста :) Хората обикновено не се замислят какво приемат и какво купуват. Много често точно с нечиста цел се правят подаръци от завист и злоба, за да ти навредят. Всяка материя има памет и може да и се въздейства енергийно. Не случайно има случаи на хора закупили стари къщи и в последствие установяват, че не са сами. В следствие на инцидент къщата остава обладана от духа на жертвата и носи послания. Всеки може да стане жертва на подобна манипулация.
цитирай
2. universalnite000 - Re 1. vlajniochi
26.02.2014 21:47
:) Привет !
Изключително на място е това, което сподели за стари къщи и инциденти в тях. От своя опит мога убедено да потвърдя че е така . Всъщност ако интуицията бе масово развита , навярно такива неща щяха да са изключения, а не правило, каквото са понастоящем... Но както знаем - за това си има много причини, част от които сме обхванали с тези статии, които споделяме в блога. Поздрави !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795518
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )